- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.541
Iyi akşamlar millet :)
Spor duş sonrasında çocuklar geldi biraz önce gittiler
Önce menümü yazayım sonra geçmişe dönecem
Işe de gidecem, yetiştiği kadar artık
Sabah malum geç kalktım
12.00
tavada 1 yum. kaşarlı omlet
Salatalık
Peynir
17.20
1 kase tarçınlı yoğurt içine
3-4yaban mersini biraz frenk üzümü
10 badem
20.00
1 tb yeşil fasülye
Yoğurt
Su 2 lt
Spor
15+15=30 bant (ısınma soğuma)
60 dk aletli gym, bisürü başka hareket :)
Toplam 90 dk
@nanekekik
Aynen canım haklisin çok azimliyim inşallah haftada 1 kiloda gitse cok cok iyidirBenim menüde sabah 3 de ceviz vardı :))unutmuşum yazmayı
Çok geçmiş olsun tatlım inş.bebişe geçmez
Ceydacım senin planlı olman lazım cnm
Haftalık yemek planını yap alışverişinide ona göre yaparsın
Küçük zaten şimdi emip uyuyodur büyük ihtimalle büyüğünde uyku saatlerinde kendi yemeğini hazır et
Gerekşrse akşamdan yap
Menülerin genelde yetersiz, yanlış oluyor
Sen önce bunu bi yoluna koyman laxım
Sağolasın tatlım
Genelde dikkat ettiğim için son senelerde pek zorum yok
Aidin salihi biliyorum şifa orucunu öneriyor
dışarda olmana rağmen öğünün boş geçmemiş olması güzel şeydam
Menüde herzamanki gibi güzel :)
suyu artırmaya çalış cnm
Sabah ekmek olmadığı zaman kuruyemiş olsa iyi olur
Faydalı yağlar, yağ yakar
Süpermiş tatlım
Belki yorgunluktanda olmuş olabilir
bidahakine dışarı çıkacağında yanına bişeyler al tatlım
Menüde güzel
Sabah sende benden olmuşun :))geç yemişiz
Mısır hariç güzel cnm sadece akşama salata olabilirdi tek domates yerine
o kadar squatı nasıl yapıyosun cnm ya
Bende bugün başladım 30 -40 bişey yaptım
Çok iyi yaptın tatlım sağolasın herkes kendi kilosuna bakar benim 2.5 lt
Herkes farklı olur cnm
Sana iyi geldiğini düşünüyosan tabiki devam et
önemli olan kaliteli kalori almak cnm
Mesela bi öğünde 1 paket çuko yersin 500-600 calori yada sağlıklı etini sebzeni yopurdunu yersin aynı kalori
Biri direk vücutta yağa dönüşürken diğeri yağ yakmana yardımcı olur
geçmiş olsun cnm
Ciddi bişeymi yoksa karaciğer yağlanması falanmı
kızlar söylemiş zaten erken kalkarsan biçeyler atıştır öyle git cnm
Ama ordada lütfen dikkat et
Mervecim dünde bulgur yokmuydu miktarıda fazla olmuş
Akşam az olmuş tatlım salata falan yokmuydu
ilacı niye aç karna içiyon tatlım iyi değilki
Heralde ilk defa böyle bi menün var :))
Allah herkese kolaylık versin. çalışmak da ev hanımlığı da yeri geldiğinde farklı zorluklarla farklı beklentilerle karşı karşıya bırakıyor insanı. Yalan dünya...Ev hanımı olanlara evde bi süre kalınca daha da saygı duyuyorum, temizliği yemeği nankör işler yaptığın ortada hiç olmaz, hele çocuk varsa :) zamanda geçmiyor kısır döngü çok zor valla bende çalışıyorum aynı zamanda okuyorum ikinci öğretim hemde ev hanımıyım :))
Ben de şekersiz sütlü türk kahvesi içmiştim yazmamışımBenim menüde sabah 3 de ceviz vardı :))unutmuşum yazmayı
Yoğun bir gün olmuş senin için Dilek ama gayet güzel atlatmışsın. Baya az yemişsin, kuruyemiş geç olmasaymış mükemmel diyebilirdim. 45 dk sporu da eksik etmemişsinHiç fırsat bulamadım menumu yazmaya akşam eşim çağırdı on gün olmayınca markette işler çoğalmış el elin eşeğini ıslık çağırarak arar hesabı elamanlar gelen mali depoya atmış ..
