Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaa biraz da polisin elinin ağırlığı hemen baksalarmış ya güvenlik kameralarına ne diye akşama kadar nezarette tutuyorlar eşini rabbim kimseyi haksız yere oralara düşürmesin
gülüm bıçak olduğu kanıtlanmadığı için dışarı da kamerada falan görüntü olsa 2 yılla 5 yıl arası hapis cezası var ama onu da paraya çevirebiliyorlar biz yine de şikayetten vazgeçmiycez üstüne üstlük bu serseri oğlumun babasının adliyede çalıştığını hukukçu olduğunu biliyor 5 senedir yine de ben bu sitenin ağasıyım diyip herkese hödlediği gibi benim oğluma da hödlüyor

Cumartesi menüm:
Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim b.peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek

Ara:12.00
türk kahvesi

Öğleköyde değildim ne bulduysam onu yedim)
3 dilim karpuz
2 dilim b.peynir
1 dilim mayalı köy ekmeği

Akşam:
5 adey ızgara köfte
3 çatal patates
Salata
2 bardak ayran

Su: 1,5 litre
Spor: 45 dk leslie

Dünkü menüm:
Sabah 11.00
1 dilim bpeynir
Yarım simit
Domates biber
1,5 haş. Yumurta

Öğle: 1 çiğköfte dürüm
1 bardak ayran

Akşam:
2 tavuk baget mangal
2 ince dilim ev yapımı sucuk
1 dilim avuç içi kadar bonfile et.
1 dilim köy ekmeği
1 bardak soda

Akşam: sütlü filtre kahve

Su: 2 litre
Spor: 2 saat yüzme(aralıksız toplam süre)
Akşam bağ bahçede koşturduk ama oblar spordan sayılmıyor biliyorum:) süre belirtmiyorum...

@nanekekik sen iste tabi ki sokarım gözüne :))

Canım bugün markete zaman ayırmam imkansız ancak yarın gidebilirim markete Zaten eşim Yok evde bugün yarın evde, yarın bi alışveriş yapacağım kalorisi düşük diye yiyorum

Elbette ister mi öyle olsun ama illa ki yetiştirme tarzında bi eksiklik vardır çocuk doğuştan öyle doğmadı ya, ya evde şiddet vardır, ya başka nedenler ya ilgisizlerdir çocuk dikkat çekmeye çalışıyordur o çocuk o anne babasının eseridir

Ayyy cnm benim yaa valla tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş çok çok geçmiş olsun
Acaba eşin oğlanla iyilikle konuşsa nasıl olur
sağ ol gülüm rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin evladını şerlerden şerlilerden korusun
ben de tanıyorum oçocuğu büyüklerine çok kibar eşimin yanın da gık çıkarmaz sonra bildiğini okur..
ayy eşime öğlen sormayı da unuttum ne olmuş ne zaman mahkemesi görülecek diye dün çok hastalandı eşim titreme üşüme ve ateşten kıpırdayamadı öğle de geldi yattı biraz bir şey de yemeden gitti

Beyaz ekmek, bisküvi tatlj hamurişi pilav makarna patates yok cnm
ben aslın da 21 güne tamamlardım hiç zorluk çekmedim
benim d vit. ekmeğe zeytin yağıyla damlatılıp yeniyor o hafta her gün yemeyip 1 haftalık toplu almıştım ondan bozmuştum
şekere düşkünlüğüm kalmadı zaten arada cozutmazsam sorun yok pilav makarna canım çok nadir istiyor pek yemiyorum

kızz nasıl da biliyorsun :))
annesi anlattı 12 sene sonra tüp bebekle olmuş, galiba şımartmışlar küçükken .. arkadaşlardan duydum babası dövüyormuş baş edemediği için

ekim2009 geçmiş oldun Allah korumuş. Şikayette bulunarak iyi etmişsiniz bence. Diğer türlü böyle manyaklar karşısındakini sindirdiğini sanıp daha beter devam edebiliyorlar
sağ ol gülüm allah razı olsun
kanunlar yetersiz bu konu da böyle olup sürekli adliyeye gidip 3-5 ay girip çıkan o kadar çok genç var ki insan şaşırıyor

Kilo bildirimim
Cuma: 108,1
Bu sabah: 108,8
Fark: +700

Diyetisyen menüme uymadım ama genel olarak kilo aldıracak birşey yemedim. Ödem olduğunu umuyorum ve cumaya eksi olacağım inşallah
2 gün de kilo alacak bir şey yemediysen kesin ödemdir zaten idrar rengini ve miktarını takip edip oda sıcaklığın da suyu bol iç gülüm

Hamlık bitince ağrılar gidiyor. Ağrıyor diye pes etmemelisin. Ertesi gün yine zorlasaydın ilk 10 dk dan sonra ağrı kalmıyor. Kendi iyiliğin için tekrar dene.
Diyeti henüz oturtamadım diye çok üstüne gitmiyorum ama eninde sonunda bütün kapılar spora çıkacak gibi
Haklısın Bahar ne mantıkla serbest bırakmışlar anlamak zor, birkaç gün tutsalardı bari belki biraz ders olurdu, yazık çok yazık
Çok geçmiş olsun, Rabbim şerlerinden korusun. Bence şikayet etmekle iyi yapmışsınız. Şimdiye kadar herkes şikayet etseydi belki bu raddeye gelmezdi. Siz doğru olanı yapmışsınız.

Yaşamın kaynağı “Su”…
Peki, su içmekten daha faydalı bir şey var mıdır? Var Evet! Hemen söyleyelim, ılık su içmek…

Çinliler, 40 yasından sonra oda sıcaklığından daha soğuk olan hiçbir şeyin bedene alınmaması gerektiğine inanırlar. Çünkü vücut yaşlandıkça daha çok yorulur. Ve ona yük getirecek her şeyden kaçınmak gerekir.

