- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.761
Su içebilirsin ccnmCanım ödem atıcı su yaptım ben ama bu saatte icilebilirmi
Zararlı karbon hepimizin evinde var tatlım ama biz onları tercih etmicezGördüm ama zaten yediklerimiz sağlıklı şeyler hem sağlıklı yiyip hemde kalori saymak daha güzel olmazmi .Bugün hiç okuyamadım geçmişinizi ama yaklaşık 3 4 kişinin menüsünü gördüm çokta beğendim hem sağlıklı hemde dolu dolu.benim evim zararlı yiyeceklerle dolu büyük bi diyet alışverişi yapmak lazım. Diyete girince ne kadar sağlıksız beslediğimiz ı ve ne kadar çok yesiğimizi fark ettim resmen hunharca yiyormusum hiç doymadan
Haklısın canımZararlı karbon hepimizin evinde var tatlım ama biz onları tercih etmicez
Tabiki önceden kendi yiceklerimizide ayarlıcaz ki yanlış seçimler yapmıyalım
Hrrkesin kilosu farklı olduğu içinde alması gereken kalori değişiyor
Ben kendi adıma öncedende çok kilo verdim hiç kalori hesabı yapmadım
Zaten porsiyonlar belirli aşağı yukarı hepimiz biliyoruz
Cok haklisin bende evde aynada kendime bakinca artik gozum alismis normal geliyorum ama disarida vitrinde felan gorunce ne kadar buyuk oldugumu anliyorum
P pufss E ervam44Ben ne aynaya bakmak ne de fotoğraf çektirmek istemiyorum.
akşamı erken yemişsin yoğurt var ara olarak da acıkmadın mı sonra gülüm acıkmadıysan süper afiyet şifa olsun
Afiyet olsun güzel menü.Iyi geceler
Zorlada olsa spor yapıldı
Bugünüde boş geçmemiş oldum
Şeker orucu 2.gün
8.30
Zencefilli limonlu kür
9.00
1 taze kaysı
10.30
1 kabaklı 2 yumurtalı menemen
3 ceviz
15.00
1 muz
Yoğurt
18.00
2 köfte
Avuç içi ince et
Yarım hindi şiş
Salata
Yoğurtlu kabak sal.
1 közlenmiş patlıcan
Su 2 lt
Spor
45 dk bant
10 dk bölgesel =55 dk
@nanekekik
Özellikle aynanın karşısında çıplak oturunca bütün gerçekler ortaya çıkıyor :))
Düzenli alışveriş olunca ne pişirsem ne yapsam derdi azalıyor. Çok doğru bir yaklaşım.
Bu arada bugün 90 dk spor yaptım duyrulur sevgili rakibim:)
profesyonel olarak mı yaptın gülüm kick boksu
inşallah abla gece baya zorlu geçtiAllah kolaylık versin cnm inş kız da yarına düzelir bşraz
Canım o pek mümkün değil hemkalori takip etmek yerine sağlıklı karbon protein alarak beslenme daha doğru birde telefona program indirebilirsin kendini ordan takıp edebilirsin aldığın kaloriyiBide kızlar bizim yedikleeimizi hesaplayan birisi olsa keşke kalorileri iyi bilen biri misal dese ki sen bugün su kadar kalori almışsın büyük ihtimal bu hafta böyle beslenirsen şu kadar kilo verirsinçok motive edici olmazmi
günaydın canımGünaydın canlarım...
Motive olmuş sağlıklı bir gün diliyorum hepimize...
Haklısın canım. nasıl bir program dediğin canım kalori cetveli gibi biseymiinşallah abla gece baya zorlu geçti
Canım o pek mümkün değil hemkalori takip etmek yerine sağlıklı karbon protein alarak beslenme daha doğru birde telefona program indirebilirsin kendini ordan takıp edebilirsin aldığın kaloriyi
günaydın canım
Playstore bir sürü var canım isim olarak bilmiyorumHaklısın canım. nasıl bir program dediğin canım kalori cetveli gibi biseymi
Kız cok mutluyum suan şimdi baktım ne kadar güzel uygulamalar buldum cok tesekkurler yukleniyor su an bussuru sey ciktiPlaystore bir sürü var canım isim olarak bilmiyorum
Bende rakip istiyorumEdibe12 rakibim sen menü yazdınmı benmi görmedim
Akşamda uğramamışın
Kötü bişey yoktur inş.
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Ayyy cnm sende ayni yerdesin uykusuz anneler kulubu. Gecer zamanla ins.Günaydın kızlarbu gece kaç kere kalktım hiç hatırlamıyorum uyudummu acaba diye düşünüyorm uyku sersemi bez baglamak ne zormuş en son bezi ters bağlamaya calisiyordum baya geç farkettim güzel bir gün olması dileğiyle cumaya az kaldı
Günaydın kızlarbu gece kaç kere kalktım hiç hatırlamıyorum uyudummu acaba diye düşünüyorm uyku sersemi bez baglamak ne zormuş en son bezi ters bağlamaya calisiyordum baya geç farkettim güzel bir gün olması dileğiyle cumaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?