- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.261
Sen ye benim yerimede canısı:)Gel kız öldürelim birlikte taze taze yeni geldi daha götürürdüm de gündüz yersin dedim gece gece gerek yok
özürrrrrrr gecikti baya menüSpor Listesi
@askrhpozitif = 0+0+0+
Mefkurem = 120+65+50+
@Habinar = 0+105+?
@nanekekik =30+95+50+
@befitlady =0+30+?
Edibe12 =40+0+?
@CeruleanSins =0+45+?
@Poni Bon =0+0+?
@poncikZeYyy = 0+15+?
@plasticwoman = 0+60+60+
@ervam44 = 30+30+60+
@Pembesepet = 0+35+?
ekim2009 = 30+45+?
@seydan94 @pufss yeni sezeryan olduğu için muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Merak etme bence cuma yine süper bir eksi gelecekBi hafta az veririz diğer hafta çok
Sonuçta makine değiliz
Mesela 2 gündür kaçamaksız bol sporlu gidiyorum ama artıyım
Bunun için yapabileceğim bişey yok
Ben de kendimin kahramanı olmak, yavrularıma güzel örnek olmak istiyorum.Canım başarmak için gerekli gücü birbirimizden alabiliriz
Benim işimde zor çevremde,ailemde kimsenin kilo sorunu yok sadece benim var seni anlamayan insanlar demek bu ve sürekli yiyen kişiler ama yemiyorum ben kendini sakin tutuyorum, kendimin kahramanı olacağım öncelikle her zaman buna karat verdim oğluma örnek anne olacağım
Özledik Eda, yarın görüşürüz. İnşallah menüne uymuşsundur.Selam kızlar. Dün köydeydim sabah denize gittij şimdi yine köydeyim. İnternetim çok kötü. Mesajı ancak yazıyorum.
Yarın sabah buradayım. Öpüldünüz iyi pazarlar.
Afiyet olsun Bahar, iyi gözüktü bana. Merak ettiğim için soruyorum, draje ve simitten bahsedilmiş ama patates kızartmasına kimse değinmemiş, o daha fena değil mi, daha yağlı ve kaloriliMenü geliyor
Sabah (11:00)
3tane patates kızartması
2tane biber
1/2simit
2kk peynir
Akşam(17:15)
150g somon
Roka salatası
1kepce mercimek çorbası
1 tane fındıklı draje oğlum herkese dağıtıyordu ağzıma kendi koydu valla kiramazdim
Şu:henüz 1.5 spor:50dk yürüyüş
jj ne jilian mı?Benim kondisyon eksikya hele o jj den nefret ediyorum
Bence ben aletlere ilave popo bel göbek için bişeyler yapsam yeterli olur
Spor da menü de harika, tebrikler. İnşallah gece açlık çekmemişsindir, akşam baya erken çünkü.Bende menümü yazayım sonra hazırlanmaya başlıcam
8.30 _
Zencefil zerdeçal limonlu kür
9.30 _
1 taze kayısı
10 badem
12.00
1.5 yumurtadan yarım dilimle kaşarlı yumurta
Peynir
Maydonoz
1 tb sanwich ekm.dışı
15.30
1 ceviz
17.00
1 tb taze fasülye
Yoğurt
Su 2 ltyi geçer
Spor
48 dk yürüyüş
2 dk hoplama =50 dk
@nanekekik
Ben de çocuklara hep eksik kıyafet alıp sefil oluyorumEvet abla ya sanki mahrumiyet bölgesine gidiyoruz
Hele çocuklara sıcak olur yazlık koy soğuk olursa diye uzun kollu koy
Koyda koy anliyacaniz:)
Çok ilginçmiş bu iki saat aralıklı beslenme. Ben de üç öğünde kendimi başarılı bulmadım böyle birşey mi denesem? @nanekekik nasıl birşey uyguladın?Aynen ablam
Bugün yapamam da yarın başlıyorum inşallah
Duzenli beslenmenin ilk günü
