- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.601
Aynen bende öyle cnm o yüzden hiç bulaşmayım daha iyi. Yediğimiz günlere sayalım :))şimdi kendimizi tamamen kilo vermeye odaklamalıyızKahvaltıyı zararsız atlattım. Şuan canım yağlı şeyleri istemiyor ama yersem ipin ucunu kaçırırım diye yaşına bakmak bile istemiyorum. Ne zaman tam olarak kontrol edebileceğimi öğrenirim o zaman tadımlık alır kilo da almam. Benim sıkıntım az yiyememek. Inşallah bu sefer ogrenecegim
Aminnn cnm
salı mıGünaydınnnn fıstık adayları
Sallanmayan bi salı diliyorum herkese
Hafta başı derken bi bakmışız cuma gelmiş
4 günü bitirmişiz bile kaldı 3 günümüz
Süpersin100 ip atlama
10 jump squat
40 sumo squat ile günü başlattım :)
Valla ben hamile kaldım tüm apartman hamile kaldı dedim valla iki kişi kaldı onlarda yaş itibariyle yoksa aşka gelip onlarda yapacaktı hepsi küçük o yüzden kimse kimseye ses etmiyorSenin altında oturmak istemezdim
Bizimde yeni kiracı taşındı yukarıya 3 yaşında oğlan var baya hareketli
Şimdiye kadar sessizliğe çok alıştık bakalım ne yapacaz
Gerçi yuvaya gidiyor çocuk
Kolaylık versin canım zorKolikte var kucaga da alisti malesef ikiside uzak arada gelip gidiyorlar birkac gunlugune
Süpersin canım ya süper başladınKahvaltıyı zararsız atlattım. Şuan canım yağlı şeyleri istemiyor ama yersem ipin ucunu kaçırırım diye yaşına bakmak bile istemiyorum. Ne zaman tam olarak kontrol edebileceğimi öğrenirim o zaman tadımlık alır kilo da almam. Benim sıkıntım az yiyememek. Inşallah bu sefer ogrenecegim
hoş gelmiş inşallah bol ekşi getirir
Tuzsuz olması tat olarak seni rahatsız etmediyse iyi diyebiliriz:) afiyet olsunnKızlar 1 kabak 2 yumurta 1 domates 1 biber 1 soğan yarım kapyayla menemen yaptım yanında 3 ceviz yedim
Valla acayip şiştim
Kesinlikle tavsiye ederim acayip doyurucu
Sadece benimki biraz tuzsuz oldu ama üstüne bastım karabiber pulbiberi :))
Afiyet olsun canım.Günaydın kızlar ben böğürtlenli yoğurdumu yaptım yedim bile :)
100 ip atlama
10 jump squat
Benim de bir degerlerime baktirmam lazım aslında vücudum hep ağrıyor dermanım olmuyor , linki varmı dilek bende bir bakayimSelam kızlar ASM gittim geldim kan şeker baktiriyim dedim
Bacaklarım ağrıyor kansızlık basliyinca olur genelde
Bugün niyetim sıkılasma egzersizleri yapmak YouTube buldum çok güzel anlatıyor hoca onun eşliğinde yapicam bakalım önceden de ölçülerimi aliyim bakalım 1 ayda nekadar bı değişim olucak
inşallah abla
o şişlik baya rahatsız ediyor ablaKızlar 1 kabak 2 yumurta 1 domates 1 biber 1 soğan yarım kapyayla menemen yaptım yanında 3 ceviz yedim
Valla acayip şiştim
Kesinlikle tavsiye ederim acayip doyurucu
Sadece benimki biraz tuzsuz oldu ama üstüne bastım karabiber pulbiberi :))
canım geçmiş olsun sinüzit mi var sendeAllah herkese kolaylık versin. çalışmak da ev hanımlığı da yeri geldiğinde farklı zorluklarla farklı beklentilerle karşı karşıya bırakıyor insanı. Yalan dünya...
