- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.441
2 saat önce kalkamam da 1saat önce yerim ablam artikSen bişeyler atıştır öyle git cnm
Spor yemekten 2 saat önce -sonra tavsiye edilir
Sabah aç karna doğru değil
Zayiflatiyomuymus bende bı ananas alamadımHiç aklıma kurutulmuş gelmemişti, bakayım bir, fena taktım yaban mersinine
Ne gibi alternatifler var cnmŞuan dışarıdayım. Bilmediğim bir yerde. Karnım acıktı ne yemeliyim sizce :)
Selam canım bendeniz dilekGüzel menü. Sadece akşam 1 avuç fıstıltan emin değilim.
Harikasın.
Değil abla. Dışarı da olduğum için öğlr menüm tost oldu. En zararsız kendini doyurmaya çalıştım. Ara menüdrki eti form diyetisyenin izin verdiği bir öğün. Böyle dışarıda olduğum xamanlatda tercih edebilirmişim. Bir de şu kuruyemiş meyve yulaf barları varya onlarda olabilir dedi. Haftada 1 2 kereyi geçmediği sürece.
Akşamki kek olmamış Sen de farkındasın.
Cıss olmamış o cıss neyse:)))
Kalan menü Güzel.
Güzel menü. Yolculukta oluyor öyle şeyler.
Kaçamaklaf olmamış. Sende farkındasın. Haftayu kaçamaksız bitirirsin inşallah.
Güzel menü:)
Çok güzel özellikle sporun.
Wow harika...
Canım keşke öyle durumlarda yumurta kahvaltı falan bir şeyler yapsan. Kurtarırsın.
Hamlık bitince ağrılar gidiyor. Ağrıyor diye pes etmemelisin. Ertesi gün yine zorlasaydın ilk 10 dk dan sonra ağrı kalmıyor. Kendi iyiliğin için tekrar dene.
Harikasın.
Dengesiz olmasından dolayı az olmuş. Biraz arttıt yediklerini...
Menü güzel kaptanım.
Bence menün koruma dönemi için iyi. Abartı görmedim...
Güzel menü:..
Bende varım:)
Ne kitabı yazıyorsun:)
Dabah kızartma yediğin için mi az yedin gün içinde?
Sporun harika. Absorbe ederdi kızartmayı. Bence kendini aç bırakma.
Harikasın ya:)
Çok güzel...
Merhaba ben eda. Güzrl menü.
Güzel menü güzel spor:)
Menü güzel...
Spor hiç yoktan iyidir:) üzülme.baklavayı erittin say sevin.
Çok güzel bir gün geçirmişsin. Sen 9 sayfa okudun ben 60 sayfa okudum:)
Çok güzel:)
Wow harikasın.
Güzel menü:)
Eminim düşersin:) senden kaçmaz
Yazık kadına ömrü billah başına bela bir evlat ne diyelim Rabbim ıslah etsin o cocuguvalla benim de aklımdan geçen oydu zaten, ama haklıyken haksız duruma düşmek var oğluma bir daha yanışırsa bu defa kimse elimden alamaz, ve benim oğlum o gün çocuğun annesiyle konuşam dediğim de aman anne konuşma zaten annesi rahatsız çok üzülürse birşey olur diyor :) kadını site kafesin de görüyordum selamlaşıyorduk uzaktan, gidip düzgünce konuştum o da çok üzülmüş ağlamış, polislere kırın bunun her yerini ben izin veriyorum demiş ,polis şiddet uygulayamayız demiş:) pazar günü eve gelip özür dileyeceklermiş gerek yok gelmeyin dedim ayy o da anne ister mi çocuğu böyle olsun bu ilk şikayet ama çocuk herkese kök söktüyor dövüyor sıkıştırıyor kimse cesaret edip şikayet etmemiş
aşırı toz tabiki iyi değilAhhh o çok kötü bişey
Çok temiz olmalı yaşadığın yer dimi abla
Bizde yağ çok annem :))Bir ayda -10 muölmez mı insan
Hani yağlı bulaşıklar soğuk suda temizlenmez ya donup kalır yağlarBen kaçırdım bu yağı bulaşığı herhalde, nasıl bir mesele?
