- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.301
aynen bahar farkındayimda icrata gecemiyormKaptanın spor istiyor memnun artık hadi
en güzeli canımEvet canım wall sit baya işe yarıyor gün boyu 300 sn yapıyorum 30 setler halinde
P90x bi ara yapmıştım sanki sıkılınca onu da yaparım
Sağol canım pazartesi tartılırım
Bende çok severim
North River askrhpozitif alırım hafta ortası tartımı alıştım bu deli tartıyada ama tartı resminde sorun yaşamayayım dert anlatacağıma alayım :)
memnun oldum Nurselin canım menü yukarı saatleriyle yazarsan daha iyi olurKızlar kahvaltım 1 haşlanmış yumurta domates salatalık bil ekşili yeşillik peynir sevmiyorum ve arada bir 5 6 tane zeytin varsa 1 porsiyon meyve
Öğlen yemek yok yeşil çay içiyorum sadece
Akşam bir but kadar haşlanmış tavuk veya bir avuç içi kadar köfte veya et.yanina bol bol salata ve bir kase yoğurt bazen et olmayınca çorba olduguda olacak günlük 3 litre su ve haftada toplam 20 litre su içmiş olacağım bu şekilde beslenerek ve yanında 1 saat yürüyüş ile haftada kaç kilo vermem lazim
Geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda hallolurSelam arkadaşlar,
Başıma bir aksilik geldi malesef. Oğlum telefonumu düşürdü ve çatlak olan ekranım artık kullanılmaz hale geldi. Bilgisayarı ancak açabildim. Alıntılarım da bilgisayarda açınca çıkmadı. Gidebildiğim kadar sondan başa doğru gideceğim ama gözden kaçırdığım birşey olursa affola. Ayrıca yeni telefon alana kadar biraz daha az girebilirim foruma haber vereyim. Yarın şeker diyeti başlayacağı için çok heyecanlıyım, bakalım benim için bir iyilik olur.
Neyse menüm:
Sabah: 10.00
2 yk yoğurtlu havuç
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim peynir
Domates
Ara: 13.00
5-6 siyah kuru üzüm
Öğle: 15.00
3 yk pilav
3 köfte
3-4 parça kavun
Ara:18.00
1 avuç yer fıstığı
5 hurma
Akşam: 21.00
4 köfte
3 parça patates
su: 2 lt
spor: yokNorth River beni de Şeydaların yanına muaf diye mi yazsan, pek yarışlık halim yok. haftada 3 gün yürüyüş o da 30 dk hedefim var kendimce onda bile zorlanıyorum.
Akşam çok geç oldu malesef, telefondan bir şeyler kurtarmaya çalışırken saatin nasıl geçtiğini anlamamışım.
Abla bugün ki menü okurken gözlerim portledi börek katmer baklavaözürrrrrrr gecikti baya menü
menüm
11:50
1 d. ıspanak peynir karışımlı börek
1 lokma patatesli börek
2 lokma galiba tahinliydi katmer
1 +beyazı haşlama yumurta
domates salatalık kıl biber bir tutam dereotu
1 çatal kaymak bal
16:00
komşu da 1 fıstıklı baklava
18 :50
2 bardak kayısı yeşil çay suyu
20:00
bir tutam dereotu
4 kayısı
5 badem
yatmadan önce 1 bardak kefir olacak
su 3.lt deyim yatmadan bitiririm
spor 20 dk yürüyüş
Malesef canım çocuktan Beter oluyorlarMerak etme bence cuma yine süper bir eksi gelecek
Ben de kendimin kahramanı olmak, yavrularıma güzel örnek olmak istiyorum.
Özledik Eda, yarın görüşürüz. İnşallah menüne uymuşsundur.
Afiyet olsun Bahar, iyi gözüktü bana. Merak ettiğim için soruyorum, draje ve simitten bahsedilmiş ama patates kızartmasına kimse değinmemiş, o daha fena değil mi, daha yağlı ve kalorili
jj ne jilian mı?
Spor da menü de harika, tebrikler. İnşallah gece açlık çekmemişsindir, akşam baya erken çünkü.
Ben de çocuklara hep eksik kıyafet alıp sefil oluyorum
Çok ilginçmiş bu iki saat aralıklı beslenme. Ben de üç öğünde kendimi başarılı bulmadım böyle birşey mi denesem? @nanekekik nasıl birşey uyguladın?
Ben de şu beyaz çayı denemeyi düşünüyorum. Yeşil çayın tadını pek sevemedim, bu daha iyidir umarım.
Menü çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Chialı puding tarifine internetten bakıp yapmıştım olmadı, nasıl yaptığını yazar mısın?
Bence yediklerin iyi Erva ama şöyle hepsini bir saat önceye çekseydin daha dengeli olurdu sanki.
Benim başta hedefim böyle beslenmekti ama zor geldi zaten hiç tam uygulayamadım. Başaranları tebrik ediyorum.
Afiyet olsun canım.
Bazen çocuklardan daha huysuz oluyorlar di mi?
Amanın bunları yiyip zayıflıyorsan bekle beni Rize sana geliyorum
Güzel bir yazı Bahar sağol, beslenme çok önemli bir konu ihmal etmemeliyiz, hem kendimiz hem sevdiklerimiz için.
günaydın canımSizi gece kuşları sizi. Ben erkenden yatıp erkenden kalktım. Tüm güzel akıllı hormonlarım çalışmıştır artık:) günaydınlar bu arada
Harikasın canımAn itibariyle kilo bildiriminde bulunuyorum. 113.0. cuma sabahtan itibaren 1.3 kg gitmiş. Normalde saat 9.00-10.00 tartılıyorum. O zaman kesin 112 li bir sayı görürdüm ama erken kalkmışken erkenden metabolizmayı çalıştırayim diyorum.
Günaydın canım bazen çocukların isteklerini anlamak çok zor bir an önce konuşsa diye bakıyorumHerkese günaydın benim tüm akıllı hormonlar isyan ediyor olmalı oğlum saat 5te çişi geldiğini için uyandı götürdüm sonrasinda bir krizi tuttu ki evlere şenlik meğer tuvalete köpeğine binip gidecekmiş heyy yarabbim sabır ver e böyle yapalım yok şöyle yapalım yok nasıl üzülüyor gece gece ikna et derken iyice uyku açıldı arabalarla oynadık süt içip yeni yattı bende uyumak mı spor mu diye kara kara düşünüyorum
aç karnına spor öneriliyor zaten canım günaydın bu aradaKızlar çok mutluyum 103,9 kg ne fayda etti de bu kadar fark etti bence önce spor sonra akşam yemeği yemem fark ettirdi bu hafta öyle yapacağım