Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O araştırma yanlış :) nefes yoluyla çıkmaz fakat vücüt yağ yakarken oksijene ihtiyaç duyar o nedenle spor yaparken doğru nefesle vücüdümuzn yağ yakmasına yardım etmeliyiz

Evet ağırlık kardiodan daha faydalı özellikle ağırlıktan sonra kardio yaparsan daha iyi olur

Canım ama bunu bitane sporcu söyledi dalında profesyonel birisi ?bende ağırlığı kardio dan sonra yapıyorum ya buradaki herkes çok gayretli sabırlı ben yeni başladım diyemi bu heyecan anlamadım yok kalori hesaplayayım yok şunu yemeyeyim diye diye ...herhalde sizler belli bi kilolar verdiniz bu yüzden verebildiginizi gördünüz diye rahatsınız degilmi ben yeni başla donda aceba verebilecekmi yim diye böyle heyecanliyim

Her sporcu doğru söylemez canım araştır çoğu araştırma bunu söylüyor nefesi burnundan alma diyen sporcu var hepsi araştırıyor olsa keşke, YouTube da savaş hoca var ve cenk hoca onları dinle bu işin okulunu da Okumuş savaş hoca çok bilgili birisi savaş Cebeci kadınlar için evde spor ve diyet listesine yazıyor
Yok canım valla bende aynıyım Hale'n ne yesem kargaşasındayım işte Karatay yapıyordum sıfır karbo ama bunun yanlış olduğunu gördüm şimdi listelerimi değiştiriyorum bende heyecanlıyım kaç vereceğim diye yolumuz uzun bizim çok beklentiye girersek motivasyonumuzu kaybederiz canıö

Kızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
Ben kullanıyorum. Benim yüksek oranda insulin direncin var. Bir de o ilaç pcos için de ıyi diye doktor verdi. Duydugum kadarıyla bazı diyetisyenler sadece zayıflamak için de veriyormuş. Hiç hastalığı olmadan da. Diyetisyen mi verdi ya da hangi doktor ne sikayetle verdi acaba

Bu arada o ilaç bağırsak çalışmasını da hızlandırıyor. Ilk başlarda mide bulantısı ishal kusma gibi rahatsızlıklar olabiliyor. Zamanla vücudumuz alışıyor.

Ay bu arada herkese GÜNAYDIN. musmutlu bir gün olsun. Ben bugün doktora gideceğim. Çok zamanım yok. Kızımı anneme bırakıp gideceğim. Dışarda ac kalmayayım diye bir de dün zaten canım istemişti. Muz ve yoğurt yerim sabah.
Muz hakkında yazdıklarınızı okudum arkadaşlar. Diyetisyenin dediği gibi yine de çok tercih etmeyeceğim:)

Günaydın gençlik dün gece spordan sonra uyuya kalmışım eşim gelince uyandım yemek hazirliyip uyudum tekrar giremedim takıma
Bugün plates günü kahvemi içtim cevizimi yedim giderim birazdan
Plates süper ya ben yaptigimda epey sikilastirmisti. Biraz daha kilo vereyim baslayayim tekrar

yataktasın madem uyusana gülüm , benim hala bir dolu işim var 2 saat yarının yemeğini hazırladım mutfağı baya bir toplamam lazım limonları yıkadım dilimleyip buzluğa atıcam daha
becerikli bı hatunsun anladığım kadarıyla

gülüm diyetisyeni dinle sen, yoldan çıkarmayayım seni
benim ki fibromiyalji hastalığı için , kas krampları tutulmalar için demişti fizik tedavici
bende de bacak krampları başladı muz aliyim en iyisi bugün,dün doktor bı dahiliye ye git dedi ama kim gidecek şimdi muzla çozerim onu ben

ara ara yoğurt yulaf ezmesi muz tarçın yapıp akşam yemeği olarak yiyorum bu defa cevizle yedim gündüzde koyu ayran içtim gerek olmaz diye düşündüm geç saatte yedim 12 ye doğru:)
anam cokda geçmiş gerçekten:)

benimde anacigimin bahçesinde vişne var bolcana atıyorum buzluga sık sık yapıyorum cocuklara

yulaf ezmesini sabah yemiyorum o da bağırsak çalıştırıyor benim ilaç bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak sonrasına serbest:)
bende yerim yulaf ezmesi demek oda iyi geliyor bana

evet eskiye göre daha az yiyorum normal yemek tabağı kullanmıyorum ya kase yada küçük boy tabak :)
cidden kararlıyım bu vücudu hak ettiği görüntüye ve sağlığa kavuşturucam allahın izniyle
kafada bittimi tamamdır ne diyet zor ne spor zamanla keyif aliyorsun bı kaç gün fazla yiyince hafif yemeyi ozluyorsun vucud istiyor resmen

ben yaptım kalori sayma işini şöyle diyim benim yediklerim genelde 1200 1500 civarı gelir dün senin menü 1000 altında buda çok az demek canim

