Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hiç türkiye geneli maçlara katıldın mı gülüm benim erkek kardeşim de sporcu milli kick boksta ve tekvando da

Günaydın canlarım...
Motive olmuş sağlıklı bir gün diliyorum hepimize...
amin tatlım sanada günaydınnnnnnnn

Ne oldu tatlım karnımı ağrıdı
Kız cok mutluyum suan şimdi baktım ne kadar güzel uygulamalar buldum cok tesekkurler yukleniyor su an bussuru sey cikti
en çok fatsecret, yazio kullanılıyor heralde cnm

Bende rakip istiyorum
Cumadan sonra istediğinle rakip olabilirsin cnm

bizim grubta salona giden yok sadece dilekle habinar belediyenin salonuna gidiyolar plates eirobik falan yapıyolar

Hepsi bir anda zor oluyor gün içinde bölünerek yapılırsada olur

Artık nette her konu hakkında o kadar değişik fikirler varki bizde hangisine inanacağımızı şaşırdık. En iyisi biz kilo verelimde yağlar nerden çıkarsa çıksın

Günaydın canım bende öyleydim gece uyandığında çocuk birde sabah işe gidiyordum zombi gibi dolaşıyordum :))
seninki niye uyumadı tatlım

Sen kv yle yakınmı oturuyon

Bu ilk kilo verme tecrübenmi cnm

Bu arada tartiyla dost oldum :)) bugün de güzel düşüşler gösterdi çok şükür
Ohhh maşallahda tatlım geçende dedim
Çok hızlı olmana gerek yok şimdi
Listeye girince istediğin gibi hızlanabilirsin
Günaydın gençlik dün gece spordan sonra uyuya kalmışım eşim gelince uyandım yemek hazirliyip uyudum tekrar giremedim takıma
Bugün plates günü kahvemi içtim cevizimi yedim giderim birazdan
ohhh dileğim hadi sıkılaş gel biraz :))

aminnn.tatlım sanada günaydınnnn

Akşam uyudun diye yazmadım
Limonları kabuklu koyunca acı olmuyomu

Şimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
Gitmekle iyi yapmışın tatlım hem için rahat eder
Acaba ilaçtan olmuş olabilirmi bilemedim
Belkide midesini üşüttü
Geçmiş olsun tekrar haber ver bizede

@KUBAR nurselin menünü saatleriyle yaz cnm

Ev yapımıda olsa 1 poğaça yerine 1-2dil tb ekm tercih etsen hem daha sağlıklı hem daha doyurucu olur

Neden öğlenleri yok

Sebze, et türü şeyleride eklersen daha besleyici olur
Tartıya yakın bulgur şişkinlik yapabilir

Sporunuda dk nı ekleyip nanekekik ği etiketlersen spor yarışına dahil olursun

hafif acımtırak oluyor bu defa baş kısınlarını derin derin kabuklarıyla aldım fazla sıcak suda bekletmiyoruz azıcık şeker eriyene kadar o yüzden minnacık çıkıyor acımtraklığı

günaydın gülüm keşke şu yatıp kalkmalar olmadan zaman çok geçmeden eriyip gitsek
ayy valla cnm keşkede
Şimdi çok uzun zaman var gibi geliyor
Ama zaman öyle çabuk geçiyorki bi bakmışız aylar geçmiş
Daha geçen yılbaşı gibiydi bak 8.aya geldik bile

hafif acımtırak oluyor bu defa baş kısınlarını derin derin kabuklarıyla aldım fazla sıcak suda bekletmiyoruz azıcık şeker eriyene kadar o yüzden minnacık çıkıyor acımtraklığı
tmm cnm sağolasın

Hiç protein yemiyorsun. Ana menülerinde yemek göremiyorum.
Yediklerin az ama karbonhidrat ağırlıklı. Uzun vadede hem seni yorar hem kilo vermeni etkiler.
Akşam yemeğinde et tavuk balık sebze veya bakliyat eklemelisin nacizane görüşüm...

Öyle bir iksir yok. 90 dakikayı bir kerede yapmıyorum. Gün içerisinde ikiye bölerek... İnsülin direncin varsa sende spor yapmalısın.

