- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.401
İyi tatiller, tatilden eksiyle gelirsin inşallahKızlar planda olmaya bi tatil çıktı 2 gün sonra evdeyim ama yine de dikkat ediyorum şarjım zor dayanıyor kusura bakmayın sadece spor yapamıyorum inş sonrasında aktif olmaya devam edecem
Öğle iş yerinde hiç uygun yemek çıkmıyor mu, salata yok demiştin sanırım ama çorba belki? Bir de ne kitabı yazıyordun canım merakta kaldıkMenümü yazayım
Sabah 2 az haşlanmış yumurta
1 saksımızdan acı biber :)
Çeyrek simit (ekmeğim kalmamış daha geçen canım simit istedi demiştim biri almış yedim bende :))
Ufak salatalık
Ara süt ve galeta evden kuru meyve kutumu getirecektim unuttumsadece bunlar var ofiste mecburen bunlar olacak
Akşam : önce spor sonra yemek :)
Piliç nugget sebzeli fırına vericem ya da yağsız pişirip salatama atacağım + yarım su bardağı yoğurt
Canım Ceyda kahvaltıda daha doyurucu yeseydin keşke, hiç değilse bir dilim ekmek, bir de yumurta mutlaka ye bence çok tok tutuyor.:) yok cnm ben paylasamadim gec oldu hemen paylasim dünü:
Sabah 1kk peynir 1 domates 1 catal helva 1 cay ka. Kaymak
Ogle ekmek arasi kofte
Aksam etli corba
Ara 1 kozlenmis misir
Süper, bu hafta cuma şimdiye kadarki en iyi sonucun gelecek galibaKilo bildirimi yapim
Cuma gunu: 80.8
Guncel 80.6
Fark -200
Mefkuş maşallah artı 1.2 eritmişsin. Cumaya geçen haftadan bile daha iyi bir sonuç alacaksın bence. Amanın bu benim için pek iyi olmayacakBi tünaydın diyim bari :))
Sabah 5.30 civarı eşimi işten almaya gittim
Çokda acıkmıştım ama dedim sonra uyursam iyi olmaz
Bi yattım 11 de tlf na kalktım
Kahvaltıyı şimdi yapıcam
Benim evli oğlan yakında çalışıyomuş bşrazdan O gelicek onu bekliyorum
Bildirime gelirsek ödem baya gitmiş dün +1.5 falandı ama eksiye düşememişim
Cuma 94.1
Bugün 94.4
+300
Ama eminim cumaya eksi olurum
Bence bu plan ödemin için çok iyi olacak. hem bir süre buna devam edip sonra düzen değiştirip vücudunu şaşırtabilirsinInş.öyle olur cnm
Planım bu 2 gün sporu fazla yapmak çarşamba az perşembe boş
Bende hep oda sıcaklığında içerim hiç buzdolabına koymamYaşamın kaynağı “Su”…
Peki, su içmekten daha faydalı bir şey var mıdır? Var Evet! Hemen söyleyelim, ılık su içmek…
Çinliler, 40 yasından sonra oda sıcaklığından daha soğuk olan hiçbir şeyin bedene alınmaması gerektiğine inanırlar. Çünkü vücut yaşlandıkça daha çok yorulur. Ve ona yük getirecek her şeyden kaçınmak gerekir.
Düşünün, yağlı bir tavayı soğuk su ile yıkasanız, yağları akar mı? Temizlenir mi? Temizlenmez elbet. Yağlar donar ve tavaya daha iyi yapışır.
Ama ayni tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır.
Bedenimiz de yediğimiz besinlerden doğan yağları vücutta depolar. Tabi fazla yağı atması gerekir. Eğer soğuk su içerseniz bu yağlar bedeniniz de özellikle de bağırsaklarınız da donar. Başta kabızlık olmak üzere bir sürü rahatsızlık yaşarsınız. Oda sıcaklığındaki ılık su sistemimizi temizler.
