Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Edda cnm dun aklıma sen geldın bılıyomusun.Yemek yerken dusundum bu kız bu kadar ıstahlı bogazına duskun yemek yemeyı sevıyor.Evlenmeden once ole zayıf kalmayı nasıl becerebılıyordu acaba dıe :) Hıc dusundunmu bunu ?

yinede çok zayıf değildimki murchh 38 bedendim
üni başlarken 53 kiloydum .. sonraaaaaaa işteeee 55 -56 ile mezün oldum 57 ile başladıgım işyerindeee 67 ile bulunmaktayımm
63 ile evlendim

iştahlıyım yemeyi seviyorumm
ama ana yemekleri sevmiyorum böyle ara yemekleri.. abur cubur yemekleri seviyorumm

aslında dogru bu kadar iştaha göre iyii yine aşırıya çıkmadım ama bu olmicagım anlamına gelmiyorr gelecekte akrep nalan gibi olacagımı düşünüyorummm
inşallahhh olmazz

anam benide ekleyinn bakiyim facesi olmayan bende benide eklesinn

baktım ben face de melekçin arkadaşlarına 2 tane eda a..k var. ben bilemedim o yüzden sen beni ekler misin adım gülçin e... kızlar mutenin arkadaşarına bakın beni ekleyin yaa. bu arada takımda da bana ismimle seslenir msisiniiz? triptofan deynce benden bahsetmiyomuşsunuz gibi geliyo

buakşamki menüm

bugün kayınvalidemi eşim aldı eve götürdü öğlede tek yaşıyo şuan burda kayınpeder şehirdışında..

neyseee
makarna yaptım dün o var..
kaynanamda patlıcanlı patatesli etli yemek yapacakmış
salataaa yaparız bide

ama bunlar çok hoşuma gitmedii
eve gidince ya fasulye kızatacam yada turşu kavurcamm yemeğin yanına

murch sen beni dinleee
eve giderken akşam bi kazandibili dondurma al harika bayıldımmmmmm

yaa şaka mı yapıyonuz yaaa. ağalrım şimdi. ya tam gaz diyetime odaklanmıştım ne güzel niye aklıma sokuyonuz böle şeyler. mürş canım sende dukanı bozmayı düşünme yaa bakan dukana uygun cartedor un light dondurmasını al çok lezzetli. bunu da idealimize ulaşınca yeriz. eda kızzz biz senin kadar çıtır değiliz henüz bize yedrecen takımın çıtırı sen olacan demiii. hıh

eda benim gerçek ismim değilkii
ismim ... mutenin yada murchın arkadaş listesinden ekle sen ok bende face yok işyerinde ancak açınca eklerim bende

Son düzenleme:

aaa sizde varya aklınız sarmıyo
dukanda süt serbest değilmiiiii e kazan dibide sütten yapılmıyomuuuu
serbesttttt dondurmanın her çeşiti serbesttttttttt

Deme yaaa baklavalısınıda merak edıyorum aslında ama denıcem bunu :)

baklavalısı var buzlukta duruyor eşimde kilo almak istediği için onu yiyor. bilemedim mürş bak kilo almak isteyenler yiyorsa bi düşün. bacımmm süper fıstık gibi olacaz ya sabredecez şimdi en ufak kaçamağımız bizi geriye çeker.ideale ulaşınca fıstık gibi istediklerimizi giyecez gezecez sen daha bekarsın en güzelinden ince beli gelin olacan. dondurmada neymiş yiyosun 2 dakka ssonra tadını unutp gidiyosun ama sana kalorisi kalıyo sadece.

ya 1 kasecik dondurmaa nedir şunun şurasında eridiği düşün o nun kendisi 100 gram bile değildir eriyinceee azcık şeyyyyy kilomu yapacak pehhhhhhh

dettttttt :76:

yerin kulağı var benimde kulağım var o zaman ben yer miyim? yememmmmm. sadece süt olsa süt iç kuzu şeker nolcek. takımın çıtırlığını san akaptırmam şekerim şubatta sen ye kazandibileri sen benim kiloma bende senin kilona gelimm de gör hııhhhh.

he wallaa onu düşünmemiştimmmmm
yiyin topluca yiyin dondurmalarıııııııı

murchhhh sen yersin bacım dinleme bunuuuuu
düşünsene agzına atıyorsun dilinin ucundaki lezzet akıp gidiyorrrrr süt desen değill şeker desen değil bal desen değill nasıl bir şeydir buuuu gözlerini kapatıp sadece o lezzete odaklanıyorsunnn
hiç bitmesin istiyorsunnn immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mutluluk mutluluk buuuuuuuu

(kaptan atacak takımdan beniiii motivasyonu bozuyorum diye )

Son düzenleme:
kızlar çıkıyorummm. kendime ciciler almaya gidecem fatihe. 44 beden koca popoma elbise bulursam güzel bişeler.öpüyorumm hepinizii

yookk tam tersi ben daha çok motive oldummm..tamam kuzu sen ye 2 ay sonra aradaki 7 farkı beraber buluruz şimdiki halinlee.hihiii hii

Cnmm benım dukan zaten cope gıttı regl oldugumdan berı bugunden ıtıbaren 3 gun atak sonra seyıre gecıyorum ....

Senın su teorılerın benı olduruyorrrrr :))))

Yapma yaa sendede amma ırade varmıs kardesım benım dolabımda ole bı nımet duracak helalın var valla cnmmm yıldızlı tebrık :))

ya 1 kasecik dondurmaa nedir şunun şurasında eridiği düşün o nun kendisi 100 gram bile değildir eriyinceee azcık şeyyyyy kilomu yapacak pehhhhhhh

Deli deli deli deli

Ahahhahah bunu çalıyorum face yapıstırıcam gozumden yas geldı gulemkten :)

Biriniz melek oburunuz seytanım oldunuz yarın yazıcam bakalım kımı dınleyecek bılınc altım ;:))))

Heyyyy nasıl yapılıyor bu dıyet bırılerı cabuk paylassın beklıyorum hadı hadı hadı :)

kız sen hep böle ayran gönüllü müsün diyetten diyete atlıyon. döverim seni aay ben buraya sen dukan yapıyon diyene geldim.neyse şaka bi yana arkadaşa söledim bunu uygulayan geçen haftada 1. olan arkadaş eminim buraya gelip yazacaktır ne yaptığını.

yookk tam tersi ben daha çok motive oldummm..tamam kuzu sen ye 2 ay sonra aradaki 7 farkı beraber buluruz şimdiki halinlee.hihiii hii

kız beni gaza getiriyonkiii sen bana yetişmeye çalışırken ayagına çelme takıyımmmm
sana orhan gencebaydan bir şarkı söylüyorummm

Sen bana yetişirsen sevgilimm ben ozaman
ben ozaman ölürümmmmmmmmmmm nanananaaaa :87:
Nezamanki karşımda incebir hatun görürsem
ben ozmn tripofan ben ozaman
ben ozaman ölürümmmmmmmm

haaaahaha muteee bende dolabımda öyle nimet olacak o beni gıdıklar 1 gece yemesem unutsam dolapta ertesi gün gıdıklanırım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…