Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

special k bende kullandım öyle birşey yapmadı süt seni bozmuş olabilir başka birşeyde yediysen akşam onunla bozmuş olabilirr süt..

ah o göbek olmasa zatennnnnnnn göbek değil aslında benimki mideeeee

yok yok izinli değilsin... Ben öncekinde yazmamıstım ya seni burdada atlamısım :)) kusura bakma oyunu kullanabilirsin..

KABULLL

1. TAKIM ÜYESİ, MAİBEYAZ'IN ÖNERİSİDİR...

arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298

takım olarak kararınızı bekliyoruz...

1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Edda1985: EVET
Ene2004: EVET
Fadime02: HAYIR
Gulseker: EVET
Hepbera: EVET
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:

Edda nında oyuyla öneriyi kabul etmiş bulunuyoruz

Son düzenleme:
evt cnm parlement mavısı ama sedeflı gıbı rengı parlak yanı :)) Ben pek severım bole acayıp renklı ojelerı.Turuncu mor yesıl mavı delı delı renklerım var :)

deli seniiiii o je bende severim o anki ruh haline göre değişir renklerrr
murch iş yerinde face yasak bakamıyom ama akşam baktıgımda profilindeki resimde belli oluyo bana gitmiş kilolarrrr

hani iş yerindekilerle topluca yerde bi agacın altında çekilmişsinya orda baya gıdıgın var ama son resimde gitmiş resmenn

Edda bilmiyorum süttenmi? her zaman içtiğim süt.. aman ne bileyim ya.. cır cır olduk olan o oldu

mute müsli bulamadın mı? bence special k yı boşver bulursan müsli daha faydalı. sindirimi çalıştırmış olabilir ne güzel keşke benimde öle olsaa.

bende evet diyorum. daha adil olacaksa ve insanlar üşenmeyip hesaplayıp bunu görmüşse neden olmasın..ya valla püsküüte hayranım tek tek bunlarla nasıl uğraşıyor.

Eki Görüntüle 237053

size ojelerimin rengini göstermessem çatlarım :)))

mürş pek bi havalısın kuzu..bbu arada münirede çookkk şeker yaa fotosundan bile ısırası geliyo insanın.

buldum buldum bugün alıcam inş müsliyi... Öneride püsküütün değil maibeyazın

Bu arada münire kim kız? seni ekledim ben tanıdınmı melek...

aaa gercekmı cnm du bende bakıyım bı o ıs yerındekılerle cekıldıgım foto 11 12 mart kıbrıs satış konferansı diğeri ise 23 temmuz kuşadası yanı arada 4 ay var sanırsam aradada bı 5 kılo fark var :)

Edda bilmiyorum süttenmi? her zaman içtiğim süt.. aman ne bileyim ya.. cır cır olduk olan o oldu

Gecmıs olsun cnmmm:92:

ayy tripofan bu misli nedir markette gördüm ama almadımm
müsil şey yapıyo mutyenin oldugu şeyden
buda aynı şeymi _???

markette gördüğüm buydu

anam benide ekleyinn bakiyim facesi olmayan bende benide eklesinn

buda aynı şeymi _???

markette gördüğüm buydu

Bu hafta bireyselde derece alan arkadasımız nev81 müsli diyeti yapıyoR.Bende o yüzden başlayacagım.1 haftada 2 kg verdi :))

Kahretsın havam batsın ayyy :) Cnm münire yengeem o sahane olaganustu ısırmalık bı lokmadan bıaz fazla tombık guzel kızın annesı.Ve o guzel kızın adı ZEYNEP SUDE benım yegenım olur kendılerı cok severız bırbırımızı taparcasına :))))

buldum buldum bugün alıcam inş müsliyi... Öneride püsküütün değil maibeyazın

Bu arada münire kim kız? seni ekledim ben tanıdınmı melek...

Benım yengem cnm munıre acıklama ustte :))))

Son düzenleme:

canım süpersin yaa diyet güllaç yapmışsın resmen.

Bu hafta bireyselde derece alan arkadasımız nev81 müsli diyeti yapıyoR.Bende o yüzden başlayacagım.1 haftada 2 kg verdi :))

kızzz nev ne yapıyosa onu takip etmek lazım. birara aynı takımdaydık ve o kadar hızlı verdi,ve o kadar planlı verdi ki inan kendiside öyle diyor zaten diyetten çok niyetim zayıflattı diye,beynini kilo vermeye programlayabiliyor sanırım.keza aynısını yapanlar okadar veremiyor.

canım süpersin yaa diyet güllaç yapmışsın resmen.

Dun bızde yaptık yengemle gullacı ama ben ole cok sevmedım yaaa ne o ole cocuk maması gıbı :))) bizde %3 yaglı sutle yaptık seftalı dogradık ustune ama genede gullacın yukasında BUGDAY UNU PATATES NISASTASI VE NISATA var yanı cokta masum sayılmaz 100 gr 389 kcl

buda aynı şeymi _???

markette gördüğüm buydu

nev81 bunun ballısını kullanıyordu canım.ben sana onun listesini buraya yazmasını söyleyebilirim yapacaksan.muz katıyo sanırım içine birazda.bence ramazanda uygulanabilir ben dukana başlamasam bende bundan yapacaktım. birde müsli diyeti zayıflatmasının yanında inceltiyorda. daha önce aynı arkadal 1 aya yakın sürede 7 cm incelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Heyyyy nasıl yapılıyor bu dıyet bırılerı cabuk paylassın beklıyorum hadı hadı hadı :)

yaaaa bide selva ırmık tarlısı reklamı koyuyolar bu sıteye durup durup onume cıkıyo bozdurcaklar bana nıyetı haa muzlusu ve cıleklısı denenmelı belkıde ıkısı karısık vanılyalı dondurmayla denenmelı :))) Wuuuwwwww durdurun benı :)

yanii isterim amaaa
ben bunun yanında yemekte yerimmm
ramazanda diyet yapamıyorum ben
iftarda beni görsenizzz oturdugum yerden kalkacam dermanım olmuyooo

ama muzlusu hangisiyse almak isterim hem tuvalet sorununada iyi gelir hehraldeee

murch sen beni dinleee
eve giderken akşam bi kazandibili dondurma al harika bayıldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…