Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bak bence bulduğun ilk fırsatta buzluğunu bir porsiyonluk yemeklerle doldur, çok rahatlatır seni. Annem oğlum küçükken gelip üç gün yemek yaptı. Buzluğu doldurdu, inan 1 aydan fazla hiçbir şey pişirmedim. Mesela bir köfte yapsam üçer dörder streçle sarıp kaldırsan sonra rahat eder. Bir tencere taze fasulye yapsan beş saklama kabına bölsen beş öğün aradan çıkar. Tek başına yapamazsın ama annenler kayınvalidenler gelince yaparsın. Bir de her yemek ocak başında vakit alacak diye düşünme. Bir avakadoyu doğrasan, kıymaya tuz karabiber ekleyip tavada 10 dk pişirsen, bir tavuk göğsünü haşlasan mis gibi yemek. Mesela önceden plan yapıp alışverişi eşine yaptırmanda biter Elbette zor ama bir yıl sonra rahatlarsın inşallah, o zamana kadar yine de hem kendinin hem ailenin beslenmesini ihmal etme.
Kazasız bi şekilde atlatırsın inşallah. İlaçlarını ihmal etme bence, hepatit ciddi bir rahatsızlık, Allah şifa versin.
Efsanesin Erva, bir haftada dört kilo çok iyiymiş.
Günaydınnnn fıstık adayları

Sallanmayan bi salı diliyorum herkese

Hafta başı derken bi bakmışız cuma gelmiş
4 günü bitirmişiz bile kaldı 3 günümüz
Zaman ne çabuk geçiyor yaaa aslında bu hem iyi hem kötü. Bir odaklansak diyete spora dikkat etsek bir bakmışız ki fıstık olmuşuz. Kötü yanı da oyalanıp kaçamak yaparsak geçmişte yılları heba ettiğimiz gibi şimdide nice kilo verilecek haftayı heba edip yerimizde saymış oluruz. Ama 9. takım olarak biz artık bir haftayı bile heba etmeyeceğiz
100 ip atlama
10 jump squat
40 sumo squat ile günü başlattım :)
İyi bir başlangıç olmuş, ben de ip mi atlasam
Edibe pek bakamıyorm kaçamağı bıraktın de mi
Bak Ponim bak asayiş berkemal
Eşinde mi farketmiyo cnm hkkaten
Yok valla ne eşim ne başka hiç kimse fark etmiyor. 6 kilo verdim deyince şöyle bir garip bakıyorlar yüzüme zavallı kafayı yemiş der gibiBilemiyorum galiba spor yapmadığım için olabilir
Oku oku bitmiyordu
Takımın çenesi düşmüştü
Poni şaşı olmuştu
Nazar değmesin takımımıza
Fazla kiloda bi 7-8 kilo sonra farkediliyor

Bide benimki gibi eşler şımarıp bırakmasın diye faketsede söylemiyor :)))
Olabilir bakalım bayrama kadar fark edilebilir duruma gelirim umarım. Benim eşim yapmaz öyle, yoksa yapar mı ki
Biz onları emek emek yazıyoz sizde bi zahmet okuyuverin
Gerçekten yaa ben resmen pür dikkat her yazılanı okuyup görev bilinciyle yazıyorum. Hatta şunu fark ettim, abur cubur yemek bir alışkanlıktı bende sanki foruma yazmak onun yerini almaya başladı, süper valla yazıp yazıp doyuyorum
Günaydın kızlar 8 den beri kız ayağımda sallıyorum uyumak istiyor uyuyor lakin dalamiyor biseyde yediremedim
Bak sen cimcimeye anneye nazlanma gününde desene
Bıraktığım an yıkıyor ortalığı birde baba diye tutturdu var bir huysuzluk ya hayırlısı
Beni kızıma da geliyor bazen öyle bir huysuzluk büyüdükçe geçer inşallah.
Tartı dün aynı fikirde değildi inş.cuma fikrini değiştirir :))
Benim tartı sapıttı bugün. Galiba karnabahar neden oldu. Geçen seferki lahana uyarısı sırasında söylemiştiniz diye cuma yaklaşmadan yiyeyim dedim., etkisi çabuk geçer umarım.
Amin teşekkürler.. Kendi adıma bir de vaktimin bereketli olmasını diliyorum
Aynen bende öyle cnm o yüzden hiç bulaşmayım daha iyi. Yediğimiz günlere sayalım :))şimdi kendimizi tamamen kilo vermeye odaklamalıyız

