Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 tane böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
5 köfte
Salata
Su 3 lt
Spor yok bavul hazırlama kızlarla olunca zor oldu tabi eskiden ne kolaydı

Bir ara ikisini de kullanımdim ama sürekli değil o yüzden faydasını bilemem aspir yagini alırken dikkat et kozmik olarak kullanılanidq var
Instagramda 40 kilo nasıl gider diye bir hanım var. Ona bakınıyordum her sabah tüketiyormus. Elma sirkesi de aspir yağı ve çörek otu yağını da her gün kullanıyormuş. Dikkatimi cekti

Çörek otu yağı ya da aspir yağı kullanan var mi
Aspiri merve kullanıyodu bi ara

Bende sabahları çörekotu yağı içiyodum unutmazsam, şimdi bitti

Kilo vermede faydası varmı dersen
Bilemiyorum

Hiç bişey mucize değil, tek başına faydası olmaz
Ama bi çok faydaları varmış sağlık için
Yani içilirse zarar edilmez

Bugün menünü daha çok sevdim tatlım

Son zamanlarda sanki çok sık tavuk vardı :))

Saat 9 daki sporumu yaptım:)

@nanekekik spor içi etiketi unutmuşum toplam 30 dk spor var

Akşama kadar idare etmiş gibisin. Krize girmediysen iyi. Bana az geldi. :)

Tam aaaaaa zuhal ablaya hiç yakışmadı diyordum ben şok vefat oluyordum meğer bizi anlık trollemişsin
edacım ikindin yapmışınya Spor bide akşam niye yoruyon kendini kızzz

Anacım bu kızların hepsi kudurdu
Normalde günde 2 kere 45 dk spor yapmam gerekiyor. İnsülin direncinden dolayı kilo vermekte zorlandığım için diyetisyenin isteği. Ben hastalıktı evde değildim falan derken sporumu yapamadım. Garip gelmesin. Hep böyle yapmam lazım:)

Çok güzel afiyet olsun..

kız bugün ayagimdan hiç inmedi canım o yüzden gecistirdim mecburen kızımla uğraşmaktan açlık hissi hiç gelmedi

@ayulduzz canım ben normalde kavga etmem ama yakınımdan birisine zarar gelirse gözüm görmez ufakken kardeşimi döven benim 2 katımda enine boyuna büyük olan çocuğu evine dalıp yatağında tekmeleyerek dövdüm ama normalde o çocuk bana bi şey yapsa hayatta cesaret edemem nasıl yaptım diye düşündüm sonradan o an cidden çıldırıyorum, en iyisi göndermek bende kick boks yaptım uzun süre çok faydası var bende kaslanayımda çocuğuma biri bişey yaparsa yumruğumla balyoz etkisi yaratayım :)) bolyoz efekt :)))

Kızlar selam eve yeni geldim 3-4 market alışverişi yaptık ama kendime baya şey aldım balık falan aldım onu da buzluğa koydum ayırıp 4 kg tavuk göğsü alıcam 6 tane ton balık, 5 tane 300 gram çipura ve tam buğday makarna ve kepekli makarna süt vs aldım 1 ay ne yiyeceğim düşünmek yok ayrıca dediğim gibi sporumu arttırıp kaliteli karbo da almaya başlayacağım hesaplarımı yapıyorum almam gereken protein karbo vs artık tartıya değil aynaya bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…