Ben kendi adıma daha önce 30 kilo verdim daha vermem gereken kilo varken bırakrım koruma yapmadım tekrar aldım. O zaman 2 şer 2 şer giden kilolar şuan biraz daha zor gidiyor. Gerçi o zaman insülin direnci yoktu.
Diyeceğim o ki beslenmene dikkat edersen birazda spor yaparsan o kilolar gidecek. Verememek gibi bir durum söz konuau değil.

Kızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor

İnsülin direnci olduğu için vermiştir. Banada 2 hafta önce verdi doktor hastalanınca bıraktım. Bugün tekrar yarım doz başlayacağım. O belirtiler bendede oldu. O yüzden ilk hafta sadece sabah yarım 2. Hafta sabah akşam yarım
3. Hafta sabah 1 akşam yarım
4. Hafta sabah akşam 1 olarak alacağım.

Şimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim

Geçmiş olsun iyileşir inşallah. Bu hastalık salgın. Geçen ben ve evin geri kalanının hepsi bu salgına yakalandı. Maalesef 4,5 gün sürüyor inşallah toparlar yavrun

hiç türkiye geneli maçlara katıldın mı gülüm benim erkek kardeşim de sporcu milli kick boksta ve tekvando da

Katılamadım eşimle tanıştım :) o da istemedi silah yerine geçiyor biliyorsun belgen :) silah kullanmış gibi işlem görüyorsun kavgaya karışınca ama yakın kız arkadaşım milli dünya şampiyona bir sürü derecesi var

Mefkurem eskileri hatırladım canım :) kayınvalidem yanımda şu an normalde bizim yaşadığımız şehirde yaşamıyor

Kızlar ben dün menümü yazmışmıydım anımsayamadım:
Sabah : 2 yumurtalı omlet
Salatalık

Ara : süt

Akşam : 1 adet lahmacun

Aylık lahmacun kotam açıktı doldurdum :)) kombi arızalanmış ocağı kullanamayınca çorba salata tavuk yiyecektim birde geç kaldım baya akşam çok acıktım lahmacunda ayda 1 tane serbest onu yedim bol salata eşliğinde

Bugün menüm:
Sabah: kombi arızamız devam ettiği için bugün yapılacak planım yumurtalı peynirli zeytinli kahvaltıydı ama olmadı

Tam tahıllı ekmekten beyaz peynirli domatesli acı biberli tost bol kızarmış + salatalık + 5-6 yeşil zeytin

Öğlen : öğlen planım tostu bugün ama sabah öğlen aynı oldu :)

Tam tahıllı ekmek tost (domatesli,acı biberli)

Akşam: fırın çipura + bol salata

Bu şekilde hesaplayınca 838 kalori
%30 karbo
%40 protein
%31 yağ almış oluyorum hatta yağ Yok gibi azdı salatama ekleyeceğim yağıda hesapladım

Olması gereken % ler ise

%40 karbo
%30 protein
%30 yağ

Karbodan alıp proteine vermişim :) oranlar iyi şimdi bakalım

Edacım geldiğindede demiştin günde 2 sefer spor yapmam lazım diye

Yalnız diyetisyenler genelde başlangıçta pek spor vermiyor
Seninki niye böyle birden çok verdiki

Valla kendi adıma yarını boş geçmek iyi olacak
Halâ kas ağrılarım geçmedi

Iyi anlaştığınıza göre sorun yoktur heralde :))
Kp yokmu peki

Günaydın eşim evde fırsat bu fırsat işleri hallediyorum bitince geleceğim kahvaltıda büyük sınav verdim benim en sorunlu bölge basen kahvaltıda bacaklarıma bakiıp oturken beğenene kadar yok sana bunlardan dedim iyi bir yöntem tavsiye ederim yemeden önce bedeninizi bakin

Sen oranı söylemişin ama 2 öğünde tost olunca sanki bana fazla karbon gibi geldi

Valla bedenimize bakıp ders alsak hiç zararlı bişey yemeyizde
Akıllanmıyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…