- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.701
Kızlar selam eve yeni geldim 3-4 market alışverişi yaptık ama kendime baya şey aldım balık falan aldım onu da buzluğa koydum ayırıp 4 kg tavuk göğsü alıcam 6 tane ton balık, 5 tane 300 gram çipura ve tam buğday makarna ve kepekli makarna süt vs aldım 1 ay ne yiyeceğim düşünmek yok ayrıca dediğim gibi sporumu arttırıp kaliteli karbo da almaya başlayacağım hesaplarımı yapıyorum almam gereken protein karbo vs artık tartıya değil aynaya bakacağım
Olabilir cnm eylulde annem gelecek o zaman yapabilirim bunuBak bence bulduğun ilk fırsatta buzluğunu bir porsiyonluk yemeklerle doldur, çok rahatlatır seni. Annem oğlum küçükken gelip üç gün yemek yaptı. Buzluğu doldurdu, inan 1 aydan fazla hiçbir şey pişirmedim. Mesela bir köfte yapsam üçer dörder streçle sarıp kaldırsan sonra rahat eder. Bir tencere taze fasulye yapsan beş saklama kabına bölsen beş öğün aradan çıkar. Tek başına yapamazsın ama annenler kayınvalidenler gelince yaparsın. Bir de her yemek ocak başında vakit alacak diye düşünme. Bir avakadoyu doğrasan, kıymaya tuz karabiber ekleyip tavada 10 dk pişirsen, bir tavuk göğsünü haşlasan mis gibi yemek. Mesela önceden plan yapıp alışverişi eşine yaptırmanda biterElbette zor ama bir yıl sonra rahatlarsın inşallah, o zamana kadar yine de hem kendinin hem ailenin beslenmesini ihmal etme.
Kazasız bi şekilde atlatırsın inşallah. İlaçlarını ihmal etme bence, hepatit ciddi bir rahatsızlık, Allah şifa versin.
Efsanesin Erva, bir haftada dört kilo çok iyiymiş.
Zaman ne çabuk geçiyor yaaa aslında bu hem iyi hem kötü. Bir odaklansak diyete spora dikkat etsek bir bakmışız ki fıstık olmuşuz. Kötü yanı da oyalanıp kaçamak yaparsak geçmişte yılları heba ettiğimiz gibi şimdide nice kilo verilecek haftayı heba edip yerimizde saymış oluruz. Ama 9. takım olarak biz artık bir haftayı bile heba etmeyeceğiz
İyi bir başlangıç olmuş, ben de ip mi atlasam
Bak Ponim bak asayiş berkemal
Yok valla ne eşim ne başka hiç kimse fark etmiyor. 6 kilo verdim deyince şöyle bir garip bakıyorlar yüzüme zavallı kafayı yemiş der gibiBilemiyorum galiba spor yapmadığım için olabilir
Nazar değmesin takımımıza
Olabilir bakalım bayrama kadar fark edilebilir duruma gelirim umarım. Benim eşim yapmaz öyle, yoksa yapar mı ki
Gerçekten yaa ben resmen pür dikkat her yazılanı okuyup görev bilinciyle yazıyorum. Hatta şunu fark ettim, abur cubur yemek bir alışkanlıktı bende sanki foruma yazmak onun yerini almaya başladı, süper valla yazıp yazıp doyuyorum
Bak sen cimcimeye anneye nazlanma gününde desene
Beni kızıma da geliyor bazen öyle bir huysuzluk büyüdükçe geçer inşallah.
Benim tartı sapıttı bugün. Galiba karnabahar neden oldu. Geçen seferki lahana uyarısı sırasında söylemiştiniz diye cuma yaklaşmadan yiyeyim dedim., etkisi çabuk geçer umarım.
Amin teşekkürler.. Kendi adıma bir de vaktimin bereketli olmasını diliyorum
Evet işin sırrı odaklanmakta. gerçekten de bir ay kaldıAslında dikkat edersem hala bayram hedefime ulaşabilirim. Hele de @ervam44 'ün bir haftada 4 kilo verdiğini görünce neden olmasın diyorum
Hiç denemedim bu kabaklı menemeni, yapayım ben de.
