- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.341
Teşekkür ederim kaptan ımAFiyet olsun canım kahvaltı güzel duruyor
Kahvaltımı yaptım kızlar sabah aç karnına 3 bardak su ..
1 domates 1 salatalık 1 biber 1 2 sap maydanoz 1 havuç doğrayıp bol limonlu büyük tabak salata yaptın
1 tane rafadan haşlanmış yumurta bukadar ekmek yemiyorum kızlar çıkarttım hayatımdan karbonhidratı baklagillerden ceviz vs şeylerden arada bir yiyerek alacağım
Kızlar planda olmaya bi tatil çıktı 2 gün sonra evdeyim ama yine de dikkat ediyorum şarjım zor dayanıyor kusura bakmayın sadece spor yapamıyorum inş sonrasında aktif olmaya devam edecem
Evet canım öyle yapacağım inşallah su an evde yok diye yemedim inşallah bu hafta ici alacağım tesekkurlerKahvaltın gayet güzel canım ekmek yemediğin için kavrulmamış badem ceviz fıstık 1 çay bardağı ölçün olsun o kadar yiyebilirsin hem tok tutar
Midem anca rahatladı. Şimdi de nefis bir salata içine peynir ve dört zeytin bir dilim ekmekle kızımla birlikte gömüyoruz.
Dört gözle bekliyoruz canım dönüşünü iyi tatillerKızlar planda olmaya bi tatil çıktı 2 gün sonra evdeyim ama yine de dikkat ediyorum şarjım zor dayanıyor kusura bakmayın sadece spor yapamıyorum inş sonrasında aktif olmaya devam edecem
AFiyet olsun canımMidem anca rahatladı. Şimdi de nefis bir salata içine peynir ve dört zeytin bir dilim ekmekle kızımla birlikte gömüyoruz.
Çok grçmiş olsun cnmSelam arkadaşlar,
Başıma bir aksilik geldi malesef. Oğlum telefonumu düşürdü ve çatlak olan ekranım artık kullanılmaz hale geldi. Bilgisayarı ancak açabildim. Alıntılarım da bilgisayarda açınca çıkmadı. Gidebildiğim kadar sondan başa doğru gideceğim ama gözden kaçırdığım birşey olursa affola. Ayrıca yeni telefon alana kadar biraz daha az girebilirim foruma haber vereyim. Yarın şeker diyeti başlayacağı için çok heyecanlıyım, bakalım benim için bir iyilik olur.
Neyse menüm:
Sabah: 10.00
2 yk yoğurtlu havuç
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim peynir
Domates
Ara: 13.00
5-6 siyah kuru üzüm
Öğle: 15.00
3 yk pilav
3 köfte
3-4 parça kavun
Ara:18.00
1 avuç yer fıstığı
5 hurma
Akşam: 21.00
4 köfte
3 parça patates
su: 2 lt
spor: yok @nanekekik beni de Şeydaların yanına muaf diye mi yazsan, pek yarışlık halim yok. haftada 3 gün yürüyüş o da 30 dk hedefim var kendimce onda bile zorlanıyorum.
Akşam çok geç oldu malesef, telefondan bir şeyler kurtarmaya çalışırken saatin nasıl geçtiğini anlamamışım.
Bende senin menüyü görünce şaşırdım :)))ama seni zorlamıştır eminimözürrrrrrr gecikti baya menü
menüm
11:50
1 d. ıspanak peynir karışımlı börek
1 lokma patatesli börek
2 lokma galiba tahinliydi katmer
1 +beyazı haşlama yumurta
domates salatalık kıl biber bir tutam dereotu
1 çatal kaymak bal
16:00
komşu da 1 fıstıklı baklava
18 :50
2 bardak kayısı yeşil çay suyu
20:00
bir tutam dereotu
4 kayısı
5 badem
yatmadan önce 1 bardak kefir olacak
su 3.lt deyim yatmadan bitiririm
spor 20 dk yürüyüş
Jillanıda hiç sevmemdejj ne jilian mı?
valla çok acıktım cnm ama şükür 1 lokma dahi bişey atmadım ağzımaSpor da menü de harika, tebrikler. İnşallah gece açlık çekmemişsindir, akşam baya erken çünkü.
