- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.381
yaa biraz da polisin elinin ağırlığı hemen baksalarmış ya güvenlik kameralarına ne diye akşama kadar nezarette tutuyorlar eşini rabbim kimseyi haksız yere oralara düşürmesinWaowww işte böyle gözümüze sokmanın lazım
Gayet güzel Karatay tarzi
Cumaya -1gelir
Afiyet olsun canım
Nuggeti sevmedim bı tek normal tavuk alsan canım inan çok kötü yerlerden yapılıyor onlar
Hadi kız olacak olacak hadi
Ödemi en iyi ben bilirim
ya varya biz birinin saçını ceksek olay olur
Benim eşimin önüne çocuk çıktı çocuğun ayağı catladi ki ailesi ifade verdi şoför hatalı değil diye 20km hızla iki yan binadan birden fırlamış annesinin elinden siyanet bile olmadıgi halde gece yarısına kadar nezarete kaldı çocuğun babası tekrar gitti bu adamı boşuna tutuyorsun uz sitede bıraktılar
Gel gör ki böyle it kopuk bıçaklama bile fark etmiyor görüyoruz selbest kalıyor mantık şu ailesinin sahip çıkmadığı ile biz niye uğraşalım resmen
Çok çok geçmiş olsun canım su dünyada en önemli evlat okurken içim gitti
Beyaz ekmek, bisküvi tatlj hamurişi pilav makarna patates yok cnmtam şeker diyeti değil mi karbonhidrat nişasta v.s. hiçbiri yok
Tamamen şekeri kesenlerde var ama biz kendi kuralımızı kendimiz koyduk :))Bende öyle biliyorum ama arada meyve yenilebilinir sanki doğal şeker diye
valla benim de aklımdan geçen oydu zaten, ama haklıyken haksız duruma düşmek var oğluma bir daha yanışırsa bu defa kimse elimden alamaz, ve benim oğlum o gün çocuğun annesiyle konuşam dediğim de aman anne konuşma zaten annesi rahatsız çok üzülürse birşey olur diyor :) kadını site kafesin de görüyordum selamlaşıyorduk uzaktan, gidip düzgünce konuştum o da çok üzülmüş ağlamış, polislere kırın bunun her yerini ben izin veriyorum demiş ,polis şiddet uygulayamayız demiş:) pazar günü eve gelip özür dileyeceklermiş gerek yok gelmeyin dedim ayy o da anne ister mi çocuğu böyle olsun bu ilk şikayet ama çocuk herkese kök söktüyor dövüyor sıkıştırıyor kimse cesaret edip şikayet etmemiş
sağ ol gülüm rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin evladını şerlerden şerlilerden korusunAyyy cnm benim yaa valla tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş çok çok geçmiş olsun
Acaba eşin oğlanla iyilikle konuşsa nasıl olur
ben aslın da 21 güne tamamlardım hiç zorluk çekmedimBeyaz ekmek, bisküvi tatlj hamurişi pilav makarna patates yok cnm
kızz nasıl da biliyorsun :))@nanekekik sen iste tabi ki sokarım gözüne :))
Canım bugün markete zaman ayırmam imkansız ancak yarın gidebilirim markete Zaten eşim Yok evde bugün yarın evde, yarın bi alışveriş yapacağım kalorisi düşük diye yiyorum
Elbette ister mi öyle olsun ama illa ki yetiştirme tarzında bi eksiklik vardır çocuk doğuştan öyle doğmadı ya, ya evde şiddet vardır, ya başka nedenler ya ilgisizlerdir çocuk dikkat çekmeye çalışıyordur o çocuk o anne babasının eseridir
sağ ol gülüm allah razı olsunekim2009 geçmiş oldun Allah korumuş. Şikayette bulunarak iyi etmişsiniz bence. Diğer türlü böyle manyaklar karşısındakini sindirdiğini sanıp daha beter devam edebiliyorlar
2 gün de kilo alacak bir şey yemediysen kesin ödemdir zaten idrar rengini ve miktarını takip edip oda sıcaklığın da suyu bol iç gülümKilo bildirimim
Cuma: 108,1
Bu sabah: 108,8
Fark: +700
Diyetisyen menüme uymadım ama genel olarak kilo aldıracak birşey yemedim. Ödem olduğunu umuyorum ve cumaya eksi olacağım inşallah
Diyeti henüz oturtamadım diye çok üstüne gitmiyorum ama eninde sonunda bütün kapılar spora çıkacak gibiHamlık bitince ağrılar gidiyor. Ağrıyor diye pes etmemelisin. Ertesi gün yine zorlasaydın ilk 10 dk dan sonra ağrı kalmıyor. Kendi iyiliğin için tekrar dene.