PEKİ, ODA SICAKLIĞINDAKİ SU NEDEN YARARLI?
Oda sıcaklığındaki su iç organları ve kaburga kefesinin etrafındaki kasları gevşetir. Çok daha derin ve rahat nefes almamızı sağlar.
Kan dolaşımında artışa neden olur. Vücudumuza oksijen, besin daha iyi yayılır. Organlarımız daha iyi çalışır. Daha zinde, sağlıklı ve rahat oluruz.
Oda sıcaklığında suyun en büyük faydası mideyedir. Mide asidi etkilerini azaltır ve reflü semptomlarını rahatlatır. Tabi ki sadece bunlarla sınırlı değil oda sıcaklığında su içmenin faydaları… Daha neler mi var? İşte diğer faydaları…
Tabi ki, sindirim sistemin sistemine inanılmaz faydaları vardır. Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
Çağımızın en büyük problemi “kabızlık”… Yine oda sıcaklığındaki ılık su ile kabızlık problemi giderir.
Zayıflatır! Evet, yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır.
Böğürtlende yaban mersini frenk üzümü gibi çok iyi antioksidan cnmKızlar böğürtlenle ilgili bilgisi olan sabah yoğurda koyayım yiyeyim diyorum çok güzel eşim almış
herhaftasonu gidiyomusunuz cnm köye
Menüde sadece çiğköfte dürüm pek hoşuma gitmedi
Benim diyetisyen kırmızı meyveleri tercih etmemi söylüyor. Bir bildiği var diyorum ye diyorum.Kızlar böğürtlenle ilgili bilgisi olan sabah yoğurda koyayım yiyeyim diyorum çok güzel eşim almış
Böğürtlende yaban mersini frenk üzümü gibi çok iyi antioksidan cnm
Yiyebilirsin
Hadi bakalım rakibem benden iyisin :))
Dün Akşamın geç olmasıda fark etmiştir
Valla şeker orucunu yaparsan baya kilo verirsin şu 1 ayda tabi diğerlerinide abartmaman gerekiyor özellikle hurmayı :))
Biz yılbaşından önce 1 ay yaptıydık bende hurmayı fazla yedim, o yüzden fazla kilo kaybı olmamıştı
Sen anladınn :))
Şimdi aklıma geldi bende cuma öğlen 1 kase kısır yediydim bana bulgur hiç yaramıyor zaten. Belki o yüzdende dün okadar artım vardı tabi bide spor şişliği
@nanekekik sporlar kaçmasın gözden:)Cumartesi menüm:
Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim b.peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Ara:12.00
türk kahvesi
Öğleköyde değildim ne bulduysam onu yedim)
3 dilim karpuz
2 dilim b.peynir
1 dilim mayalı köy ekmeği
Akşam:
5 adey ızgara köfte
3 çatal patates
Salata
2 bardak ayran
Su: 1,5 litre
Spor: 45 dk leslie
Dünkü menüm:
Sabah 11.00
1 dilim bpeynir
Yarım simit
Domates biber
1,5 haş. Yumurta
Öğle: 1 çiğköfte dürüm
1 bardak ayran
Akşam:
2 tavuk baget mangal
2 ince dilim ev yapımı sucuk
1 dilim avuç içi kadar bonfile et.
1 dilim köy ekmeği
1 bardak soda
Akşam: sütlü filtre kahve
Su: 2 litre
Spor: 2 saat yüzme(aralıksız toplam süre)
Akşam bağ bahçede koşturduk ama oblar spordan sayılmıyor biliyorum:) süre belirtmiyorum...
hahahah kafalar aynı çalışıyor :))Bende hep oda sıcaklığında içerim hiç buzdolabına koymam
Ama baxılarıda soğuk su metoyu hızlandırıyo diyor
Içtiğimiz suyu vücut ısısına getirmek için daha çok çalışıyormuş
Şimdi kendimden şöyle bi mantık yürüttüm :))
Soğuk suyu ısıtmak için vücut daha çok çalışıyor, ama ılık su içse bunun için yorulmayıp yağ yakmaya çalışacak :)
Benim diyetisyen kırmızı meyveleri tercih etmemi söylüyor. Bir bildiği var diyorum ye diyorum.
