- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.501
sabahla öğlen çok hafifti akşamı görünce heh tamam şimdi güzel olmuş dedim afiyet şifa olsun gülüm
menü güzel afiyet şifa olsun gülüm
kız bu sporların türkçesi yokmuymuş anacım yarısını anlıyorum yarını google amcaya sormam gerekecekcahil kaldım oyy oyy oyyyy
Heey maşallah:) o nasıl spor öyle:)
Güzel bir gün geçirmişsin...
Ahaha tamam en çok birbirimşzi motive edeceğiz söz:) yolumuz uzun yoldaş...
Ben artık diyetisyen istemiyorum çünkü anlamıyorlar, bi spor hocası danışmanını anlamak için onun kilosuna çıkıyordu çünkü o kiloda danışanı hiç olmamış, bi diyetisyen benim kiloma gelsin öyle anlayabilir beni o zaman beslenmemi düzene sokabilir çünkü aslında benim midem değil ruhum aç olduğunu bilir her kırıldığımda üzüldüğünde yediğimi bilir
Kuzum bilerek öyle yazıyorum ki yapmak isteyen Google hareketi bulup yapsın :)
Arkadaşlarda faydalansın diye tam ismiyle yazıyorum canım çok vakit almıyor ama güzel çalıştırıyor Doğum günüme kadar 9 ları görmeliyim süper bi organizasyon yapıyorum :)) sağol canım hepimizin günü güzel geçsin :)
Bak sevindim şimdi :) aynen öyle tatlı 1 sene buradayız kesin :)) buralar hep dutluktu deriz :))
Estağfirullah canım olur öyle. TeşekkürlerAy özür dilerim. Listede ekmek görünce cümlenin tamamını kavramamışım.
O zaman doğrusunu yapmışsın tebrikler kusursuz:)
Canım teşekkür ederim kilo vermek zor değildir diye motiv e olmaya çalışıyorum kalori hesabı yapmakta çok hoşuma gidiyor o yüzden soruyorumgaliba 700-800 gibi bir miktar yakmak lazım 1 kg 7-8 bin kaloriye denk geldiğine göre
Allah hayırlı etsin bebisleriniTeşekkürler canım ben ikiz bebek emziriyorum o nedenle 3 lt yi kesin içiyorum her gün
Inşallah canım sagolasin.maşallah harikasın eksileri gördükçe motivasyonun artıp hırlanırsın inşallah bu hızla devam eder
Ben karaciğer hastasiyim. Hèr gün yemem doğru değil.keşke sabah yada öğleye haşlama yumurtada olsaydı zayıflamak isteyenlerin menüsün de her gün olmalıymış
çok hafif ama dengeli denecek bir menü olmuş afiyet enerji olsun :)
Spor da mönü e çok güzel olmuş maşallah sanaTamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım
Sabah : az haşlanmış 2 yumurta
Salatalık
Çeyrek simit
Ara : Altınbaşak light yulaflı yarım paket (23 kalori hepsi :)) + ufak kutu süt
Akşam : 4 parça Nuget + kıvırcık mor lahana salatalıktan oluşan salata (1 diş dövülmüş sarımsaklı)
Spor 85 dkNorth River
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20
Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
Köprü kurup ağırlık kaldırma
Bunları superset olarak 4 tekrar 10 kere yaptım
100 Mekik
3,5 lt su
Limonlu yeşil çay
Birazdan da ya beyaz çay içeceğim ya da Türk kahvesi
Ben herhalde diyetisyene gitmeden şu aşamada daha da zorlanırım. Hala tam düzene giremedim. İnsülin direnci var. En azından o direnç bir kırılsın:)
Ahahaha aynen öyle olacak:))) bizim garanti 1 yıl. Seneye yıl dönümümüzü kutlarız:)
afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
3 kayısı
Öğlen
10 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam
2 tane tavuk pirzola bol baharatlı derisiz
1 kase yoğurt
Su 2 oldu 3 e tamamlarım
Spor da leslie
Suyu cogalt canımBugünkü mönüm
7.30
Bir bardak süt
3 gunkurusu kayısı
12.30
Salata
Peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
18.30
Taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Yoğurt
Bir salatalık
Bugün az su içtim. 1.5 olmaz bile
Spor 30 dakika yürüyüş
Az sadaka çok fbela def edermis abla gelmiş geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasinverilmiş sadakamız varmış , yine sadaka çıkarmam lazım
galiba ondan çok ben korktum heheheh
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 yağsız tavada omlet
1 domates
1 kk b.peynir
2 tane yeşil zeytin
Öğle: yok
Akşam: 19.00
4 yk tavut sote
Salata
5 yk yoğurtlu patlıcan salatası
1,5 dlm tb ekmek
Su: 1 litre 2 litreyi yatana kadar bitireceğim
Spor: 1 saat sonra 3 mile leslie. Yapınca yaptım diye yazacağım:)
Bugün gayet güzel ablamenümü yazayım yürüyüşe gidicez eşimle
sabah geç kalkıp acıkmadığım için öğleyi bekliyorum
12 :20
1 haş. yumurta
peynir
domates salatalık
16:50
1 fincan sütlü türk kahvesi
1.5 haşlama mısır
2 badem
19:50
2 kase sade mercimek çorbası unsuz sebzesiz
