- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.621
gülüm bir şey sorucam sporu perşembe sallayabiliriz demişsin ya spor sonrası vücut ödem mi oluyor sanki geçen fark ettim sanki şiş fazla vardı ama araştırmadım daKızlar bugün ve yarın sporu ihmal etmemeye çalışalım
Perşembe sallıyabiliriz :))
Benimde aslında hiç yapasım yokda rakipler güçlü el-mecbur
Yarın zaten sadece yürüyüş yaparım
Aman iş bitiyomu cnm yaageç kalkıp bedenimin açılmasını beklerken öğle oldu neredeyse sonra koştur öğleye hazırlık şimdi bamya ayıklıyorum akşama yemek evi bir süpür çamaşaırı ser v.s. derken çok iş varr çokkk pek aktif olamıyorum akşama acısını çıkarırım inşallah
kesilir mii asla bitmez benimkilerde alerjik astım evi her gün hiç olmadı gün aşırı süpürmezsem çok toz oluyor, dün yetiştiremedim yatak odasıyla mutfak kaldı bu gün eşim elin de peçete hapşuruk tıksırık dolandı öğlen :))Aman iş bitiyomu cnm yaa
Ne çamaşırın Ne ütünün nede bulaşığın kökü kesilmiyor
Bende bu akşam dünürlere grile davetliyim
Yarın akşam ütüleri halledip perşembe dip bucak yapıcam zaten spor yok o gün
Bu kişiden kişiye değişiyor cnmgülüm bir şey sorucam sporu perşembe sallayabiliriz demişsin ya spor sonrası vücut ödem mi oluyor sanki geçen fark ettim sanki şiş fazla vardı ama araştırmadım da
Ayy o da zor yaa. Allah kolaylık versinkesilir mii asla bitmez benimkilerde alerjik astım evi her gün hiç olmadı gün aşırı süpürmezsem çok toz oluyor, dün yetiştiremedim yatak odasıyla mutfak kaldı bu gün eşim elin de peçete hapşuruk tıksırık dolandı öğlen :))
sağ ol gülüm iyi oldu öğrendiğimBu kişiden kişiye değişiyor cnm
Mesela dileğe iyi geliyor ama bana şişlik yapıyor
Hele tüm hafta yapıldıysa 1 gün off verilmesi iyi oluyor kasların dinlenip kendini onarması için
Belki sadece normal tempo biraz yürüyüş olabilir
sağ ol gülüm ,alışınca zor değil belli bir temizlik düzeni oturuyor zaten :)Ayy o da zor yaa. Allah kolaylık versin
Hangi program tlc demisağ ol gülüm iyi oldu öğrendiğim
sporda 1 gün ara verilmesi şart onu biliyorum şu yabancıların programları var ya zayıflamaya çalışıyorlar oradaki antronör söylemişti zaten ben de her gün yapmıyorum yürüyüşü sporu :)
Yalnız, 1 saat egzersiz biraz sıkıcı oluyor
Dün sıkıldım biraz
Hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diyosun, sanki hepsini yapmayınca eksik gibi geliyor
Bide cardiyosu var
benimde bir kek faciam var bozuk yumurtalardan kv ler göndermişti yumurtalari halbukiFitt_anne seneler önce benim de bir bozuk yumurta vukuatım oldu :) odur budur asla yumurtayı direk tavaya kırmam bir kase yada küçük bir tabağa kırıp kontrol eder öyle tavaya korum aklın da bulunsun gülüm tüm malzemen emeğin ziyan olacağına küçük bir tabak kirlensin her defasın da ne olacak demi :)
aynı dert bendede var eda valla kışın daha kolay spor yapılıyor yazın bir mayisiklik var ki sormaBen gündüz sporunu fit to fat to fit izlerken yapıyorum. Akşamda tvde eşim ne izlsrse onu. Gözüm arada tv ye takılıyor iyi oluyor sıkılmıyorum. Öyle denesen?
O değilde benim hiç enerjim yok. Spor yapmak istiyorum ama elimi kolumu zor kaldırıyorum. Dün akşam nasıl zor geldi anlatamam. Şimdi yine yollara düştüm akşam yine leslie yaparım.
