Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanın spor istiyor memnun artık hadi
aynen bahar farkındayimda icrata gecemiyorm

en güzeli canım

memnun oldum Nurselin canım menü yukarı saatleriyle yazarsan daha iyi olur

Geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda hallolur
Abla bugün ki menü okurken gözlerim portledi börek katmer baklava
Malesef canım çocuktan Beter oluyorlar
Sizi gece kuşları sizi. Ben erkenden yatıp erkenden kalktım. Tüm güzel akıllı hormonlarım çalışmıştır artık:) günaydınlar bu arada
günaydın canım

Harikasın canım
Günaydın canım bazen çocukların isteklerini anlamak çok zor bir an önce konuşsa diye bakıyorum
Kızlar çok mutluyum 103,9 kg ne fayda etti de bu kadar fark etti bence önce spor sonra akşam yemeği yemem fark ettirdi bu hafta öyle yapacağım
aç karnına spor öneriliyor zaten canım günaydın bu arada

Günaydın kalkınca gerisi geliyor Zaten :) evet bakalım bu hafta önce spor sonra yemek deneyeceğim 18:30 evde olsam hemen spora başlasam 20:00 gibi yemeğimi yerim sanırım

Kızlar çok mutluyum 103,9 kg ne fayda etti de bu kadar fark etti bence önce spor sonra akşam yemeği yemem fark ettirdi bu hafta öyle yapacağım
Süpersiniz kızlarr

Son düzenleme:
Fitt_anne dilekim planımı sormuştun anca cvp verebliyorum
Şimdi korumaya aldım kendimi 72 kiloyla çünkü memlekette hep kilo alıyorum. 2 gündür güzel gidiyo kendi adıma dün sporda yaptım eve 72 kilo gidebilirsem süper olacak sonrasında 5 ay tekrar diyet spor 12 kilo verip 60la hamile kalmayı çok istiyorum

Yeni başlayınca sıkı bir diyet sporla verilir bence hedefe yaklaştıkça 1,5 vermek zorlar tabi

Plan süper canısı,dönüş ne zaman

Bence şu ilk zamanlarını iyi degerlendirirsen 1 ayda rahat 6,7 kilo verirsin diyete alıştıkça hedefe yaklaştıkça kilo vermende azalır kuzu

Gözlerim pörtledi 15 syfa geçmişi okuyacağm diye
Menüm
9.00
1 d ekmek
Yarım kaşık tavada yumurta
3 zeytin
2 kşık menemen
1 çk bal
14.00
5 yk bulgur p
1 kase cacık
Salata

20.00
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek

Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
North River canm listede benm 120 dk daha sporum vardı herçi listeden koptm gibi bni çıkar bari canm

Ah çocuklar ah. Benim kızım da üç buçuk yaşında ama hâlâ tam düzenli bir gece uykusu yok. Onun için kalkmalarimi saymıyorum.
Bende saymiyorum canımdan böyle uyanıp dellenip iki üç saat yapmayınca sayıyorum
Deli bu deli diye bı karikatür vardı deli bunlar deli
Süper canım azmin sonucu
7.30 bir bardak yarim yağlı süt 3 gunkurusu kayisiyla güne başladim
Afiyet olsun süt ben sabah içince çok kötü yapıyor laktozsuz yada light içmem gerek
Aç mı kas kaybı oluyor Merve mutlaka birşeyler atmak gerekiyor ki çalışsın
P poncikZeYyy canım nerelerdesin ben mi görmüyorum gelmiyor musun
@Pembesepet ye yok
Ay midem çok kötü. Bir daha süt içmeyeceğim
tüh bilirim o durumu

Süper koruma değil zayıflatır bile bu menü adamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…