- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.661
Helallll sana kuzumMaşallah grup aktif. Bu kaynaşma daha hızlı kilo vermemizi sağlayacak eminim. Arkadaş buluşmasından birkaç badem fındık ve leblebiyle ayrıldım. Önünde çok zararlı yiyecekler var ve ben hayır diyebilmissem on kilo vermiş kadar mutlu oluyorum.
Teşekkür ederim şükür kazanan ben oldum. 4 kilo vermeyle etrafımda farkedilmeye başlandı çok şükür. Daha da motive oldum.Helallll sana kuzum
Valla biraz korktuydum ben belki dayanamazsın diye :))neyse kazanan sen oldun
Bak bence bulduğun ilk fırsatta buzluğunu bir porsiyonluk yemeklerle doldur, çok rahatlatır seni. Annem oğlum küçükken gelip üç gün yemek yaptı. Buzluğu doldurdu, inan 1 aydan fazla hiçbir şey pişirmedim. Mesela bir köfte yapsam üçer dörder streçle sarıp kaldırsan sonra rahat eder. Bir tencere taze fasulye yapsan beş saklama kabına bölsen beş öğün aradan çıkar. Tek başına yapamazsın ama annenler kayınvalidenler gelince yaparsın. Bir de her yemek ocak başında vakit alacak diye düşünme. Bir avakadoyu doğrasan, kıymaya tuz karabiber ekleyip tavada 10 dk pişirsen, bir tavuk göğsünü haşlasan mis gibi yemek. Mesela önceden plan yapıp alışverişi eşine yaptırmanda biterElbette zor ama bir yıl sonra rahatlarsın inşallah, o zamana kadar yine de hem kendinin hem ailenin beslenmesini ihmal etme.
Kazasız bi şekilde atlatırsın inşallah. İlaçlarını ihmal etme bence, hepatit ciddi bir rahatsızlık, Allah şifa versin.
Efsanesin Erva, bir haftada dört kilo çok iyiymiş.
Zaman ne çabuk geçiyor yaaa aslında bu hem iyi hem kötü. Bir odaklansak diyete spora dikkat etsek bir bakmışız ki fıstık olmuşuz. Kötü yanı da oyalanıp kaçamak yaparsak geçmişte yılları heba ettiğimiz gibi şimdide nice kilo verilecek haftayı heba edip yerimizde saymış oluruz. Ama 9. takım olarak biz artık bir haftayı bile heba etmeyeceğiz
İyi bir başlangıç olmuş, ben de ip mi atlasam
Bak Ponim bak asayiş berkemal
Yok valla ne eşim ne başka hiç kimse fark etmiyor. 6 kilo verdim deyince şöyle bir garip bakıyorlar yüzüme zavallı kafayı yemiş der gibiBilemiyorum galiba spor yapmadığım için olabilir
Nazar değmesin takımımıza
Olabilir bakalım bayrama kadar fark edilebilir duruma gelirim umarım. Benim eşim yapmaz öyle, yoksa yapar mı ki
Gerçekten yaa ben resmen pür dikkat her yazılanı okuyup görev bilinciyle yazıyorum. Hatta şunu fark ettim, abur cubur yemek bir alışkanlıktı bende sanki foruma yazmak onun yerini almaya başladı, süper valla yazıp yazıp doyuyorum
Bak sen cimcimeye anneye nazlanma gününde desene
Beni kızıma da geliyor bazen öyle bir huysuzluk büyüdükçe geçer inşallah.
Benim tartı sapıttı bugün. Galiba karnabahar neden oldu. Geçen seferki lahana uyarısı sırasında söylemiştiniz diye cuma yaklaşmadan yiyeyim dedim., etkisi çabuk geçer umarım.
Amin teşekkürler.. Kendi adıma bir de vaktimin bereketli olmasını diliyorum
Evet işin sırrı odaklanmakta. gerçekten de bir ay kaldıAslında dikkat edersem hala bayram hedefime ulaşabilirim. Hele de @ervam44 'ün bir haftada 4 kilo verdiğini görünce neden olmasın diyorum
Hiç denemedim bu kabaklı menemeni, yapayım ben de.
