Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uyandıktan sonra tekrar uyumakta pek zor oluyor
Ablam 1,5 diyorum sana

Vaavv süper bwnce

Ekran camı zaten her yerden kırıktı, şimdi ekran dalga dalga, bazen tümden kararıyor. Başta çatlayınca sormuştuk değiştirmek ı kadar pahalı ki yeni telefon almak daha mantıklı. Eşim de ara ara geliyor ekran idare et diyor
Şeker diyetinde hurmayı da azaltmayı düşünüyorum tatlıya düşkünlüğüm azalsın biraz.
Boğazımı tutacağım başka çaresi yok.

cumartesi sabah oğlumu fırına yolladık ekmek alsın diye sitede ki biri var serseri gibi bişey 19-20 yaşın da oğlum ona selam vermedi diye bisikletle atlayıp peşine düşmüş saldırıp dövmüş benim oğlum da ona bir tane vurmuş diye bıçak çekmiş oğlum yakın da fabrika var onun güvenlik görevlisine koşmuş hemen öyle kurtulmuş hemen babasını aramış , hastaneden darp raporu pansuman v.s. sonra da adliyede avukatı beklemişler oğlum bir kaç ay önce 16 sına girdi yaşı küçük diye avukat eşliğin de ifade verdi .ağır bir yarası yok boynunu hala çeviremiyor robokop gibi geziyor yüzünün şişi hemen indi göz altı morardı dirseği yaralı sırtında boynun da çizikler var dudak içten az yarılmış diz kapağın da çok derin olmayan yara beresi var yani şükür küçük şeylerle kurtuldu da saldıran çocuk beni niye şikayet ettin diye gurur yapıp oğluma yine bir şey yapar diye çok strese girdim ailesiyle konuştum oğlumdan uzak dursun dedim, üzerin de bıçak bulunmadı ve güvenlik görevlisi bıçağı görmedi diye saldılar dışarı dolanıyor da o yüzden uzak dursun dedim işin özeti bu
Mefkurem az daha aklımdan oluyordum tek çocuğuma bir şey olacak diye

oğluşunla sana afiyet şifa olsun gülüm

ben tartılmadım haftada 3 tartı benim morale iyi gelmiyor bir de doğrusu unutmuştum zaten pazartesi tartısını:)

tam şeker diyeti değil mi karbonhidrat nişasta v.s. hiçbiri yok

Mefkurem inşallah canım bakalım ne olacak cumaya
Canım bu hafta yemekten önce yaptığım spor fayda gösterdi sanırım 2 gün deneyip tartılacağım sonuca göre karar vereceğim

Bende bilemedim şimdi sabah 10,30 sporum kahvaltı yapıp gitmekmi acmi gitmek daha dogru

Canım 1 muz ve yulaf yiyebilirsin ama bu bence vücüda görevde değişiyor mesela sabah bi şey yemeden spor yapmak daha iyi bunu bütün vücüt geliştirenler söylüyor daha iyi yağ yakar ama mesela benim aç karnıma yaptığım spor daha etkili oldu bence 2 gün bakacağım neler olacak

Ay bu gençleri hangi anne bana yetiştiriyor hayret ediyorum delirmiş gibiyiz resmen haberlere bakın hep böyle haberler Yok yan baktı, Yok selam vermedi ne sanıyorlar bunlar kendilerini ya ne yiyip ne içiyorlarsa böyle oluyorlar ben olsam polisi mahkemeyi beklemen öfkeme hakim olamam o çocuğu bulup dayak öyle değil böyle atılır diye döverdim

Güzel menü. Sadece akşam 1 avuç fıstıltan emin değilim.

Harikasın.
Listen tam bumuydu edam
Hepsi çok güzelde etiform 1 paket fazla değilmi

Değil abla. Dışarı da olduğum için öğlr menüm tost oldu. En zararsız kendini doyurmaya çalıştım. Ara menüdrki eti form diyetisyenin izin verdiği bir öğün. Böyle dışarıda olduğum xamanlatda tercih edebilirmişim. Bir de şu kuruyemiş meyve yulaf barları varya onlarda olabilir dedi. Haftada 1 2 kereyi geçmediği sürece.

Akşamki kek olmamış Sen de farkındasın.

Cıss olmamış o cıss neyse:)))
Kalan menü Güzel.

Güzel menü. Yolculukta oluyor öyle şeyler.

Kaçamaklaf olmamış. Sende farkındasın. Haftayu kaçamaksız bitirirsin inşallah.
Monumu yazayım hemen
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Yarim dilim ekmek
14.00
Yarim kase çorba
Yoğurt içine 3 kayısı ve 2 ceviz
18.00
Karpuz

1.5 litre su
30 dk yürüyüş North River

Güzel menü:)

Çok güzel özellikle sporun.

