Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar planda olmaya bi tatil çıktı 2 gün sonra evdeyim ama yine de dikkat ediyorum şarjım zor dayanıyor kusura bakmayın sadece spor yapamıyorum inş sonrasında aktif olmaya devam edecem
İyi tatiller, tatilden eksiyle gelirsin inşallah
Öğle iş yerinde hiç uygun yemek çıkmıyor mu, salata yok demiştin sanırım ama çorba belki? Bir de ne kitabı yazıyordun canım merakta kaldık
:) yok cnm ben paylasamadim gec oldu hemen paylasim dünü:
Sabah 1kk peynir 1 domates 1 catal helva 1 cay ka. Kaymak
Ogle ekmek arasi kofte
Aksam etli corba
Ara 1 kozlenmis misir
Canım Ceyda kahvaltıda daha doyurucu yeseydin keşke, hiç değilse bir dilim ekmek, bir de yumurta mutlaka ye bence çok tok tutuyor.
Kilo bildirimi yapim
Cuma gunu: 80.8
Guncel 80.6
Fark -200
Süper, bu hafta cuma şimdiye kadarki en iyi sonucun gelecek galiba
Mefkuş maşallah artı 1.2 eritmişsin. Cumaya geçen haftadan bile daha iyi bir sonuç alacaksın bence. Amanın bu benim için pek iyi olmayacak
Inş.öyle olur cnm
Planım bu 2 gün sporu fazla yapmak çarşamba az perşembe boş
Bence bu plan ödemin için çok iyi olacak. hem bir süre buna devam edip sonra düzen değiştirip vücudunu şaşırtabilirsin

Bende hep oda sıcaklığında içerim hiç buzdolabına koymam

Ama baxılarıda soğuk su metoyu hızlandırıyo diyor
Içtiğimiz suyu vücut ısısına getirmek için daha çok çalışıyormuş

Şimdi kendimden şöyle bi mantık yürüttüm :))
Soğuk suyu ısıtmak için vücut daha çok çalışıyor, ama ılık su içse bunun için yorulmayıp yağ yakmaya çalışacak :)

herhaftasonu gidiyomusunuz cnm köye
Menüde sadece çiğköfte dürüm pek hoşuma gitmedi

Değişiyor. Görümcem burada diye çok sık gittik. Normalde ben kalmam bu hafta bir kaç kere kalmak zorunda kaldık. Çok düzenim bozuldu bu yüzden.
Dün gitti görümcem:)
Çiğköfte konusunda haklısın. Diğer seçeneklerden daha masumdu.:) eşim pizza yemek istedi:)

Hurma ile ilgili mesaj çok net alındı dostum Hatta bu uyarılarından sonra çok mecbur kalmadıkça hurma yemeyi düşünmüyorum. Zaten kimse bayram hedefimi güncellemedi bari ben de şeker diyeti ile ilk hedefime ulaşmaya çalışayım
Sen kısırdan dolayı şişkinsindir kesin, yarına geçer

@nanekekik sporlar kaçmasın gözden:)

hahahah kafalar aynı çalışıyor :))
40 ından sonra oda sıcaklığında yiyip içiyormuş ya çinliler beden çok yorulmasın diye onun için ben de aynı senin gibi düşündüm soğuk su için fazla çalışıyor beden ama kabızlıkta yapma ihtimali var biz yine normal ılık suyumuzu içelim mefkuremm:))

kızz nasıl da biliyorsun :))
annesi anlattı 12 sene sonra tüp bebekle olmuş, galiba şımartmışlar küçükken .. arkadaşlardan duydum babası dövüyormuş baş edemediği için

Öyle canım her zaman öyle olmuştur çocuk oyun hamuru gibi nasıl şekil verirsen o şekle gelir ne yazık ki çocuk yetiştirme konusunda çok yetersiziz, bazen düşünüyorum oğlumu kibar, düşünceli, hassas biri olarak yetiştirsem dış dünyada çok ezilir mi öyle yapmasam mı diye

Iyi yapmışın tatlım

Ama takıma birazdaha zaman ayırırsan Iyi olur bide kaptan yardımcısı olacan kızzz örnek ol bşraz :)))

Kızlar ben bugün -300 üm şükürler olsun
ohhh süper şeydam bu hafta kır zincirni

Mefkuş maşallah artı 1.2 eritmişsin. Cumaya geçen haftadan bile daha iyi bir sonuç alacaksın bence. Amanın bu benim için pek iyi olmaya
sanmam cnm ya geçen hafta pazts.-700 le başladıydım haftaya
O kadar olmasada en az -1 olur heralde

Bence bu plan ödemin için çok iyi olacak. hem bir süre buna devam edip sonra düzen değiştirip vücudunu şaşırtabilirsin
valla şişlikte yapsa spora devam edecem cnm

Ben eskiden bi ara salona gidiyodum
3 hafta hem salonda 2 saat hem evde yapıyodum tartı oynamadıydı

Odalarını mı ayırıyorsun kızların, daha çok küçük değiller mi?
Kızlar ben bugün -300 üm şükürler olsun
Süper Şeyda, yüzden bu cuma tavan yapacak gibi, bireysel derece bile gelir belki
Süper canım o zaman yoğurda koyayım yarın sabah onu yiyeyim çok teşekkür ederimmm
Yaban mersini yağ yakıcı diye duymuştum, ama çok pahalı. Bir arkadaşım donmuş alınca daha ucuz oluyor dedi ama onu da bulamadım.

Mefkurem canım 2 gün deneyip bi tartıya ve vücüdümun tepkisine bakıcam canım ona göre belirleyeceğim ihtiyaçlarımı, öğlen kepekli sandaviç ekmeğine domates peynir falan yapmayı da planlıyorum

Edibe12 canım kitap biraz şekillensin ilk size söyleyeceğim :)
Canım çok yağlı ve şehriye falan karbo yine, bi gitmiştim şehriye çorba, dolma, makarna menüye bak full karbo :) liste ayarlamasını yapamıyorlar hiç

Burdayım burdayım artık bugünler de biraz yoğunluğum vardı bugün alışverişe kızlarla çıktık ilk defa dışarı gezmeye çıktı benim miniklerim

Hedefler güncellemicek şekerim :)))
Bak benim bile 12 kilo var
En azından olabildiğince yaklaşalım
Zaten En çok ben attıydım :)))

Benim hurmalar bitti daha almıcam :))

-1 olman işime geliryok yaa şaka yapıyorum hiç belli olmaz daha hafta başındayız. Bence çok az yiyip metabolizmanı küstürme yeter.
Aman bu spor tartıya böyle etki ediyorsa ne fena moral motivasyon kalmaz

Valla soğuk su iyi denildikten sonra ben yine ılık içtim :)))zaten bronşlarım çok hassas benim
Bi şişerse 2 ay sürer öksürüğün geçmesi

Bu yağlı bulaşık mexelesinide okuduydum bence çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…