Evet reflorduDemek ki bayadır oğlum ihtiyaç duymamış çok şükür, nasıl da unutmuşum
Ben de baya uydurmuşum diyordum, belki de malfor türevidir o zaman
Valla cok guzel kokuor cok guzel guluyor herseyi cok guzel :)Ablam kabaklı yumurta yi bir gün önce yapmıştım menemen yaptım dün
Bende fazla sikmadan pro ağırlıklı besleniyim diyorum perşembe leri
Evet ya nerde o azimli Merve saklandığı yerden cikarsan diyorum artık:)
maşallah kuzuya ne güzel kokar o şimdi
sorma canım bende öyle yapicam artık da haşlanmış yumurta yapicaktim korkudan yapamadım omlet yaptım bugün o nasıl yaparım bilemiyorum
annemler gelicek gece artık yaparım abla birşeyler
yazın yapasimda olmuyor daha deli ediyor bu ev işleri
donurlerle pek sıkı fıkısıniz maşallah :)
bizdekilerde polen alerjisi var sabah koro halinde hapşırma sehanslarimiz olur:)
benim ödemi atiyor sanki
of günleri olmasi gerekiyormuş daha faydali olurmuş spor bende yeni öğrendim
45 dk bende yada akşam sabah şeklinde olabilir
sıcaklardan bence aynıyım bugün hiç bişey yapmasim yok
Cok haklisin bende evde aynada kendime bakinca artik gozum alismis normal geliyorum ama disarida vitrinde felan gorunce ne kadar buyuk oldugumu anliyorumİyi geceler kızlar. Bu akşam sporumu aynanın karşısında yaptım. Hareket ederken vücudumun komutlara uymaya çalışmasını izledim. Çoğu harekette resmen yağlarımının benden bağımsız bir vaziyette hareketlerini seyrettim. Zayıflamak için ne kadar önemli bir motivasyon kaynağım varmış farkına vardım. Evde yaptığım sporları ayna karşısında yapmaya karar verdim. Daha güçlü hırsla motive olacağım... O görüntü o kadar rahatsız edici ki zayıflamak için motive olmayacak kimse çıkmaz...
Afiyet olsun cnm gayet guzelKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 tane böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
5 köfte
Salata
Su 3 lt
Spor yok bavul hazırlama kızlarla olunca zor oldu tabi eskiden ne kolaydı
çok iyi yapmışsınız taşınmakla çevre o kadar çok etkiliyor ki çocukları biz istediğimiz kadar çabalayalım çokta etkisi olmuyor, tekvando yada judo iyi seçenek çocukların kendine güveni geliyor benim sıpamı küçükken yollamak istedim beğenmedi salonu kalabalık diye :)bende senin gibi düşünüyorum çünkü çok feci şimdiki nesil Tekvando ya göndermek istiyorum ama yakınlarda profesyonel biyer bulamadım
Kimseye zarar verme kimsenin de sana zarar vermesine izin verme diye tembihlerim ,ben gözümden sakinirken kimsenin canını yakmasına izin vermem eski mahalle de pisliğin teki küfür etmiş oğluma sonra birbirlerine girmişler oğlum geldi agliyarak deli oldum indim sokağa çocuğu aradım bulsam parcaliycam kaçmış bebe eşim aldı oğlumu evlerine gitti babası ağzına tukurmus cocugunun zerre uzulmedin akıl olsun kimsenin anasına küfür etmez belki bidaha
bende hep büyük konuşmaktan korkarım Rabbim evlatla imtihan vermesin iyi arkadaşlar edinsin kaliteli büyükleri rol model edinsin inşallah
Bütün ugraslarimizin sebebi hayırlı mutlu insanlar olmasi için ,marketimiz var iki sene önce yakın olsun diye marketin olduğu muhitte tasindik eşim için rahat oldu birlikte çalışıyorduk amma çevre çocukların yetişmesi için doğru bı yer değildi orda büyümelerini istemedik 1 sene sonra şimdiki oturduğumuz yere taşındık ,burası site okul sitenin içinde daha çok memur öğretmen kesimi çok memnunum Elhamdülillah
doğru diyorsun bilemeyiz ki kapilar kapanınca evin içinde neler oluyor
İyi geceler kızlar. Bu akşam sporumu aynanın karşısında yaptım. Hareket ederken vücudumun komutlara uymaya çalışmasını izledim. Çoğu harekette resmen yağlarımının benden bağımsız bir vaziyette hareketlerini seyrettim. Zayıflamak için ne kadar önemli bir motivasyon kaynağım varmış farkına vardım. Evde yaptığım sporları ayna karşısında yapmaya karar verdim. Daha güçlü hırsla motive olacağım... O görüntü o kadar rahatsız edici ki zayıflamak için motive olmayacak kimse çıkmaz...