Ablam kabaklı yumurta yi bir gün önce yapmıştım menemen yaptım dünayy yazık olmuş yaa
Sen menemen gibimi yaptın yoksa tek kabaklı yumurtamj
Yok kızzz perşembe candır bizim için :))
En çok eksileri perşembe veriyor bize
Sende prş.biraz haif tutup erken kapatırsan çok etki eder sende
Evet ya nerde o azimli Merve saklandığı yerden cikarsan diyorum artık:)ahh ahh bir ara ne sporlar yapiyordum
maşallah kuzuya ne güzel kokar o şimdiOyle cnm 2 aylik oglum artik biraz buyuyene kadar beklicez
sorma canım bende öyle yapicam artık da haşlanmış yumurta yapicaktim korkudan yapamadım omlet yaptım bugün o nasıl yaparım bilemiyorumFitt_anne seneler önce benim de bir bozuk yumurta vukuatım oldu :) odur budur asla yumurtayı direk tavaya kırmam bir kase yada küçük bir tabağa kırıp kontrol eder öyle tavaya korum aklın da bulunsun gülüm tüm malzemen emeğin ziyan olacağına küçük bir tabak kirlensin her defasın da ne olacak demi :)
annemler gelicek gece artık yaparım abla birşeylerKızlar bugün ve yarın sporu ihmal etmemeye çalışalım
Perşembe sallıyabiliriz :))
Benimde aslında hiç yapasım yokda rakipler güçlü el-mecbur
Yarın zaten sadece yürüyüş yaparım
yazın yapasimda olmuyor daha deli ediyor bu ev işlerigeç kalkıp bedenimin açılmasını beklerken öğle oldu neredeyse sonra koştur öğleye hazırlık şimdi bamya ayıklıyorum akşama yemek evi bir süpür çamaşaırı ser v.s. derken çok iş varr çokkk pek aktif olamıyorum akşama acısını çıkarırım inşallah
donurlerle pek sıkı fıkısıniz maşallah :)Aman iş bitiyomu cnm yaa
Ne çamaşırın Ne ütünün nede bulaşığın kökü kesilmiyor
Bende bu akşam dünürlere grile davetliyim
Yarın akşam ütüleri halledip perşembe dip bucak yapıcam zaten spor yok o gün
bizdekilerde polen alerjisi var sabah koro halinde hapşırma sehanslarimiz olur:)kesilir mii asla bitmez benimkilerde alerjik astım evi her gün hiç olmadı gün aşırı süpürmezsem çok toz oluyor, dün yetiştiremedim yatak odasıyla mutfak kaldı bu gün eşim elin de peçete hapşuruk tıksırık dolandı öğlen :))
benim ödemi atiyor sankiBu kişiden kişiye değişiyor cnm
Mesela dileğe iyi geliyor ama bana şişlik yapıyor
Hele tüm hafta yapıldıysa 1 gün off verilmesi iyi oluyor kasların dinlenip kendini onarması için
Belki sadece normal tempo biraz yürüyüş olabilir
of günleri olmasi gerekiyormuş daha faydali olurmuş spor bende yeni öğrendimsağ ol gülüm iyi oldu öğrendiğim
sporda 1 gün ara verilmesi şart onu biliyorum şu yabancıların programları var ya zayıflamaya çalışıyorlar oradaki antronör söylemişti zaten ben de her gün yapmıyorum yürüyüşü sporu :)
45 dk bende yada akşam sabah şeklinde olabilirYalnız, 1 saat egzersiz biraz sıkıcı oluyor
Dün sıkıldım biraz
Hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diyosun, sanki hepsini yapmayınca eksik gibi geliyor
Bide cardiyosu var
sıcaklardan bence aynıyım bugün hiç bişey yapmasim yokBen gündüz sporunu fit to fat to fit izlerken yapıyorum. Akşamda tvde eşim ne izlsrse onu. Gözüm arada tv ye takılıyor iyi oluyor sıkılmıyorum. Öyle denesen?
O değilde benim hiç enerjim yok. Spor yapmak istiyorum ama elimi kolumu zor kaldırıyorum. Dün akşam nasıl zor geldi anlatamam. Şimdi yine yollara düştüm akşam yine leslie yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?