Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha yeni yattım cnm menü yazıp geçmiş yapayım dedim

Yemeğini yaptıysan yarına rahat edersin
Limonları niye buzluğa koyuyonki
limonata yapmak için gülüm , eşim limon varken bu hafta da pazardan limon almış hazır çokken birazını atayım dondurucuya dedim :)

Muzun gi si yüksek ya cnm o yüzden sık tercih edilmemesi gerekiyor

Ama senin rahatsızlıkların için faydalıysa ye tabi yanında yoğurt yada sütle
ara ara yoğurt yulaf ezmesi muz tarçın yapıp akşam yemeği olarak yiyorum bu defa cevizle yedim gündüzde koyu ayran içtim gerek olmaz diye düşündüm geç saatte yedim 12 ye doğru:)

Örtmenim benim okulda matemediğim hep 8-10 arasıydı :))
Yarim afiyetle yiyeyim o zaman. Boşuna günah keçisi ilan etmişiz demekki güzelim muzu. Diyetisyen hep muz ve incir hariç meyve deyince aklımda kalmış.
Kız hemen yüz bulma sende arada olur ama sık sık değil
Diyorum ya.meslek hastalığı. Bu saatte sporu da ayakta alkışlarım tabikiiii. Maşallah azmine. Spor konusunda senin gibi olabilmek hedefim:))
aman tatlım ben şurda bikaç gündür yapıyorum takdirlik bişey yok

Keşke hep böyle hayat tarzı haline getirebilsek

ara ara yoğurt yulaf ezmesi muz tarçın yapıp akşam yemeği olarak yiyorum bu defa cevizle yedim gündüzde koyu ayran içtim gerek olmaz diye düşündüm geç saatte yedim 12 ye doğru:)
Kahvaltıda da güzel olur

Biraz geç olmuş ama hergün olan bişey değil
Hem sen geç yatıyon

Iyi fikirmiş
Hiç ben koymadıydım
buzlu buzlu rondodan geçiriyorsun un gibi oluyor varsa 1 de portakalı da çek ohh mis biraz şeker ve sıcak suyla iyice karıştırıp soğuk su ekleyip süzüyorsun bu yöntem çok kolayıma geliyor benim sıpa sürekli bir şeyler içmek istiyor ev de yoksa direk bakkaldan alıyor evde sık sık meyveleri kaynatıp m. suyu yapıyorum bazen olmayınca limonata yapayım bari dedim hazırda limon bulunsun

Kahvaltıda da güzel olur

Biraz geç olmuş ama hergün olan bişey değil
Hem sen geç yatıyon
yulaf ezmesini sabah yemiyorum o da bağırsak çalıştırıyor benim ilaç bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak sonrasına serbest:)

Allah kolaylık versin cnm inş kız da yarına düzelir bşraz

Kabuklarını soyuyon heralde

Çocuklara en iyisi evde yapmak
Katı meyve sıkıcağında posalı oluyorya onu sevmiyolar
Buda iyi fikirmiş

yulaf ezmesini sabah yemiyorum o da bağırsak çalıştırıyor benim ilaç bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak sonrasına serbest:)
Sen artık kendinin dr u olmuşun maşalah

Hem bu menülerle o kilolardan kurtulacağına eminim cnm
Sanki eskisine göre daha az yiyon heralde

Kabuklarını soyuyon heralde

Çocuklara en iyisi evde yapmak
Katı meyve sıkıcağında posalı oluyorya onu sevmiyolar
Buda iyi fikirmiş
kabuklarını soymadan yapılıyor geçen sene nette görmüştüm benim yaptığımdan daha pratik diye bunu yapmaya başladım

Sen artık kendinin dr u olmuşun maşalah

Hem bu menülerle o kilolardan kurtulacağına eminim cnm
Sanki eskisine göre daha az yiyon heralde
evet eskiye göre daha az yiyorum normal yemek tabağı kullanmıyorum ya kase yada küçük boy tabak :)
cidden kararlıyım bu vücudu hak ettiği görüntüye ve sağlığa kavuşturucam allahın izniyle

Öylemi canım ama ben ilk ay çok iyi vereyim morel olsun diye böyle yapıyorum

Kızlar merhabalar hayırlı geceler kusura bakmayın bugün hiç giremedim inşallah birdaha olmayacak çok doluydu bugün evim.bugun spor olarak birşey yapamadım sadece uyandığımda 150 tane ip atladım hep ayaktaydim misafir doluydu ev belki yürüyüşten daha çok kalori yakmisimdir

Bide kızlar bizim yedikleeimizi hesaplayan birisi olsa keşke kalorileri iyi bilen biri misal dese ki sen bugün su kadar kalori almışsın büyük ihtimal bu hafta böyle beslenirsen şu kadar kilo verirsin çok motive edici olmazmi

Slm cnm dün sana yadığımı gördünmü bilmiyorum
Biz kalorilere o kadar takılmıyoruz dünde dediğim gibi önemli olan yağ yakmak için kaliteli kalori almak
Zaten doğru şeyleri yiyince daha az acıkma oluyor ve fazla yenmemiş oluyor

Eğer menülere ve yorumlara bakarsan daha iyi anlarsın

Gördüm ama zaten yediklerimiz sağlıklı şeyler hem sağlıklı yiyip hemde kalori saymak daha güzel olmazmi .Bugün hiç okuyamadım geçmişinizi ama yaklaşık 3 4 kişinin menüsünü gördüm çokta beğendim hem sağlıklı hemde dolu dolu.benim evim zararlı yiyeceklerle dolu büyük bi diyet alışverişi yapmak lazım. Diyete girince ne kadar sağlıksız beslediğimiz ı ve ne kadar çok yesiğimizi fark ettim resmen hunharca yiyormusum hiç doymadan

Canım ödem atıcı su yaptım ben ama bu saatte icilebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…