Ben de şekersiz sütlü türk kahvesi içmiştim yazmamışımBugün menülere sonradan eklemeler oldu hep
Saçlarım ıslak yatmışım, öyle olunca o kadar şiddetli ağrıyor ki tok karnıma içsem ağrı kesici etki etmiyor. Aslında mide için iyi değil. Çok nadir yılda bir iki böyle yapmak zorunda kalıyorum. cidden menüme kendim de şaşırdım, aslında midemin düzelmesi için daha bile az yeseydim olurdu ama ah bu açgözlülüğüm
Yoğun bir gün olmuş senin için Dilek ama gayet güzel atlatmışsın. Baya az yemişsin, kuruyemiş geç olmasaymış mükemmel diyebilirdim. 45 dk sporu da eksik etmemişsinBu ara hep taze fasulye görüyorum menülerde ben de yarın pişirmeyi düşünüyorum
aferin sana bacım arkandyiz biz yaparsın sen bu işiBen de yatıyorum artık. Şekersiz ikinci günümde enerjik olmak istiyorumHem haftada üç gün yürüyüş hedefimi tutturmak için artık yarın yürüyüş yapsam iyi olur, geç kalkınca yürüyüş de ütü de kalıyor. Yarın görüşmek üzere...
ablam dün o menemeni iki kere yaptım hemdeOhh maşallah ceydam süper olur
Planlı hazırlıklı olmak en iyisi
Kilo vermek disiplin gerektirir
Ben haftada 2 gece yaşlı bi kadına refagat ediyorum cnm
Şu anda grubta poni var heralde çalışan
bende gün içindede yapayım bari çünkü düz popodan nefret ediyorum
Wall sitide denedim 15 e kadar saydım :))
Yürüyüşüde artırıyon sanki fıstığım :))
önceden bikaç menüne denk gelmiştim sanki çok az yiyodun cnm tabi bütün menülerini görmedim
Demir eksikliğide kilo vermeye engel belki oda düzelmeye başlamıştır
Rakiplerim çok kuvvetli :))
Inş.böyle devam eder cnm çünkü spor konusunda pek istikrsrlı değilim
Bi bıraktımmı zor başlıyorum
geç vakit kuruyemiş olmasa iyiymiş ama diğerleri güzel cnm
Benimde cnm menemen istiyor bide kabaklı yapayım diyorum
Benimde klasik lafım :))önemli olan elimizden geleni yapmak cnm gerisini zaten vücut halleder
Sende yeniyim diye çekinme tstlım dal sohbete :) burda herkonuda yazabilirsin
Yorum yapmaktanda çekinme
Birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz
Birbirimizi tanıdıkça daha iyi kaynaşırız aile gibi oluruz
yoğun geçiyorsa gunlerin biyerde vucud dinlenmek istiyor artık canimGünaydın kızlar ay bu ara sabah zor kalkıyorum bugün off günüm kardio yapacağım ama yorgun olursam direk yatmayı düşünüyorum
kaç aylık canım bebisinAblacm malesef ben yemek yapamiyorum ufKlik uyumuyor ancak kucagimda kisa kisa uyuyor sadece gece uykusu var biraz daha ama saat 10 u buluyor oda. O saatten sonrada kizimla ilgileniyorum uyutma vs. Sonrasinda ben ancak uyuyorum.. O yuzden de genelde ya disaridan birsey soyluyorum yada esim gelince yemek yapioruz bazen. Dogrusu uzunca birsurede boyle gorunuyor. Bebek yoluna girdikce ben de biraz daha duzenlicem ins
afiyet olsun canımGünaydın kızlar ben böğürtlenli yoğurdumu yaptım yedim bile :)
Zaten şu çevre faktörü en çok zorlayan diyette yoksa insan iradeye de söz geçiriyorGünaydınlar. Iki kayısı yedim şimdi anneme gideceğim. Orda dengeli kahvaltı yapabileyim diye kayısı yedim ki birazcık tutsun beni. Arkadaşlarla buluşma 12.30 da evde olacak. O arkadaş da abur cuburun dibine vurur hep. Ona gitmeden güzel doymam gerek.