1 domates
1 d. ekmek
su 2.5 bitti 3. lt deyim
sporu yapınca yazıcam
North River
1 kilo 7000 kalori ye eş değer canımMerhaba kizlar birşey soracağım hani kilonun yanında tartıda gram olarak hesap çıkıyor ya örneğin 67.8 gibi simde ben şunu merak ediyorum oranin 67.7 olması için yani kısaca 100 gram vermek için kaç kalori yakmak lazım
afiyet olsun canımTamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım
Salatalık
Çeyrek simit
Akşam : 4 parça Nuget + kıvırcık mor lahana salatalıktan oluşan salata (1 diş dövülmüş sarımsaklı)
Spor 85 dkNorth River
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20
Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
100 Mekik
3,5 lt su
Limonlu yeşil çay
TLC de program var far to fit diyeBen artık diyetisyen istemiyorum çünkü anlamıyorlar, bi spor hocası danışmanını anlamak için onun kilosuna çıkıyordu çünkü o kiloda danışanı hiç olmamış, bi diyetisyen benim kiloma gelsin öyle anlayabilir beni o zaman beslenmemi düzene sokabilir çünkü aslında benim midem değil ruhum aç olduğunu bilir her kırıldığımda üzüldüğünde yediğimi bilir
evde hafif atistirdin git canım orda da cıs olmayan yiyecekler tercih edersinYarın arkadaşlarımla dışarda buluşacağım ssbah 11 de. Dışarda yeriz büyük ihtimal. Sabah meyveli yoğurt yiyip öğlen onlarla ızgara et mi yesem yoksa sıkı bir kahvaltı yapıp öyle mi gitsem bilemedim. Kahvaltı yapıp gitsem onlar birşeyler atistirirken nefsime zor gelebilir sanki. Ne dersiniz
İnşallah kolay halletmişsindir Dilek, iyi oluyor yazın böyle benim de aklıma geliyor bilinçaltına ittiğim ev işleriTürk kahvemi içip ütüye giriyim yarın sabaha biter herhalde:)
Ben ananası burada duyup aldım ama çok şekerli geldi bana, diyete nasıl uygun bir meyve aklım ermedi, Allah'ın hikmetiZayiflatiyomuymus bende bı ananas alamadım
Ne fena Allah hidayet versin o çocuğaYazık kadına ömrü billah başına bela bir evlat ne diyelim Rabbim ıslah etsin o cocugu
Bı tanıdığım aile var bukadar kaliteli görmüş geçirmiş olur abla muhafazakar öyle böyle değil hemde tam yaşıyor bilgili kültürlü amma oğlu madde bağımlısı ne paralar harcadı goturmedigi yer kalmadı geçen arabada uyuşturucu bulmuşlar hapse attılar
Kadın diyorki keşke biyerde ölse kalsa birinin canına sebeb olucak diye çok korkuyorum
Allah'ım ne büyük acı bir ana canının ölümünü isteyecek imtihanı oluyor çok uzulmuştum aglamistim bu sözü üzerine
yüzde 10 meselesini bilmiyordum, o zaman ayda 8 kilo hedefi benim için abartı değil demek kiBizde yağ çok annem :))
Vücut ağırlığının yüzde 10 nu verilebilir 1 ayda
Hani yağlı bulaşıklar soğuk suda temizlenmez ya donup kalır yağlar
Işte Vücut yağlarıda ılık suda daha iyi atılıyor
Hem bağırsaklar içinde faydalı
Kız sen dediğim gibi yap en kötü -8 olmazsa gel yüzüme tükür :)))
Tabi totoyuda biraz kaldıracan
Akşamda geç olmıcak
Kuruyemişede abanmıcan :)
Menemen, mantarlı yumurta, brokolili yumurta, ıspanaklı yumurta gibi alternatifler de mi hoşuna gitmiyor?Ins. O kadar sanmiyorum ama 1 kg versem ben raziyim cunnku spor yapamiyorum cok yavas yavas verip sarkma olmaain istiyorum. Bu arada kahvaltida 1 dilim ekmk yedim yazmayi unutmusum cnm yumurta ile aram cok kotu haftada 1 anca yiyorum
Şeydacığım hadi dışardaymışsın bir şey demeyeyim ama bana cidden çok az gözüktü, yani bu menülere bu kiloda -2 getirecek gibisin. Yani hem sabah hem öğle bana ancak ara öğün olur. Hayırlısı sağlığın sütün yerindeyse seni daha fazla yemeye teşvik etmeyeyim susayımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
3 kayısı
Öğlen
10 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam
2 tane tavuk pirzola bol baharatlı derisiz
1 kase yoğurt
Su 2 oldu 3 e tamamlarım
Spor da leslie
Afiyet olsun Erva, kahvaltıyı daha kuvvetli yapsan belki metabolizmanı daha çok çalıştırırsın.Bugünkü mönüm
7.30
Bir bardak süt
3 gunkurusu kayısı
12.30
Salata
Peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
18.30
Taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Yoğurt
Bir salatalık
Bugün az su içtim. 1.5 olmaz bile
Spor 30 dakika yürüyüş
Vayy şaşırtıcı bir deişim, hepimize örnek olsun beslenmemiz hareketimiz iyiyse tartıyı fazla takmayalım, er ya da geç bize gülecektirKızlar ödem indi şuan 107.9 yim belki daha da vermişimdir...