Haklısın Bahar ne mantıkla serbest bırakmışlar anlamak zor, birkaç gün tutsalardı bari belki biraz ders olurdu, yazık çok yazıkya varya biz birinin saçını ceksek olay olur
Benim eşimin önüne çocuk çıktı çocuğun ayağı catladi ki ailesi ifade verdi şoför hatalı değil diye 20km hızla iki yan binadan birden fırlamış annesinin elinden siyanet bile olmadıgi halde gece yarısına kadar nezarete kaldı çocuğun babası tekrar gitti bu adamı boşuna tutuyorsun uz sitede bıraktılar
Gel gör ki böyle it kopuk bıçaklama bile fark etmiyor görüyoruz selbest kalıyor mantık şu ailesinin sahip çıkmadığı ile biz niye uğraşalım resmen
Çok geçmiş olsun, Rabbim şerlerinden korusun. Bence şikayet etmekle iyi yapmışsınız. Şimdiye kadar herkes şikayet etseydi belki bu raddeye gelmezdi. Siz doğru olanı yapmışsınız.valla benim de aklımdan geçen oydu zaten, ama haklıyken haksız duruma düşmek var oğluma bir daha yanışırsa bu defa kimse elimden alamaz, ve benim oğlum o gün çocuğun annesiyle konuşam dediğim de aman anne konuşma zaten annesi rahatsız çok üzülürse birşey olur diyor :) kadını site kafesin de görüyordum selamlaşıyorduk uzaktan, gidip düzgünce konuştum o da çok üzülmüş ağlamış, polislere kırın bunun her yerini ben izin veriyorum demiş ,polis şiddet uygulayamayız demiş:) pazar günü eve gelip özür dileyeceklermiş gerek yok gelmeyin dedim ayy o da anne ister mi çocuğu böyle olsun bu ilk şikayet ama çocuk herkese kök söktüyor dövüyor sıkıştırıyor kimse cesaret edip şikayet etmemiş
allah razı olsun gülüm sağ ol ben de aynını dedim geçen şimdiye kadar şikayet eden olmadığı için bu kadar kudurmuşDiyeti henüz oturtamadım diye çok üstüne gitmiyorum ama eninde sonunda bütün kapılar spora çıkacak gibi
Haklısın Bahar ne mantıkla serbest bırakmışlar anlamak zor, birkaç gün tutsalardı bari belki biraz ders olurdu, yazık çok yazık
Çok geçmiş olsun, Rabbim şerlerinden korusun. Bence şikayet etmekle iyi yapmışsınız. Şimdiye kadar herkes şikayet etseydi belki bu raddeye gelmezdi. Siz doğru olanı yapmışsınız.
Spor iyi, hele iki saat yüzme baya kalori yakmışsındır. Menü genel olarak iyi geldi gözüme. Sanırım ben de böyle diyetisyen listesi gibi 3 ana 3 ara yapacağım, ya da deneyeceğim diyeyim.Cumartesi menüm:
Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim b.peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Ara:12.00
türk kahvesi
Öğleköyde değildim ne bulduysam onu yedim)
3 dilim karpuz
2 dilim b.peynir
1 dilim mayalı köy ekmeği
Akşam:
5 adey ızgara köfte
3 çatal patates
Salata
2 bardak ayran
Su: 1,5 litre
Spor: 45 dk leslie
Dünkü menüm:
Sabah 11.00
1 dilim bpeynir
Yarım simit
Domates biber
1,5 haş. Yumurta
Öğle: 1 çiğköfte dürüm
1 bardak ayran
Akşam:
2 tavuk baget mangal
2 ince dilim ev yapımı sucuk
1 dilim avuç içi kadar bonfile et.
1 dilim köy ekmeği
1 bardak soda
Akşam: sütlü filtre kahve
Su: 2 litre
Spor: 2 saat yüzme(aralıksız toplam süre)
Akşam bağ bahçede koşturduk ama oblar spordan sayılmıyor biliyorum:) süre belirtmiyorum...
Bence meyve olması güzel. Ölçülü oluruz inşallah.Tamamen şekeri kesenlerde var ama biz kendi kuralımızı kendimiz koyduk :))
Tabi meyveyide abartmamak lazım
Ödemdir bence hiç canını sıkmaKilo bildirimim
Diyetisyen menüme uymadım ama genel olarak kilo aldıracak birşey yemedim. Ödem olduğunu umuyorum ve cumaya eksi olacağım inşallah
Ben salatanın içinde ceviz badem falanda seviyorumMidem anca rahatladı. Şimdi de nefis bir salata içine peynir ve dört zeytin bir dilim ekmekle kızımla birlikte gömüyoruz.
menü şartlara göre güzel cnmMenümü yazayım
Sabah 2 az haşlanmış yumurta
1 saksımızdan acı biber :)
Çeyrek simit (ekmeğim kalmamış daha geçen canım simit istedi demiştim biri almış yedim bende :))
Ufak salatalık
Ara süt ve galeta evden kuru meyve kutumu getirecektim unuttumsadece bunlar var ofiste mecburen bunlar olacak
Akşam : önce spor sonra yemek :)
Piliç nugget sebzeli fırına vericem ya da yağsız pişirip salatama atacağım + yarım su bardağı yoğurt
Hadi bakalım rakibem benden iyisin :))Arkadaşlar bende sabitim.
