Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

özürrrrrrr gecikti baya menü
menüm
11:50
1 d. ıspanak peynir karışımlı börek
1 lokma patatesli börek
2 lokma galiba tahinliydi katmer
1 +beyazı haşlama yumurta
domates salatalık kıl biber bir tutam dereotu
1 çatal kaymak bal

16:00
komşu da 1 fıstıklı baklava

18 :50
2 bardak kayısı yeşil çay suyu

20:00
bir tutam dereotu
4 kayısı
5 badem

yatmadan önce 1 bardak kefir olacak

su 3.lt deyim yatmadan bitiririm

spor 20 dk yürüyüş

Bi hafta az veririz diğer hafta çok
Sonuçta makine değiliz
Mesela 2 gündür kaçamaksız bol sporlu gidiyorum ama artıyım
Bunun için yapabileceğim bişey yok
Merak etme bence cuma yine süper bir eksi gelecek
Ben de kendimin kahramanı olmak, yavrularıma güzel örnek olmak istiyorum.
Selam kızlar. Dün köydeydim sabah denize gittij şimdi yine köydeyim. İnternetim çok kötü. Mesajı ancak yazıyorum.
Yarın sabah buradayım. Öpüldünüz iyi pazarlar.
Özledik Eda, yarın görüşürüz. İnşallah menüne uymuşsundur.
Afiyet olsun Bahar, iyi gözüktü bana. Merak ettiğim için soruyorum, draje ve simitten bahsedilmiş ama patates kızartmasına kimse değinmemiş, o daha fena değil mi, daha yağlı ve kalorili
Benim kondisyon eksikya hele o jj den nefret ediyorum

Bence ben aletlere ilave popo bel göbek için bişeyler yapsam yeterli olur
jj ne jilian mı?
Spor da menü de harika, tebrikler. İnşallah gece açlık çekmemişsindir, akşam baya erken çünkü.
Evet abla ya sanki mahrumiyet bölgesine gidiyoruz
Hele çocuklara sıcak olur yazlık koy soğuk olursa diye uzun kollu koy
Koyda koy anliyacaniz:)
Ben de çocuklara hep eksik kıyafet alıp sefil oluyorum
Aynen ablam
Bugün yapamam da yarın başlıyorum inşallah
Duzenli beslenmenin ilk günü
Aklıma ne geldi , bahar iki saat aralıklı ufak beslenme ile kilo verdiğini okumustum bendemi yapsamki acaba
Çok ilginçmiş bu iki saat aralıklı beslenme. Ben de üç öğünde kendimi başarılı bulmadım böyle birşey mi denesem? @nanekekik nasıl birşey uyguladın?
Ben de şu beyaz çayı denemeyi düşünüyorum. Yeşil çayın tadını pek sevemedim, bu daha iyidir umarım.
Menü çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Chialı puding tarifine internetten bakıp yapmıştım olmadı, nasıl yaptığını yazar mısın?
Bence yediklerin iyi Erva ama şöyle hepsini bir saat önceye çekseydin daha dengeli olurdu sanki.
Canım ben Karatay yapıyorum leptinr dikkat ediyorum 2 öğün besleniyorum öğün aralarım 5 saati geçiyor buna dikkat ediyorum sen menülerini yazdıkça Öner'im olur tabi ki
Benim başta hedefim böyle beslenmekti ama zor geldi zaten hiç tam uygulayamadım. Başaranları tebrik ediyorum.
Afiyet olsun canım.
Eşimi uyutup geliyorm
Bazen çocuklardan daha huysuz oluyorlar di mi?
1000km yol geleceğim kız napiyim salatayı bı muhlama bı yayla balı köy tereyağı ev ekmeği offf offf ben nasıl oluyorsa her gittiğimde kilo veriyorum o ayrı havasından suyundan galiba
Amanın bunları yiyip zayıflıyorsan bekle beni Rize sana geliyorum

Güzel bir yazı Bahar sağol, beslenme çok önemli bir konu ihmal etmemeliyiz, hem kendimiz hem sevdiklerimiz için.