ablam öğreniyoruz doğruları da senelerimizi alıyor iste

bende diyet yapmadığım dönemler nekadar yoruyorum vücudu mideyi iyki kilo problemim olmustq doğru beslenme yi öğrenmiştim:)
Çok su içmek spor yapmak sebze yemek ki çoğunu çocukken yemezdim hepsi diyeti hayatıma sokunca alışkanlığım oldu çok şükür

daha bugün okudum muz spor önce çok faydaliymis ama küçük yada yarim

Bu arada tartiyla dost oldum :)) bugün de güzel düşüşler gösterdi çok şükür
maşallah maşallah daim olsun inşallah

allah yardımcın olsun
bu ara neyi var kuzumun sürekli huzursuz uykuya dalamıyor ağrısı sızısı yok anladığım kadarıyla fatiha felak nas ihlas ayetel kürsi mi okusan nazar için en azından huzursuzluğu gitsin birde karnıyla göğsünü ara ara bir kaç dakika ovuversen minnacık zeytin yağıyla

deve gözü dediğin diğer adı aşlıkotu olan değil mi gülüm

nefes çok önemli yanan yağların yüzde 90 nını akciğerlerden atıyoruz yüzde 10 nu bağırsaklardan :)

Bildiğimiz, varlığıyla gurur duyduğumuz, onsuz olmayacağını düşündüğümüz Türk kasımız. Ya da basenlerimizde selülit olan ekstra yağlar. Liposuction gibi metodları doğal olmadığı için kesinlikle düşünmeyip spor yapmaya karar verdiniz. Aynı zamanda diyete de başladınız. Diyelim ki 3 ayın sonunda da güçlükle de olsa 10 kilo verdiniz.

Bu 10 kilo nereye gitti?

Isıya mı dönüştü sizce? Kaka mı oldu? Tere mi dönüştü? Yoksa kas mı oldu? 50şer kişilik gruplardan oluşan Doktorlara, dietisyenlere ve spor hocalarına soruldu. Gelen cevaplara göre sadece diyetisyenler doğru cevabı bilebildi.

Isıya dönüşmesi kütlenin korunumu kanununa aykırı. Madde sadece füzyon tepkimeleri ile enerjiye dönüşebilir yoksa başka miktarda da olsa bir maddeye dönüşmeli. Tabii ki yağ yakınca midemizde karnımızda atom patlamaları yaşamıyoruz.

Sindirim sistemimizde büyük tuvalet sadece sindirilmekte olan yemeklerin sindirilmemiş artığıdır. Vücudumuza depolanmış yağ olsun yada kas olsun bu tarz sindirim sistemi dışarısında kullanılmış maddeler bir daha sindirim sistemine dönemez. Bu nedenle yakılan yağlar tuvalete de gitmez.

Kas da olmaz, çünkü moleküler olarak yağ molekülü ile kas molekülü farklı moleküllerdir. Kaslar aminoasitlerden yapılır, yağlarla bir ilgisi yoktur.

C55H104O6+78O2→55CO2+52H2O+energy ise formülümüz. Bu formüle göre, yaktığınız 10 kg yağ, 8.4 kg karbondioksite ve 1.6 kg suya dönüşür.

YANİ CEVAP: Yakılan yağlar vücuttan Karbondioksit ve Su olarak atılır. Bu anlamda yakılan yağların vücuttan atıldığı ana organ akciğerlerimizdir.

Kızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
ne doktoru verdi gliforu ben de metformin içiren ilaç kullanıyorum bana endokrin doktoru 3 sene önce verdi
bu tarz ilaçların yan etkisi bazı kişilerde mide bulantısı ishal baş dönmesi yapıyor genel de 1 hafta sürüyor
doktoruna danış gülüm büyük ihtimal dozunu ikiye bölüp kullandırır bedenin alışana kadar

yok be gülüm becerikli değilim geceleri çok geç uyuduğum için elim oyalansın hem de gündüz el oyalayan şeylerle uğraşmıyım diye gece yapıyorum :)
doktor dahiliyeye git dediyse bir git gülüm tüm kan tahlilide iste kalsiyum d.vit b12 magnezyum ne var ne yok baktırırsın hem
şanslısın annelerin vişne varmış mis gibi dalından koparıp atarsın dondurucuya, eşim pazardan 5 kg almıştı ayıkladım 3 kg ya kalmıştır ya kalmamıştır attım ben de dondurucuya karanfil çubuk tarçınla meyve suyu yapıyorum
ben kafada bitirdim çoktan da onu kalbime inandırmam epey uzun sürdü hatta ara ara telkin ve olumlama yapmasam yine bir bocalama oluyor diyet yapmıyorum o yüzden 3 senedir rahatım aşırıya kaçtım mı toplamayı biliyorum böyleböyle 20 kg yu verdim
sağlık için su başlı başına en büyük nimet valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…