- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.741
limonata yapmak için gülüm , eşim limon varken bu hafta da pazardan limon almış hazır çokken birazını atayım dondurucuya dedim :)Daha yeni yattım cnm menü yazıp geçmiş yapayım dedim
Yemeğini yaptıysan yarına rahat edersin
Limonları niye buzluğa koyuyonki
ara ara yoğurt yulaf ezmesi muz tarçın yapıp akşam yemeği olarak yiyorum bu defa cevizle yedim gündüzde koyu ayran içtim gerek olmaz diye düşündüm geç saatte yedim 12 ye doğru:)Muzun gi si yüksek ya cnm o yüzden sık tercih edilmemesi gerekiyor
Ama senin rahatsızlıkların için faydalıysa ye tabi yanında yoğurt yada sütle
Örtmenim benim okulda matemediğim hep 8-10 arasıydı :))Ay benim de ogretmencilik oynayasım tuttu garı. Kızımı parka götürdüğümde de tüm çocukları toplayıp beden eğitimi dersindeymişiz.gibi oynadık. Şimdi de düzeltme:)) meslek hastalığı diyelim
Kız hemen yüz bulma sendeYarim afiyetle yiyeyim o zaman. Boşuna günah keçisi ilan etmişiz demekki güzelim muzu. Diyetisyen hep muz ve incir hariç meyve deyince aklımda kalmış.
aman tatlım ben şurda bikaç gündür yapıyorum takdirlik bişey yokDiyorum ya.meslek hastalığı. Bu saatte sporu da ayakta alkışlarım tabikiiii. Maşallah azmine. Spor konusunda senin gibi olabilmek hedefim:))
Iyi fikirmişlimonata yapmak için gülüm , eşim limon varken bu hafta da pazardan limon almış hazır çokken birazını atayım dondurucuya dedim :)
Kahvaltıda da güzel olurara ara yoğurt yulaf ezmesi muz tarçın yapıp akşam yemeği olarak yiyorum bu defa cevizle yedim gündüzde koyu ayran içtim gerek olmaz diye düşündüm geç saatte yedim 12 ye doğru:)
buzlu buzlu rondodan geçiriyorsun un gibi oluyor varsa 1 de portakalı da çek ohh mis biraz şeker ve sıcak suyla iyice karıştırıp soğuk su ekleyip süzüyorsun bu yöntem çok kolayıma geliyor benim sıpa sürekli bir şeyler içmek istiyor ev de yoksa direk bakkaldan alıyor evde sık sık meyveleri kaynatıp m. suyu yapıyorum bazen olmayınca limonata yapayım bari dedim hazırda limon bulunsunIyi fikirmiş
Hiç ben koymadıydım
yulaf ezmesini sabah yemiyorum o da bağırsak çalıştırıyor benim ilaç bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak sonrasına serbest:)Kahvaltıda da güzel olur
Biraz geç olmuş ama hergün olan bişey değil
Hem sen geç yatıyon
Allah kolaylık versin cnm inş kız da yarına düzelir bşrazMenüm gelsin dengesiz bugün menüm saatleri hatırlamıyorum
Sabah( ayak üstü atistirdiim hepsini aynı anda yiyemedim)
1 kk peynir
1 kırmızı biber
1 domates
5 gibi
1 kirmizi erik
Az bişey üzüm
(19:20)
1 kepçe mercimek çorbası
Az marul salatası
Domatesli sarımsaklı patlıcan sote
Su: 2lt
Spor 15+15 bölgesel hareketler
Bugün beyin olarak çok yoruldum
Kabuklarını soyuyon heraldebuzlu buzlu rondodan geçiriyorsun un gibi oluyor varsa 1 de portakalı da çek ohh mis biraz şeker ve sıcak suyla iyice karıştırıp soğuk su ekleyip süzüyorsun bu yöntem çok kolayıma geliyor benim sıpa sürekli bir şeyler içmek istiyor ev de yoksa direk bakkaldan alıyor evde sık sık meyveleri kaynatıp m. suyu yapıyorum bazen olmayınca limonata yapayım bari dedim hazırda limon bulunsun