Mefkurem karaciğer rahatsızlığım aktif hepatit b yim. Hamilelik ağır geldi karaciğerime zor bir dönem geçirdim. Ilaç kullanmam gerekiyor da şuan reddediyorum.
çok güzel gitmiş ilk hafta kolay kilo verilir ama kaçamak yapsaydın sürekli bukadar güzel kilo veremezdin tebrik ederimBu arada bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu hatırladığım sadece bir gün ciddi kacamagim oldu. Sabah itibariyle tam 4 kilo vermişim. Tabi bu kilolar son zamanda aldığım kilolar olduğu için daha hızlı gittiler. Darısı diğer kiloların basina
hele o kara perşembe geliyor ablam stres heyecan tavan ozaman işte:)Günaydınnnn fıstık adayları
Sallanmayan bi salı diliyorum herkese
Hafta başı derken bi bakmışız cuma gelmiş
4 günü bitirmişiz bile kaldı 3 günümüz
Biraz önce sende görüp sguat yaptım 25 tane tüm gün 100 tamamliycam100 ip atlama
10 jump squat
maşallah de kız:)Oku oku bitmiyordu
Takımın çenesi düşmüştü
Poni şaşı olmuştu
benimki hedefe ulaşınca anca soyler yoksa her kaç kiloyum sence be dediğim zaman hep olduğumdan fazla söyler benim kazada:)Fazla kiloda bi 7-8 kilo sonra farkediliyor
Bide benimki gibi eşler şımarıp bırakmasın diye faketsede söylemiyor :)))
bende vericem halıları yaz temizliğine baslamsm lazim..Günaydın halılar yok ben kuziyi köpük banyosuna atıp (var bir rahatlık bu oğlumda her sabah köpük banyosu her akşam duş gün içindeki şişme o havuzu saymiyorum bile su balığı )yrleri sildim tatilden dönene kadar sermeleyelim dedik kuzeyde bayıldı bisiklet kaykay ay daha iyi gidiyor tabi halısız
sicaklardandirGünaydın kızlar 8 den beri kız ayağımda sallıyorum uyumak istiyor uyuyor lakin dalamiyor biseyde yediremedim
Aman sıcakta kizartmami yenir mis gibi peynir domates varken:)Inşallah sıra yağlara geldi. Annemdeyim kızartma yapıyor hatun
böyle catlak ananın çatlak oğlu işte:)Alttaki yok abla tatilde olsada Allah razı olsun çok anlayışlı onunda aynı yaşıt kızı var duymuyoruz diyor hadi canım nezaketi bı kenara bırakalım kuzey çok hareketli koltuktan yere atlıyor pat diye duymamak imkansız iki kere duvardaki TV yi kırmış bir canavardan bahsediyoruz ki boyu bile Minicikti o zaman
Kaç yaşında Merve cadı iki yaş sendromu diye bişey var onumu yaşıyorsunuz acabaBıraktığım an yıkıyor ortalığı birde baba diye tutturduvar bir huysuzluk ya hayırlısı
benim kızı günlük suya sokar masaj yapardım sonra bir süre giderdi oKolikte var kucaga da alisti malesef ikiside uzak arada gelip gidiyorlar birkac gunlugune
degistirir o çekinir senden :)Tartı dün aynı fikirde değildi inş.cuma fikrini değiştirir :))
teşekkür ederim canım kuruyemiş fazla oldu birazIyi gorunuyor cnm hic fena deil belki biraz miktarlar ayarlanabilir
benim kız8 yaşında hala kucak delisi :)Bilerek alistirmadim abla iste gazi var uykusu var pispisliyim felan derken ne ara alisti anlamadim bile
Yani yenmicek kadar kötü değildiTuzsuz olması tat olarak seni rahatsız etmediyse iyi diyebiliriz:) afiyet olsunn
Böyle olacağını bilsem cevizleri yemezdim :))o şişlik baya rahatsız ediyor abla
ayy yazık olmuş yaaablam dün o menemeni iki kere yaptım hemde
1 tava yaptım yumurtayı içine kırdım ne göreyim bozulmuş yumurta hemide organik diye aldığım:)
Çok sinirlendim ama ne çare gitti bı tava ..sonra tekrar yaptim
Yok kızzz perşembe candır bizim için :))hele o kara perşembe geliyor ablam stres heyecan tavan ozaman işte
Bugün spor yapıyonmuSpor Listesi
askrhpozitif = 0+0+0+30+
Mefkurem = 120+65+50+90+
North River =30+95+50+30+
@CeruleanSins =0+45+120+45
P poncikZeYyy = 0+15+?+?