Aminnn cnm

Ayyy tam 1 ay kaldı bayrama
Etekler tutuştu :))
Evet işin sırrı odaklanmakta. gerçekten de bir ay kaldı Aslında dikkat edersem hala bayram hedefime ulaşabilirim. Hele de @ervam44 'ün bir haftada 4 kilo verdiğini görünce neden olmasın diyorum
Hiç denemedim bu kabaklı menemeni, yapayım ben de.
reflordu sanırım
Evet reflordu Demek ki bayadır oğlum ihtiyaç duymamış çok şükür, nasıl da unutmuşum

Edibe12
refulor ve türevlerinden hepsi olur
Ben de baya uydurmuşum diyordum, belki de malfor türevidir o zaman

İyi taktikmiş, aklımda olsun
Kolay gelsin, ben bıraktım her işi forumda takılıyorum
Ne güzel ev işi planlarını yapmışsın canım Dünürler senin için grill tercih etti sanırım, anlayışlı birileri belli ki

polen alerjisi hepimiz de var :)
yarın da krep yapistersen evdekilere ,haşlama olmayan tüm yumurta tariflerini yap bitir çabucak kalanı

Süper
Oooo bizim edibe level atladı şeker orucuna bile başladı :)
Vay bee ben şok
Fazla kiloda bi 7-8 kilo sonra farkediliyor

Bide benimki gibi eşler şımarıp bırakmasın diye faketsede söylemiyor :)))
Enişte de fena
Benm kız burada çok mutlu bağ bahçe toprak hayvanlar kuzenleri keyfi yerinde.
Biz onları emek emek yazıyoz sizde bi zahmet okuyuverin

bende dün telden bi film açtım öyle yaptım cnm
Yoksa boş duvara bakmak daha sıkıcı oluyor :))

aynı dert bendede var eda valla kışın daha kolay spor yapılıyor yazın bir mayisiklik var ki sorma
bence güneş insana enerji veriyor
Bugün yine kapalı burası.

donurlerle pek sıkı fıkısıniz maşallah :
yok bu eskileri
Kadın çalışıyor zaten bayadır gitmiyoduk

Ne güzel ev işi planlarını yapmışsın canım Dünürler senin için grill tercih etti sanırım, anlayışlı birileri
Adamın yaş günü varmışda onun için yapacaklarmış
Bizde gitmeyeli uzun süre olmuştu bizide çağırdılar

Öyle abla sıcaklık mayisiklik yapıyor bahaneler işte insan isteyince yapıyor
dün çok yüklendin ondandır abla

Edibe12 umarım büyüdükçe geçer çakılı kaldım resmen bugun oturduğum yere

Eskiler derken taziyeye gittiğin gelinin ailesiydi, bunlar da damadın ailesi o zaman öyle mi?
Boş geçirme bak ben bile bugün spor yaptım.
hazır bugün spora elim değmişken squat da mı yapsam
Edibe12 300 oldu canım benim ip atlama Şen'de atla :)
Ooo ben ancak 30 atlarım, 300'e nefesim yetmez. gerçekten ip atlıyorsun di mi, hoplama değil? Ben ip atlıyorum ve 30 tutturmak için en az bir 50 hopluyorumdur.
Selam kızlar menüm kahvaltı
3zeytin bol salata 1 yumurta
Öğlen yok
Akşam çorba yoğurt ve salata olacak
Az yemişsin, çorba yerine et ya da sebze yemeği olsa bari akşam

Güzelmiş abla screenshot aldım bunu sağol

Selam kızlar menüm kahvaltı
3zeytin bol salata 1 yumurta
Öğlen yok
Akşam çorba yoğurt ve salata olacak
Tatlım pek görünmüyosun çalışıyomusun

Menünü saatleriyle yazarsan daha iyi olur su ve sporu ekleyerek

Çorba ne çorbası onuda belirtelim

Baya hafif görünüyor menün

Vakit buldukça gelirsin cnm
Kolay gelsin sana

skiler derken taziyeye gittiğin gelinin ailesiydi, bunlar da damadın ailesi o zaman öyle mi
benim küçük oğlan sözlü
Geçen sefer onlara gittiydik
Büyük oğlan evli ya bugün onlara gidecem
Kızım daha bekar o da ana okulu öğrt.okuyor berlinde
Biz köln yakınlarındayız

Boş geçirme bak ben bile bugün spor yaptım.
vayyy edibeye bak :))

Kız ben 4 gündür 1-1.5 saat spor yapıyom :))

Maşallah grup aktif. Bu kaynaşma daha hızlı kilo vermemizi sağlayacak eminim. Arkadaş buluşmasından birkaç badem fındık ve leblebiyle ayrıldım. Önünde çok zararlı yiyecekler var ve ben hayır diyebilmissem on kilo vermiş kadar mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…