Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fitt_anne seneler önce benim de bir bozuk yumurta vukuatım oldu :) odur budur asla yumurtayı direk tavaya kırmam bir kase yada küçük bir tabağa kırıp kontrol eder öyle tavaya korum aklın da bulunsun gülüm tüm malzemen emeğin ziyan olacağına küçük bir tabak kirlensin her defasın da ne olacak demi :)

Kızlar bugün ve yarın sporu ihmal etmemeye çalışalım
Perşembe sallıyabiliriz :))

Benimde aslında hiç yapasım yokda rakipler güçlü el-mecbur
Yarın zaten sadece yürüyüş yaparım

geç kalkıp bedenimin açılmasını beklerken öğle oldu neredeyse sonra koştur öğleye hazırlık şimdi bamya ayıklıyorum akşama yemek evi bir süpür çamaşaırı ser v.s. derken çok iş varr çokkk pek aktif olamıyorum akşama acısını çıkarırım inşallah

gülüm bir şey sorucam sporu perşembe sallayabiliriz demişsin ya spor sonrası vücut ödem mi oluyor sanki geçen fark ettim sanki şiş fazla vardı ama araştırmadım da

Aman iş bitiyomu cnm yaa
Ne çamaşırın Ne ütünün nede bulaşığın kökü kesilmiyor

Bende bu akşam dünürlere grile davetliyim
Yarın akşam ütüleri halledip perşembe dip bucak yapıcam zaten spor yok o gün

kesilir mii asla bitmez benimkilerde alerjik astım evi her gün hiç olmadı gün aşırı süpürmezsem çok toz oluyor, dün yetiştiremedim yatak odasıyla mutfak kaldı bu gün eşim elin de peçete hapşuruk tıksırık dolandı öğlen :))

gülüm bir şey sorucam sporu perşembe sallayabiliriz demişsin ya spor sonrası vücut ödem mi oluyor sanki geçen fark ettim sanki şiş fazla vardı ama araştırmadım da
Bu kişiden kişiye değişiyor cnm
Mesela dileğe iyi geliyor ama bana şişlik yapıyor
Hele tüm hafta yapıldıysa 1 gün off verilmesi iyi oluyor kasların dinlenip kendini onarması için
Belki sadece normal tempo biraz yürüyüş olabilir

Ayy o da zor yaa. Allah kolaylık versin

sağ ol gülüm iyi oldu öğrendiğim
sporda 1 gün ara verilmesi şart onu biliyorum şu yabancıların programları var ya zayıflamaya çalışıyorlar oradaki antronör söylemişti zaten ben de her gün yapmıyorum yürüyüşü sporu :)

Yalnız, 1 saat egzersiz biraz sıkıcı oluyor
Dün sıkıldım biraz
Hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diyosun, sanki hepsini yapmayınca eksik gibi geliyor
Bide cardiyosu var

Hangi program tlc demi

Dün sıkıldım biraz
Hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diyosun, sanki hepsini yapmayınca eksik gibi geliyor
Bide cardiyosu var

Ben gündüz sporunu fit to fat to fit izlerken yapıyorum. Akşamda tvde eşim ne izlsrse onu. Gözüm arada tv ye takılıyor iyi oluyor sıkılmıyorum. Öyle denesen?

O değilde benim hiç enerjim yok. Spor yapmak istiyorum ama elimi kolumu zor kaldırıyorum. Dün akşam nasıl zor geldi anlatamam. Şimdi yine yollara düştüm akşam yine leslie yaparım.

benimde bir kek faciam var bozuk yumurtalardan kv ler göndermişti yumurtalari halbuki

aynı dert bendede var eda valla kışın daha kolay spor yapılıyor yazın bir mayisiklik var ki sorma

Ablam kabaklı yumurta yi bir gün önce yapmıştım menemen yaptım dün
Bende fazla sikmadan pro ağırlıklı besleniyim diyorum perşembe leri
ahh ahh bir ara ne sporlar yapiyordum
Evet ya nerde o azimli Merve saklandığı yerden cikarsan diyorum artık:)
Oyle cnm 2 aylik oglum artik biraz buyuyene kadar beklicez
maşallah kuzuya ne güzel kokar o şimdi

sorma canım bende öyle yapicam artık da haşlanmış yumurta yapicaktim korkudan yapamadım omlet yaptım bugün o nasıl yaparım bilemiyorum

annemler gelicek gece artık yaparım abla birşeyler

yazın yapasimda olmuyor daha deli ediyor bu ev işleri

donurlerle pek sıkı fıkısıniz maşallah :)

bizdekilerde polen alerjisi var sabah koro halinde hapşırma sehanslarimiz olur:)

benim ödemi atiyor sanki

of günleri olmasi gerekiyormuş daha faydali olurmuş spor bende yeni öğrendim

Dün sıkıldım biraz
Bide cardiyosu var
45 dk bende yada akşam sabah şeklinde olabilir

sıcaklardan bence aynıyım bugün hiç bişey yapmasim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…