plasticwoman = 75+105+60+85+
E ervam44 = 30+30+60+30+
ekim2009 = 30+45+20+55
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar befitlady @Pembesepet tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
29 aylık dilek 2 buçuk yaşında nerdeysecanım geçmiş olsun sinüzit mi var sende
Kız az olurmu ben artırdım bile ara öğüne başladım bakalım ise yariyacakmi az olsun devamlı olsun kafadindayim suan
aferin sana bacım arkandyiz biz yaparsın sen bu işi
ablam dün o menemeni iki kere yaptım hemde
1 tava yaptım yumurtayı içine kırdım ne göreyim bozulmuş yumurta hemide organik diye aldığım:)
yoğun geçiyorsa gunlerin biyerde vucud dinlenmek istiyor artık canim
kaç aylık canım bebisin
Ben kız öyleydi kolik ağlaması vardı çoktur kanguruya takip yemek yaptığım ama zamanla düzenliyorlar canı sağ olsun yeterki
afiyet olsun canım
Zaten şu çevre faktörü en çok zorlayan diyette yoksa insan iradeye de söz geçiriyor
Gerçi çok kararlı olunca biyerde onlarda pes Edip ısrar etmekten vazgeçtiler
Çok geçmiş olsun neden tedaviyi red ediyorsun bizim gelincede var düzenli kontrollerini yaptırıyor ilaç kullanmıyor ama galibap
çok güzel gitmiş ilk hafta kolay kilo verilir ama kaçamak yapsaydın sürekli bukadar güzel kilo veremezdin tebrik ederim
hele o kara perşembe geliyor ablam stres heyecan tavan ozaman işte:)
Biraz önce sende görüp sguat yaptım 25 tane tüm gün 100 tamamliycam
İyki geldin canım
maşallah de kız:)
benimki hedefe ulaşınca anca soyler yoksa her kaç kiloyum sence be dediğim zaman hep olduğumdan fazla söyler benim kazada:)
bende vericem halıları yaz temizliğine baslamsm lazim..
Bahar rica etsem kuzeyin kollarından ısırırmısın benim için:)
sicaklardandir
Aman sıcakta kizartmami yenir mis gibi peynir domates varken:)
böyle catlak ananın çatlak oğlu işte:)
Seninde atarlanmalarina hastayım mesala:)
Kaç yaşında Merve cadı iki yaş sendromu diye bişey var onumu yaşıyorsunuz acaba
benim kızı günlük suya sokar masaj yapardım sonra bir süre giderdi o
degistirir o çekinir senden :)
teşekkür ederim canım kuruyemiş fazla oldu biraz
benim kız8 yaşında hala kucak delisi :)
harikasın valla ablaBöyle olacağını bilsem cevizleri yemezdim :))
Neyse 1 saate hafifler
Ondan sonrada sporrrr
ahh ahh bir ara ne sporlar yapiyordumSpor Listesi
askrhpozitif = 0+0+0+30+
Mefkurem = 120+65+50+90+
North River =30+95+50+30+
@CeruleanSins =0+45+120+45
P poncikZeYyy = 0+15+?+?
plasticwoman = 75+105+60+85+
E ervam44 = 30+30+60+30+
ekim2009 = 30+45+20+55
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar befitlady @Pembesepet tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
bu sıcaklarda çok zor midemi bulandırıyor hiç içemiuorum soguga devam kışa kadarYaşamın kaynağı “Su”…
Peki, su içmekten daha faydalı bir şey var mıdır? Var Evet! Hemen söyleyelim, ılık su içmek…
Çinliler, 40 yasından sonra oda sıcaklığından daha soğuk olan hiçbir şeyin bedene alınmaması gerektiğine inanırlar. Çünkü vücut yaşlandıkça daha çok yorulur. Ve ona yük getirecek her şeyden kaçınmak gerekir.