Sen artık kendinin dr u olmuşun maşalahyulaf ezmesini sabah yemiyorum o da bağırsak çalıştırıyor benim ilaç bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak sonrasına serbest:)
kabuklarını soymadan yapılıyor geçen sene nette görmüştüm benim yaptığımdan daha pratik diye bunu yapmaya başladımKabuklarını soyuyon heralde
Çocuklara en iyisi evde yapmak
Katı meyve sıkıcağında posalı oluyorya onu sevmiyolar
Buda iyi fikirmiş
evet eskiye göre daha az yiyorum normal yemek tabağı kullanmıyorum ya kase yada küçük boy tabak :)Sen artık kendinin dr u olmuşun maşalah
Hem bu menülerle o kilolardan kurtulacağına eminim cnm
Sanki eskisine göre daha az yiyon heralde
Öylemi canım ama ben ilk ay çok iyi vereyim morel olsun diye böyle yapıyorumedibecigim sana git Gide bağlanıyorum:)niye diye sor:)
Pes etmedin iradem zayıf demene rağmen dussen bile kalkmasını bildin, senin iyiliğin için yapılan eleştirileri kulak arkası yapmadın kolayı seçip kacmadin ve 9.takima bağlı buranın bizim için büyük bir nimet olduğunu anlayıp sımsıki sarildin,iyki geldin iyki varsın canım
bugün mücver yapicaktim bişey kalmadı yarın biter sonra alırım yenisini
ablam oradami sıcak
Bende ütü yaptım odanın birini temizledim annemler gelicek diye yemek yaptım ama Cat kapi misafir gelmiş gelemiyor bende spor yapicam şimdi fırsattan istifade
dur bı 25 daha yapayım :)
zqnnerden iyi bir spor geçmişin var kondisyonun yüksek maşallah
kız çok az bu ilk başta bukadar kisarsan hedefe yaklaştıkça zorlaşır kilo vermem bence canim
bende ip atlayamiyirum iple cebellesiyorum resmen:)çocukken nasıl atlardik çinçan oynardık hemde:)
nekadar paylaşım aktiflik okadar motive buda tartıda eksilen kilolar demek arkadaşım
afiyet olsun canım
Slm cnm dün sana yadığımı gördünmü bilmiyorumBide kızlar bizim yedikleeimizi hesaplayan birisi olsa keşke kalorileri iyi bilen biri misal dese ki sen bugün su kadar kalori almışsın büyük ihtimal bu hafta böyle beslenirsen şu kadar kilo verirsinçok motive edici olmazmi
Gördüm ama zaten yediklerimiz sağlıklı şeyler hem sağlıklı yiyip hemde kalori saymak daha güzel olmazmi .Bugün hiç okuyamadım geçmişinizi ama yaklaşık 3 4 kişinin menüsünü gördüm çokta beğendim hem sağlıklı hemde dolu dolu.benim evim zararlı yiyeceklerle dolu büyük bi diyet alışverişi yapmak lazım. Diyete girince ne kadar sağlıksız beslediğimiz ı ve ne kadar çok yesiğimizi fark ettim resmen hunharca yiyormusum hiç doymadanSlm cnm dün sana yadığımı gördünmü bilmiyorum
Biz kalorilere o kadar takılmıyoruz dünde dediğim gibi önemli olan yağ yakmak için kaliteli kalori almak
Zaten doğru şeyleri yiyince daha az acıkma oluyor ve fazla yenmemiş oluyor
Eğer menülere ve yorumlara bakarsan daha iyi anlarsın
Canım ödem atıcı su yaptım ben ama bu saatte icilebilirmiSlm cnm dün sana yadığımı gördünmü bilmiyorum
Biz kalorilere o kadar takılmıyoruz dünde dediğim gibi önemli olan yağ yakmak için kaliteli kalori almak
Zaten doğru şeyleri yiyince daha az acıkma oluyor ve fazla yenmemiş oluyor
Eğer menülere ve yorumlara bakarsan daha iyi anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?