- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.561
akşamları biraz geçe kalıyosunya cnm heralde dinlenemiyosunGünaydın kızlar ay bu ara sabah zor kalkıyorum bugün off günüm kardio yapacağım ama yorgun olursam direk yatmayı düşünüyorum
Allah kolaylık versin cnm. Küçük niye uyumuyo kolik falanmı varAblacm malesef ben yemek yapamiyorum ufKlik uyumuyor ancak kucagimda kisa kisa uyuyor sadece gece uykusu var biraz daha ama saat 10 u buluyor oda. O saatten sonrada kizimla ilgileniyorum uyutma vs. Sonrasinda ben ancak uyuyorum.. O yuzden de genelde ya disaridan birsey soyluyorum yada esim gelince yemek yapioruz bazen. Dogrusu uzunca birsurede boyle gorunuyor. Bebek yoluna girdikce ben de biraz daha duzenlicem ins
Ohh afiyet olsun cnm. Daha burda yeni yeni çıkıyorGünaydın kızlar ben böğürtlenli yoğurdumu yaptım yedim bile :)
aman karnını doyurda öyle git cnm. Insan aç olunca cısslar Daha cazip geliyorGünaydınlar. Iki kayısı yedim şimdi anneme gideceğim. Orda dengeli kahvaltı yapabileyim diye kayısı yedim ki birazcık tutsun beni. Arkadaşlarla buluşma 12.30 da evde olacak. O arkadaş da abur cuburun dibine vurur hep. Ona gitmeden güzel doymam gerek.
Mefkurem karaciğer rahatsızlığım aktif hepatit b yim. Hamilelik ağır geldi karaciğerime zor bir dönem geçirdim. Ilaç kullanmam gerekiyor da şuan reddediyorum.
çok güzel başlangıç cnm inş böyle devam ederBu arada bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu hatırladığım sadece bir gün ciddi kacamagim oldu. Sabah itibariyle tam 4 kilo vermişim. Tabi bu kilolar son zamanda aldığım kilolar olduğu için daha hızlı gittiler. Darısı diğer kiloların basina
Gelmiş geçmiş olsn. Okurken ağzm açık kaldı. anladığı dilden konuşmak gerek belki de!sağ ol gülüm rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin evladını şerlerden şerlilerden korusun
ben de tanıyorum oçocuğu büyüklerine çok kibar eşimin yanın da gık çıkarmaz sonra bildiğini okur..
ayy eşime öğlen sormayı da unuttum ne olmuş ne zaman mahkemesi görülecek diye dün çok hastalandı eşim titreme üşüme ve ateşten kıpırdayamadı öğle de geldi yattı biraz bir şey de yemeden gitti
Süpersinnn tatlım100 ip atlama
10 jump squat
40 sumo squat ile günü başlattım :)
Edibe pek bakamıyorm kaçamağı bıraktın de mi-1 olman işime geliryok yaa şaka yapıyorum hiç belli olmaz daha hafta başındayız. Bence çok az yiyip metabolizmanı küstürme yeter.
Aman bu spor tartıya böyle etki ediyorsa ne fena moral motivasyon kalmaz
Oooo bizim edibe level atladı şeker orucuna bile başladı :)Edibe pek bakamıyorm kaçamağı bıraktın de mi
Eşinde mi farketmiyo cnm hkkatenYok canım kendin gibi düşünme ben 88'im bu obezlikte 10 kilo bir şey değil. Bak 94'ten 88'e indim kimse 6 kilo verdiğimi fark etmiyor bile, yağlar deniz derya anlayacağın
Benim böyle durumlarda tercihim badem, muz, küçük bir paket sade süt oluyor. Tabi restaurant'a gidebilirsen salata, et tarzı bir şeyler yiyebilirsin.
Canm bn 1 kg gitmesi için 7000 kalori yakılmalı diye biliyorum 100 gr için 700 kaloriMerhaba kizlar birşey soracağım hani kilonun yanında tartıda gram olarak hesap çıkıyor ya örneğin 67.8 gibi simde ben şunu merak ediyorum oranin 67.7 olması için yani kısaca 100 gram vermek için kaç kalori yakmak lazım
Fazla kiloda bi 7-8 kilo sonra farkediliyorEşinde mi farketmiyo cnm hkkaten
bulgur fazla kaçmış olabilir canım haklısınMerve bulgur pilavı 3 yk olsaymış iyi olurmuş, şeker diyeti için öyle diyorlardı. Onun dışında bir de öğle yemediğini düşünürsek kahvaltı biraz daha kuvvetli mi olsaydı, mesela bir tb ekmeği? Ay neyse ben de herkese az yemişsin diyip duruyorum. Bana bakmayın. Afiyet olsun.
afiyet olsun canım geçmiş olsunBenim şekersiz birinci günüm başarılı geçti çok şükür. Sadece spor eksik kaldı ama artık nasipse yarına diyelim.
Sabah: 12.00
2 dilim peynir
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Akşam: 19.00
Bir buçuk tabak haşlanmış karnabahar ve bol yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane taze kayısı
Su 2 lt
Spor yok
Bu garip menünün nedeni sabah çok şiddetli başağrım vardı, ağrı kesici etkisini gösterene kadar birşey yemek istemedim.
Midem de rahatsızdı biraz. Sonrasında dışardaydık ama miden rahatsız diye pek yiyebilecek gibi değildim. Gelirken marketten donmuş pişmeye hazır karnabahar aldım. 10 dk. ya haşlandı.
Biz onları emek emek yazıyoz sizde bi zahmet okuyuverinOku oku bitmiyordu
Takımın çenesi düşmüştü
Poni şaşı olmuştu
Alttaki komşuya Allah sabır versinGünaydın halılar yok ben kuziyi köpük banyosuna atıp (var bir rahatlık bu oğlumda her sabah köpük banyosu her akşam duş gün içindeki şişme o havuzu saymiyorum bile su balığı )yrleri sildim tatilden dönene kadar sermeleyelim dedik kuzeyde bayıldı bisiklet kaykay ay daha iyi gidiyor tabi halısız
Bnde sana katılıyorum sıkıntı iştah değil bizde..Ben artık diyetisyen istemiyorum çünkü anlamıyorlar, bi spor hocası danışmanını anlamak için onun kilosuna çıkıyordu çünkü o kiloda danışanı hiç olmamış, bi diyetisyen benim kiloma gelsin öyle anlayabilir beni o zaman beslenmemi düzene sokabilir çünkü aslında benim midem değil ruhum aç olduğunu bilir her kırıldığımda üzüldüğünde yediğimi bilir
Uyumadıysa bırak zorlama cnmGünaydın kızlar 8 den beri kız ayağımda sallıyorum uyumak istiyor uyuyor lakin dalamiyor biseyde yediremedim
Kahvaltı yapıp hiç bmce canım. Açken nefse daha çok yeniliyoruzYarın arkadaşlarımla dışarda buluşacağım ssbah 11 de. Dışarda yeriz büyük ihtimal. Sabah meyveli yoğurt yiyip öğlen onlarla ızgara et mi yesem yoksa sıkı bir kahvaltı yapıp öyle mi gitsem bilemedim. Kahvaltı yapıp gitsem onlar birşeyler atistirirken nefsime zor gelebilir sanki. Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?