Düşünün, yağlı bir tavayı soğuk su ile yıkasanız, yağları akar mı? Temizlenir mi? Temizlenmez elbet. Yağlar donar ve tavaya daha iyi yapışır.
Ama ayni tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır.
Bedenimiz de yediğimiz besinlerden doğan yağları vücutta depolar. Tabi fazla yağı atması gerekir. Eğer soğuk su içerseniz bu yağlar bedeniniz de özellikle de bağırsaklarınız da donar. Başta kabızlık olmak üzere bir sürü rahatsızlık yaşarsınız. Oda sıcaklığındaki ılık su sistemimizi temizler.
PEKİ, ODA SICAKLIĞINDAKİ SU NEDEN YARARLI?
Oda sıcaklığındaki su iç organları ve kaburga kefesinin etrafındaki kasları gevşetir. Çok daha derin ve rahat nefes almamızı sağlar.
Kan dolaşımında artışa neden olur. Vücudumuza oksijen, besin daha iyi yayılır. Organlarımız daha iyi çalışır. Daha zinde, sağlıklı ve rahat oluruz.
Oda sıcaklığında suyun en büyük faydası mideyedir. Mide asidi etkilerini azaltır ve reflü semptomlarını rahatlatır. Tabi ki sadece bunlarla sınırlı değil oda sıcaklığında su içmenin faydaları… Daha neler mi var? İşte diğer faydaları…
Tabi ki, sindirim sistemin sistemine inanılmaz faydaları vardır. Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
Çağımızın en büyük problemi “kabızlık”… Yine oda sıcaklığındaki ılık su ile kabızlık problemi giderir.
Zayıflatır! Evet, yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır.
bitmiş hadi sıra kaldı gitmekteBugün bi ton alışverişi yaptım en azından kafamdakileri aldığım için huzura erdim kaç gündür onu düşünüyordum abla bu kızlar orda nasıl yatacak merde yatcak odayı düzelttirmek lazım vs vs
ohh be inadı kırıldıKızlar ben bugün -300 üm şükürler olsun
cok severim antioksidanKızlar böğürtlenle ilgili bilgisi olan sabah yoğurda koyayım yiyeyim diyorum çok güzel eşim almış
not aldım canımNorth River sporlar kaçmasın gözden:)
Memnun oldum.