Aklıma ne geldi , bahar iki saat aralıklı ufak beslenme ile kilo verdiğini okumustum bendemi yapsamki acaba
Ben de şu beyaz çayı denemeyi düşünüyorum. Yeşil çayın tadını pek sevemedim, bu daha iyidir umarım.Yemek menümü yazayım
Sabah : 1 kase yoğurt 1 şeftali
Öğlen : 1 lavaş içine 1 yumurta çeyrek domates, 2 küçük siyah acı biber koydum dürüm yaptım tostta bastım kızarttım gömdüm :))
Akşam : az taze fasülye
3 parça küçük tavuklu yeşil salata
Salatamın içine 1 diş sarımsak dövüp koydum çok güzel oldu birde zeytinyağı koydum
Suyumu içiyorum ben Zaten çok su içerim benim için sıradan olunca yazmayı unutuyorum :)
Beyaz çayımı içerim birazdan
1 saat spor, spor detayını üstte yazdım
Menü çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Chialı puding tarifine internetten bakıp yapmıştım olmadı, nasıl yaptığını yazar mısın?Akşam yemeğinide an itibariyle yedigeme göre menumu yazayım
Uyanınca 1ç.k çörek otu yağı ile 1 bardak elma sirkeli su
Kahvaltı 12:00
1 yumurtalı baharatlı omlet
4 zeytin
1dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
Maydanoz
15:00 sütlü neskafe 2 tane kuru incir
17:00 1kase sütlü çhia puding
20:00 salata
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2kabagi soteledim 1 yumurta kırıp yemek niyetine yedim
3lt su spor yok
1buyuk bardak bitki çayı
Bence yediklerin iyi Erva ama şöyle hepsini bir saat önceye çekseydin daha dengeli olurdu sanki.Bugünkü mönüm
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
16.00
Bir tabak karalahana çorbası
Yarim dilim ekmek
20.00
Bir kase yoğurda 3 kuru kayısı
Kızım tabakta bıraktığı için iki kaşık bulgur pilavı.
2 litre su olmuştur
30dk leslie+30 dk yürüyüş @nanekekik
Benim başta hedefim böyle beslenmekti ama zor geldi zaten hiç tam uygulayamadım. Başaranları tebrik ediyorum.Canım ben Karatay yapıyorum leptinr dikkat ediyorum 2 öğün besleniyorum öğün aralarım 5 saati geçiyor buna dikkat ediyorum sen menülerini yazdıkça Öner'im olur tabi ki
Afiyet olsun canım.Menüm gelsin
(10:30)
Domates
Salatalık
Kırmızı biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
(16:00)
2 kırmizi erik
1 şeftali
20:30
6 yk bulgur pilavı
Cacık
¼ kuru soğan
1 bardak şekersiz limonata
Su:2 lt
Spor yok
Bazen çocuklardan daha huysuz oluyorlar di mi?Eşimi uyutup geliyorm
Amanın bunları yiyip zayıflıyorsan bekle beni Rize sana geliyorum1000km yol geleceğim kız napiyim salatayı bı muhlama bı yayla balı köy tereyağı ev ekmeği offf offf ben nasıl oluyorsa her gittiğimde kilo veriyorum o ayrı havasından suyundan galiba
Güzel bir yazı Bahar sağol, beslenme çok önemli bir konu ihmal etmemeliyiz, hem kendimiz hem sevdiklerimiz için.Kendini mesleğine adamış doğruları gözümüze soka soka anlatmaya çalışan doktorumuz Sayın Yunus Uçarcı'dan sıkılmadan okuyacağınız harika bir yazıyı daha sizlerle paylaşıyoruz.
" İNSANIN EN İYİ DOKTORU GLUTATYONUDUR
Anne babasini 3-5 yıl daha fazla yaşatmak. Sağlikli tutmak isteyen okusun... tüpsüzüz, daliyoruz...çayinizi yaniniza alin..
