- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.481
Merhaba canım ekmek yok yazdım tatlım yanlış anlaşıldı galiba orası ekmek hiç yemiyorum .Tamam inşallah yarın birkerede paylaşacağımGüzel menü canım. Tebrikler.
Harika gitmiş canım.
Suyunu arttırmalısın. Bir de yediklerin bana çok az geldi... Aç kalmak iyi değil.
Canım bütün günü bir kerede paylaşırsan değerlendirmemiz daha kolay olur. Ekmek varken kısır fazla. İkisinden birini tercih etmelisin.
Mükemmel tebriklermenümü yazayım yürüyüşe gidicez eşimle
sabah geç kalkıp acıkmadığım için öğleyi bekliyorum
12 :20
1 haş. yumurta
peynir
domates salatalık
16:50
1 fincan sütlü türk kahvesi
1.5 haşlama mısır
2 badem
19:50
2 kase sade mercimek çorbası unsuz sebzesiz
1 domates
1 d. ekmek
su 2.5 bitti 3. lt deyim
sporu yapınca yazıcam
@nanekekik
Biliyorum canım. Bugün evde değildim. Dışarıda tuvalete gitmekten kaçındığım için dışarıda az su içiyorum. Sabah akşam tamamlıyorum. Normalde kışın dahi 2 litreyi tamamlıyorum...ben çok beğendim menünü afiyet olsun gülüm de suyun cidden az mı oluyor ne , bizim kilomuz çok ona göre suyu biraz fazla içmemiz gerekiyormuş
senin için günlük su içme tablosunu bulayım paylaşırım birazdan
Biz Şen'inle yarışmıyor muyduk :)Biliyorum canım. Bugün evde değildim. Dışarıda tuvalete gitmekten kaçındığım için dışarıda az su içiyorum. Sabah akşam tamamlıyorum. Normalde kışın dahi 2 litreyi tamamlıyorum...
Maşallah canım bu cuma hepimiz güzel kilo vereceğiz
Sizin menüleri okuyunca canım istiyor :)) yarın patlıcan közleyeyim bari :)
Yarışıyoruz çok sağlam rakip seçmişim:)Biz Şen'inle yarışmıyor muyduk :)
Yarışıyoruz çok sağlam rakip seçmişim:)
Ay özür dilerim. Listede ekmek görünce cümlenin tamamını kavramamışım.Merhaba canım ekmek yok yazdım tatlım yanlış anlaşıldı galiba orası ekmek hiç yemiyorum .Tamam inşallah yarın birkerede paylaşacağım
galiba 700-800 gibi bir miktar yakmak lazım 1 kg 7-8 bin kaloriye denk geldiğine göreMerhaba kizlar birşey soracağım hani kilonun yanında tartıda gram olarak hesap çıkıyor ya örneğin 67.8 gibi simde ben şunu merak ediyorum oranin 67.7 olması için yani kısaca 100 gram vermek için kaç kalori yakmak lazım
Yazık kadına ömrü billah başına bela bir evlat ne diyelim Rabbim ıslah etsin o cocugu
Bı tanıdığım aile var bukadar kaliteli görmüş geçirmiş olur abla muhafazakar öyle böyle değil hemde tam yaşıyor bilgili kültürlü amma oğlu madde bağımlısı ne paralar harcadı goturmedigi yer kalmadı geçen arabada uyuşturucu bulmuşlar hapse attılar
Kadın diyorki keşke biyerde ölse kalsa birinin canına sebeb olucak diye çok korkuyorum
Allah'ım ne büyük acı bir ana canının ölümünü isteyecek imtihanı oluyor çok uzulmuştum aglamistim bu sözü üzerine
bilmeden yazdım gülüm neyse fazladan su ihtiyaç tablosunu kondurmuş oldum belki birinin işine yarar senin hayrına olur :)))Biliyorum canım. Bugün evde değildim. Dışarıda tuvalete gitmekten kaçındığım için dışarıda az su içiyorum. Sabah akşam tamamlıyorum. Normalde kışın dahi 2 litreyi tamamlıyorum...
menü güzel afiyet şifa olsun gülümTamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım
Sabah : az haşlanmış 2 yumurta
Salatalık
Çeyrek simit
Ara : Altınbaşak light yulaflı yarım paket (23 kalori hepsi :)) + ufak kutu süt
Akşam : 4 parça Nuget + kıvırcık mor lahana salatalıktan oluşan salata (1 diş dövülmüş sarımsaklı)
Spor 85 dk @nanekekik
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20
Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
Köprü kurup ağırlık kaldırma
Bunları superset olarak 4 tekrar 10 kere yaptım
100 Mekik
3,5 lt su
Limonlu yeşil çay
Birazdan da ya beyaz çay içeceğim ya da Türk kahvesi
Mısır hariç menün güzel. Bana 1,5 mısır gereksiz fazla geldi... Çünkü mısır özellikle diyette fazla tercih edilmemesi gereken bir besin...menümü yazayım yürüyüşe gidicez eşimle
sabah geç kalkıp acıkmadığım için öğleyi bekliyorum
12 :20
1 haş. yumurta
peynir
domates salatalık
16:50
1 fincan sütlü türk kahvesi
1.5 haşlama mısır
2 badem
19:50
2 kase sade mercimek çorbası unsuz sebzesiz
1 domates
1 d. ekmek
su 2.5 bitti 3. lt deyim
sporu yapınca yazıcam
@nanekekik
Bilen çıkar ama şu kadar spor yaptım bu kadar neden veremedim hesabına girme bence. Çünkü yaptığın spor kas kütleni arttırken yağ yaktırırsa tartıda sonuç göremeyebilirsin...Merhaba kizlar birşey soracağım hani kilonun yanında tartıda gram olarak hesap çıkıyor ya örneğin 67.8 gibi simde ben şunu merak ediyorum oranin 67.7 olması için yani kısaca 100 gram vermek için kaç kalori yakmak lazım
Tamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım
Sabah : az haşlanmış 2 yumurta
Salatalık
Çeyrek simit
Ara : Altınbaşak light yulaflı yarım paket (23 kalori hepsi :)) + ufak kutu süt
Akşam : 4 parça Nuget + kıvırcık mor lahana salatalıktan oluşan salata (1 diş dövülmüş sarımsaklı)
Spor 85 dk @nanekekik
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20
Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
Köprü kurup ağırlık kaldırma
Bunları superset olarak 4 tekrar 10 kere yaptım
100 Mekik
3,5 lt su
Limonlu yeşil çay
Birazdan da ya beyaz çay içeceğim ya da Türk kahvesi
O zaman en çok bana yazacaksın ben saksı değilim :)))
Sende gayet iyisin canım hakkını yeme
Mönün güzelmiş. Hele su oranına hayran kaldım maşallah
Olsun yararlı bilgi. Öğrenmekten zarar gelmez. İyi oldu 3 litreyi tamamlamaua çalışırım artık. Genelde 2,5-3 arası oluyordum.bilmeden yazdım gülüm neyse fazladan su ihtiyaç tablosunu kondurmuş oldum belki birinin işine yarar senin hayrına olur :)))
Memnun oldum.
Diyetisyenden memnunum kendimden değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?