kızz nasıl da biliyorsun :))
annesi anlattı 12 sene sonra tüp bebekle olmuş, galiba şımartmışlar küçükken .. arkadaşlardan duydum babası dövüyormuş baş edemediği için
Iyi yapmışın tatlımBugün bi ton alışverişi yaptım en azından kafamdakileri aldığım için huzura erdim kaç gündür onu düşünüyordum abla bu kızlar orda nasıl yatacak merde yatcak odayı düzelttirmek lazım vs vs
ohhh süper şeydam bu hafta kır zincirniKızlar ben bugün -300 üm şükürler olsun
sanmam cnm ya geçen hafta pazts.-700 le başladıydım haftayaMefkuş maşallah artı 1.2 eritmişsin. Cumaya geçen haftadan bile daha iyi bir sonuç alacaksın bence. Amanın bu benim için pek iyi olmaya
valla şişlikte yapsa spora devam edecem cnmBence bu plan ödemin için çok iyi olacak. hem bir süre buna devam edip sonra düzen değiştirip vücudunu şaşırtabilirsin
Odalarını mı ayırıyorsun kızların, daha çok küçük değiller mi?Bugün bi ton alışverişi yaptım en azından kafamdakileri aldığım için huzura erdim kaç gündür onu düşünüyordum abla bu kızlar orda nasıl yatacak merde yatcak odayı düzelttirmek lazım vs vs
Süper Şeyda, yüzden bu cuma tavan yapacak gibi, bireysel derece bile gelir belkiKızlar ben bugün -300 üm şükürler olsun
Yaban mersini yağ yakıcı diye duymuştum, ama çok pahalı. Bir arkadaşım donmuş alınca daha ucuz oluyor dedi ama onu da bulamadım.Süper canım o zaman yoğurda koyayım yarın sabah onu yiyeyim çok teşekkür ederimmm
Iyi yapmışın tatlım
Ama takıma birazdaha zaman ayırırsan Iyi olur bide kaptan yardımcısı olacan kızzz örnek ol bşraz :)))
ohhh süper şeydam bu hafta kır zincirni
sanmam cnm ya geçen hafta pazts.-700 le başladıydım haftaya
O kadar olmasada en az -1 olur heralde
valla şişlikte yapsa spora devam edecem cnm
Ben eskiden bi ara salona gidiyodum
3 hafta hem salonda 2 saat hem evde yapıyodum tartı oynamadıydı
Hedefler güncellemicek şekerim :)))Hurma ile ilgili mesaj çok net alındı dostum Hatta bu uyarılarından sonra çok mecbur kalmadıkça hurma yemeyi düşünmüyorum. Zaten kimse bayram hedefimi güncellemedi bari ben de şeker diyeti ile ilk hedefime ulaşmaya çalışayım
Sen kısırdan dolayı şişkinsindir kesin, yarına geçer
-1 olman işime gelirIyi yapmışın tatlım
sanmam cnm ya geçen hafta pazts.-700 le başladıydım haftaya
O kadar olmasada en az -1 olur heralde
valla şişlikte yapsa spora devam edecem cnm
Ben eskiden bi ara salona gidiyodum
3 hafta hem salonda 2 saat hem evde yapıyodum tartı oynamadıydı
Valla soğuk su iyi denildikten sonra ben yine ılık içtim :)))zaten bronşlarım çok hassas benimhahahah kafalar aynı çalışıyor :))
40 ından sonra oda sıcaklığında yiyip içiyormuş ya çinliler beden çok yorulmasın diye onun için ben de aynı senin gibi düşündüm soğuk su için fazla çalışıyor beden ama kabızlıkta yapma ihtimali var biz yine normal ılık suyumuzu içelim mefkuremm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?