akşamı erken yemişsin yoğurt var ara olarak da acıkmadın mı sonra gülüm acıkmadıysan süper afiyet şifa olsunBugünkü menüm:
Sabah: 11.00
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
Ara: 14:00
4 adet eti form (yarım paket)
Akşam: 17.30
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
Ara: 19.30
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
Su:2,5 lt
Spor: 17.00 45 dk leslie
Spor: 21.00 45 dk leslie
@nanekekik
15 dk sonra saat 9 sporumu yapacağım. Hazırlandım bekliyorum. Ara menüden 1,5 saat geçmesini bekliyorum.
ben çok beğendim sağlıklı dengeli olmuş menün afiyet olsun9:30
2 ceviz
12:00
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
4:30
1kase siyah üzümlu sütlü yulaf ezmesi
8:00
Yoğurt
1tabak tavuk yemeği 3 parçada patetes
Bol su 2 büyük bardak yeşil çay
Spor şimdilik 50 sguat
45 dk sıkılaşma hareketleri yapicam
Spor gumledii :)) kaçamağın da en sağlıklısı olmuş. Vücut istediyse vardır bir bildiği. Bugün benim de cânim çok muz çekti. Diyette çok önerilmiyor ama yarın da canım isterse bir yerim şişmesin diye yerim belki@nanekekik 50 dk tempolu yürüyüş spora ek yapıldı :)
veeee itirafbenim canım çok fazla şekerli çekti biraz da acıkmıştım yemesem de olurdu da şekerli diye bedenim isyan etti beynim de ona uydu
1 muz çiğ fındık bir kaçta ceviz yedim
beyin olarak yorulmak en kötüsü bedenin inşaatta çalışmış gibi oluyor yine de iyi şükür gilikoza beyin çok ihtiyaç duyduğu halde zararlı şekerli bişey yememişsin ama sen de farkındasın, yediklerin çok az be gülümmMenüm gelsin dengesiz bugün menüm saatleri hatırlamıyorum
Sabah( ayak üstü atistirdiim hepsini aynı anda yiyemedim)
1 kk peynir
1 kırmızı biber
1 domates
5 gibi
1 kirmizi erik
Az bişey üzüm
(19:20)
1 kepçe mercimek çorbası
Az marul salatası
Domatesli sarımsaklı patlıcan sote
Su: 2lt
Spor 15+15 bölgesel hareketler
Bugün beyin olarak çok yoruldum
hay sen çok yaşa emiiiiiIyi akşamlar kızlar
Biraz önce geldim şimdi filtre kahvemi içiyorum
Malum doğumgününde pasta olur
Bende dayanamadım 2 dil pasta yedim
Dermişimmmmm
Tabiki yemedim
Sadece ızgara, salatalar yedim ama miktar biraz fazla oldu sanki
O yüzden birazdan spora başlıcam
spor süresi arada eşim bir şeyler istedi 20-25 dk arası galiba böldüm ya sonra saate bakmayı unutmuşumDışardaki sınavını başarıyla atlattığın için tekrar tebrikler cnm
Yok cnm dünden beri pek sıcak değil
Bugünde hava kapalı, battaniye +koltuk havası :))
Sabahla öğlen çok hafif olmuş cnm akşam güzel
Spor süreni yazarsan iyi olur
edacım ikindin yapmışınya Spor bide akşam niye yoruyon kendini kızzz
Anacım bu kızların hepsi kudurdu
Menü güzel tatlıcım
diyecek laf yok, şahane , afiyet bol enerji olsun sana kolay gelsin gülüm :)Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 tane böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
5 köfte
Salata
Su 3 lt
Spor yok bavul hazırlama kızlarla olunca zor oldu tabi eskiden ne kolaydı
ece yi mi diyorsuni her yazısının sonun da sadECE inan yazıyor, bende ara ara bakıyorum ona bol video çekiyor helal denecek kadar dev bir değişim geçirmiş hatunInstagramda 40 kilo nasıl gider diye bir hanım var. Ona bakınıyordum her sabah tüketiyormus. Elma sirkesi de aspir yağı ve çörek otu yağını da her gün kullanıyormuş. Dikkatimi cekti
Evet eceece yi mi diyorsuni her yazısının sonun da sadECE inan yazıyor, bende ara ara bakıyorum ona bol video çekiyor helal denecek kadar dev bir değişim geçirmiş hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?