- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.581
Inşallah sıra yağlara geldi. Annemdeyim kızartma yapıyor hatunakşamları biraz geçe kalıyosunya cnm heralde dinlenemiyosun
Allah kolaylık versin cnm. Küçük niye uyumuyo kolik falanmı var
Annen yada kv yakındalarmı
Ohh afiyet olsun cnm. Daha burda yeni yeni çıkıyor
aman karnını doyurda öyle git cnm. Insan aç olunca cısslar Daha cazip geliyor
Sonra 1 haftalık emeğin boşa gitmesin
çok güzel başlangıç cnm inş böyle devam eder
Ilk hafta birazı ödem vs.oluyor şimdi sıra yağlara geldi :))
Hadi bakalım onları gönderme zamanı
Afiyet olsun abla bu hafta sporda menülerde superIyi akşamlar millet :)
Spor duş sonrasında çocuklar geldi biraz önce gittiler
Önce menümü yazayım sonra geçmişe dönecem
Işe de gidecem, yetiştiği kadar artık
Sabah malum geç kalktım
12.00
tavada 1 yum. kaşarlı omlet
Salatalık
Peynir
17.20
1 kase tarçınlı yoğurt içine
3-4yaban mersini biraz frenk üzümü
10 badem
20.00
1 tb yeşil fasülye
Yoğurt
Su 2 lt
Spor
15+15=30 bant (ısınma soğuma)
60 dk aletli gym, bisürü başka hareket :)
Toplam 90 dk
North River
haklısın abla bugün telafi edicem bulguruBenim menüde sabah 3 de ceviz vardı :))unutmuşum yazmayı
Çok geçmiş olsun tatlım inş.bebişe geçmez
Ceydacım senin planlı olman lazım cnm
Haftalık yemek planını yap alışverişinide ona göre yaparsın
Küçük zaten şimdi emip uyuyodur büyük ihtimalle büyüğünde uyku saatlerinde kendi yemeğini hazır et
Gerekşrse akşamdan yap
Menülerin genelde yetersiz, yanlış oluyor
Sen önce bunu bi yoluna koyman laxım
Sağolasın tatlım
Genelde dikkat ettiğim için son senelerde pek zorum yok
Aidin salihi biliyorum şifa orucunu öneriyor
dışarda olmana rağmen öğünün boş geçmemiş olması güzel şeydam
Menüde herzamanki gibi güzel :)
suyu artırmaya çalış cnm
Sabah ekmek olmadığı zaman kuruyemiş olsa iyi olur
Faydalı yağlar, yağ yakar
Süpermiş tatlım
Belki yorgunluktanda olmuş olabilir
bidahakine dışarı çıkacağında yanına bişeyler al tatlım
Menüde güzel
Sabah sende benden olmuşun :))geç yemişiz
Mısır hariç güzel cnm sadece akşama salata olabilirdi tek domates yerine
o kadar squatı nasıl yapıyosun cnm ya
Bende bugün başladım 30 -40 bişey yaptım
Çok iyi yaptın tatlım sağolasın herkes kendi kilosuna bakar benim 2.5 lt
Herkes farklı olur cnm
Sana iyi geldiğini düşünüyosan tabiki devam et
önemli olan kaliteli kalori almak cnm
Mesela bi öğünde 1 paket çuko yersin 500-600 calori yada sağlıklı etini sebzeni yopurdunu yersin aynı kalori
Biri direk vücutta yağa dönüşürken diğeri yağ yakmana yardımcı olur
geçmiş olsun cnm
Ciddi bişeymi yoksa karaciğer yağlanması falanmı
kızlar söylemiş zaten erken kalkarsan biçeyler atıştır öyle git cnm
Ama ordada lütfen dikkat et
Mervecim dünde bulgur yokmuydu miktarıda fazla olmuş
Akşam az olmuş tatlım salata falan yokmuydu
ilacı niye aç karna içiyon tatlım iyi değilki
Heralde ilk defa böyle bi menün var :))
En son ki kuruyemiş olmasa iyimis gerçi geç yatıyorsun uyumadan yakmissindirHiç fırsat bulamadım menumu yazmaya akşam eşim çağırdı on gün olmayınca markette işler çoğalmış el elin eşeğini ıslık çağırarak arar hesabı elamanlar gelen mali depoya atmış ..
