- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.721
profesyonel olarak mı yaptın gülüm kick boksu@ayulduzz canım ben normalde kavga etmem ama yakınımdan birisine zarar gelirse gözüm görmez ufakken kardeşimi döven benim 2 katımda enine boyuna büyük olan çocuğu evine dalıp yatağında tekmeleyerek dövdüm ama normalde o çocuk bana bi şey yapsa hayatta cesaret edemem nasıl yaptım diye düşündüm sonradan o an cidden çıldırıyorum, en iyisi göndermek bende kick boks yaptım uzun süre çok faydası var bende kaslanayımda çocuğuma biri bişey yaparsa yumruğumla balyoz etkisi yaratayım :)) bolyoz efekt :)))
diyetisyenler muzdan korkmayın diyor gerçi korkun dese de inanmam valla :)Spor gumledii :)) kaçamağın da en sağlıklısı olmuş. Vücut istediyse vardır bir bildiği. Bugün benim de cânim çok muz çekti. Diyette çok önerilmiyor ama yarın da canım isterse bir yerim şişmesin diye yerim belki
akşamın özellikle güçlensinn kaslar menüsü olmuş, afiyet şifa olsun gülüm sporunuda güzel bol bol gelsin eksiler inşallahhIyi geceler
Zorlada olsa spor yapıldı
Bugünüde boş geçmemiş oldum
Şeker orucu 2.gün
8.30
Zencefilli limonlu kür
9.00
1 taze kaysı
10.30
1 kabaklı 2 yumurtalı menemen
3 ceviz
15.00
1 muz
Yoğurt
18.00
2 köfte
Avuç içi ince et
Yarım hindi şiş
Salata
Yoğurtlu kabak sal.
1 közlenmiş patlıcan
Su 2 lt
Spor
45 dk bant
10 dk bölgesel =65 dk
@nanekekik
Iyi yapmışın tatlımKızlar selam eve yeni geldim 3-4 market alışverişi yaptık ama kendime baya şey aldım balık falan aldım onu da buzluğa koydum ayırıp 4 kg tavuk göğsü alıcam 6 tane ton balık, 5 tane 300 gram çipura ve tam buğday makarna ve kepekli makarna süt vs aldım 1 ay ne yiyeceğim düşünmek yok ayrıca dediğim gibi sporumu arttırıp kaliteli karbo da almaya başlayacağım hesaplarımı yapıyorum almam gereken protein karbo vs artık tartıya değil aynaya bakacağım
Özellikle aynanın karşısında çıplak oturunca bütün gerçekler ortaya çıkıyor :))İyi geceler kızlar. Bu akşam sporumu aynanın karşısında yaptım. Hareket ederken vücudumun komutlara uymaya çalışmasını izledim. Çoğu harekette resmen yağlarımının benden bağımsız bir vaziyette hareketlerini seyrettim. Zayıflamak için ne kadar önemli bir motivasyon kaynağım varmış farkına vardım. Evde yaptığım sporları ayna karşısında yapmaya karar verdim. Daha güçlü hırsla motive olacağım... O görüntü o kadar rahatsız edici ki zayıflamak için motive olmayacak kimse çıkmaz...
neyseki kötü bişey yememişin cnm@nanekekik 50 dk tempolu yürüyüş spora ek yapıldı :)
veeee itirafbenim canım çok fazla şekerli çekti biraz da acıkmıştım yemesem de olurdu da şekerli diye bedenim isyan etti beynim de ona uydu
1 muz çiğ fındık bir kaçta ceviz yedim
Iyi geceler
Zorlada olsa spor yapıldı
Bugünüde boş geçmemiş oldum
Şeker orucu 2.gün
8.30
Zencefilli limonlu kür
9.00
1 taze kaysı
10.30
1 kabaklı 2 yumurtalı menemen
3 ceviz
15.00
1 muz
Yoğurt
18.00
2 köfte
Avuç içi ince et
Yarım hindi şiş
Salata
Yoğurtlu kabak sal.