Memnun oldum öylemi canım tamam haklısın acele etmemek gerek önemli olan gitgide almamak haftada 1 de mükemmel olur

Çok geçmiş yapamadım yatayım artık yarın sporda var iyi geceler kızlar
İyi geceler, bol leptinli uykular. Ben de yatıyorum artık. Şekersiz günümde kendime şimdiden başarılar dilerim, bakarsın bu sayede Mefkurem 'i yenerim. Hem söylemeyin ona ben sabitim, cumaya kadar eksi olurum gibi

Memnun oldum öylemi canım tamam haklısın acele etmemek gerek önemli olan gitgide almamak haftada 1 de mükemmel olur
Evet canım, inan hızla verip aynı hızda almanın anlamı yok. Sıkılmamak için süreyi çok uzatmamak da lazım ama bence senin için bir kilo ideal. Yarın daha tecrübeli arkadaşların farklı yorumları da olabilir tabi. Sonra bir buçuk hedefleyip hedefi yakalayamazsan üzülürsün. En azından bir hedeflesen de bazı haftalar yine bakarsın 1.5 gitmiş

muhteşem bir yazı çok çoook sağol gülüm bu gulutatyon kardeşi yarın didik didik araştırıcam yeni öğrendim varlığını , sayende

Evet doğru söylüyorsun benimki heyecan işte ilk başlanınca böyle oluyor ama bayrama 1 ay kaldı artık bayramda güzel giyinip eşimin beğenisini kazanmalıyım eski kıyafetlerimin hiç biri olmadığı için beni çok kilolu görüyor bişey giyiyorum hiç çok güzel olmuşsun demiyor

Benim menülere benzemiş diyeceğim ama bu kahvaltılıklar benim önümde olsa lokma değil tane hesabı olurduŞaka yapıyorum günün ilk yarısı biraz kopmuşsun ama diğer yarısı toparlamışsın. Diğer günler daha iyi ve dengeli olur inşallah Ekimciğim

Bence şimdi bunu düşünüp moralini bozma, artık kararını verdin ve sağlıklı bir şekilde zayıflayıp ondan sonra da hep incecik olacaksın. Bayrama kadar 5 kilo versen 63 olsan inan eşin de fark eder senin kararlılığını, anlar devamının geleceğini.

bu hafta hepten tuhaf oluyor benim menüler inşallah yarından itibaren normal halime dönücem :)
benim hep önüm de oluyor sabahkileri hazır aldı eşim normal de ben kendim yapıyorum yemiyorum dışardan gelince hem de tadı bile kötüydü gör ne yağı koydular yedim ve kendime hayret ettim :)

Neyse canım bir musibet bin nasihatten evladır, bir daha aman sakın ağzına sürme, ben de ev yapımı sanmıştım, hazırlar cidden berbat.

Evet arkadaşım kesinlikle öyle ona yapabildiğimi göstermeliyim bi sefer cok cok kararlıyım inşallah bu ay 5 kilo veririm çok iradeli davranacağım beni uyarın arkadaşlar hepinizden rica ediyorum artık hep zayıf olacağım inşallah

Neyse canım bir musibet bin nasihatten evladır, bir daha aman sakın ağzına sürme, ben de ev yapımı sanmıştım, hazırlar cidden berbat.
işin aslı 2 gündür aşırı üzüntü stres yaşayınca benim fibromiyalji ağrıları azıttı kollarımı kaldıramıyordum bacaklarım patlayacak gibiydi eşim de hazır aldı geldi çıkardılar kahvaltılık v.s. yedik kollar omuzlar biraz iyi oldu bu defa da akşam karın mide bağırsaklar kudurdu 2.5 -3 saat kadar sürekli wc deydim :))
şükür bu gün sakinledim yarına çok daha iyi olurum hem bedenim hem menüm

kararlıyız ama seletonin ve meletonin hormonunu çalıştırmak için zamanın da uyumuyoruz gülüm:) gece kuşu gibi buradayız şu uykuya da bir çözüm bulsak zaten yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz beden kendi terazisini hızla çalıştırıp ideal kiloya inecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…