Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok yok yazlığa gidiyouz canım onların yataklarını aldım çekmece vs banyosu vs herşeyini düşünmem lazım heryerde banyo yaptıramam ya da yatıramam onları
Ayrıca inşallah canım benimde isteğim o
Yaban mersini dondurulmuş var marketlerde aslında

Burdayım burdayım artık bugünler de biraz yoğunluğum vardı bugün alışverişe kızlarla çıktık ilk defa dışarı gezmeye çıktı benim miniklerim
Gel canım yaa özlüyoruz
Hedefler güncellemicek şekerim :)))
Bak benim bile 12 kilo var
En azından olabildiğince yaklaşalım
Zaten En çok ben attıydım :)))

Benim hurmalar bitti daha almıcam :))
Güncellenmediğini fark ettim, başta desturlu atsaydım iyiydi. Düşününce bayramda daha 80 olamamak düşüncesi beni üzdü diye öyle hedef vermiştim, ama uygulamada çuvalladım. Bakalım kalan zamanı iyi değerlendireyim. Benim ev hurma dolu ama Allahtan çabuk bozulmuyor, bir de benim bebeler seviyor, onlara yediririm artık. Bakarsın şeker diyetinden sonra hurma diyeti yaparım

pahalı. Bir arkadaşım donmuş alınca daha ucuz oluyor dedi ama onu da bulamadım
tam bilmiyorum ama heralde aktarlarda kurutulmuşu varmış
Burdada çok pahalı ben oyüzden bahçeye diktim inş.tutar
Üstündede vardı biraz arada onları yiyom

Burdayım burdayım artık bugünler de biraz yoğunluğum vardı bugün alışverişe kızlarla çıktık ilk defa dışarı gezmeye çıktı benim miniklerim
bırak kızz biraz dünyayı tanısınlar minikler :))

-1 olman işime geliryok yaa şaka yapıyorum hiç belli olmaz daha hafta başındayız. Bence çok az yiyip metabolizmanı küstürme yeter.
Aman bu spor tartıya böyle etki ediyorsa ne fena moral motivasyon kalmaz
Herkesin vücudu farklı cnm

Ama görüntü sıkılaşma için tabiki çok faydalı
Tartı düşmediği halde bana kilomu verdin diyolardı

O yüzden bende dün yazdığım plan gibi a artmadan Ama boşlamadan yapmaya çalışacam

Bayrama çok incelmemiz lazım :))

iyi bir mantık kurmuşsun
Ne kadar önem veriyorlarmış bu Çinliler kendilerine.
idareye iletsen menülerde bir değişiklik yapılamaz mı en azından salata talep etsen? Yazarlıkta başarılar

Oooo oda ayırmaktan daha zor işte bu, kolay gelsin canım. Eminim sen miniklerine en rahat imkanları sağlar, her ayrıntıyı düşünürsün

Kız sen şu şeker orucunu yap diğer şeyleride abartma 1 ay sonra en az -10 görürsün

Aynen aynen dünyayı tanımaya başladılar Artık doktor da rahatlıkla çıkarabilirsin diyor zatın

Kız sen şu şeker orucunu yap diğer şeyleride abartma 1 ay sonra en az -10 görürsün
Bir ayda -10 mu ölmez mı insan

Gayet güzelbir menü tebriklrr

Öyle düşünme bence hepimiz çocuklarımızı kibar düşünceli ve hassad yetiştirmeliyiz, kötülüğün sınırı yok nereye kadar bunun aksini düşünenlerle yarışacağız. Başka çare yok, iyiliği yaymaya çalışmalıyız.
Ben kaçırdım bu yağı bulaşığı herhalde, nasıl bir mesele?
Yaban mersini dondurulmuş var marketlerde aslında
Daha dikkatli bakayım, ben hep bücürlerle markete gidince aradığımı bulmak zor oluyor
İnşallah yetişir yaban mersinlerin. Ayy ne güzel olur bayrama 80 olsam, kıyafetlerim baya fark eder
Bende alerjik astım var cnm en ufak üşütme grib çok uzun sürüyor Bende
Hele öksürüğü düşmanıma yaşatmasın ciğerlerim çıkıyor
Allah şifa versin, çok dikkat etmelisin kendine.

O kadar etki eder mi yaa? ne süper olur hadi inşallah diyeyim. Bak iyice motive oldum. Dur çıkmadan bir cafeye bakayım

ben de senin gibi düşünüyordum ta ki ilk okula gidene kadar benim ki başladı kendinden küçüklerden dayak yemeye, 6 yaşındayken 3-4 yaşındaki çocuklardan dayak yiyordu elini bile kaldırmıyordu karşıdakinin canı acır diye babası hep kavga etme olursa durma eve gel diyordu en son 3 sınıftayken baktım benim çocuğum güçlü ama bildik pısırık ve her gün yarası beresi bitmiyor itip kakılıyor ben de buna ufak savunma dersleri vermeye başladım karşındakinden nasıl kurtulur onu öğrettim bir de tembihledim sakın merdiven başın da bunları yapma, düşer bir yeri kırılır çocukların diye böyle böyle dayak yemesi durdu bence sen de asla kavga etme ama seni dövmeye kalkana da izin verme demelisin kimse senden üstün değil sen de kimseden üstün değilsin bunu öğrense kendini de azıcık savunsa yeter ,inşallah kibar ama ezilmeyen dik duran bir çocuk olur

Bir ayda -10 mu ölmez mı insan
Yok canım kendin gibi düşünme ben 88'im bu obezlikte 10 kilo bir şey değil. Bak 94'ten 88'e indim kimse 6 kilo verdiğimi fark etmiyor bile, yağlar deniz derya anlayacağın
Şuan dışarıdayım. Bilmediğim bir yerde. Karnım acıktı ne yemeliyim sizce :)
Benim böyle durumlarda tercihim badem, muz, küçük bir paket sade süt oluyor. Tabi restaurant'a gidebilirsen salata, et tarzı bir şeyler yiyebilirsin.

Bak canım oluyor marketlerde ama her markette olmayabilir onu bilemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…