Yeni girdim eve hemen menumu yazayım
Sabah 9:30
2dilim çavdar ekmeği arasi peynir domates neskafe
Öğlen 13:00
Ev halkıyla öğle yemeği niyetine kahvaltı yaptım
1kase menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
16:00
Sütlü türk kahve 1 incir kuru,5,6 fıstık
20:00
Salata
Yoğurt
Yeşil fasulye bir tabak
22:00
markette dayanamayıp 1 avuç kuru yemiş yedim
3lt su ,1buyuk bardak bitki çayı
45dk airobik
Günaydın canımGünaydın kızlar ay bu ara sabah zor kalkıyorum bugün off günüm kardio yapacağım ama yorgun olursam direk yatmayı düşünüyorum
günaydın canımGünaydın kızlar ben böğürtlenli yoğurdumu yaptım yedim bile :)
Günaydın canım çok geçmiş olsun ilacı niye reddediyorsunGünaydınlar. Iki kayısı yedim şimdi anneme gideceğim. Orda dengeli kahvaltı yapabileyim diye kayısı yedim ki birazcık tutsun beni. Arkadaşlarla buluşma 12.30 da evde olacak. O arkadaş da abur cuburun dibine vurur hep. Ona gitmeden güzel doymam gerek.
Mefkurem karaciğer rahatsızlığım aktif hepatit b yim. Hamilelik ağır geldi karaciğerime zor bir dönem geçirdim. Ilaç kullanmam gerekiyor da şuan reddediyorum.
Günaydın abla valla yine cuma çok çabuk geldiGünaydınnnn fıstık adayları
Sallanmayan bi salı diliyorum herkese
Hafta başı derken bi bakmışız cuma gelmiş
4 günü bitirmişiz bile kaldı 3 günümüz
Günaydın ohh kuzuya gün doğmuş desene benimki halı yokken bir kaç kere düştü halı olmayan yerlere basmıyor ya kucak istiyor yada emekliyorGünaydın halılar yok ben kuziyi köpük banyosuna atıp (var bir rahatlık bu oğlumda her sabah köpük banyosu her akşam duş gün içindeki şişme o havuzu saymiyorum bile su balığı )yrleri sildim tatilden dönene kadar sermeleyelim dedik kuzeyde bayıldı bisiklet kaykay ay daha iyi gidiyor tabi halısız
abla ben zorlamiyorum ki o uyucam diye zorluyor ikna edemedim kalkmayaUyumadıysa bırak zorlama cnm
Öğlen uykusu uzun olur
Yapsın tatlımInşallah sıra yağlara geldi. Annemdeyim kızartma yapıyor hatun
Alttaki yok abla tatilde olsada Allah razı olsun çok anlayışlı onunda aynı yaşıt kızı var duymuyoruz diyor hadi canım nezaketi bı kenara bırakalım kuzey çok hareketli koltuktan yere atlıyor pat diye duymamak imkansız iki kere duvardaki TV yi kırmış bir canavardan bahsediyoruz ki boyu bile Minicikti o zamanAlttaki komşuya Allah sabır versin
Uyumak istiyosan uyu ben sallamıcam artık de :)))abla ben zorlamiyorum ki o uyucam diye zorluyor ikna edemedim kalkmaya
Bıraktığım an yıkıyor ortalığı birde baba diye tutturduUyumak istiyosan uyu ben sallamıcam artık de :)))
Senin altında oturmak istemezdimAlttaki yok abla tatilde olsada Allah razı olsun çok anlayışlı onunda aynı yaşıt kızı var duymuyoruz diyor hadi canım nezaketi bı kenara bırakalım kuzey çok hareketli koltuktan yere atlıyor pat diye duymamak imkansız iki kere duvardaki TV yi kırmış bir canavardan bahsediyoruz ki boyu bile Minicikti o zaman
Anacım diyom ya çok yüz veriyonuz bu cadılaraBıraktığım an yıkıyor ortalığı birde baba diye tutturduvar bir huysuzluk ya hayırlısı
Kolikte var kucaga da alisti malesef ikiside uzak arada gelip gidiyorlar birkac gunluguneakşamları biraz geçe kalıyosunya cnm heralde dinlenemiyosun