Çocuğun babası sigara içiyordu, annesinin 10 kgr fazlası vardı. Tarhana kurmaya zamanı yoktu. Awm den pratik yapılıveren beslenme alışkanlıkları vardı. Gebe kaldı. Meyvesini sebzesini eksik etmedi ,herbisidi pestisidi hormonu dolu. Baba adayı balığı eksik etmedi gebeye. Civa ağır metaller doluydu balıklar. Kırmızı eti hergün yedi. Çiftikten geliyor hayvanlar GDO lu yemler aşılar antibiyotik vs. Son ana kadar normal dogumu beklediler, kerata icerde tüpleri baglamaya calisirken fark edilip acil sezeryanla alindi... sivi kalmis ciyerde biraz küvezde kaldi. Neneleri. en güzel kitafetlerin almiş
‘’baba bu evde ikimizden biri çok’’yazılı zıbını, sentetik boyalı fabrikasyon pamuklu ilk kıyafetini giydi. Sütü gelmedi mama başladılar, en pahalisi anne sütünden kaliteli..plastikte damacana suyuyla, ağlayınca plastik emzik.,şampuanı göz yakmaz,,,burnuna antartika okyanus suyu, ama aliminyum kapta.
Oğlan büyüdü 30 yaşına geldi. Sigara içiyo, nikotini az ,hafta sonları biraz alkol, sabah işe giderken margarinle bombalanmış mikrodalgada ısıtlmış poğaçası. Koltuk altı ter kokmaz rollonu aliminyumlu.
Peki arkadaşım bütün bu toksinlerle,,serbest radikallerle bu bünye nasıl kanser olmuyorda yaşıyor.
Cevap İç doktorlarla,…….bütün bu toksinleri detoksifiye eden. Suda yağda çözdürtüp idrarla attırtan ,, hücre içinde etkisiz hale getiren,, nerde zararlı madde var, temizleyip silip süpüren, hergün oluşan kanser hücrelerini yok eden, bir iç doktor var.GLUTATYON. adı.
Bence kariyeri yapıp, torunuda eline alan her dede nine glutatyonunu zıplattırıcı bir beslenme düzenine geçmesi gerek.çünkü yaşla birlikte glutatyon seviyeleri düşüyor. Akıllıca bi american ilaç firması7-8 sene evvel , aman efendim sigara içiyosanız bu toksinleri temizliyor diye glutatyon hapı yaptılar. Bi baktılarki bunu içenlerin glutatyonu artmıyor. Vücut diyorki’’üstat sen bana onu hazır verme ham maddeleri gönder ben onları birleştiririm.’’ Glutatyon 3 maddenin birleşmesi ile oluşuyor. Glutamin, glisin, sistein. Şu ilk 2 si kolaylıkla bulunabiliyor. Ama sistein zor. Bu 3 lüyü tamamladınmı glutatyon seviyesini arttıyoruz. Eskiden voltran diye bi cizgi film vardi. Aslanlar böcekimsi robot karsisinda perisan olurda. Voltrani olusturuyoz deyip kosup semaya yukselip.
Kollarini ve bacaklarini olusturun.
Bende başini olusturucam der . O başi sistein işte.
Yalniz neden o bocekimsi duşman robotu mal gibi bu birleşmeyi izler öküzun trene baktigi gibi. Hatta voltronu bile hirpalarda.. taaa en sonda ışin kilıcini yapar voltron ve tek bir tepeleme kilic darbesiyle böler böceksi robotu... hücreler icindede böcek ilaclari var o robot gibi şehri hücreyi ele gecircek... sen bekleme salak voltran gibi. Çak gec işın kilicini. Ne yorcan on saat kos başini kiçını okuşturcam diye...
Bu yazima anne babalarini 3 beş yil daha saglikli ve hayatta görmek isteyenler dikkatli okusun.. sonra yogun bakimin kapisinda... elimi tuttu. Sanki duyuyor gibiydi... der durursun.. yol yakinken... adami kadini iyi besle... hayattan zevk alacagi seyler yap.
