- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.141
Kızlar o kadar yorgunum ki, anlatamam.Şimdi oğlumu yatırıp bende azıcık dinlenicem.Ya dün spacial k'ya başladım ama akşam iftardan sonra bi cır cır oldum sormayınTuvaletten cıkıyorum saniye gecmeden tekrar giriyorum.4 5 girdim abartısız Tuvalate girmekten cocugu yatıramadım Special K dan mı acaba? Çünkü dokuanacak başka bişi yemedim
Edda; yok kız kilolu değilsin azıcık cık cık göbek cik cik
Beyaz16; beni ekleyebilirsin faceden... Sen bana özelden adını yaz ben eklerim seni..
yok yok izinli değilsin... Ben öncekinde yazmamıstım ya seni burdada atlamısım :)) kusura bakmaoyunu kullanabilirsin..
evt cnm parlement mavısı ama sedeflı gıbı rengı parlak yanı :)) Ben pek severım bole acayıp renklı ojelerı.Turuncu mor yesıl mavı delı delı renklerım var :)
Kızlar o kadar yorgunum ki, anlatamam.Şimdi oğlumu yatırıp bende azıcık dinlenicem.Ya dün spacial k'ya başladım ama akşam iftardan sonra bi cır cır oldum sormayınTuvaletten cıkıyorum saniye gecmeden tekrar giriyorum.4 5 girdim abartısız Tuvalate girmekten cocugu yatıramadım Special K dan mı acaba? Çünkü dokuanacak başka bişi yemedim
Edda; yok kız kilolu değilsin azıcık cık cık göbek cik cik
Beyaz16; beni ekleyebilirsin faceden... Sen bana özelden adını yaz ben eklerim seni..
arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...
Asya27:
Beyaz16:
Edda1985:
Ene2004: EVET
Fadime02: HAYIR
Gulseker: EVET
Hepbera: EVET
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:
mute müsli bulamadın mı? bence special k yı boşver bulursan müsli daha faydalı. sindirimi çalıştırmış olabilir ne güzel keşke benimde öle olsaa.
bende evet diyorum. daha adil olacaksa ve insanlar üşenmeyip hesaplayıp bunu görmüşse neden olmasın..ya valla püsküüte hayranım tek tek bunlarla nasıl uğraşıyor.
mürş pek bi havalısın kuzu..bbu arada münirede çookkk şeker yaa fotosundan bile ısırası geliyo insanın.
deli seniiiiio je bende severim o anki ruh haline göre değişir renklerrr
murch iş yerinde face yasak bakamıyom ama akşam baktıgımda profilindeki resimde belli oluyo bana gitmiş kilolarrrr
hani iş yerindekilerle topluca yerde bi agacın altında çekilmişsinya orda baya gıdıgın var ama son resimde gitmiş resmenn
Edda bilmiyorum süttenmi? her zaman içtiğim süt.. aman ne bileyim ya.. cır cır olduk olan o oldu
mute müsli bulamadın mı? bence special k yı boşver bulursan müsli daha faydalı. sindirimi çalıştırmış olabilir ne güzel keşke benimde öle olsaa.
bende evet diyorum. daha adil olacaksa ve insanlar üşenmeyip hesaplayıp bunu görmüşse neden olmasın..ya valla püsküüte hayranım tek tek bunlarla nasıl uğraşıyor.
mürş pek bi havalısın kuzu..bbu arada münirede çookkk şeker yaa fotosundan bile ısırası geliyo insanın.
ayy tripofan bu misli nedir markette gördüm ama almadımm
müsil şey yapıyo mutyenin oldugu şeyden
buda aynı şeymi _???
markette gördüğüm buydu
buldum buldum bugün alıcam inş müsliyi... Öneride püsküütün değil maibeyazın
Bu arada münire kim kız? seni ekledim ben tanıdınmımelek...
Bu hafta bireyselde derece alan arkadasımız nev81 müsli diyeti yapıyoR.Bende o yüzden başlayacagım.1 haftada 2 kg verdi :))
çok yeme problemini aşmaya çalışıyorum kızlar...biraz başardım sanki...yediklerim yazılabilir hale geldi:)))
dünkü listem:
SAHUR:1 haşlanmış patates(patates için yazılanlara katılmıyorum.oldukça tok tutuyor ve mesela ben kalori sayımı yapıyorum.100 kalori.oldukça ideal bence)
avuç içi kadar pide
domates,salatalık
1 yemek kaşığı kadar yağda yumurta(evdekilere yaptığımdan ayırdım kendime)
tatlandıcılı çay
İFTAR:1 kepçe çorba
1 su bardağı kadar haşlanmış mantı(sos olarak sadece kırmızı biberi suda ezdim,döktüm üstüne)(evdekiler tereyağlı,etsuyuyla yediler.mmmm.)
yağsız salata(ekmek yok farkettiyseniz..he hee)
teravihten dönünce:1 güllaçtan yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla hazırlanmış,1 ceviz içi katılmış güllaç
toplam kaloriyi bilmiyorum..ama azdır herhalde...
kitap:1 saat "oğlumu yetiştiriyorum" kitabından okuyorum ara ara..
su:çoooookkkk
Bu hafta bireyselde derece alan arkadasımız nev81 müsli diyeti yapıyoR.Bende o yüzden başlayacagım.1 haftada 2 kg verdi :))
canım süpersin yaa diyet güllaç yapmışsın resmen.
ayy tripofan bu misli nedir markette gördüm ama almadımm
müsil şey yapıyo mutyenin oldugu şeyden
buda aynı şeymi _???
markette gördüğüm buydu
nev81 bunun ballısını kullanıyordu canım.ben sana onun listesini buraya yazmasını söyleyebilirim yapacaksan.muz katıyo sanırım içine birazda.bence ramazanda uygulanabilir ben dukana başlamasam bende bundan yapacaktım. birde müsli diyeti zayıflatmasının yanında inceltiyorda. daha önce aynı arkadal 1 aya yakın sürede 7 cm incelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
nev81 bunun ballısını kullanıyordu canım.ben sana onun listesini buraya yazmasını söyleyebilirim yapacaksan.muz katıyo sanırım içine birazda.bence ramazanda uygulanabilir ben dukana başlamasam bende bundan yapacaktım. birde müsli diyeti zayıflatmasının yanında inceltiyorda. daha önce aynı arkadal 1 aya yakın sürede 7 cm incelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
yaaaa bide selva ırmık tarlısı reklamı koyuyolar bu sıteye durup durup onume cıkıyo bozdurcaklar bana nıyetı haa muzlusu ve cıleklısı denenmelı belkıde ıkısı karısık vanılyalı dondurmayla denenmelı :))) Wuuuwwwww durdurun benı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?