Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabahla öğlen çok hafifti akşamı görünce heh tamam şimdi güzel olmuş dedim afiyet şifa olsun gülüm

teşekkürler canım öğlen dışarda alışverişteydik bende öğün geçmesin bişey yememezlik olmasın diye badem ve ceviz almıştım yanıma bi de marketten süt aldım öyle yaptım

menü güzel afiyet şifa olsun gülüm
kız bu sporların türkçesi yokmuymuş anacım yarısını anlıyorum yarını google amcaya sormam gerekecek cahil kaldım oyy oyy oyyyy

Kuzum bilerek öyle yazıyorum ki yapmak isteyen Google hareketi bulup yapsın :)

Heey maşallah:) o nasıl spor öyle:)
Güzel bir gün geçirmişsin...

Ahaha tamam en çok birbirimşzi motive edeceğiz söz:) yolumuz uzun yoldaş...

Arkadaşlarda faydalansın diye tam ismiyle yazıyorum canım çok vakit almıyor ama güzel çalıştırıyor Doğum günüme kadar 9 ları görmeliyim süper bi organizasyon yapıyorum :)) sağol canım hepimizin günü güzel geçsin :)

Bak sevindim şimdi :) aynen öyle tatlı 1 sene buradayız kesin :)) buralar hep dutluktu deriz :))

Ben herhalde diyetisyene gitmeden şu aşamada daha da zorlanırım. Hala tam düzene giremedim. İnsülin direnci var. En azından o direnç bir kırılsın:)

Ahahaha aynen öyle olacak:))) bizim garanti 1 yıl. Seneye yıl dönümümüzü kutlarız:)

maşallah harikasın eksileri gördükçe motivasyonun artıp hırlanırsın inşallah bu hızla devam eder
Inşallah canım sagolasin.

keşke sabah yada öğleye haşlama yumurtada olsaydı zayıflamak isteyenlerin menüsün de her gün olmalıymış
çok hafif ama dengeli denecek bir menü olmuş afiyet enerji olsun :)
Ben karaciğer hastasiyim. Hèr gün yemem doğru değil.

Spor da mönü e çok güzel olmuş maşallah sana

Ben herhalde diyetisyene gitmeden şu aşamada daha da zorlanırım. Hala tam düzene giremedim. İnsülin direnci var. En azından o direnç bir kırılsın:)

Kilo verdikçe kırılır canım ama uy diyetisyene sadece gitmek olmaz :)

Ahahaha aynen öyle olacak:))) bizim garanti 1 yıl. Seneye yıl dönümümüzü kutlarız:)

Aynen romantik mum ışığı ile açarız grubu kutlarız :))

E ervam44 daha iyilerini bekliyoruz kuzum

Yarın arkadaşlarımla dışarda buluşacağım ssbah 11 de. Dışarda yeriz büyük ihtimal. Sabah meyveli yoğurt yiyip öğlen onlarla ızgara et mi yesem yoksa sıkı bir kahvaltı yapıp öyle mi gitsem bilemedim. Kahvaltı yapıp gitsem onlar birşeyler atistirirken nefsime zor gelebilir sanki. Ne dersiniz

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
3 kayısı
Öğlen
10 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam
2 tane tavuk pirzola bol baharatlı derisiz
1 kase yoğurt
Su 2 oldu 3 e tamamlarım
Spor da leslie
afiyet olsun canım

Suyu cogalt canım
verilmiş sadakamız varmış , yine sadaka çıkarmam lazım
galiba ondan çok ben korktum heheheh
Az sadaka çok fbela def edermis abla gelmiş geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin
Afiyet olsun
Bugün gayet güzel abla
1 kilo 7000 kalori ye eş değer canım
afiyet olsun canım
TLC de program var far to fit diye