Evet reflorduDemek ki bayadır oğlum ihtiyaç duymamış çok şükür, nasıl da unutmuşum
Ben de baya uydurmuşum diyordum, belki de malfor türevidir o zaman
edibecigim sana git Gide bağlanıyorum:)niye diye sor:)İyi taktikmiş, aklımda olsun
Kolay gelsin, ben bıraktım her işi forumda takılıyorum
Ne güzel ev işi planlarını yapmışsın canımDünürler senin için grill tercih etti sanırım, anlayışlı birileri belli ki
bugün mücver yapicaktim bişey kalmadı yarın biter sonra alırım yenisinipolen alerjisi hepimiz de var :)
yarın da krep yapistersen evdekilere ,haşlama olmayan tüm yumurta tariflerini yap bitir çabucak kalanı
ablam oradami sıcakValla size dedim ama ben bugün çok yorgunum
Markete gittim biraz önce bisikleti zor çevirdim bacaklar gitmiyor
Şu anda hiç spor yapacak gücüm yok
Belki akşam gelince biraz yaparım
Günü de boş geçirmek istemiyorum
dur bı 25 daha yapayım :)Fitt_anne çok sevindim squat yapmana, hareketi olabildiğince doğru yapmaya çalış videolara bak, sizde iyi ki varsınız bana enerji oldunuz :))
Kızlar ben yoğunum akşamda alışverişe gidicem inş fırsat bulurum geçmişe bakmaya, bakamazsamda kusura bakmayın :*
zqnnerden iyi bir spor geçmişin var kondisyonun yüksek maşallah@Edibe12 300 oldu canım benim ip atlama Şen'de atla :)
kız çok az bu ilk başta bukadar kisarsan hedefe yaklaştıkça zorlaşır kilo vermem bence canimSelam kızlar menüm kahvaltı
3zeytin bol salata 1 yumurta
Öğlen yok
Akşam çorba yoğurt ve salata olacak
bende ip atlayamiyirum iple cebellesiyorum resmen:)çocukken nasıl atlardik çinçan oynardık hemde:)Eskiler derken taziyeye gittiğin gelinin ailesiydi, bunlar da damadın ailesi o zaman öyle mi?
Boş geçirme bak ben bile bugün spor yaptım.
hazır bugün spora elim değmişken squat da mı yapsam
Ooo ben ancak 30 atlarım, 300'e nefesim yetmez. gerçekten ip atlıyorsun di mi, hoplama değil? Ben ip atlıyorum ve 30 tutturmak için en az bir 50 hopluyorumdur.
Az yemişsin, çorba yerine et ya da sebze yemeği olsa bari akşam
nekadar paylaşım aktiflik okadar motive buda tartıda eksilen kilolar demek arkadaşımMaşallah grup aktif. Bu kaynaşma daha hızlı kilo vermemizi sağlayacak eminim. Arkadaş buluşmasından birkaç badem fındık ve leblebiyle ayrıldım. Önünde çok zararlı yiyecekler var ve ben hayır diyebilmissem on kilo vermiş kadar mutlu oluyorum.
afiyet olsun canımBugünkü mönüm
7.30
2 gunkurusu kayısı
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
15.00
Bir kaç tane badem fındık leblebi(toplam yarim avuç var yok)
18.30
Bir tabak taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Bir salatalık
2 litre su
Spor yok.
@nanekekik
Slm bebeğim ne var ne yok
bende senin gibi düşünüyorum çünkü çok feci şimdiki nesil Tekvando ya göndermek istiyorum ama yakınlarda profesyonel biyer bulamadımHayatımda hiç bir zaman durduk yere saldıran taraf olmadım he çok saldırı oldu ama boylarının ölçüsünü de aldılar :) kavga yanlısı değilim sevmem ama karşında ki seni tahrik ediyorsa yani sana şiddet uyguluyorsa kendini savunmak zorundasın pitbull gibi çocuk yetiştirmem asla ama dövüşmryi bilen ve bunu savunma için kullanan birisi olacak kesinlikle
bende hep büyük konuşmaktan korkarım Rabbim evlatla imtihan vermesin iyi arkadaşlar edinsin kaliteli büyükleri rol model edinsin inşallahçok yazık çokk o kadıncağızın halini düşünemiyorum bile allah yar yardımcıları olsun inşallah çocuk doğru yolu bulur kendine çeki düzen verir
o yüzden hep dua ediyoruz ya rabbim bizi de evlatlarımızı da iyilerle karşılaştır ne kadar biz iyi yetiştirmeye çalışsakta belli saatten sonra bizimle bağı pek olmuyor dışarı da arkadaşlarından çevreden çok etkileniyor rabbim hepimizin evlatlarını korusun
allah razı olsun gülüm, benim sıpam da korkmuştu ilk aradığın da ağlıyordu galiba nefsine de çok ağır gelmiş suçu yokken saldırıya uğramak bu ergen yaşları tehlikeli ama evde de tutulmuyorlar ki
doğru diyorsun bilemeyiz ki kapilar kapanınca evin içinde neler oluyorCanım kadın o çocuğa eksik bi şey verememiştir, o çocuk uyuşturucadq kendine bi dünya yaratmıştır öyle olmuyor hepsinin bi nedeni var arkadaş kurbanı falan kısmı biraz yalan yani insan evinde mutluysa hiç öyle şeylere girmiyor, bizimde var öyle tanıdığımız herkes dışardan ne saygılı iyi aile der ama babasının annesini dövdüğünü çocuklarına hiç ilgi göstermediğini dövdüğünü bilmez biz yakınız bize söylüyordu bi tek, dışardan göründüğü gibi olmuyor
benimde bir kek faciam var bozuk yumurtalardan kv ler göndermişti yumurtalari halbuki
aynı dert bendede var eda valla kışın daha kolay spor yapılıyor yazın bir mayisiklik var ki sorma
Bence yetersiz besleniyorsun. Akşam ya sebze yada et yemelisin bence.Selam kızlar menüm kahvaltı
3zeytin bol salata 1 yumurta
Öğlen yok
Akşam çorba yoğurt ve salata olacak
Afiyet olsun...Bugünkü mönüm
7.30
2 gunkurusu kayısı
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
15.00
18.30
Bir tabak taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Bir salatalık
2 litre su
Spor yok.