Sen onlara bakma. Hayir olmaz istemem yapmam yemem icmem gak guk der onlar.. sen yap..
Şunu hep duyarsiniz Adamcağazın eşi öldü, kendiside üzüntüden 1 ay sonra öldü….
Üzüntü glutatyon seviyesini düşürüyor.
Bir fare deneyinde ;diğerlerini arasında gezen tozan bir tane fareyi hergün, 3 saat ,yakalıp ilaç kutusu kadar bi yere hapsedip bırakıyorlar.(psikolojik stres yaratıyorlar) birkaç ay sonra fare kansere yakalanıyor. Glutatyon seviyesine bakıyorlar, diğerlerine göre çok çok azalmış.
GLUTATYONU ARTTIRAN BESİNLER….
Avacado
Whey proteini (CFM teknolojisi ile yapılmış yada denatüre olmamış whey) bulmak zor.
Alfa lipoik asit. (gezen hayvan eti, sakatatı, brokoli,ıspanak ta var) tb var
Karaciğer.. keci. Kuzu.
Soğan sarımsak pırasa cruciferous sebzeleri(sistein içerikleri yüzünden)
C vitamini
Devedikeni (silimarin diye çok etkili bir karaciyer tamir maddesi içeriyor. Almanyada reçeteli ilaç) sadece devedikeni yiyen devenin karaciğeri olsa süper. Fazla uctuk. Daldik...
Zerdeçal (çayının özel bir yapımı var,etkisini arttırmak için kaynatılması gerek,karabiberle)
E vitamini, selenyum (zaten glutatyonun etkisini zıplattıran ve birlikte çalışan iki madde , kabakçekirdeğin de ve yağlı kuruyemişlerde birlikte var. Çiğ olmalı ama)
Melatonin (gece yattıktan 2 saat sonra çalışan ve tüm tamir hormonlarını başlatan kavşak hormon)zifiri karanlıkta salınır hani trt şefi varya gurer erkal diye. Çıbığı var seyirci susarken cıbık havada bekliyor. Inince başliyor ziyafet. O gürerin çıbıgı melatonine tekabül eder.. bilmeyen biri sallasa eser Rahmaninov ken Ajdar a doner... Körler çok az kanser olur.
Karotenoidler (flamingonun tüyü,ıstakazun rengi, somonun etinin rengi,havucun rengi, bal kabağı)bu grubun. Beta karoteni nin fazla olması bazı akciyer canserlerini arttırdığı söyleniyor.ıstakoz üstüne bi tepsi kabak tatlısı yiyen yoktur zaten.. o bilgide şaibeli zaten.
Susam tahin (Antalya usulü tahinli kabak tatlısı)
Kuşkonmaz (hayatımda tazesini görmedim.) Kiraz üstüne kuşkonmaz diye bi ilac atiyorlar.. onla karişmasin. Kuş konamiyor kiraz dalina. Konarsada son konuşu , uçarsa son uçuşu oluyor.. kirazi yiyenin son yiyişi olmaz korkmayin.. gulutatyon amca halleder..
Bamya .limonla ovuşturursan salyasiz olur.
Colostrum (hayvanın ilk sütü- ağız sütü,-GNC firması satıyo. Şubat mart keçi çobanlarından toplasan daha doğal daha ucuz.)
Egzersiz
D vitamini (mart-eylül arası 13:00 civarı 20 dk)
Roka maydanoz (cruciferous)
Mood (gülmek, mutlu olmak-gıdıklamak yani)
Bu yazinin degerini, önemini ,okuyan degil yazan bile anlayamaz...
Yaz dostum. Şarkidaki gibi
...doctor söyler kendi bir ders alirmi?
Diye yazdim....
İnsanin en iyi doctoru kendisidir.
Sevgiyle... sağlicakla...
İyi pazarlar..."
Ağzına emeğine sağlık Yunus Hoca iyi ki varsın.
