Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi geceler hepinize
Aynen kız doğru dedin hemen yatayım inşallah Allah rahatlık versin hayırlı geceler herkese

Sizi gece kuşları sizi. Ben erkenden yatıp erkenden kalktım. Tüm güzel akıllı hormonlarım çalışmıştır artık:) günaydınlar bu arada

Mefkurem evet canım yapıyorum 15 dk sürüyor toplam onları da ekledim listeyi yaparkende eklerim artık[/QUOTE]
Aynen cnm her sporu ekle
Yeni başladığım için kolay gider canım sen kararlı ol ama şartlara kendini kimi hafta 1.5 gider kimi hafta 2kimi hafta 800 önemli olan hedeflediğini sürede ulaşmak
Haftada bir buçuk kilo vermeyi planlıyorum

Miktarından dolayı ve sabah kahvaltısı olduğu için belkıde bilmiyorum kırk yılda bir olabilir demişlerdir masaya yatıran ağın bu konuyu senin için
muhteşem bir yazı çok çoook sağol gülüm bu gulutatyon kardeşi yarın didik didik araştırıcam yeni öğrendim varlığını , sayende
Aynen abla bende yeni tanıştım çok haklı aksi halde ölüm yssimizin çok daha erken olması gerekirdi
bak canım geçmiş msjlarada baktım eşin hem sana laf söylüyor hemde yanında birşeyler yiyor o kokanlara senin yemeğin az bundan da ye deyişleri ne aldanma hep aklına bunu yemeyecrgim daha çok konuşacağı için değil ben kendimi daha güzel alımlı ve sağlıklı hissedeceğim için diye tekrarla bu eşler tam sopalı hem köstek oluyor hemde konuşuyorlar

An itibariyle kilo bildiriminde bulunuyorum. 113.0. cuma sabahtan itibaren 1.3 kg gitmiş. Normalde saat 9.00-10.00 tartılıyorum. O zaman kesin 112 li bir sayı görürdüm ama erken kalkmışken erkenden metabolizmayı çalıştırayim diyorum.

Herkese günaydın benim tüm akıllı hormonlar isyan ediyor olmalı oğlum saat 5te çişi geldiğini için uyandı götürdüm sonrasinda bir krizi tuttu ki evlere şenlik meğer tuvalete köpeğine binip gidecekmiş heyy yarabbim sabır ver e böyle yapalım yok şöyle yapalım yok nasıl üzülüyor gece gece ikna et derken iyice uyku açıldı arabalarla oynadık süt içip yeni yattı bende uyumak mı spor mu diye kara kara düşünüyorum

Ah çocuklar ah. Benim kızım da üç buçuk yaşında ama hâlâ tam düzenli bir gece uykusu yok. Onun için kalkmalarimi saymıyorum.

Canım menü güzel olur ama stres yapma metobolizma herkesin farklıdır güzel kilolara verirsin

Geçmiş olsun canım akşam yemek saatin geç sanki biraz ben o saatte yiyince geriliyorum :)

Öyle güzel kilolar verinki ben aranızda fark edilmiyim
Sanki tatil yaradi gibi bana:)

Sende verirsin canım hepimiz verelim

Sizi gece kuşları sizi. Ben erkenden yatıp erkenden kalktım. Tüm güzel akıllı hormonlarım çalışmıştır artık:) günaydınlar bu arada

Erken uyumak en güzeli ve sabah erken kalkmak

Ay bu çocuklar :) bizimkide geçen gün tırnaklarını kestim diye ağladı :)) ellerine bakıp bakıp ağlıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…