Allah kolaylık versin cnm. Küçük niye uyumuyo kolik falanmı var
Annen yada kv yakındalarmı
Ohh afiyet olsun cnm. Daha burda yeni yeni çıkıyor
aman karnını doyurda öyle git cnm. Insan aç olunca cısslar Daha cazip geliyor
Sonra 1 haftalık emeğin boşa gitmesin
çok güzel başlangıç cnm inş böyle devam eder
Ilk hafta birazı ödem vs.oluyor şimdi sıra yağlara geldi :))
Hadi bakalım onları gönderme zamanı
Saol canimcimGeçmiş olsun canım
Oooo masallah sana supersinBu arada bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu hatırladığım sadece bir gün ciddi kacamagim oldu. Sabah itibariyle tam 4 kilo vermişim. Tabi bu kilolar son zamanda aldığım kilolar olduğu için daha hızlı gittiler. Darısı diğer kiloların basina
Tartı dün aynı fikirde değildi inş.cuma fikrini değiştirir :))Afiyet olsun abla bu hafta sporda menülerde super
bı derdi var ablada hayırlisi bakalımAnacım diyom ya çok yüz veriyonuz bu cadılara
Iyi gorunuyor cnm hic fena deil belki biraz miktarlar ayarlanabilirHiç fırsat bulamadım menumu yazmaya akşam eşim çağırdı on gün olmayınca markette işler çoğalmış el elin eşeğini ıslık çağırarak arar hesabı elamanlar gelen mali depoya atmış ..
Yeni girdim eve hemen menumu yazayım
Sabah 9:30
2dilim çavdar ekmeği arasi peynir domates neskafe
Öğlen 13:00
Ev halkıyla öğle yemeği niyetine kahvaltı yaptım
1kase menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
16:00
Sütlü türk kahve 1 incir kuru,5,6 fıstık
20:00
Salata
Yoğurt
Yeşil fasulye bir tabak
22:00
markette dayanamayıp 1 avuç kuru yemiş yedim
3lt su ,1buyuk bardak bitki çayı
45dk airobik
Benimde ilk oğlan kucağa alıştıydı zor oluyor öyleKolikte var kucaga da alisti malesef ikiside uzak arada gelip gidiyorlar birkac gunlugune
Oooo bir trk sabahi goremedim ama gayet guzel menun darisi basimaBenim şekersiz birinci günüm başarılı geçti çok şükür. Sadece spor eksik kaldı ama artık nasipse yarına diyelim.
Sabah: 12.00
2 dilim peynir
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Akşam: 19.00
Bir buçuk tabak haşlanmış karnabahar ve bol yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane taze kayısı
Su 2 lt
Spor yok
Bu garip menünün nedeni sabah çok şiddetli başağrım vardı, ağrı kesici etkisini gösterene kadar birşey yemek istemedim.
Midem de rahatsızdı biraz. Sonrasında dışardaydık ama miden rahatsız diye pek yiyebilecek gibi değildim. Gelirken marketten donmuş pişmeye hazır karnabahar aldım. 10 dk. ya haşlandı.
Bilerek alistirmadim abla iste gazi var uykusu var pispisliyim felan derken ne ara alisti anlamadim bileBenimde ilk oğlan kucağa alıştıydı zor oluyor öyle
Sonra akıllandım öbürlerini alıştırmadım :))
Magnezyum eksikliği olmasın cnmSelam kızlar ASM gittim geldim kan şeker baktiriyim dedim
Bacaklarım ağrıyor kansızlık basliyinca olur genelde
Bugün niyetim sıkılasma egzersizleri yapmak YouTube buldum çok güzel anlatıyor hoca onun eşliğinde yapicam bakalım önceden de ölçülerimi aliyim bakalım 1 ayda nekadar bı değişim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?