Uzun bir yazı ama okumaya değer
Memnun oldum öylemi canım tamam haklısın acele etmemek gerek önemli olan gitgide almamak haftada 1 de mükemmel olurHoşgeldin Nurselin, ben de Edibe, 35 yaşındayım, ev hanımı, iki çocuk annesiyim. Oğlum 8 kızım 1.5 yaşında. Kilo boy bilgilerim üstte var zaten. Kilo vermede başarılar...
Ben bazen kahvaltı ya da akşam öğünlerinde sütlü yulaf yiyorum, baya tok tutuyor.
Kilona göre bir buçuk bana çok geldi. Çok acele etme, 1 kilo daha iyi olur. Süreyi uzatınca sağlıklı beslenme alışkanlığı da iyice pekişir
İyi geceler, bol leptinli uykular. Ben de yatıyorum artık. Şekersiz günümde kendime şimdiden başarılar dilerim, bakarsın bu sayedeÇok geçmiş yapamadım yatayım artık yarın sporda var iyi geceler kızlar
Meraba canım hosbulduk inşallah canım bakalım bugün 67.8 çıktım bu kilo ile başlıyorum bakalım sabırda lazım bizlerreeMeraba canım hoşgeldin ben dilek
Çok güzel bir hedef inşaallah olursun,azimle sabırla ilerlersen 1,5 da geçer bazen
Evet canım, inan hızla verip aynı hızda almanın anlamı yok. Sıkılmamak için süreyi çok uzatmamak da lazım ama bence senin için bir kilo ideal. Yarın daha tecrübeli arkadaşların farklı yorumları da olabilir tabi. Sonra bir buçuk hedefleyip hedefi yakalayamazsan üzülürsün. En azından bir hedeflesen de bazı haftalar yine bakarsın 1.5 gitmişMemnun oldum öylemi canım tamam haklısın acele etmemek gerek önemli olan gitgide almamak haftada 1 de mükemmel olur
muhteşem bir yazı çok çoook sağol gülüm bu gulutatyon kardeşi yarın didik didik araştırıcam yeni öğrendim varlığını , sayendeKendini mesleğine adamış doğruları gözümüze soka soka anlatmaya çalışan doktorumuz Sayın Yunus Uçarcı'dan sıkılmadan okuyacağınız harika bir yazıyı daha sizlerle paylaşıyoruz.
" İNSANIN EN İYİ DOKTORU GLUTATYONUDUR
Anne babasini 3-5 yıl daha fazla yaşatmak. Sağlikli tutmak isteyen okusun... tüpsüzüz, daliyoruz...çayinizi yaniniza alin..
Çocuğun babası sigara içiyordu, annesinin 10 kgr fazlası vardı. Tarhana kurmaya zamanı yoktu. Awm den pratik yapılıveren beslenme alışkanlıkları vardı. Gebe kaldı. Meyvesini sebzesini eksik etmedi ,herbisidi pestisidi hormonu dolu. Baba adayı balığı eksik etmedi gebeye. Civa ağır metaller doluydu balıklar. Kırmızı eti hergün yedi. Çiftikten geliyor hayvanlar GDO lu yemler aşılar antibiyotik vs. Son ana kadar normal dogumu beklediler, kerata icerde tüpleri baglamaya calisirken fark edilip acil sezeryanla alindi... sivi kalmis ciyerde biraz küvezde kaldi. Neneleri. en güzel kitafetlerin almiş
‘’baba bu evde ikimizden biri çok’’yazılı zıbını, sentetik boyalı fabrikasyon pamuklu ilk kıyafetini giydi. Sütü gelmedi mama başladılar, en pahalisi anne sütünden kaliteli..plastikte damacana suyuyla, ağlayınca plastik emzik.,şampuanı göz yakmaz,,,burnuna antartika okyanus suyu, ama aliminyum kapta.