Geçen cuma: 108,1 idim.
Sabah 108,8 idim
Eki Görüntüle 2027991
Gayet iyi bir menü olmuş afiyet olsun ama diyetisyenin beğenir mi bilmem, ara öğün ve öğle yok diye itiraz edebilir.Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 yağsız tavada omlet
1 domates
1 kk b.peynir
2 tane yeşil zeytin
Öğle: yok
Akşam: 19.00
4 yk tavut sote
Salata
5 yk yoğurtlu patlıcan salatası
1,5 dlm tb ekmek
Su: 1 litre 2 litreyi yatana kadar bitireceğim
Spor: 1 saat sonra 3 mile leslie. Yapınca yaptım diye yazacağım:)
Afiyet olsun, ne güzel yürüyüş de yapıyorsun, daha ne olsun.menümü yazayım yürüyüşe gidicez eşimle
sabah geç kalkıp acıkmadığım için öğleyi bekliyorum
12 :20
1 haş. yumurta
peynir
domates salatalık
16:50
1 fincan sütlü türk kahvesi
1.5 haşlama mısır
2 badem
19:50
2 kase sade mercimek çorbası unsuz sebzesiz
1 domates
1 d. ekmek
su 2.5 bitti 3. lt deyim
sporu yapınca yazıcam
North River
Menün çok sağlıklı gelmedi gözüme, daha önce söylendi gerçi ama nugget bana korkunç geliyor.Tamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım
Salatalık
Çeyrek simit
Spor 85 dkNorth River
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20
Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
100 Mekik
3,5 lt su
Limonlu yeşil çay
Sabah geç kalkarsan bir şey yeme, orada ya uygun kahvaltılıklardan yersin, ya salata, ya da et çeşitlerinden yersin. Ama erken kalkarsan hafif bir kahvaltı yapıp çok aç gitme derim. Yine orada diyete uygun birşeyler yersin. Artık çoğu yerde uygun alternatifler oluyor.Yarın arkadaşlarımla dışarda buluşacağım ssbah 11 de. Dışarda yeriz büyük ihtimal. Sabah meyveli yoğurt yiyip öğlen onlarla ızgara et mi yesem yoksa sıkı bir kahvaltı yapıp öyle mi gitsem bilemedim. Kahvaltı yapıp gitsem onlar birşeyler atistirirken nefsime zor gelebilir sanki. Ne dersiniz
Yarın arkadaşlarımla dışarda buluşacağım ssbah 11 de. Dışarda yeriz büyük ihtimal. Sabah meyveli yoğurt yiyip öğlen onlarla ızgara et mi yesem yoksa sıkı bir kahvaltı yapıp öyle mi gitsem bilemedim. Kahvaltı yapıp gitsem onlar birşeyler atistirirken nefsime zor gelebilir sanki. Ne dersiniz
Menü çok güzel afiyet olsun(11:30)
keten tohumlu chiali yoğurt
1 kk peynir
1 porsiyon üzüm
(19:00)
½ kase cacık
4 köfte
6 yk bulgur pilavı
1 bardak şekersiz limonata
Şu: 2lt
Spor 30dk yürüyüşNorth River
Gayet iyi bir menü olmuş afiyet olsun ama diyetisyenin beğenir mi bilmem, ara öğün ve öğle yok diye itiraz edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?