Diyetisyenden memnunum kendimden değilim :)
süper canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
3 kayısı
Öğlen
10 badem
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam
2 tane tavuk pirzola bol baharatlı derisiz
1 kase yoğurt
Su 2 oldu 3 e tamamlarım
Spor da leslie
afiyet olsun gayet güzel ama proteın aradı gözlerim evde olmadıgın için sanırımBugünkü mönüm
7.30
Bir bardak süt
3 gunkurusu kayısı
12.30
Salata
Peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
18.30
Taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Yoğurt
Bir salatalık
Bugün az su içtim. 1.5 olmaz bile
Spor 30 dakika yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 yağsız tavada omlet
1 domates
1 kk b.peynir
2 tane yeşil zeytin
Öğle: yok
Akşam: 19.00
4 yk tavut sote
Salata
5 yk yoğurtlu patlıcan salatası
1,5 dlm tb ekmek
Su: 1 litre 2 litreyi yatana kadar bitireceğim
Spor: 1 saat sonra 3 mile leslie. Yapınca yaptım diye yazacağım:)
listed ışına çıkmışsın mecburiyettennmenümü yazayım yürüyüşe gidicez eşimle
sabah geç kalkıp acıkmadığım için öğleyi bekliyorum
12 :20
1 haş. yumurta
peynir
domates salatalık
16:50
1 fincan sütlü türk kahvesi
1.5 haşlama mısır
2 badem
19:50
2 kase sade mercimek çorbası unsuz sebzesiz
1 domates
1 d. ekmek
su 2.5 bitti 3. lt deyim
sporu yapınca yazıcam
North River
afiyet olsun canımTamamlanmış menü mü ve sporumu yazayım
Sabah : az haşlanmış 2 yumurta
Salatalık
Çeyrek simit
Ara : Altınbaşak light yulaflı yarım paket (23 kalori hepsi :)) + ufak kutu süt
Akşam : 4 parça Nuget + kıvırcık mor lahana salatalıktan oluşan salata (1 diş dövülmüş sarımsaklı)
Spor 85 dkNorth River
255 squat
300 sn wall sit
15 dk eliptik
200 ip atlama
Sandalye diz çekme 4x25
Ayakları yana açma 4x20
Donkey kick back
Fire hydrant glute
Glute bridge
Köprü kurup ağırlık kaldırma
Bunları superset olarak 4 tekrar 10 kere yaptım
100 Mekik
3,5 lt su
Limonlu yeşil çay
Birazdan da ya beyaz çay içeceğim ya da Türk kahvesi
Ben artık diyetisyen istemiyorum çünkü anlamıyorlar, bi spor hocası danışmanını anlamak için onun kilosuna çıkıyordu çünkü o kiloda danışanı hiç olmamış, bi diyetisyen benim kiloma gelsin öyle anlayabilir beni o zaman beslenmemi düzene sokabilir çünkü aslında benim midem değil ruhum aç olduğunu bilir her kırıldığımda üzüldüğünde yediğimi bilir
afiyet olsun kaptan yuruyus eklenmiş(11:30)
keten tohumlu chiali yoğurt
1 kk peynir
1 porsiyon üzüm
(19:00)
½ kase cacık
4 köfte
6 yk bulgur pilavı
1 bardak şekersiz limonata
Şu: 2lt
Spor 30dk yürüyüşNorth River
malesef canım kuzeyi doyur servis yap derken çorb asogudu yemegı ancak yedimAkşam az olmuş canım. Sporun süper.
güzel ben begendim edibeBenim şekersiz birinci günüm başarılı geçti çok şükür. Sadece spor eksik kaldı ama artık nasipse yarına diyelim.
Sabah: 12.00
2 dilim peynir
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Akşam: 19.00
Bir buçuk tabak haşlanmış karnabahar ve bol yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane taze kayısı
Su 2 lt
Spor yok
Bu garip menünün nedeni sabah çok şiddetli başağrım vardı, ağrı kesici etkisini gösterene kadar birşey yemek istemedim.
Midem de rahatsızdı biraz. Sonrasında dışardaydık ama miden rahatsız diye pek yiyebilecek gibi değildim. Gelirken marketten donmuş pişmeye hazır karnabahar aldım. 10 dk. ya haşlandı.
ooo cok iyiIyi akşamlar millet :)
Spor duş sonrasında çocuklar geldi biraz önce gittiler
Önce menümü yazayım sonra geçmişe dönecem
Işe de gidecem, yetiştiği kadar artık
Sabah malum geç kalktım
12.00
tavada 1 yum. kaşarlı omlet
Salatalık
Peynir
17.20
1 kase tarçınlı yoğurt içine
3-4yaban mersini biraz frenk üzümü
10 badem
20.00
1 tb yeşil fasülye
Yoğurt
Su 2 lt
Spor
15+15=30 bant (ısınma soğuma)
60 dk aletli gym, bisürü başka hareket :)
Toplam 90 dk
North River
bence 9.takım sana iyi geldiCuma cumartesi pazar ne yaptım farklıda böyle fark gördüm diye sürekli sorguluyor haldeyim :)) sizce ne olabilir :)
Farklı yaptıklarım;
* Salatama 1 diş sarımsak koydum
* Sporumu aç karnına yemekten önce yaptım sonra yemek yedim
* magnezyum aldım
* demir ilacıma başlayalı 1 hafta oldu o da fayda göstermiş olabilir
* daha etkin ağırlık çalışmaya başladım
Spordan mı göreceğiz sabah tartılacağım
son ki kuruyemiş olmasa iyiymişHiç fırsat bulamadım menumu yazmaya akşam eşim çağırdı on gün olmayınca markette işler çoğalmış el elin eşeğini ıslık çağırarak arar hesabı elamanlar gelen mali depoya atmış ..