Oğlan büyüdü 30 yaşına geldi. Sigara içiyo, nikotini az ,hafta sonları biraz alkol, sabah işe giderken margarinle bombalanmış mikrodalgada ısıtlmış poğaçası. Koltuk altı ter kokmaz rollonu aliminyumlu.
Peki arkadaşım bütün bu toksinlerle,,serbest radikallerle bu bünye nasıl kanser olmuyorda yaşıyor.
Cevap İç doktorlarla,…….bütün bu toksinleri detoksifiye eden. Suda yağda çözdürtüp idrarla attırtan ,, hücre içinde etkisiz hale getiren,, nerde zararlı madde var, temizleyip silip süpüren, hergün oluşan kanser hücrelerini yok eden, bir iç doktor var.GLUTATYON. adı.
Bence kariyeri yapıp, torunuda eline alan her dede nine glutatyonunu zıplattırıcı bir beslenme düzenine geçmesi gerek.çünkü yaşla birlikte glutatyon seviyeleri düşüyor. Akıllıca bi american ilaç firması7-8 sene evvel , aman efendim sigara içiyosanız bu toksinleri temizliyor diye glutatyon hapı yaptılar. Bi baktılarki bunu içenlerin glutatyonu artmıyor. Vücut diyorki’’üstat sen bana onu hazır verme ham maddeleri gönder ben onları birleştiririm.’’ Glutatyon 3 maddenin birleşmesi ile oluşuyor. Glutamin, glisin, sistein. Şu ilk 2 si kolaylıkla bulunabiliyor. Ama sistein zor. Bu 3 lüyü tamamladınmı glutatyon seviyesini arttıyoruz. Eskiden voltran diye bi cizgi film vardi. Aslanlar böcekimsi robot karsisinda perisan olurda. Voltrani olusturuyoz deyip kosup semaya yukselip.
Kollarini ve bacaklarini olusturun.
Bende başini olusturucam der . O başi sistein işte.
Yalniz neden o bocekimsi duşman robotu mal gibi bu birleşmeyi izler öküzun trene baktigi gibi. Hatta voltronu bile hirpalarda.. taaa en sonda ışin kilıcini yapar voltron ve tek bir tepeleme kilic darbesiyle böler böceksi robotu... hücreler icindede böcek ilaclari var o robot gibi şehri hücreyi ele gecircek... sen bekleme salak voltran gibi. Çak gec işın kilicini. Ne yorcan on saat kos başini kiçını okuşturcam diye...
Bu yazima anne babalarini 3 beş yil daha saglikli ve hayatta görmek isteyenler dikkatli okusun.. sonra yogun bakimin kapisinda... elimi tuttu. Sanki duyuyor gibiydi... der durursun.. yol yakinken... adami kadini iyi besle... hayattan zevk alacagi seyler yap.
Sen onlara bakma. Hayir olmaz istemem yapmam yemem icmem gak guk der onlar.. sen yap..
Şunu hep duyarsiniz Adamcağazın eşi öldü, kendiside üzüntüden 1 ay sonra öldü….
Üzüntü glutatyon seviyesini düşürüyor.
Bir fare deneyinde ;diğerlerini arasında gezen tozan bir tane fareyi hergün, 3 saat ,yakalıp ilaç kutusu kadar bi yere hapsedip bırakıyorlar.(psikolojik stres yaratıyorlar) birkaç ay sonra fare kansere yakalanıyor. Glutatyon seviyesine bakıyorlar, diğerlerine göre çok çok azalmış.
GLUTATYONU ARTTIRAN BESİNLER….
Avacado
Whey proteini (CFM teknolojisi ile yapılmış yada denatüre olmamış whey) bulmak zor.
Alfa lipoik asit. (gezen hayvan eti, sakatatı, brokoli,ıspanak ta var) tb var
Karaciğer.. keci. Kuzu.