Düşünün, yağlı bir tavayı soğuk su ile yıkasanız, yağları akar mı? Temizlenir mi? Temizlenmez elbet. Yağlar donar ve tavaya daha iyi yapışır.

Ama ayni tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır.
Bedenimiz de yediğimiz besinlerden doğan yağları vücutta depolar. Tabi fazla yağı atması gerekir. Eğer soğuk su içerseniz bu yağlar bedeniniz de özellikle de bağırsaklarınız da donar. Başta kabızlık olmak üzere bir sürü rahatsızlık yaşarsınız. Oda sıcaklığındaki ılık su sistemimizi temizler.

PEKİ, ODA SICAKLIĞINDAKİ SU NEDEN YARARLI?
Oda sıcaklığındaki su iç organları ve kaburga kefesinin etrafındaki kasları gevşetir. Çok daha derin ve rahat nefes almamızı sağlar.
Kan dolaşımında artışa neden olur. Vücudumuza oksijen, besin daha iyi yayılır. Organlarımız daha iyi çalışır. Daha zinde, sağlıklı ve rahat oluruz.
Oda sıcaklığında suyun en büyük faydası mideyedir. Mide asidi etkilerini azaltır ve reflü semptomlarını rahatlatır. Tabi ki sadece bunlarla sınırlı değil oda sıcaklığında su içmenin faydaları… Daha neler mi var? İşte diğer faydaları…

Tabi ki, sindirim sistemin sistemine inanılmaz faydaları vardır. Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
Çağımızın en büyük problemi “kabızlık”… Yine oda sıcaklığındaki ılık su ile kabızlık problemi giderir.
Zayıflatır! Evet, yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır.

allah razı olsun gülüm sağ ol ben de aynını dedim geçen şimdiye kadar şikayet eden olmadığı için bu kadar kudurmuş

bol bol suyumuzu yudum yudum ve ılık olarak içiyoruz değil mi kızlar
ben de akşam fark ettim suyu az içiyorum bir kaç gündür bu gün inşallah 3 lt. yi geçicem

Spor iyi, hele iki saat yüzme baya kalori yakmışsındır. Menü genel olarak iyi geldi gözüme. Sanırım ben de böyle diyetisyen listesi gibi 3 ana 3 ara yapacağım, ya da deneyeceğim diyeyim.
Tamamen şekeri kesenlerde var ama biz kendi kuralımızı kendimiz koyduk :))
Tabi meyveyide abartmamak lazım
Bence meyve olması güzel. Ölçülü oluruz inşallah.
Kilo bildirimim

Diyetisyen menüme uymadım ama genel olarak kilo aldıracak birşey yemedim. Ödem olduğunu umuyorum ve cumaya eksi olacağım inşallah
Ödemdir bence hiç canını sıkma

Midem anca rahatladı. Şimdi de nefis bir salata içine peynir ve dört zeytin bir dilim ekmekle kızımla birlikte gömüyoruz.
Ben salatanın içinde ceviz badem falanda seviyorum
menü şartlara göre güzel cnm

Nuggatıda söylemişin zaten

Diyet için değil sağlıksız olduğu için pek tercih etmeyelim. Çünkü içine hertürlü şeyi dolduruyolar

Arkadaşlar bende sabitim.
Cuma: 88.1
Pazartesi: 88.1
Fark: 0
Bir de tartı resmi göndermeyi deneyeyim.Eki Görüntüle 2027853
Hadi bakalım rakibem benden iyisin :))
Dün Akşamın geç olmasıda fark etmiştir

Valla şeker orucunu yaparsan baya kilo verirsin şu 1 ayda tabi diğerlerinide abartmaman gerekiyor özellikle hurmayı :))

Kilo bildirimi yapim
Cuma gunu: 80.8
Guncel 80.6
Fark -200
hadi ceydacım şu 8 lere bi veda et artık

Biz yılbaşından önce 1 ay yaptıydık bende hurmayı fazla yedim, o yüzden fazla kilo kaybı olmamıştı

Sen anladınn :))

Bende ne yapsamki haftada üç gün spor var 3 günde agirlikmi calissqmki pek bı heves ettim sizdwn
tatlım kol çalışmak istiyosan dumbel alabilirsin zaten nette ucuz oluyor heralde yada plates çemberi, bantı

Mefkurem inşallah canım bakalım ne olacak cumaya
Canım bu hafta yemekten önce yaptığım spor fayda gösterdi sanırım 2 gün deneyip tartılacağım sonuca göre karar vereceğim
tatlım sen sabah aç karna yapmıyon gün içinde yemiş oluyosun en azından
Sabah en az 12-13 saatlik açlık oluyor
Hiç bişey yemeden yapılırsa zaten vücut enerji almamış oluyor, o da spor için iyi değil

herhaftasonu gidiyomusunuz cnm köye
Menüde sadece çiğköfte dürüm pek hoşuma gitmedi

Bazende alimden zalim doğar derlerya cnm

Amin bitanem gerçekten çok zor
Inş.çocuğuda Allah islah etsin
Bu yaşta kendilerini harcıyolar

Kilo bildirimim

Çiğköfte şişlik yapmış olabilir cnm
Biraz dikkat edersen eminim cumaya güzel bi eksi gelir

Bi kere ben 4-5çiğ köfte yediydim ertsi gün +600 dü

Şimdi aklıma geldi bende cuma öğlen 1 kase kısır yediydim bana bulgur hiç yaramıyor zaten. Belki o yüzdende dün okadar artım vardı tabi bide spor şişliği
Tatlım tb yada çavdar ekm.serbest
Sadece beyaz ekmek ve türevleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…