- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.781
Bu arada bi araştırmaya göre eriyen yağlar vücuttan nefes yoluyla çıkarmış bu yüzden doğru nefes alıp vermek bizlere daha çok kilo v3rdirecekmis bilginize ve birde spora ağırlık çalışması ekleyenler de hem sarkma sorunu olmuyor hemde mesela yürüyüş yapinca yağlar o sırada erimeye başlıyor ama ağırlıkta ağırlık yaptıktan 48 saat boyunca yağlar yanıyormuş
Canım ama bunu bitane sporcu söyledi dalında profesyonel birisi ?bende ağırlığı kardio dan sonra yapıyorum ya buradaki herkes çok gayretli sabırlı ben yeni başladım diyemi bu heyecan anlamadım yok kalori hesaplayayım yok şunu yemeyeyim diye diye ...herhalde sizler belli bi kilolar verdiniz bu yüzden verebildiginizi gördünüz diye rahatsınız degilmi ben yeni başla donda aceba verebilecekmi yim diye böyle heyecanliyimO araştırma yanlış :) nefes yoluyla çıkmaz fakat vücüt yağ yakarken oksijene ihtiyaç duyar o nedenle spor yaparken doğru nefesle vücüdümuzn yağ yakmasına yardım etmeliyiz
Evet ağırlık kardiodan daha faydalı özellikle ağırlıktan sonra kardio yaparsan daha iyi olur
Canım ama bunu bitane sporcu söyledi dalında profesyonel birisi ?bende ağırlığı kardio dan sonra yapıyorum ya buradaki herkes çok gayretli sabırlı ben yeni başladım diyemi bu heyecan anlamadım yok kalori hesaplayayım yok şunu yemeyeyim diye diye ...herhalde sizler belli bi kilolar verdiniz bu yüzden verebildiginizi gördünüz diye rahatsınız degilmi ben yeni başla donda aceba verebilecekmi yim diye böyle heyecanliyim
Kızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
Ben kullanıyorum. Benim yüksek oranda insulin direncin var. Bir de o ilaç pcos için de ıyi diye doktor verdi. Duydugum kadarıyla bazı diyetisyenler sadece zayıflamak için de veriyormuş. Hiç hastalığı olmadan da. Diyetisyen mi verdi ya da hangi doktor ne sikayetle verdi acabaKızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
Bence bukadar kismadan protein sebze ağırlıklı beslenirsen spor ve bol su ile de çok güzel kilo verirsinÖylemi canım ama ben ilk ay çok iyi vereyim morel olsun diye böyle yapıyorum
Plates süper ya ben yaptigimda epey sikilastirmisti. Biraz daha kilo vereyim baslayayim tekrarGünaydın gençlik dün gece spordan sonra uyuya kalmışım eşim gelince uyandım yemek hazirliyip uyudum tekrar giremedim takıma
Bugün plates günü kahvemi içtim cevizimi yedim giderim birazdan
becerikli bı hatunsun anladığım kadarıylayataktasın madem uyusana gülüm , benim hala bir dolu işim var 2 saat yarının yemeğini hazırladım mutfağı baya bir toplamam lazım limonları yıkadım dilimleyip buzluğa atıcam daha
bende de bacak krampları başladı muz aliyim en iyisi bugün,dün doktor bı dahiliye ye git dedi ama kim gidecek şimdi muzla çozerim onu bengülüm diyetisyeni dinle sen, yoldan çıkarmayayım seni
benim ki fibromiyalji hastalığı için , kas krampları tutulmalar için demişti fizik tedavici
anam cokda geçmiş gerçekten:)ara ara yoğurt yulaf ezmesi muz tarçın yapıp akşam yemeği olarak yiyorum bu defa cevizle yedim gündüzde koyu ayran içtim gerek olmaz diye düşündüm geç saatte yedim 12 ye doğru:)
benimde anacigimin bahçesinde vişne var bolcana atıyorum buzluga sık sık yapıyorum cocuklarabuzlu buzlu rondodan geçiriyorsun un gibi oluyor varsa 1 de portakalı da çek ohh mis biraz şeker ve sıcak suyla iyice karıştırıp soğuk su ekleyip süzüyorsun bu yöntem çok kolayıma geliyor benim sıpa sürekli bir şeyler içmek istiyor ev de yoksa direk bakkaldan alıyor evde sık sık meyveleri kaynatıp m. suyu yapıyorum bazen olmayınca limonata yapayım bari dedim hazırda limon bulunsun
bende yerim yulaf ezmesi demek oda iyi geliyor banayulaf ezmesini sabah yemiyorum o da bağırsak çalıştırıyor benim ilaç bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak sonrasına serbest:)
kafada bittimi tamamdır ne diyet zor ne spor zamanla keyif aliyorsun bı kaç gün fazla yiyince hafif yemeyi ozluyorsun vucud istiyor resmenevet eskiye göre daha az yiyorum normal yemek tabağı kullanmıyorum ya kase yada küçük boy tabak :)
cidden kararlıyım bu vücudu hak ettiği görüntüye ve sağlığa kavuşturucam allahın izniyle
ben yaptım kalori sayma işini şöyle diyim benim yediklerim genelde 1200 1500 civarı gelir dün senin menü 1000 altında buda çok az demek canimBide kızlar bizim yedikleeimizi hesaplayan birisi olsa keşke kalorileri iyi bilen biri misal dese ki sen bugün su kadar kalori almışsın büyük ihtimal bu hafta böyle beslenirsen şu kadar kilo verirsinçok motive edici olmazmi
ablam öğreniyoruz doğruları da senelerimizi alıyor isteSlm cnm dün sana yadığımı gördünmü bilmiyorum
Biz kalorilere o kadar takılmıyoruz dünde dediğim gibi önemli olan yağ yakmak için kaliteli kalori almak
Zaten doğru şeyleri yiyince daha az acıkma oluyor ve fazla yenmemiş oluyor
Eğer menülere ve yorumlara bakarsan daha iyi anlarsın
bende diyet yapmadığım dönemler nekadar yoruyorum vücudu mideyi iyki kilo problemim olmustq doğru beslenme yi öğrenmiştim:)Gördüm ama zaten yediklerimiz sağlıklı şeyler hem sağlıklı yiyip hemde kalori saymak daha güzel olmazmi .Bugün hiç okuyamadım geçmişinizi ama yaklaşık 3 4 kişinin menüsünü gördüm çokta beğendim hem sağlıklı hemde dolu dolu.benim evim zararlı yiyeceklerle dolu büyük bi diyet alışverişi yapmak lazım. Diyete girince ne kadar sağlıksız beslediğimiz ı ve ne kadar çok yesiğimizi fark ettim resmen hunharca yiyormusum hiç doymadan
daha bugün okudum muz spor önce çok faydaliymis ama küçük yada yarimAy bu arada herkese GÜNAYDIN. musmutlu bir gün olsun. Ben bugün doktora gideceğim. Çok zamanım yok. Kızımı anneme bırakıp gideceğim. Dışarda ac kalmayayım diye bir de dün zaten canım istemişti. Muz ve yoğurt yerim sabah.
