- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.321
Hadi bismillah ozaman,hirsin gayretin hiç tukenmesin inşallahMeraba canım hosbulduk inşallah canım bakalım bugün 67.8 çıktım bu kilo ile başlıyorum bakalım sabırda lazım bizlerreememnun oldum
Yada Edibe ah şu meton gibi uslu olsan ne güzel kilolar vericen,hadi bakalım bütün takımı şasirt Edibe isterse iradesini konuşturur şeker orucunun kralını yapari göster bizeİyi geceler, bol leptinli uykular. Ben de yatıyorum artık. Şekersiz günümde kendime şimdiden başarılar dilerim, bakarsın bu sayedeMefkurem 'i yenerim. Hem söylemeyin ona ben sabitim, cumaya kadar eksi olurum gibi
Muaf mı Olcan poni dönene kadarGözlerim pörtledi 15 syfa geçmişi okuyacağm diye
Menüm
9.00
1 d ekmek
Yarım kaşık tavada yumurta
3 zeytin
2 kşık menemen
1 çk bal
14.00
5 yk bulgur p
1 kase cacık
Salata
20.00
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
North River canm listede benm 120 dk daha sporum vardı herçi listeden koptm gibi bni çıkar bari canm
Kurban bayramından sonra canımPlan süper canısı,dönüş ne zaman
Evet canmMuaf mı Olcan poni dönene kadar
Bakalım canım çok dikkat edeceğim inşallah dediğin gibi olur bu arada yarışalım demissin süper olur bi tartil başlayalım:)Bence şu ilk zamanlarını iyi degerlendirirsen 1 ayda rahat 6,7 kilo verirsin diyete alıştıkça hedefe yaklaştıkça kilo vermende azalır kuzu
Aç karnına mi daha doğru ama kas kaybı olur diyola
Cuma:71.7
Ptesi:71.2
Fark:0.5
İlk bildirim benden
Ay tam manyak zamanları herşey onların istediği gibi olacak herşeyi ben yaparım zamanlarıCanım kas kaybı o kadar kolay olmaz spordan sonra yemekte iyi oluyor boşalan depolar doluyor
North River valla öyle :)) geçen elinde Mısır patlağı var ikiye bölündü tutturuyor tabi birleşmiyor başladı ağlamaya :))
bana ne bana ne benim gibi yapmadınız sayılmazYooo ilk biz yaptık bildirimi :)
Ay tam manyak zamanları herşey onların istediği gibi olacak herşeyi ben yaparım zamanları
bana ne bana ne benim gibi yapmadınız sayılmazçamura yatıyim bari
canım midene yazık soğuk içme öyle birde hiç ssutu öylece icememe ben hep agritir midemi mide ağrısına birebir çözüm sakız çiğnemek oluyor o şekilde rahatliyot anca mideEvet soğuk içtim. Şuan ağrıdan kıvranıyorum
afiyet olsun canm korumada daha iyi spot yapıyorsunGözlerim pörtledi 15 syfa geçmişi okuyacağm diye
Menüm
9.00
1 d ekmek
Yarım kaşık tavada yumurta
3 zeytin
2 kşık menemen
1 çk bal
14.00
5 yk bulgur p
1 kase cacık
Salata
20.00
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
North River canm listede benm 120 dk daha sporum vardı herçi listeden koptm gibi bni çıkar bari canm
Sorma canım baya olmuştu kaptirali kartı kapatmıştm sadece internet bankacılığı açıktı birikimleri atiyorduk şimdi ev alınca bı para kalmadı gidip açayım bari dedinBu atmlerde tam hırsız oldu kaptıran kaptirana bu sira
canım kas yapmaya çalışanlar bile sabah aç karnına sporlarını yapıyorlar tabi spor sonrası hemen biseyler yemek şartBende saymiyorum canımdan böyle uyanıp dellenip iki üç saat yapmayınca sayıyorum
Deli bu deli diye bı karikatür vardı deli bunlar deli
Süper canım azmin sonucu
Afiyet olsun süt ben sabah içince çok kötü yapıyor laktozsuz yada light içmem gerek
Aç mı kas kaybı oluyor Merve mutlaka birşeyler atmak gerekiyor ki çalışsın
@Pembesepet ye yok
tüh bilirim o durumu
hadi bakalım bu cuma güzel bir bildirim gelecek benceCuma:71.7
Ptesi:71.2
Fark:0.5
İlk bildirim benden
AFiyet olsun canım kahvaltı güzel duruyorKahvaltımı yaptım kızlar sabah aç karnına 3 bardak su ..
1 domates 1 salatalık 1 biber 1 2 sap maydanoz 1 havuç doğrayıp bol limonlu büyük tabak salata yaptın
1 tane rafadan haşlanmış yumurta bukadar ekmek yemiyorum kızlar çıkarttım hayatımdan karbonhidratı baklagillerden ceviz vs şeylerden arada bir yiyerek alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?