biraz boğazını tutsan yeneceğinden eminimİyi geceler, bol leptinli uykular. Ben de yatıyorum artık. Şekersiz günümde kendime şimdiden başarılar dilerim, bakarsın bu sayedeMefkurem 'i yenerim. Hem söylemeyin ona ben sabitim, cumaya kadar eksi olurum gibi
hayırdır cnm kötü bişeymi oldu neye üzüldünişin aslı 2 gündür aşırı üzüntü stres yaşayınca benim fibromiyalji ağrıları azıttı kollarımı kaldıramıyordum bacaklarım patlayacak gibiydi eşim de hazır aldı geldi çıkardılar kahvaltılık v.s. yedik kollar omuzlar biraz iyi oldu bu defa da akşam karın mide bağırsaklar kudurdu 2.5 -3 saat kadar sürekli wc deydim :))
şükür bu gün sakinledim yarına çok daha iyi olurum hem bedenim hem menüm
kızz ceydaaa süpersinnnnKızlar çok mutluyum 103,9 kg ne fayda etti de bu kadar fark etti bence önce spor sonra akşam yemeği yemem fark ettirdi bu hafta öyle yapacağım
Geçmiş olsun tatlımAy midem çok kötü. Bir daha süt içmeyeceğim
Menü gayet güzel tatlımGözlerim pörtledi 15 syfa geçmişi okuyacağm diye
Menüm
9.00
1 d ekmek
Yarım kaşık tavada yumurta
3 zeytin
2 kşık menemen
1 çk bal
14.00
5 yk bulgur p
1 kase cacık
Salata
20.00
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
@nanekekik canm listede benm 120 dk daha sporum vardı herçi listeden koptm gibi bni çıkar bari canm
Ooooo bahar hanım maşallah hadi cuma daha fazla olsun inş.Cuma:71.7
Ptesi:71.2
Fark:0.5
İlk bildirim benden
tatlım sporu ne çok aç karna nede çok tok karna yapmamak lazımCanım kas kaybı o kadar kolay olmaz spordan sonra yemekte iyi oluyor boşalan depolar doluyor
@nanekekik valla öyle :)) geçen elinde Mısır patlağı var ikiye bölündü tutturuyor tabi birleşmiyor başladı ağlamaya :))
Hoşgeldin cnm zühal bendeKahvaltımı yaptım kızlar sabah aç karnına 3 bardak su ..
1 domates 1 salatalık 1 biber 1 2 sap maydanoz 1 havuç doğrayıp bol limonlu büyük tabak salata yaptın
1 tane rafadan haşlanmış yumurta bukadar ekmek yemiyorum kızlar çıkarttım hayatımdan karbonhidratı baklagillerden ceviz vs şeylerden arada bir yiyerek alacağım
Heee spordaydım :))
benden iyisin yine merveCuma :71,6
Pazartesi: 71,6
Kilom sabit
gelince bekleriz tatlımKızlar planda olmaya bi tatil çıktı 2 gün sonra evdeyim ama yine de dikkat ediyorum şarjım zor dayanıyor kusura bakmayın sadece spor yapamıyorum inş sonrasında aktif olmaya devam edecem
İyi tatiller canmKızlar planda olmaya bi tatil çıktı 2 gün sonra evdeyim ama yine de dikkat ediyorum şarjım zor dayanıyor kusura bakmayın sadece spor yapamıyorum inş sonrasında aktif olmaya devam edecem
:) sormauykusuz yorgun annenin aklı nerde olur uykuda tabi ki
Bende bilemedim şimdi sabah 10,30 sporum kahvaltı yapıp gitmekmi acmi gitmek daha dogruTeşekkür ederim kaptan ımBen sporumu uyumadan önce yapıyorum yani 1 saat yürüyüşü mü . Sabahları sadece 150 tane ip atlayıp güne başlıyorum akşam yapmak yadavikindi vaktinden sonra yapmak daha faydalı diye araştırdım sabah aç karna özellikle kardio yapılıyorsa ciddi kas kayıplarına sebep oluyor siz ne dersiniz
Bununla geçmiş olsun arkadaşimMidem anca rahatladı. Şimdi de nefis bir salata içine peynir ve dört zeytin bir dilim ekmekle kızımla birlikte gömüyoruz.
Ekmek arası köfte derken ,miktarlari ne kadar canim:) yok cnm ben paylasamadim gec oldu hemen paylasim dünü:
Sabah 1kk peynir 1 domates 1 catal helva 1 cay ka. Kaymak
Ogle ekmek arasi kofte
Aksam etli corba
Ara 1 kozlenmis misir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?