Muz hakkında yazdıklarınızı okudum arkadaşlar. Diyetisyenin dediği gibi yine de çok tercih etmeyeceğim:)
maşallah maşallah daim olsun inşallahBu arada tartiyla dost oldum :)) bugün de güzel düşüşler gösterdi çok şükür
allah yardımcın olsunGünaydın kızlarbu gece kaç kere kalktım hiç hatırlamıyorum uyudummu acaba diye düşünüyorm uyku sersemi bez baglamak ne zormuş en son bezi ters bağlamaya calisiyordum baya geç farkettim güzel bir gün olması dileğiyle cumaya az kaldı
deve gözü dediğin diğer adı aşlıkotu olan değil mi gülümSelam kızlar kahvaltımı yaptım saat 8:00 da ve ipimi de atladım
1 tane küçük boy ev yapımı tereyagsiz poğaça 4 zeytin bol salata ve çay 1 bardak
Öğlen 1 bardak deve gözü çayı ve 2 adet kuru incir yiyecegim
Akşam yemeğim büyük ihtimal ile bulgur pilavı olacak kızlar 3 kaşık yeterli demi yanınada salata ve yoğurt yiyecegim yaklaşık hergun 3 litre su içiyorum
nefes çok önemli yanan yağların yüzde 90 nını akciğerlerden atıyoruz yüzde 10 nu bağırsaklardan :)Bu arada bi araştırmaya göre eriyen yağlar vücuttan nefes yoluyla çıkarmış bu yüzden doğru nefes alıp vermek bizlere daha çok kilo v3rdirecekmis bilginize ve birde spora ağırlık çalışması ekleyenler de hem sarkma sorunu olmuyor hemde mesela yürüyüş yapinca yağlar o sırada erimeye başlıyor ama ağırlıkta ağırlık yaptıktan 48 saat boyunca yağlar yanıyormuş
O araştırma yanlış :) nefes yoluyla çıkmaz fakat vücüt yağ yakarken oksijene ihtiyaç duyar o nedenle spor yaparken doğru nefesle vücüdümuzn yağ yakmasına yardım etmeliyiz
Evet ağırlık kardiodan daha faydalı özellikle ağırlıktan sonra kardio yaparsan daha iyi olur
ne doktoru verdi gliforu ben de metformin içiren ilaç kullanıyorum bana endokrin doktoru 3 sene önce verdiKızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
yok be gülüm becerikli değilim geceleri çok geç uyuduğum için elim oyalansın hem de gündüz el oyalayan şeylerle uğraşmıyım diye gece yapıyorum :)becerikli bı hatunsun anladığım kadarıyla
bende de bacak krampları başladı muz aliyim en iyisi bugün,dün doktor bı dahiliye ye git dedi ama kim gidecek şimdi muzla çozerim onu ben
anam cokda geçmiş gerçekten:)
benimde anacigimin bahçesinde vişne var bolcana atıyorum buzluga sık sık yapıyorum cocuklara
bende yerim yulaf ezmesi demek oda iyi geliyor bana
kafada bittimi tamamdır ne diyet zor ne spor zamanla keyif aliyorsun bı kaç gün fazla yiyince hafif yemeyi ozluyorsun vucud istiyor resmen
ben yaptım kalori sayma işini şöyle diyim benim yediklerim genelde 1200 1500 civarı gelir dün senin menü 1000 altında buda çok az demek canim
ablam öğreniyoruz doğruları da senelerimizi alıyor iste
bende diyet yapmadığım dönemler nekadar yoruyorum vücudu mideyi iyki kilo problemim olmustq doğru beslenme yi öğrenmiştim:)
Çok su içmek spor yapmak sebze yemek ki çoğunu çocukken yemezdim hepsi diyeti hayatıma sokunca alışkanlığım oldu çok şükür
daha bugün okudum muz spor önce çok faydaliymis ama küçük yada yarim
maşallah maşallah daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?