Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam canım bendeniz dilek
Diyetisyene gidiyorsun galiba ,nasıl gidiyor memnunmusun

ekim2009 canım çok geçmiş olsun okurken içim ciz etti 16 yaşında yigenim var o geldi gözümün önüne yavrum nasıl korkmuştur Rabbim iyilerle karsilastirsin evlatlarimizi

Yazık kadına ömrü billah başına bela bir evlat ne diyelim Rabbim ıslah etsin o cocugu

Bı tanıdığım aile var bukadar kaliteli görmüş geçirmiş olur abla muhafazakar öyle böyle değil hemde tam yaşıyor bilgili kültürlü amma oğlu madde bağımlısı ne paralar harcadı goturmedigi yer kalmadı geçen arabada uyuşturucu bulmuşlar hapse attılar
Kadın diyorki keşke biyerde ölse kalsa birinin canına sebeb olucak diye çok korkuyorum
Allah'ım ne büyük acı bir ana canının ölümünü isteyecek imtihanı oluyor çok uzulmuştum aglamistim bu sözü üzerine

Son düzenleme:
Ahhh o çok kötü bişey
Çok temiz olmalı yaşadığın yer dimi abla
aşırı toz tabiki iyi değil
Ev tozu idare ediyor :))
Benim polen, meyve, kuruyemişlere daha çok
Mesela 1 elmadan fazla yersem hemen bopazım kaşınmaya başlar
O yüzden meyve kuruyemiş istesemde fazla yiyemem
Bi karpuz kavun üzüm muz bişey yapmıyor
Bikere çocuklara elma suyu sıktıydım 1 kş tadına baktım hrralde saf olunca tıkandım kaldım
Ama bayadır sprey kullanmıyorum

Bir ayda -10 mu ölmez mı insan
Bizde yağ çok annem :))
Vücut ağırlığının yüzde 10 nu verilebilir 1 ayda

Ben kaçırdım bu yağı bulaşığı herhalde, nasıl bir mesele?
Hani yağlı bulaşıklar soğuk suda temizlenmez ya donup kalır yağlar
Işte Vücut yağlarıda ılık suda daha iyi atılıyor
Hem bağırsaklar içinde faydalı

O kadar etki eder mi yaa? ne süper olur hadi inşallah diyeyim. Bak iyice motive oldum. Dur çıkmadan bir cafeye bakayım
Kız sen dediğim gibi yap en kötü -8 olmazsa gel yüzüme tükür :)))
Tabi totoyuda biraz kaldıracan
Akşamda geç olmıcak
Kuruyemişede abanmıcan :)
En doğrusu cnm
Gidip kimseye sataşıp vurmasın ama kendinide dövdürmesin

Hiç aklıma kurutulmuş gelmemişti, bakayım bir, fena taktım yaban mersinine
tek tek toplandığı için heralde pahalı oluyor

2 saat önce kalkamam da 1saat önce yerim ablam artik
Bende 2 saatte takılmıyom cnm
Sadece aşırı tok yada aşırı aç olmamak gerekiyor

Türk kahvemi içip ütüye giriyim yarın sabaha biter herhalde:)
Bende şimdi yaptım
Ama ütüler beklesin önce spor yapıcam :))
Zayiflatiyomuymus bende bı ananas alamadım
hem antioksidan hemde meto hızlandırıyor
Daha bisürü faydası var
Ananasda öyle :)))

Aman aman dikkat et abla ya zor bi durum benim abimin de toza karşı

Ins. O kadar sanmiyorum ama 1 kg versem ben raziyim cunnku spor yapamiyorum cok yavas yavas verip sarkma olmaain istiyorum. Bu arada kahvaltida 1 dilim ekmk yedim yazmayi unutmusum cnm yumurta ile aram cok kotu haftada 1 anca yiyorum

Sen boyle diyince cok utandim etcem bu hafta ins. Azimliyim kararliyim.
Bugun menu diye birseyolmadi ama sanirim haftayi etkilemez. Dun guneste kaldim biraz o carpti galiba fena halde isalim bebise gecmesin die ugrasiyorum sabahtN beri lapa yiyorum birsuru sey yaptim etkilemedi bu etkilior biraz

Spordan önce ve sonra ne yemeliyim?
Bu sorunun herkes için geçerli, tam olarak bir yanıtı yok. Medyanın ya da sektörün sürekli söylediğinin aksine, maksimum kas gelişimi ya da performans için sürekli yemek ya da özel zamanlarda özel gıdalar yemek zorunda değiliz.

Öncesinde iyi bir yemek yenmişse, kişi hazır hissediyorsa, spordan önce hiçbir şey yapmasına gerek yoktur. Örneğin intermittent fasting uygulayan biri 16 saat açken, çok iyi bir antrenman çıkarabilir. Çünkü 16 saat açlık durumu, daha öncesinde yeterli beslenmiş kişiler için zaten çok uzun bir zaman dilimi değildir.

Ne yazık ki birçok insan spordan önce yanlış beslenerek performansını düşürüyor. Vücudunuzu dinleyin, eğer açken daha iyi antrenman çıkarıyorsanız aç çalışın. Tokken daha iyi hissediyorsanız tok çalışın. Mucizevi bir besin aramayın.

Antrenman sonrası ise biraz daha önemli. Yine, eğer spordan önce dengeli bir öğün yenmişse, spordan sonra muhtemelen bir şeyler yemenize gerek yoktur. Fakat özellikle son 2-3 saat içerisinde kaliteli bir protein kaynağı alınmadı ise, spordan sonraki bu dönemde protein ve karbonhidratlı bir öğün verimli olacaktır.

Genel bir kural veremem, fakat spordan önce kafein, sonra ise günün en büyük öğününü tüketmek en mantıklısı gibi görünüyor.

Bende alerjik astım var cnm en ufak üşütme grib çok uzun sürüyor Bende
Hele öksürüğü düşmanıma yaşatmasın ciğerlerim çıkıyor
Coook gecmis olsun cnm alerjik astim fena birsey ama ben bu aralar etrafimda hizla buyuyen bir akima bakiyorum. Aidin salih diye bir bayan varmis bealenmw ile tum rahatsizliklarin gectiginni savunuyor arkadaslardan da cok yapan var memnunlarda onu incelesene eger yaparim dersen seker hastaliginda insulini bile birakan var

Bu arada beslenme ile dicektim

Hayatımda hiç bir zaman durduk yere saldıran taraf olmadım he çok saldırı oldu ama boylarının ölçüsünü de aldılar :) kavga yanlısı değilim sevmem ama karşında ki seni tahrik ediyorsa yani sana şiddet uyguluyorsa kendini savunmak zorundasın pitbull gibi çocuk yetiştirmem asla ama dövüşmryi bilen ve bunu savunma için kullanan birisi olacak kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…