evde hafif atistirdin git canım orda da cıs olmayan yiyecekler tercih edersin

Türk kahvemi içip ütüye giriyim yarın sabaha biter herhalde:)
İnşallah kolay halletmişsindir Dilek, iyi oluyor yazın böyle benim de aklıma geliyor bilinçaltına ittiğim ev işleri
Zayiflatiyomuymus bende bı ananas alamadım
Ben ananası burada duyup aldım ama çok şekerli geldi bana, diyete nasıl uygun bir meyve aklım ermedi, Allah'ın hikmeti
Ne fena Allah hidayet versin o çocuğa
yüzde 10 meselesini bilmiyordum, o zaman ayda 8 kilo hedefi benim için abartı değil demek ki
Hmmm anladım yağlı bulaşık olayını
Estağfirullah, desteğin için teşekkür ederim, 8 kilo vermeye inancım arttı. 3 tavsiyen de kulağıma küpe olsun
Ins. O kadar sanmiyorum ama 1 kg versem ben raziyim cunnku spor yapamiyorum cok yavas yavas verip sarkma olmaain istiyorum. Bu arada kahvaltida 1 dilim ekmk yedim yazmayi unutmusum cnm yumurta ile aram cok kotu haftada 1 anca yiyorum
Menemen, mantarlı yumurta, brokolili yumurta, ıspanaklı yumurta gibi alternatifler de mi hoşuna gitmiyor?
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
3 kayısı
Öğlen
10 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam
2 tane tavuk pirzola bol baharatlı derisiz
1 kase yoğurt
Su 2 oldu 3 e tamamlarım
Spor da leslie
Şeydacığım hadi dışardaymışsın bir şey demeyeyim ama bana cidden çok az gözüktü, yani bu menülere bu kiloda -2 getirecek gibisin. Yani hem sabah hem öğle bana ancak ara öğün olur. Hayırlısı sağlığın sütün yerindeyse seni daha fazla yemeye teşvik etmeyeyim susayım
Afiyet olsun Erva, kahvaltıyı daha kuvvetli yapsan belki metabolizmanı daha çok çalıştırırsın.
Kızlar ödem indi şuan 107.9 yim belki daha da vermişimdir...
Geçen cuma: 108,1 idim.
Sabah 108,8 idim
Eki Görüntüle 2027991
Vayy şaşırtıcı bir deişim, hepimize örnek olsun beslenmemiz hareketimiz iyiyse tartıyı fazla takmayalım, er ya da geç bize gülecektir
Gayet iyi bir menü olmuş afiyet olsun ama diyetisyenin beğenir mi bilmem, ara öğün ve öğle yok diye itiraz edebilir.
Afiyet olsun, ne güzel yürüyüş de yapıyorsun, daha ne olsun.
Menün çok sağlıklı gelmedi gözüme, daha önce söylendi gerçi ama nugget bana korkunç geliyor.
Sabah geç kalkarsan bir şey yeme, orada ya uygun kahvaltılıklardan yersin, ya salata, ya da et çeşitlerinden yersin. Ama erken kalkarsan hafif bir kahvaltı yapıp çok aç gitme derim. Yine orada diyete uygun birşeyler yersin. Artık çoğu yerde uygun alternatifler oluyor.

Bence bir şeyler atıştır ve onlarla ye. Çok aç olmayacağın için daha sağlıklı karar verebilirsin. Zaten yediğinin üstüne evden çıktın gittin sipariş verdin yedin diyene kadar en az 1 saat geçer:) sorun olmaz bence.

(11:30)
keten tohumlu chiali yoğurt
1 kk peynir
1 porsiyon üzüm
(19:00)
½ kase cacık
4 köfte
6 yk bulgur pilavı
1 bardak şekersiz limonata

Şu: 2lt
Spor 30dk yürüyüş North River
Menü çok güzel afiyet olsun

Kızlar geçmişe yarın bakacağım bmisafirim vardı yemekli yeni gittiler mutfak toplayıp yatacağım dubdende uykusuzum malum menüm de düzensiz oldu

Sabah(6:45)
1/2 armut

Kahvalti (10:30)
Maydanoz yumurta 30g peynir 1dlm ekmek 5zeytin cvp yeşillik

Öğle (15:00)
2tam buğdaya tost

Akşam(19:00)
1avuc içi kadar fırında tavuk

Şu:3lt spor:30dk eliptik+10dk dans

Gayet iyi bir menü olmuş afiyet olsun ama diyetisyenin beğenir mi bilmem, ara öğün ve öğle yok diye itiraz edebilir

Evet diyetisyenim beğenmez. Çünkü ana öğün ara öğün az. Dışarıdayken böyle oldu maalesef. Birde geç kalktım. Normalde saat 9 da çokktan kalkmış kahvaltımı yapmış olmalıyım. Ama uyanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…