Kız sen dediğim gibi yap en kötü -8 olmazsa gel yüzüme tükür :)))O kadar etki eder mi yaa? ne süper olur hadi inşallah diyeyim. Bak iyice motive oldum. Dur çıkmadan bir cafeye bakayım
En doğrusu cnmben de senin gibi düşünüyordum ta ki ilk okula gidene kadar benim ki başladı kendinden küçüklerden dayak yemeye, 6 yaşındayken 3-4 yaşındaki çocuklardan dayak yiyordu elini bile kaldırmıyordu karşıdakinin canı acır diye babası hep kavga etme olursa durma eve gel diyordu en son 3 sınıftayken baktım benim çocuğum güçlü ama bildik pısırık ve her gün yarası beresi bitmiyor itip kakılıyor ben de buna ufak savunma dersleri vermeye başladım karşındakinden nasıl kurtulur onu öğrettim bir de tembihledim sakın merdiven başın da bunları yapma, düşer bir yeri kırılır çocukların diye böyle böyle dayak yemesi durdu bence sen de asla kavga etme ama seni dövmeye kalkana da izin verme demelisin kimse senden üstün değil sen de kimseden üstün değilsin bunu öğrense kendini de azıcık savunsa yeter ,inşallah kibar ama ezilmeyen dik duran bir çocuk olur
tek tek toplandığı için heralde pahalı oluyorHiç aklıma kurutulmuş gelmemişti, bakayım bir, fena taktım yaban mersinine
Bende 2 saatte takılmıyom cnm2 saat önce kalkamam da 1saat önce yerim ablam artik
Bende şimdi yaptımTürk kahvemi içip ütüye giriyim yarın sabaha biter herhalde:)
hem antioksidan hemde meto hızlandırıyorZayiflatiyomuymus bende bı ananas alamadım
aşırı toz tabiki iyi değil
Ev tozu idare ediyor :))
Benim polen, meyve, kuruyemişlere daha çok
Mesela 1 elmadan fazla yersem hemen bopazım kaşınmaya başlar
O yüzden meyve kuruyemiş istesemde fazla yiyemem
Bi karpuz kavun üzüm muz bişey yapmıyor
Bikere çocuklara elma suyu sıktıydım 1 kş tadına baktım hrralde saf olunca tıkandım kaldım
Ama bayadır sprey kullanmıyorum
Bizde yağ çok annem :))
Vücut ağırlığının yüzde 10 nu verilebilir 1 ayda
Hani yağlı bulaşıklar soğuk suda temizlenmez ya donup kalır yağlar
Işte Vücut yağlarıda ılık suda daha iyi atılıyor
Hem bağırsaklar içinde faydalı
Kız sen dediğim gibi yap en kötü -8 olmazsa gel yüzüme tükür :)))
Tabi totoyuda biraz kaldıracan
Akşamda geç olmıcak
Kuruyemişede abanmıcan :)
En doğrusu cnm
Gidip kimseye sataşıp vurmasın ama kendinide dövdürmesin
tek tek toplandığı için heralde pahalı oluyor
Bende 2 saatte takılmıyom cnm
Sadece aşırı tok yada aşırı aç olmamak gerekiyor
Bende şimdi yaptım
Ama ütüler beklesin önce spor yapıcam :))
hem antioksidan hemde meto hızlandırıyor
Daha bisürü faydası var
Ananasda öyle :)))
Ins. O kadar sanmiyorum ama 1 kg versem ben raziyim cunnku spor yapamiyorum cok yavas yavas verip sarkma olmaain istiyorum. Bu arada kahvaltida 1 dilim ekmk yedim yazmayi unutmusum cnm yumurta ile aram cok kotu haftada 1 anca yiyorumİyi tatiller, tatilden eksiyle gelirsin inşallah
Öğle iş yerinde hiç uygun yemek çıkmıyor mu, salata yok demiştin sanırım ama çorba belki? Bir de ne kitabı yazıyordun canım merakta kaldık
Canım Ceyda kahvaltıda daha doyurucu yeseydin keşke, hiç değilse bir dilim ekmek, bir de yumurta mutlaka ye bence çok tok tutuyor.
