- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.801
hiç türkiye geneli maçlara katıldın mı gülüm benim erkek kardeşim de sporcu milli kick boksta ve tekvando daSüpersin canım benim bugün off günüm, aynen öyle üzerimden stres gitti öğlenleri haşlanmış tavuk ton balık falan götürücem
Evet canım
Mefkurem canım tabi ki yarışma için tartıya devam :)))
amin tatlım sanada günaydınnnnnnnnGünaydın canlarım...
Motive olmuş sağlıklı bir gün diliyorum hepimize...
Ne oldu tatlım karnımı ağrıdıGünaydın kızlarbu gece kaç kere kalktım hiç hatırlamıyorum uyudummu acaba diye düşünüyorm uyku sersemi bez baglamak ne zormuş en son bezi ters bağlamaya calisiyordum baya geç farkettim güzel bir gün olması dileğiyle cumaya az kaldı
en çok fatsecret, yazio kullanılıyor heralde cnmKız cok mutluyum suan şimdi baktım ne kadar güzel uygulamalar buldum cok tesekkurler yukleniyor su an bussuru sey cikti
Cumadan sonra istediğinle rakip olabilirsin cnmBende rakip istiyorum
bizim grubta salona giden yok sadece dilekle habinar belediyenin salonuna gidiyolar plates eirobik falan yapıyolarArkadaslar bu arada gecmise baktim 90 dakika spor yapan varmac mı yapıyorsunuz nasıl 90 dakika dayanıyorsunuz nedir bu sporu 90 dakikaya tamamlayan iksir banada diyin spor salonunu nami gidiyorsunuz ?ben en fazla 60 dakika yapıyorum ondada kan ter içind e kaliyorum
Artık nette her konu hakkında o kadar değişik fikirler varki bizde hangisine inanacağımızı şaşırdık. En iyisi biz kilo verelimde yağlar nerden çıkarsa çıksınBu arada bi araştırmaya göre eriyen yağlar vücuttan nefes yoluyla çıkarmış bu yüzden doğru nefes alıp vermek bizlere daha çok kilo v3rdirecekmis bilginize ve birde spora ağırlık çalışması ekleyenler de hem sarkma sorunu olmuyor hemde mesela yürüyüş yapinca yağlar o sırada erimeye başlıyor ama ağırlıkta ağırlık yaptıktan 48 saat boyunca yağlar yanıyormuş
seninki niye uyumadı tatlımGünaydın canım bende öyleydim gece uyandığında çocuk birde sabah işe gidiyordum zombi gibi dolaşıyordum :))
Bu ilk kilo verme tecrübenmi cnmCanım ama bunu bitane sporcu söyledi dalında profesyonel birisi ?bende ağırlığı kardio dan sonra yapıyorum ya buradaki herkes çok gayretli sabırlı ben yeni başladım diyemi bu heyecan anlamadım yok kalori hesaplayayım yok şunu yemeyeyim diye diye ...herhalde sizler belli bi kilolar verdiniz bu yüzden verebildiginizi gördünüz diye rahatsınız degilmi ben yeni başla donda aceba verebilecekmi yim diye böyle heyecanliyim
Ohhh maşallahda tatlım geçende dedimBu arada tartiyla dost oldum :)) bugün de güzel düşüşler gösterdi çok şükür
ohhh dileğim hadi sıkılaş gel biraz :))Günaydın gençlik dün gece spordan sonra uyuya kalmışım eşim gelince uyandım yemek hazirliyip uyudum tekrar giremedim takıma
Bugün plates günü kahvemi içtim cevizimi yedim giderim birazdan
aminnn.tatlım sanada günaydınnnn
Gitmekle iyi yapmışın tatlım hem için rahat ederŞimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
Bugün menünü daha çok sevdim tatlım
Son zamanlarda sanki çok sık tavuk vardı :))
vah vahh çok geçmiş olsun ne dedi doktor neyi varmış yavrumunŞimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
günaydın gülüm keşke şu yatıp kalkmalar olmadan zaman çok geçmeden eriyip gitsekGünaydınnnnn güzeller
Günlerden çarşambaaaaaa
Yani yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcazzz
Tartılcazzzzzz
Herkes ona göre önlemini alsın
amin tatlım sanada günaydınnnnnnnn
Ne oldu tatlım karnımı ağrıdı
en çok fatsecret, yazio kullanılıyor heralde cnm
Cumadan sonra istediğinle rakip olabilirsin cnm