Yeni girdim eve hemen menumu yazayım
Sabah 9:30
2dilim çavdar ekmeği arasi peynir domates neskafe
Öğlen 13:00
Ev halkıyla öğle yemeği niyetine kahvaltı yaptım
1kase menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
16:00
Sütlü türk kahve 1 incir kuru,5,6 fıstık
20:00
Salata
Yoğurt
Yeşil fasulye bir tabak
22:00
markette dayanamayıp 1 avuç kuru yemiş yedim
3lt su ,1buyuk bardak bitki çayı
45dk airobik
Ohh maşallah ceydam süper olurKıvırcığa kadar hepsini aylık hesap yaptım :) liste yaptım yarın hepsini alacağım çipura,tavuk,ton balığı belki hindi vs günlere böldüm ayrıca bazen sebze yoğurt gibi birde öğlen için sandaviç ekmeği almak mantıklı geldi bazen peynirli, bazen tavuklu vs sandaviç yapıp yerim öğlenleri, saklama kaplarından alıcam kullan at haşlanmış tavuk kepekli makarna gibi miktarlı onlardan getiricem listemi değiştiriyorum artık yoğun spora göre revize edicem artık amacım hızlı değil ama hayat standartımı değiştirerek vermek ki sonrasında ki düzene uyumum sorun olmas
Ben haftada 2 gece yaşlı bi kadına refagat ediyorum cnmSüpersin hızına yetişmek mümkün değil :) ne iş yapıyorsun canım
Ya bende bunu soracaktım kimler ev hanımı kimler çalışıyor ne iş yapılıyor
bende gün içindede yapayım bari çünkü düz popodan nefret ediyorumMefkurem tatlım ben her yapışımda 50 squat 60 sn wall sit yapıyorum gün içerisinde 10-13 kere yapıyorum
Yürüyüşüde artırıyon sanki fıstığım :))
önceden bikaç menüne denk gelmiştim sanki çok az yiyodun cnm tabi bütün menülerini görmedimCuma cumartesi pazar ne yaptım farklıda böyle fark gördüm diye sürekli sorguluyor haldeyim :)) sizce ne olabilir :)
Farklı yaptıklarım;
* Salatama 1 diş sarımsak koydum
* Sporumu aç karnına yemekten önce yaptım sonra yemek yedim
* magnezyum aldım
* demir ilacıma başlayalı 1 hafta oldu o da fayda göstermiş olabilir
* daha etkin ağırlık çalışmaya başladım
Spordan mı göreceğiz sabah tartılacağım
Rakiplerim çok kuvvetli :))Afiyet olsunn. Spor harika. Solladın gittin bizi...
geç vakit kuruyemiş olmasa iyiymiş ama diğerleri güzel cnmHiç fırsat bulamadım menumu yazmaya akşam eşim çağırdı on gün olmayınca markette işler çoğalmış el elin eşeğini ıslık çağırarak arar hesabı elamanlar gelen mali depoya atmış ..
Yeni girdim eve hemen menumu yazayım
Sabah 9:30
2dilim çavdar ekmeği arasi peynir domates neskafe
Öğlen 13:00
Ev halkıyla öğle yemeği niyetine kahvaltı yaptım
1kase menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
16:00
Sütlü türk kahve 1 incir kuru,5,6 fıstık
20:00
Salata
Yoğurt
Yeşil fasulye bir tabak
22:00
markette dayanamayıp 1 avuç kuru yemiş yedim
3lt su ,1buyuk bardak bitki çayı
45dk airobik
Benimde klasik lafım :))önemli olan elimizden geleni yapmak cnm gerisini zaten vücut hallederAynen canım haklisin çok azimliyim inşallah haftada 1 kiloda gitse cok cok iyidir
neysrki eklemeler cıss değil :))Ben de şekersiz sütlü türk kahvesi içmiştim yazmamışımBugün menülere sonradan eklemeler oldu hep
Saçlarım ıslak yatmışım, öyle olunca o kadar şiddetli ağrıyor ki tok karnıma içsem ağrı kesici etki etmiyor. Aslında mide için iyi değil. Çok nadir yılda bir iki böyle yapmak zorunda kalıyorum. cidden menüme kendim de şaşırdım, aslında midemin düzelmesi için daha bile az yeseydim olurdu ama ah bu açgözlülüğüm
benim daha bitmedi bile :))Yoğun bir gün olmuş senin için Dilek ama gayet güzel atlatmışsın. Baya az yemişsin, kuruyemiş geç olmasaymış mükemmel diyebilirdim. 45 dk sporu da eksik etmemişsinBu ara hep taze fasulye görüyorum menülerde ben de yarın pişirmeyi düşünüyorum
Bende yattım yataktan bay bay diyom :))spor yormuş bayaBen de yatıyorum artık. Şekersiz ikinci günümde enerjik olmak istiyorumHem haftada üç gün yürüyüş hedefimi tutturmak için artık yarın yürüyüş yapsam iyi olur, geç kalkınca yürüyüş de ütü de kalıyor. Yarın görüşmek üzere...