Yeni girdim eve hemen menumu yazayım
Sabah 9:30
2dilim çavdar ekmeği arasi peynir domates neskafe
Öğlen 13:00
Ev halkıyla öğle yemeği niyetine kahvaltı yaptım
1kase menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
16:00
Sütlü türk kahve 1 incir kuru,5,6 fıstık
20:00
Salata
Yoğurt
Yeşil fasulye bir tabak
22:00
markette dayanamayıp 1 avuç kuru yemiş yedim
3lt su ,1buyuk bardak bitki çayı
45dk airobik
reflordu sanırımP pufss aklıma geldi ishalin devam ederse eczaneden böyle bir toz alınıp suyla karıştırılıp içiliyor, adını tam hatırlamıyorum, malfor muydu neydi. Eczacı sorsan söyler. Oğlumda çok etkili oluyordu. İnşallah gerek kalmaz ama aklında olsun. Doğal birşey ve zararı yok diye biliyorum. Tekrar geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Oyle cnm 2 aylik oglum artik biraz buyuyene kadar beklicezcanım geçmiş olsun sinüzit mi var sende
Kız az olurmu ben artırdım bile ara öğüne başladım bakalım ise yariyacakmi az olsun devamlı olsun kafadindayim suan
aferin sana bacım arkandyiz biz yaparsın sen bu işi
ablam dün o menemeni iki kere yaptım hemde
yoğun geçiyorsa gunlerin biyerde vucud dinlenmek istiyor artık canim
kaç aylık canım bebisin
Ben kız öyleydi kolik ağlaması vardı çoktur kanguruya takip yemek yaptığım ama zamanla düzenliyorlar canı sağ olsun yeterki
afiyet olsun canım
Zaten şu çevre faktörü en çok zorlayan diyette yoksa insan iradeye de söz geçiriyor
Gerçi çok kararlı olunca biyerde onlarda pes Edip ısrar etmekten vazgeçtiler
Çok geçmiş olsun neden tedaviyi red ediyorsun bizim gelincede var düzenli kontrollerini yaptırıyor ilaç kullanmıyor ama galibap
çok güzel gitmiş ilk hafta kolay kilo verilir ama kaçamak yapsaydın sürekli bukadar güzel kilo veremezdin tebrik ederim
hele o kara perşembe geliyor ablam stres heyecan tavan ozaman işte:)
Biraz önce sende görüp sguat yaptım 25 tane tüm gün 100 tamamliycam
İyki geldin canım
maşallah de kız:)
benimki hedefe ulaşınca anca soyler yoksa her kaç kiloyum sence be dediğim zaman hep olduğumdan fazla söyler benim kazada:)
bende vericem halıları yaz temizliğine baslamsm lazim..
Bahar rica etsem kuzeyin kollarından ısırırmısın benim için:)
sicaklardandir
Aman sıcakta kizartmami yenir mis gibi peynir domates varken:)
böyle catlak ananın çatlak oğlu işte:)
Seninde atarlanmalarina hastayım mesala:)
Kaç yaşında Merve cadı iki yaş sendromu diye bişey var onumu yaşıyorsunuz acaba
benim kızı günlük suya sokar masaj yapardım sonra bir süre giderdi o
degistirir o çekinir senden :)
teşekkür ederim canım kuruyemiş fazla oldu biraz
benim kız8 yaşında hala kucak delisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?