Soğan sarımsak pırasa cruciferous sebzeleri(sistein içerikleri yüzünden)
C vitamini
Devedikeni (silimarin diye çok etkili bir karaciyer tamir maddesi içeriyor. Almanyada reçeteli ilaç) sadece devedikeni yiyen devenin karaciğeri olsa süper. Fazla uctuk. Daldik...
Zerdeçal (çayının özel bir yapımı var,etkisini arttırmak için kaynatılması gerek,karabiberle)
E vitamini, selenyum (zaten glutatyonun etkisini zıplattıran ve birlikte çalışan iki madde , kabakçekirdeğin de ve yağlı kuruyemişlerde birlikte var. Çiğ olmalı ama)
Melatonin (gece yattıktan 2 saat sonra çalışan ve tüm tamir hormonlarını başlatan kavşak hormon)zifiri karanlıkta salınır hani trt şefi varya gurer erkal diye. Çıbığı var seyirci susarken cıbık havada bekliyor. Inince başliyor ziyafet. O gürerin çıbıgı melatonine tekabül eder.. bilmeyen biri sallasa eser Rahmaninov ken Ajdar a doner... Körler çok az kanser olur.
Karotenoidler (flamingonun tüyü,ıstakazun rengi, somonun etinin rengi,havucun rengi, bal kabağı)bu grubun. Beta karoteni nin fazla olması bazı akciyer canserlerini arttırdığı söyleniyor.ıstakoz üstüne bi tepsi kabak tatlısı yiyen yoktur zaten.. o bilgide şaibeli zaten.
Susam tahin (Antalya usulü tahinli kabak tatlısı)
Kuşkonmaz (hayatımda tazesini görmedim.) Kiraz üstüne kuşkonmaz diye bi ilac atiyorlar.. onla karişmasin. Kuş konamiyor kiraz dalina. Konarsada son konuşu , uçarsa son uçuşu oluyor.. kirazi yiyenin son yiyişi olmaz korkmayin.. gulutatyon amca halleder..
Bamya .limonla ovuşturursan salyasiz olur.
Colostrum (hayvanın ilk sütü- ağız sütü,-GNC firması satıyo. Şubat mart keçi çobanlarından toplasan daha doğal daha ucuz.)
Egzersiz
D vitamini (mart-eylül arası 13:00 civarı 20 dk)
Roka maydanoz (cruciferous)
Mood (gülmek, mutlu olmak-gıdıklamak yani)
Bu yazinin degerini, önemini ,okuyan degil yazan bile anlayamaz...
Yaz dostum. Şarkidaki gibi
...doctor söyler kendi bir ders alirmi?
Diye yazdim....
İnsanin en iyi doctoru kendisidir.
Sevgiyle... sağlicakla...
İyi pazarlar..."
Ağzına emeğine sağlık Yunus Hoca iyi ki varsın.
Uzun bir yazı ama okumaya değer
Evet doğru söylüyorsun benimki heyecan işte ilk başlanınca böyle oluyor ama bayrama 1 ay kaldı artık bayramda güzel giyinip eşimin beğenisini kazanmalıyım eski kıyafetlerimin hiç biri olmadığı için beni çok kilolu görüyor bişey giyiyorum hiç çok güzel olmuşsun demiyorEvet canım, inan hızla verip aynı hızda almanın anlamı yok. Sıkılmamak için süreyi çok uzatmamak da lazım ama bence senin için bir kilo ideal. Yarın daha tecrübeli arkadaşların farklı yorumları da olabilir tabi. Sonra bir buçuk hedefleyip hedefi yakalayamazsan üzülürsün. En azından bir hedeflesen de bazı haftalar yine bakarsın 1.5 gitmiş
Benim menülere benzemiş diyeceğim ama bu kahvaltılıklar benim önümde olsa lokma değil tane hesabı olurduözürrrrrrr gecikti baya menü
menüm
11:50
1 d. ıspanak peynir karışımlı börek
1 lokma patatesli börek
2 lokma galiba tahinliydi katmer
1 +beyazı haşlama yumurta
domates salatalık kıl biber bir tutam dereotu
1 çatal kaymak bal
16:00
komşu da 1 fıstıklı baklava