Cok saol cnm bayagi gecti bugun daha iyiyimP pufss aklıma geldi ishalin devam ederse eczaneden böyle bir toz alınıp suyla karıştırılıp içiliyor, adını tam hatırlamıyorum, malfor muydu neydi. Eczacı sorsan söyler. Oğlumda çok etkili oluyordu. İnşallah gerek kalmaz ama aklında olsun. Doğal birşey ve zararı yok diye biliyorum. Tekrar geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Ablacm malesef ben yemek yapamiyorum ufKlik uyumuyor ancak kucagimda kisa kisa uyuyor sadece gece uykusu var biraz daha ama saat 10 u buluyor oda. O saatten sonrada kizimla ilgileniyorum uyutma vs. Sonrasinda ben ancak uyuyorum.. O yuzden de genelde ya disaridan birsey soyluyorum yada esim gelince yemek yapioruz bazen. Dogrusu uzunca birsurede boyle gorunuyor. Bebek yoluna girdikce ben de biraz daha duzenlicem insBenim menüde sabah 3 de ceviz vardı :))unutmuşum yazmayı
Çok geçmiş olsun tatlım inş.bebişe geçmez
Ceydacım senin planlı olman lazım cnm
Haftalık yemek planını yap alışverişinide ona göre yaparsın
Küçük zaten şimdi emip uyuyodur büyük ihtimalle büyüğünde uyku saatlerinde kendi yemeğini hazır et
Gerekşrse akşamdan yap
Menülerin genelde yetersiz, yanlış oluyor
Sen önce bunu bi yoluna koyman laxım
Sağolasın tatlım
Genelde dikkat ettiğim için son senelerde pek zorum yok
Aidin salihi biliyorum şifa orucunu öneriyor
dışarda olmana rağmen öğünün boş geçmemiş olması güzel şeydam
Menüde herzamanki gibi güzel :)
suyu artırmaya çalış cnm
Sabah ekmek olmadığı zaman kuruyemiş olsa iyi olur
Faydalı yağlar, yağ yakar
Süpermiş tatlım
Belki yorgunluktanda olmuş olabilir
bidahakine dışarı çıkacağında yanına bişeyler al tatlım
Menüde güzel
Sabah sende benden olmuşun :))geç yemişiz
Mısır hariç güzel cnm sadece akşama salata olabilirdi tek domates yerine
o kadar squatı nasıl yapıyosun cnm ya
Bende bugün başladım 30 -40 bişey yaptım
Çok iyi yaptın tatlım sağolasın herkes kendi kilosuna bakar benim 2.5 lt
Herkes farklı olur cnm
Sana iyi geldiğini düşünüyosan tabiki devam et
önemli olan kaliteli kalori almak cnm
Mesela bi öğünde 1 paket çuko yersin 500-600 calori yada sağlıklı etini sebzeni yopurdunu yersin aynı kalori
Biri direk vücutta yağa dönüşürken diğeri yağ yakmana yardımcı olur
geçmiş olsun cnm
Ciddi bişeymi yoksa karaciğer yağlanması falanmı
kızlar söylemiş zaten erken kalkarsan biçeyler atıştır öyle git cnm
Ama ordada lütfen dikkat et
Mervecim dünde bulgur yokmuydu miktarıda fazla olmuş
Akşam az olmuş tatlım salata falan yokmuydu
Mmm menemeni cok severim. Bazen yapiorum canmmİnşallah kolay halletmişsindir Dilek, iyi oluyor yazın böyle benim de aklıma geliyor bilinçaltına ittiğim ev işleri
Ben ananası burada duyup aldım ama çok şekerli geldi bana, diyete nasıl uygun bir meyve aklım ermedi, Allah'ın hikmeti
Ne fena Allah hidayet versin o çocuğa
yüzde 10 meselesini bilmiyordum, o zaman ayda 8 kilo hedefi benim için abartı değil demek ki
Hmmm anladım yağlı bulaşık olayını
Estağfirullah, desteğin için teşekkür ederim, 8 kilo vermeye inancım arttı. 3 tavsiyen de kulağıma küpe olsun
Menemen, mantarlı yumurta, brokolili yumurta, ıspanaklı yumurta gibi alternatifler de mi hoşuna gitmiyor?
Şeydacığım hadi dışardaymışsın bir şey demeyeyim ama bana cidden çok az gözüktü, yani bu menülere bu kiloda -2 getirecek gibisin. Yani hem sabah hem öğle bana ancak ara öğün olur. Hayırlısı sağlığın sütün yerindeyse seni daha fazla yemeye teşvik etmeyeyim susayım
Afiyet olsun Erva, kahvaltıyı daha kuvvetli yapsan belki metabolizmanı daha çok çalıştırırsın.
Vayy şaşırtıcı bir deişim, hepimize örnek olsun beslenmemiz hareketimiz iyiyse tartıyı fazla takmayalım, er ya da geç bize gülecektir
Gayet iyi bir menü olmuş afiyet olsun ama diyetisyenin beğenir mi bilmem, ara öğün ve öğle yok diye itiraz edebilir.
Afiyet olsun, ne güzel yürüyüş de yapıyorsun, daha ne olsun.
Menün çok sağlıklı gelmedi gözüme, daha önce söylendi gerçi ama nugget bana korkunç geliyor.
Sabah geç kalkarsan bir şey yeme, orada ya uygun kahvaltılıklardan yersin, ya salata, ya da et çeşitlerinden yersin. Ama erken kalkarsan hafif bir kahvaltı yapıp çok aç gitme derim. Yine orada diyete uygun birşeyler yersin. Artık çoğu yerde uygun alternatifler oluyor.
Gunaydin cnm afiyet olsunGünaydın kızlar ben böğürtlenli yoğurdumu yaptım yedim bile :)
Cok saol cnm bayagi gecti bugun daha iyiyim
Günaydın kızlar ben böğürtlenli yoğurdumu yaptım yedim bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?