1 közlenmiş patlıcan
Su 2 lt
Spor
45 dk bant
10 dk bölgesel =65 dk
@nanekekik
Sağolasın tatlımakşamın özellikle güçlensinn kaslar menüsü olmuş, afiyet şifa olsun gülüm sporunuda güzel bol bol gelsin eksiler inşallahh
Yataktan beynin sulanmış halde yazarsan öyle olur45 ile 10 toplayıp 65 mi yazdın acep. Yoksa yazmadığın 10 dakika spor daha mi var. MERAKLI HISSEDIYOR:))
aslın da çok iyi yapmışsın yemekle benim düzenli yemem lazım muzlar kararıyor neredeyse eşim söylenip duruyor ben unutuyorum yada fırsat olmuyor doktorum düzenli ye demişti zaten içinde ki magnezyum ve potasyum çok önemliIyi yapmışın tatlım
Tavuk göğsünü çektirip kıyma yaptırırsan köfte kavurma falanda güzel oluyor
Aynayada bakalım tartıyıda unutmayalım
Nede olsa yarışmadayız :))
Özellikle aynanın karşısında çıplak oturunca bütün gerçekler ortaya çıkıyor :))
neyseki kötü bişey yememişin cnm
Ben de bugün muz yedim aslında hiç aramam
Diyettede pek yemem ama bugün cnm çok tatlı istedi
45 ile 10 toplayıp 65 mi yazdın acep. Yoksa yazmadığın 10 dakika spor daha mi var. MERAKLI HISSEDIYOR:))
Ay benim de ogretmencilik oynayasım tuttu garı. Kızımı parka götürdüğümde de tüm çocukları toplayıp beden eğitimi dersindeymişiz.gibi oynadık. Şimdi de düzeltme:)) meslek hastalığı diyelimYataktan beynin sulanmış halde yazarsan öyle olur
yataktasın madem uyusana gülüm , benim hala bir dolu işim var 2 saat yarının yemeğini hazırladım mutfağı baya bir toplamam lazım limonları yıkadım dilimleyip buzluğa atıcam dahaYataktan beynin sulanmış halde yazarsan öyle olur
ahh ahh bu çalışanların meslek hastalığı yok mu evde de yaparlar parkta da bir tane de bizim ev de var :)Ay benim de ogretmencilik oynayasım tuttu garı. Kızımı parka götürdüğümde de tüm çocukları toplayıp beden eğitimi dersindeymişiz.gibi oynadık. Şimdi de düzeltme:)) meslek hastalığı diyelim
Yarim afiyetle yiyeyim o zaman. Boşuna günah keçisi ilan etmişiz demekki güzelim muzu. Diyetisyen hep muz ve incir hariç meyve deyince aklımda kalmış.aslın da çok iyi yapmışsın yemekle benim düzenli yemem lazım muzlar kararıyor neredeyse eşim söylenip duruyor ben unutuyorum yada fırsat olmuyor doktorum düzenli ye demişti zaten içinde ki magnezyum ve potasyum çok önemli
Besin Değerleri
Muz
Porsiyon Miktarı: 100 g
Kalori (kcal) 88
Toplam yağ 0,3 g
Kolesterol 0 mg
Sodyum 1 mg
Potasyum 358 mg
Karbonhidrat 23 g
Diyet Lifi 2,6 g
Şeker 12 g
Protein 1,1 g
A Vitamini 64 IU C Vitamini 8,7 mg
Kalsiyum 5 mg Demir 0,3 mg
D Vitamini 0 IU B6 Vitamini 0,4 mg
B12 vitamini 0 µg Magnezyum 27 mg
Daha yeni yattım cnm menü yazıp geçmiş yapayım dedimyataktasın madem uyusana gülüm , benim hala bir dolu işim var 2 saat yarının yemeğini hazırladım mutfağı baya bir toplamam lazım limonları yıkadım dilimleyip buzluğa atıcam daha
Diyorum ya.meslek hastalığı. Bu saatte sporu da ayakta alkışlarım tabikiiii. Maşallah azmine. Spor konusunda senin gibi olabilmek hedefim:))Kız erva bu saatte spor yaptın diye takdir etmiyonda sürememi bakıyonbelki bahar görmicekti
Ay valla beynim durmuş, düzelttim
Sağol cnm
Muzun gi si yüksek ya cnm o yüzden sık tercih edilmemesi gerekiyoraslın da çok iyi yapmışsın yemekle benim düzenli yemem lazım muzlar kararıyor neredeyse eşim söylenip duruyor ben unutuyorum yada fırsat olmuyor doktorum düzenli ye demişti zaten içinde ki magnezyum ve potasyum çok önemli
Besin Değerleri
Muz
Porsiyon Miktarı: 100 g
Kalori (kcal) 88
Toplam yağ 0,3 g
Kolesterol 0 mg
Sodyum 1 mg
Potasyum 358 mg
Karbonhidrat 23 g
Diyet Lifi 2,6 g
Şeker 12 g
Protein 1,1 g
A Vitamini 64 IU C Vitamini 8,7 mg
Kalsiyum 5 mg Demir 0,3 mg
D Vitamini 0 IU B6 Vitamini 0,4 mg
B12 vitamini 0 µg Magnezyum 27 mg
gülüm diyetisyeni dinle sen, yoldan çıkarmayayım seniYarim afiyetle yiyeyim o zaman. Boşuna günah keçisi ilan etmişiz demekki güzelim muzu. Diyetisyen hep muz ve incir hariç meyve deyince aklımda kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?