Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zararlı karbon hepimizin evinde var tatlım ama biz onları tercih etmicez
Tabiki önceden kendi yiceklerimizide ayarlıcaz ki yanlış seçimler yapmıyalım

Hrrkesin kilosu farklı olduğu içinde alması gereken kalori değişiyor
Ben kendi adıma öncedende çok kilo verdim hiç kalori hesabı yapmadım
Zaten porsiyonlar belirli aşağı yukarı hepimiz biliyoruz

Haklısın canım

Cok haklisin bende evde aynada kendime bakinca artik gozum alismis normal geliyorum ama disarida vitrinde felan gorunce ne kadar buyuk oldugumu anliyorum

Ben ne aynaya bakmak ne de fotoğraf çektirmek istemiyorum.
P pufss E ervam44
Evde ayna karşısında spor yaparken resmen yağlar dalgalanıyor ve her yerin senden bağımsızmış gibi hareket ediyor. Bu halimizi görüp kabul edip bu halden kurtulmak için çabalamalıyız. Kaçmak yada görmezden gelmek çözüm değil... Başaracağız inşallah:)

akşamı erken yemişsin yoğurt var ara olarak da acıkmadın mı sonra gülüm acıkmadıysan süper afiyet şifa olsun

Koca bir kaseydi o yoğurt hiç acıkmadım:)
Afiyet olsun güzel menü.
Zorlada olsa yaptığın boş geçmediğin için tebrikler. Bu son bir kaç gündür hepimizde o zorla yapma durumu var. Perşembeyi off geçmek herkese iyi gelecek :)

Özellikle aynanın karşısında çıplak oturunca bütün gerçekler ortaya çıkıyor :))

Ben dün oturmaktan ziyade her hareket edişimde yağların dalgalanmasını seyrettim. Gidecek bunlar gidecekkkk dedim daha hırsla spor yaptım:)

Düzenli alışveriş olunca ne pişirsem ne yapsam derdi azalıyor. Çok doğru bir yaklaşım.
Bu arada bugün 90 dk spor yaptım duyrulur sevgili rakibim:)

Süpersin canım benim bugün off günüm, aynen öyle üzerimden stres gitti öğlenleri haşlanmış tavuk ton balık falan götürücem

profesyonel olarak mı yaptın gülüm kick boksu

Evet canım

Mefkurem canım tabi ki yarışma için tartıya devam :)))

Allah kolaylık versin cnm inş kız da yarına düzelir bşraz
inşallah abla gece baya zorlu geçti

Canım o pek mümkün değil hemkalori takip etmek yerine sağlıklı karbon protein alarak beslenme daha doğru birde telefona program indirebilirsin kendini ordan takıp edebilirsin aldığın kaloriyi
Günaydın canlarım...
Motive olmuş sağlıklı bir gün diliyorum hepimize...
günaydın canım

Haklısın canım. nasıl bir program dediğin canım kalori cetveli gibi biseymi

Selam kızlar kahvaltımı yaptım saat 8:00 da ve ipimi de atladım
1 tane küçük boy ev yapımı tereyagsiz poğaça 4 zeytin bol salata ve çay 1 bardak
Öğlen 1 bardak deve gözü çayı ve 2 adet kuru incir yiyecegim
Akşam yemeğim büyük ihtimal ile bulgur pilavı olacak kızlar 3 kaşık yeterli demi yanınada salata ve yoğurt yiyecegim yaklaşık hergun 3 litre su içiyorum

Ayyy cnm sende ayni yerdesin uykusuz anneler kulubu. Gecer zamanla ins.

Arkadaslar bu arada gecmise baktim 90 dakika spor yapan var mac mı yapıyorsunuz nasıl 90 dakika dayanıyorsunuz nedir bu sporu 90 dakikaya tamamlayan iksir banada diyin spor salonunu nami gidiyorsunuz ?ben en fazla 60 dakika yapıyorum ondada kan ter içind e kaliyorum

Bu arada bi araştırmaya göre eriyen yağlar vücuttan nefes yoluyla çıkarmış bu yüzden doğru nefes alıp vermek bizlere daha çok kilo v3rdirecekmis bilginize ve birde spora ağırlık çalışması ekleyenler de hem sarkma sorunu olmuyor hemde mesela yürüyüş yapinca yağlar o sırada erimeye başlıyor ama ağırlıkta ağırlık yaptıktan 48 saat boyunca yağlar yanıyormuş

Günaydın canım bende öyleydim gece uyandığında çocuk birde sabah işe gidiyordum zombi gibi dolaşıyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…