Cuma: 88.1
Pazartesi: 88.1
Fark: 0
Bir de tartı resmi göndermeyi deneyeyim.Eki Görüntüle 2027853
hadi ceydacım şu 8 lere bi veda et artıkKilo bildirimi yapim
Cuma gunu: 80.8
Guncel 80.6
Fark -200
Biz yılbaşından önce 1 ay yaptıydık bende hurmayı fazla yedim, o yüzden fazla kilo kaybı olmamıştıEkran camı zaten her yerden kırıktı, şimdi ekran dalga dalga, bazen tümden kararıyor. Başta çatlayınca sormuştuk değiştirmek ı kadar pahalı ki yeni telefon almak daha mantıklı. Eşim de ara ara geliyor ekran idare et diyor
Şeker diyetinde hurmayı da azaltmayı düşünüyorum tatlıya düşkünlüğüm azalsın biraz.
Boğazımı tutacağım başka çaresi yok.
tatlım kol çalışmak istiyosan dumbel alabilirsin zaten nette ucuz oluyor heralde yada plates çemberi, bantıBende ne yapsamki haftada üç gün spor var 3 günde agirlikmi calissqmki pek bı heves ettim sizdwn
tatlım sen sabah aç karna yapmıyon gün içinde yemiş oluyosun en azındanMefkurem inşallah canım bakalım ne olacak cumaya
Canım bu hafta yemekten önce yaptığım spor fayda gösterdi sanırım 2 gün deneyip tartılacağım sonuca göre karar vereceğim
herhaftasonu gidiyomusunuz cnm köyeCumartesi menüm:
Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim b.peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Ara:12.00
türk kahvesi
Öğleköyde değildim ne bulduysam onu yedim)
3 dilim karpuz
2 dilim b.peynir
1 dilim mayalı köy ekmeği
Akşam:
5 adey ızgara köfte
3 çatal patates
Salata
2 bardak ayran
Su: 1,5 litre
Spor: 45 dk leslie
Dünkü menüm:
Sabah 11.00
1 dilim bpeynir
Yarım simit
Domates biber
1,5 haş. Yumurta
Öğle: 1 çiğköfte dürüm
1 bardak ayran
Akşam:
2 tavuk baget mangal
2 ince dilim ev yapımı sucuk
1 dilim avuç içi kadar bonfile et.
1 dilim köy ekmeği
1 bardak soda
Akşam: sütlü filtre kahve
Su: 2 litre
Spor: 2 saat yüzme(aralıksız toplam süre)
Akşam bağ bahçede koşturduk ama oblar spordan sayılmıyor biliyorum:) süre belirtmiyorum...
Bazende alimden zalim doğar derlerya cnmElbette ister mi öyle olsun ama illa ki yetiştirme tarzında bi eksiklik vardır çocuk doğuştan öyle doğmadı ya, ya evde şiddet vardır, ya başka nedenler ya ilgisizlerdir çocuk dikkat çekmeye çalışıyordur o çocuk o anne babasının eseri
Amin bitanem gerçekten çok zorsağ ol gülüm rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin evladını şerlerden şerlilerden korusun
ben de tanıyorum oçocuğu büyüklerine çok kibar eşimin yanın da gık çıkarmaz sonra bildiğini okur..
ayy eşime öğlen sormayı da unuttum ne olmuş ne zaman mahkemesi görülecek diye dün çok hastalandı eşim titreme üşüme ve ateşten kıpırdayamadı öğle de geldi yattı biraz bir şey de yemeden gitti
Çiğköfte şişlik yapmış olabilir cnmKilo bildirimim
Tatlım tb yada çavdar ekm.serbestben aslın da 21 güne tamamlardım hiç zorluk çekmedim
benim d vit. ekmeğe zeytin yağıyla damlatılıp yeniyor o hafta her gün yemeyip 1 haftalık toplu almıştım ondan bozmuştum
şekere düşkünlüğüm kalmadı zaten arada cozutmazsam sorun yok pilav makarna canım çok nadir istiyor pek yemiyorum
Nerelerdesin cnm
daha atamadınmı yorgunluğu üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?