@nanekekik
Çok güzel spor yapmışsın. Menü de güzel. Afiyet olsun...menüm
11:45
1.5 kk peynir
domates salatalık sivri biber
1 y. zeytin
16 :20
2 bardak m.suyu limon yoğurttan ayran
2 kayısı
yarım kk peynir
19:45
1 kase sade mercimek çorbası
1 kaseden az z.yağlı bamya
1 salatalık
su 3. lt deyim
spor
150 bacak 100er kol yayla çalışma
50 bacak 150 şer kol 1+1 er kg luk ağırlıkla çalışma
@nanekekik
çok güzel bir menü helede sporlar maşallahBugünkü menüm:
Sabah: 11.00
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
Ara: 14:00
4 adet eti form (yarım paket)
Akşam: 17.30
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
Ara: 19.30
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
Su:2,5 lt
Spor: 17.00 45 dk leslie
Spor: 21.00 45 dk leslie
@nanekekik
15 dk sonra saat 9 sporumu yapacağım. Hazırlandım bekliyorum. Ara menüden 1,5 saat geçmesini bekliyorum.
Afiyet olsun. Güzel menü...9:30
2 ceviz
12:00
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
4:30
1kase siyah üzümlu sütlü yulaf ezmesi
8:00
Yoğurt
1tabak tavuk yemeği 3 parçada patetes
Bol su 2 büyük bardak yeşil çay
Spor şimdilik 50 sguat
45 dk sıkılaşma hareketleri yapicam
Sağol. Maşallah hepimize.:)çok güzel bir menü helede sporlar maşallah
menüm
1.5 kk peynir
1 y. zeytin
2 kayısı
yarım kk peynir
1 salatalık
su 3. lt deyim
spor
@nanekekik
Bugünkü menüm:
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
@nanekekik
15 dk sonra saat 9 sporumu yapacağım. Hazırlandım bekliyorum. Ara menüden 1,5 saat geçmesini bekliyorum.
9:30
2 ceviz
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
Yoğurt
Spor şimdilik 50 sguat
Afiyet olsun canımBugünkü mönüm
7.30
2 gunkurusu kayısı
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
15.00
18.30
Bir tabak taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Bir salatalık
2 litre su
Spor yok.
@nanekekik
Afiyet olsun ablamenüm
1.5 kk peynir
1 y. zeytin
2 kayısı
yarım kk peynir
1 salatalık
su 3. lt deyim
spor
@nanekekik
harikasın tatlımBugünkü menüm:
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
@nanekekik
afiyet olsun canım9:30
2 ceviz
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
Yoğurt
Spor şimdilik 50 sguat
Dışardaki sınavını başarıyla atlattığın için tekrar tebrikler cnmBugünkü mönüm
7.30
2 gunkurusu kayısı
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
15.00
18.30
Bir tabak taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Bir salatalık
2 litre su
Spor yok.
@nanekekik
Yok cnm dünden beri pek sıcak değilablam oradami sıcak
Bende ütü yaptım odanın birini temizledim annemler gelicek diye yemek yaptım ama Cat kapi misafir gelmiş gelemiyor bende spor yapicam şimdi fırsattan istifade
Sabahla öğlen çok hafif olmuş cnm akşam güzelmenüm
1.5 kk peynir
1 y. zeytin
2 kayısı
yarım kk peynir
1 salatalık
su 3. lt deyim
spor
@nanekekik
edacım ikindin yapmışınya Spor bide akşam niye yoruyon kendini kızzzBugünkü menüm:
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
@nanekekik
Menü güzel tatlıcım9:30
2 ceviz
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
Yoğurt
Spor şimdilik 50 sguat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?