Wow harika...

Canım keşke öyle durumlarda yumurta kahvaltı falan bir şeyler yapsan. Kurtarırsın.

Hamlık bitince ağrılar gidiyor. Ağrıyor diye pes etmemelisin. Ertesi gün yine zorlasaydın ilk 10 dk dan sonra ağrı kalmıyor. Kendi iyiliğin için tekrar dene.

Harikasın.

Dengesiz olmasından dolayı az olmuş. Biraz arttıt yediklerini...
Bugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir

(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt

Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım

Menü güzel kaptanım.

Bence menün koruma dönemi için iyi. Abartı görmedim...

Güzel menü:..

Zaten senin evet diyeceğini biliyodum :))yılbaşı güzelim benim :)

Bende varım:)

Mefkurem bu arada dün geç yattım kitap yazmaya başladım kaptırmışım kendimi :) yoğurt beni hiç tutmadı akşam yemeğimi mi yesem çok acıktım şu an

Ne kitabı yazıyorsun:)

Dabah kızartma yediğin için mi az yedin gün içinde?
Sporun harika. Absorbe ederdi kızartmayı. Bence kendini aç bırakma.

Harikasın ya:)

Çok güzel...

Merhaba ben eda. Güzrl menü.

Güzel menü güzel spor:)

Menü güzel...

Spor hiç yoktan iyidir:) üzülme.baklavayı erittin say sevin.

Çok güzel bir gün geçirmişsin. Sen 9 sayfa okudun ben 60 sayfa okudum:)
Cuma:71.7
Ptesi:71.2
Fark:0.5
İlk bildirim benden

Çok güzel:)

:))) doğru senin gibi yapmadık senin gibi yapayım

Cuma 105,4 kg
Güncel 103,9 kg
Fark 1,5 kg

Wow harikasın.

Güzel menü:)

Eminim düşersin:) senden kaçmaz

:))) doğru senin gibi yapmadık senin gibi yapayım

Cuma 105,4 kg
Güncel 103,9 kg
Fark 1,5 kg
Waowww işte böyle gözümüze sokmanın lazım
Gayet güzel Karatay tarzi
Cuma :71,6
Pazartesi: 71,6
Kilom sabit
Cumaya -1gelir
Midem anca rahatladı. Şimdi de nefis bir salata içine peynir ve dört zeytin bir dilim ekmekle kızımla birlikte gömüyoruz.
Afiyet olsun canım
Nuggeti sevmedim bı tek normal tavuk alsan canım inan çok kötü yerlerden yapılıyor onlar
Kilo bildirimi yapim
Cuma gunu: 80.8
Guncel 80.6
Fark -200
Hadi kız olacak olacak hadi
Ödemi en iyi ben bilirim
ya varya biz birinin saçını ceksek olay olur
Benim eşimin önüne çocuk çıktı çocuğun ayağı catladi ki ailesi ifade verdi şoför hatalı değil diye 20km hızla iki yan binadan birden fırlamış annesinin elinden siyanet bile olmadıgi halde gece yarısına kadar nezarete kaldı çocuğun babası tekrar gitti bu adamı boşuna tutuyorsun uz sitede bıraktılar
Gel gör ki böyle it kopuk bıçaklama bile fark etmiyor görüyoruz selbest kalıyor mantık şu ailesinin sahip çıkmadığı ile biz niye uğraşalım resmen
Çok çok geçmiş olsun canım su dünyada en önemli evlat okurken içim gitti

valla benim de aklımdan geçen oydu zaten, ama haklıyken haksız duruma düşmek var oğluma bir daha yanışırsa bu defa kimse elimden alamaz, ve benim oğlum o gün çocuğun annesiyle konuşam dediğim de aman anne konuşma zaten annesi rahatsız çok üzülürse birşey olur diyor :) kadını site kafesin de görüyordum selamlaşıyorduk uzaktan, gidip düzgünce konuştum o da çok üzülmüş ağlamış, polislere kırın bunun her yerini ben izin veriyorum demiş ,polis şiddet uygulayamayız demiş:) pazar günü eve gelip özür dileyeceklermiş gerek yok gelmeyin dedim ayy o da anne ister mi çocuğu böyle olsun bu ilk şikayet ama çocuk herkese kök söktüyor dövüyor sıkıştırıyor kimse cesaret edip şikayet etmemiş

Ayyy cnm benim yaa valla tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş çok çok geçmiş olsun
Acaba eşin oğlanla iyilikle konuşsa nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…