Süper, bu hafta cuma şimdiye kadarki en iyi sonucun gelecek galiba
Mefkuş maşallah artı 1.2 eritmişsin. Cumaya geçen haftadan bile daha iyi bir sonuç alacaksın bence. Amanın bu benim için pek iyi olmayacak
Bence bu plan ödemin için çok iyi olacak. hem bir süre buna devam edip sonra düzen değiştirip vücudunu şaşırtabilirsin
Sen boyle diyince cok utandim etcem bu hafta ins. Azimliyim kararliyim.Ben salatanın içinde ceviz badem falanda seviyorum
menü şartlara göre güzel cnm
Nuggatıda söylemişin zaten
Diyet için değil sağlıksız olduğu için pek tercih etmeyelim. Çünkü içine hertürlü şeyi dolduruyolar
Hadi bakalım rakibem benden iyisin :))
Dün Akşamın geç olmasıda fark etmiştir
Valla şeker orucunu yaparsan baya kilo verirsin şu 1 ayda tabi diğerlerinide abartmaman gerekiyor özellikle hurmayı :))
hadi ceydacım şu 8 lere bi veda et artık
Biz yılbaşından önce 1 ay yaptıydık bende hurmayı fazla yedim, o yüzden fazla kilo kaybı olmamıştı
Sen anladınn :))
tatlım kol çalışmak istiyosan dumbel alabilirsin zaten nette ucuz oluyor heralde yada plates çemberi, bantı
tatlım sen sabah aç karna yapmıyon gün içinde yemiş oluyosun en azından
Sabah en az 12-13 saatlik açlık oluyor
Hiç bişey yemeden yapılırsa zaten vücut enerji almamış oluyor, o da spor için iyi değil
herhaftasonu gidiyomusunuz cnm köye
Menüde sadece çiğköfte dürüm pek hoşuma gitmedi
Bazende alimden zalim doğar derlerya cnm
Amin bitanem gerçekten çok zor
Inş.çocuğuda Allah islah etsin
Bu yaşta kendilerini harcıyolar
Çiğköfte şişlik yapmış olabilir cnm
Biraz dikkat edersen eminim cumaya güzel bi eksi gelir
Bi kere ben 4-5çiğ köfte yediydim ertsi gün +600 dü
Şimdi aklıma geldi bende cuma öğlen 1 kase kısır yediydim bana bulgur hiç yaramıyor zaten. Belki o yüzdende dün okadar artım vardı tabi bide spor şişliği
Tatlım tb yada çavdar ekm.serbest
Sadece beyaz ekmek ve türevleri yok
Yaklasik 3 dilim ekmek 4 kofte cnmEkmek arası köfte derken ,miktarlari ne kadar canim
Selam canım bendeniz dilek
Diyetisyene gidiyorsun galiba ,nasıl gidiyor memnunmusun
Coook gecmis olsun cnm alerjik astim fena birsey ama ben bu aralar etrafimda hizla buyuyen bir akima bakiyorum. Aidin salih diye bir bayan varmis bealenmw ile tum rahatsizliklarin gectiginni savunuyor arkadaslardan da cok yapan var memnunlarda onu incelesene eger yaparim dersen seker hastaliginda insulini bile birakan varBende alerjik astım var cnm en ufak üşütme grib çok uzun sürüyor Bende
Hele öksürüğü düşmanıma yaşatmasın ciğerlerim çıkıyor
Bu arada beslenme ile dicektimCoook gecmis olsun cnm alerjik astim fena birsey ama ben bu aralar etrafimda hizla buyuyen bir akima bakiyorum. Aidin salih diye bir bayan varmis bealenmw ile tum rahatsizliklarin gectiginni savunuyor arkadaslardan da cok yapan var memnunlarda onu incelesene eger yaparim dersen seker hastaliginda insulini bile birakan var
ben de senin gibi düşünüyordum ta ki ilk okula gidene kadar benim ki başladı kendinden küçüklerden dayak yemeye, 6 yaşındayken 3-4 yaşındaki çocuklardan dayak yiyordu elini bile kaldırmıyordu karşıdakinin canı acır diye babası hep kavga etme olursa durma eve gel diyordu en son 3 sınıftayken baktım benim çocuğum güçlü ama bildik pısırık ve her gün yarası beresi bitmiyor itip kakılıyor ben de buna ufak savunma dersleri vermeye başladım karşındakinden nasıl kurtulur onu öğrettim bir de tembihledim sakın merdiven başın da bunları yapma, düşer bir yeri kırılır çocukların diye böyle böyle dayak yemesi durdu bence sen de asla kavga etme ama seni dövmeye kalkana da izin verme demelisin kimse senden üstün değil sen de kimseden üstün değilsin bunu öğrense kendini de azıcık savunsa yeter ,inşallah kibar ama ezilmeyen dik duran bir çocuk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?