Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düzenli alışveriş olunca ne pişirsem ne yapsam derdi azalıyor. Çok doğru bir yaklaşım.
Bu arada bugün 90 dk spor yaptım duyrulur sevgili rakibim:)

İyi geceler kızlar. Bu akşam sporumu aynanın karşısında yaptım. Hareket ederken vücudumun komutlara uymaya çalışmasını izledim. Çoğu harekette resmen yağlarımının benden bağımsız bir vaziyette hareketlerini seyrettim. Zayıflamak için ne kadar önemli bir motivasyon kaynağım varmış farkına vardım. Evde yaptığım sporları ayna karşısında yapmaya karar verdim. Daha güçlü hırsla motive olacağım... O görüntü o kadar rahatsız edici ki zayıflamak için motive olmayacak kimse çıkmaz...

Olabilir cnm eylulde annem gelecek o zaman yapabilirim bunu

Valla cok guzel kokuor cok guzel guluyor herseyi cok guzel :)

Cok haklisin bende evde aynada kendime bakinca artik gozum alismis normal geliyorum ama disarida vitrinde felan gorunce ne kadar buyuk oldugumu anliyorum

çok iyi yapmışsınız taşınmakla çevre o kadar çok etkiliyor ki çocukları biz istediğimiz kadar çabalayalım çokta etkisi olmuyor, tekvando yada judo iyi seçenek çocukların kendine güveni geliyor benim sıpamı küçükken yollamak istedim beğenmedi salonu kalabalık diye :)

Ben ne aynaya bakmak ne de fotoğraf çektirmek istemiyorum.

@nanekekik 50 dk tempolu yürüyüş spora ek yapıldı :)

veeee itiraf benim canım çok fazla şekerli çekti biraz da acıkmıştım yemesem de olurdu da şekerli diye bedenim isyan etti beynim de ona uydu
1 muz çiğ fındık bir kaçta ceviz yedim

akşamı erken yemişsin yoğurt var ara olarak da acıkmadın mı sonra gülüm acıkmadıysan süper afiyet şifa olsun

ben çok beğendim sağlıklı dengeli olmuş menün afiyet olsun

Spor gumledii :)) kaçamağın da en sağlıklısı olmuş. Vücut istediyse vardır bir bildiği. Bugün benim de cânim çok muz çekti. Diyette çok önerilmiyor ama yarın da canım isterse bir yerim şişmesin diye yerim belki

beyin olarak yorulmak en kötüsü bedenin inşaatta çalışmış gibi oluyor yine de iyi şükür gilikoza beyin çok ihtiyaç duyduğu halde zararlı şekerli bişey yememişsin ama sen de farkındasın, yediklerin çok az be gülümm

hay sen çok yaşa emiiiii
bende okurken diyorum 1 dilim neyse de 2 dilim yemiş vah vahh diye

spor süresi arada eşim bir şeyler istedi 20-25 dk arası galiba böldüm ya sonra saate bakmayı unutmuşum bundan sonra daha dikkatli olurum :)

diyecek laf yok, şahane , afiyet bol enerji olsun sana kolay gelsin gülüm :)

Instagramda 40 kilo nasıl gider diye bir hanım var. Ona bakınıyordum her sabah tüketiyormus. Elma sirkesi de aspir yağı ve çörek otu yağını da her gün kullanıyormuş. Dikkatimi cekti
ece yi mi diyorsuni her yazısının sonun da sadECE inan yazıyor, bende ara ara bakıyorum ona bol video çekiyor helal denecek kadar dev bir değişim geçirmiş hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…