Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yada Edibe ah şu meton gibi uslu olsan ne güzel kilolar vericen,hadi bakalım bütün takımı şasirt Edibe isterse iradesini konuşturur şeker orucunun kralını yapari göster bize

Muaf mı Olcan poni dönene kadar

Bence şu ilk zamanlarını iyi degerlendirirsen 1 ayda rahat 6,7 kilo verirsin diyete alıştıkça hedefe yaklaştıkça kilo vermende azalır kuzu
Bakalım canım çok dikkat edeceğim inşallah dediğin gibi olur bu arada yarışalım demissin süper olur bi tartil başlayalım:)

Ay tam manyak zamanları herşey onların istediği gibi olacak herşeyi ben yaparım zamanları
Yooo ilk biz yaptık bildirimi :)
bana ne bana ne benim gibi yapmadınız sayılmaz çamura yatıyim bari

Ay tam manyak zamanları herşey onların istediği gibi olacak herşeyi ben yaparım zamanları
bana ne bana ne benim gibi yapmadınız sayılmaz çamura yatıyim bari

:))) doğru senin gibi yapmadık senin gibi yapayım

Cuma 105,4 kg
Güncel 103,9 kg
Fark 1,5 kg

Kahvaltımı yaptım kızlar sabah aç karnına 3 bardak su ..
1 domates 1 salatalık 1 biber 1 2 sap maydanoz 1 havuç doğrayıp bol limonlu büyük tabak salata yaptın
1 tane rafadan haşlanmış yumurta bukadar ekmek yemiyorum kızlar çıkarttım hayatımdan karbonhidratı baklagillerden ceviz vs şeylerden arada bir yiyerek alacağım

Evet soğuk içtim. Şuan ağrıdan kıvranıyorum
canım midene yazık soğuk içme öyle birde hiç ssutu öylece icememe ben hep agritir midemi mide ağrısına birebir çözüm sakız çiğnemek oluyor o şekilde rahatliyot anca mide

afiyet olsun canm korumada daha iyi spot yapıyorsun

Bu atmlerde tam hırsız oldu kaptıran kaptirana bu sira
Sorma canım baya olmuştu kaptirali kartı kapatmıştm sadece internet bankacılığı açıktı birikimleri atiyorduk şimdi ev alınca bı para kalmadı gidip açayım bari dedin
canım kas yapmaya çalışanlar bile sabah aç karnına sporlarını yapıyorlar tabi spor sonrası hemen biseyler yemek şart

Cuma:71.7
Ptesi:71.2
Fark:0.5
İlk bildirim benden
hadi bakalım bu cuma güzel bir bildirim gelecek bence

AFiyet olsun canım kahvaltı güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…