Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba canım ekmek yok yazdım tatlım yanlış anlaşıldı galiba orası ekmek hiç yemiyorum .Tamam inşallah yarın birkerede paylaşacağım

menümü yazayım yürüyüşe gidicez eşimle
sabah geç kalkıp acıkmadığım için öğleyi bekliyorum

12 :20
1 haş. yumurta
peynir
domates salatalık

16:50
1 fincan sütlü türk kahvesi
1.5 haşlama mısır
2 badem

19:50
2 kase sade mercimek çorbası unsuz sebzesiz
1 domates
1 d. ekmek

su 2.5 bitti 3. lt deyim
sporu yapınca yazıcam
@nanekekik

Mükemmel tebrikler

Biliyorum canım. Bugün evde değildim. Dışarıda tuvalete gitmekten kaçındığım için dışarıda az su içiyorum. Sabah akşam tamamlıyorum. Normalde kışın dahi 2 litreyi tamamlıyorum...

Tamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım

Sabah : az haşlanmış 2 yumurta
Salatalık
Çeyrek simit

Ara : Altınbaşak light yulaflı yarım paket (23 kalori hepsi :)) + ufak kutu süt

Akşam : 4 parça Nuget + kıvırcık mor lahana salatalıktan oluşan salata (1 diş dövülmüş sarımsaklı)

Spor 85 dk @nanekekik
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20

Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
Köprü kurup ağırlık kaldırma

Bunları superset olarak 4 tekrar 10 kere yaptım

100 Mekik

3,5 lt su
Limonlu yeşil çay

Birazdan da ya beyaz çay içeceğim ya da Türk kahvesi

Maşallah canım bu cuma hepimiz güzel kilo vereceğiz

Sizin menüleri okuyunca canım istiyor :)) yarın patlıcan közleyeyim bari :)

Motivasyon ve istikrar çok önemli... Hepimiz istediğimiz sürece vereceğiz bu kiloları...
Patlıcan candır hele gerçek közde:)
Dün mangal yapmıştık ayıptır söylemesi. Hemen bahçeden topladım bir kaç patlıcan attım köze. Eşimde bende seviyoruz. Yazın çok iyi gidiyor. Hafif yemek oluyor nihayetinde...

galiba 700-800 gibi bir miktar yakmak lazım 1 kg 7-8 bin kaloriye denk geldiğine göre

Canım kadın o çocuğa eksik bi şey verememiştir, o çocuk uyuşturucadq kendine bi dünya yaratmıştır öyle olmuyor hepsinin bi nedeni var arkadaş kurbanı falan kısmı biraz yalan yani insan evinde mutluysa hiç öyle şeylere girmiyor, bizimde var öyle tanıdığımız herkes dışardan ne saygılı iyi aile der ama babasının annesini dövdüğünü çocuklarına hiç ilgi göstermediğini dövdüğünü bilmez biz yakınız bize söylüyordu bi tek, dışardan göründüğü gibi olmuyor

Biliyorum canım. Bugün evde değildim. Dışarıda tuvalete gitmekten kaçındığım için dışarıda az su içiyorum. Sabah akşam tamamlıyorum. Normalde kışın dahi 2 litreyi tamamlıyorum...
bilmeden yazdım gülüm neyse fazladan su ihtiyaç tablosunu kondurmuş oldum belki birinin işine yarar senin hayrına olur :)))

menü güzel afiyet şifa olsun gülüm
kız bu sporların türkçesi yokmuymuş anacım yarısını anlıyorum yarını google amcaya sormam gerekecek cahil kaldım oyy oyy oyyyy

Mısır hariç menün güzel. Bana 1,5 mısır gereksiz fazla geldi... Çünkü mısır özellikle diyette fazla tercih edilmemesi gereken bir besin...
Bilen çıkar ama şu kadar spor yaptım bu kadar neden veremedim hesabına girme bence. Çünkü yaptığın spor kas kütleni arttırken yağ yaktırırsa tartıda sonuç göremeyebilirsin...

Heey maşallah:) o nasıl spor öyle:)
Güzel bir gün geçirmişsin...

O zaman en çok bana yazacaksın ben saksı değilim :)))

Sende gayet iyisin canım hakkını yeme

Ahaha tamam en çok birbirimşzi motive edeceğiz söz:) yolumuz uzun yoldaş...

Memnun oldum.
Diyetisyenden memnunum kendimden değilim :)

Ben artık diyetisyen istemiyorum çünkü anlamıyorlar, bi spor hocası danışmanını anlamak için onun kilosuna çıkıyordu çünkü o kiloda danışanı hiç olmamış, bi diyetisyen benim kiloma gelsin öyle anlayabilir beni o zaman beslenmemi düzene sokabilir çünkü aslında benim midem değil ruhum aç olduğunu bilir her kırıldığımda üzüldüğünde yediğimi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…