18 :50
2 bardak kayısı yeşil çay suyu
20:00
bir tutam dereotu
4 kayısı
5 badem
yatmadan önce 1 bardak kefir olacak
su 3.lt deyim yatmadan bitiririm
spor 20 dk yürüyüş
Bence şimdi bunu düşünüp moralini bozma, artık kararını verdin ve sağlıklı bir şekilde zayıflayıp ondan sonra da hep incecik olacaksın. Bayrama kadar 5 kilo versen 63 olsan inan eşin de fark eder senin kararlılığını, anlar devamının geleceğini.Evet doğru söylüyorsun benimki heyecan işte ilk başlanınca böyle oluyor ama bayrama 1 ay kaldı artık bayramda güzel giyinip eşimin beğenisini kazanmalıyım eski kıyafetlerimin hiç biri olmadığı için beni çok kilolu görüyor bişey giyiyorum hiç çok güzel olmuşsun demiyor
bu hafta hepten tuhaf oluyor benim menüler inşallah yarından itibaren normal halime dönücem :)Benim menülere benzemiş diyeceğim ama bu kahvaltılıklar benim önümde olsa lokma değil tane hesabı olurduŞaka yapıyorum günün ilk yarısı biraz kopmuşsun ama diğer yarısı toparlamışsın. Diğer günler daha iyi ve dengeli olur inşallah Ekimciğim
hadi git gülüm uyu allah rahatlık versinSözde iyi geceler dilemiştim, tekrar dileyeyip kaçayım
Neyse canım bir musibet bin nasihatten evladır, bir daha aman sakın ağzına sürme, ben de ev yapımı sanmıştım, hazırlar cidden berbat.bu hafta hepten tuhaf oluyor benim menüler inşallah yarından itibaren normal halime dönücem :)
benim hep önüm de oluyor sabahkileri hazır aldı eşim normal de ben kendim yapıyorum yemiyorum dışardan gelince hem de tadı bile kötüydü gör ne yağı koydular yedim ve kendime hayret ettim :)
Teşekkür ederim, sana da...hadi git gülüm uyu allah rahatlık versin
Evet arkadaşım kesinlikle öyle ona yapabildiğimi göstermeliyim bi sefer cok cok kararlıyım inşallah bu ay 5 kilo veririm çok iradeli davranacağım beni uyarın arkadaşlar hepinizden rica ediyorumBence şimdi bunu düşünüp moralini bozma, artık kararını verdin ve sağlıklı bir şekilde zayıflayıp ondan sonra da hep incecik olacaksın. Bayrama kadar 5 kilo versen 63 olsan inan eşin de fark eder senin kararlılığını, anlar devamının geleceğini.
işin aslı 2 gündür aşırı üzüntü stres yaşayınca benim fibromiyalji ağrıları azıttı kollarımı kaldıramıyordum bacaklarım patlayacak gibiydi eşim de hazır aldı geldi çıkardılar kahvaltılık v.s. yedik kollar omuzlar biraz iyi oldu bu defa da akşam karın mide bağırsaklar kudurdu 2.5 -3 saat kadar sürekli wc deydim :))Neyse canım bir musibet bin nasihatten evladır, bir daha aman sakın ağzına sürme, ben de ev yapımı sanmıştım, hazırlar cidden berbat.
kararlıyız ama seletonin ve meletonin hormonunu çalıştırmak için zamanın da uyumuyoruz gülüm:) gece kuşu gibi buradayız şu uykuya da bir çözüm bulsak zaten yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz beden kendi terazisini hızla çalıştırıp ideal kiloya inecekEvet arkadaşım kesinlikle öyle ona yapabildiğimi göstermeliyim bi sefer cok cok kararlıyım inşallah bu ay 5 kilo veririm çok iradeli davranacağım beni uyarın arkadaşlar hepinizden rica ediyorumartık hep zayıf olacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?