bizim grubta salona giden yok sadece dilekle habinar belediyenin salonuna gidiyolar plates eirobik falan yapıyolar
Hepsi bir anda zor oluyor gün içinde bölünerek yapılırsada olur
Artık nette her konu hakkında o kadar değişik fikirler varki bizde hangisine inanacağımızı şaşırdık. En iyisi biz kilo verelimde yağlar nerden çıkarsa çıksın
seninki niye uyumadı tatlım
Sen kv yle yakınmı oturuyon
Bu ilk kilo verme tecrübenmi cnm
Ohhh maşallahda tatlım geçende dedim
Çok hızlı olmana gerek yok şimdi
Listeye girince istediğin gibi hızlanabilirsinohhh dileğim hadi sıkılaş gel biraz :))
aminnn.tatlım sanada günaydınnnn
Akşam uyudun diye yazmadım
Limonları kabuklu koyunca acı olmuyomu
ayy valla cnm keşkedegünaydın gülüm keşke şu yatıp kalkmalar olmadan zaman çok geçmeden eriyip gitsek
tmm cnm sağolasınhafif acımtırak oluyor bu defa baş kısınlarını derin derin kabuklarıyla aldım fazla sıcak suda bekletmiyoruz azıcık şeker eriyene kadar o yüzden minnacık çıkıyor acımtraklığı
Selam kızlar kahvaltımı yaptım saat 8:00 da ve ipimi de atladım
1 tane küçük boy ev yapımı tereyagsiz poğaça 4 zeytin bol salata ve çay 1 bardak
Öğlen 1 bardak deve gözü çayı ve 2 adet kuru incir yiyecegim
Akşam yemeğim büyük ihtimal ile bulgur pilavı olacak kızlar 3 kaşık yeterli demi yanınada salata ve yoğurt yiyecegim yaklaşık hergun 3 litre su içiyorum
Öyle bir iksir yok. 90 dakikayı bir kerede yapmıyorum. Gün içerisinde ikiye bölerek... İnsülin direncin varsa sende spor yapmalısın.Arkadaslar bu arada gecmise baktim 90 dakika spor yapan varmac mı yapıyorsunuz nasıl 90 dakika dayanıyorsunuz nedir bu sporu 90 dakikaya tamamlayan iksir banada diyin spor salonunu nami gidiyorsunuz ?ben en fazla 60 dakika yapıyorum ondada kan ter içind e kaliyorum
Canım ama bunu bitane sporcu söyledi dalında profesyonel birisi ?bende ağırlığı kardio dan sonra yapıyorum ya buradaki herkes çok gayretli sabırlı ben yeni başladım diyemi bu heyecan anlamadım yok kalori hesaplayayım yok şunu yemeyeyim diye diye ...herhalde sizler belli bi kilolar verdiniz bu yüzden verebildiginizi gördünüz diye rahatsınız degilmi ben yeni başla donda aceba verebilecekmi yim diye böyle heyecanliyim
Kızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
Şimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
hiç türkiye geneli maçlara katıldın mı gülüm benim erkek kardeşim de sporcu milli kick boksta ve tekvando da
Edacım geldiğindede demiştin günde 2 sefer spor yapmam lazım diyeHiç protein yemiyorsun. Ana menülerinde yemek göremiyorum.
Yediklerin az ama karbonhidrat ağırlıklı. Uzun vadede hem seni yorar hem kilo vermeni etkiler.
Akşam yemeğinde et tavuk balık sebze veya bakliyat eklemelisin nacizane görüşüm...
Öyle bir iksir yok. 90 dakikayı bir kerede yapmıyorum. Gün içerisinde ikiye bölerek... İnsülin direncin varsa sende spor yapmalısın.
Ben kendi adıma daha önce 30 kilo verdim daha vermem gereken kilo varken bırakrım koruma yapmadım tekrar aldım. O zaman 2 şer 2 şer giden kilolar şuan biraz daha zor gidiyor. Gerçi o zaman insülin direnci yoktu.
Diyeceğim o ki beslenmene dikkat edersen birazda spor yaparsan o kilolar gidecek. Verememek gibi bir durum söz konuau değil.
İnsülin direnci olduğu için vermiştir. Banada 2 hafta önce verdi doktor hastalanınca bıraktım. Bugün tekrar yarım doz başlayacağım. O belirtiler bendede oldu. O yüzden ilk hafta sadece sabah yarım 2. Hafta sabah akşam yarım
3. Hafta sabah 1 akşam yarım
4. Hafta sabah akşam 1 olarak alacağım.
Geçmiş olsun iyileşir inşallah. Bu hastalık salgın. Geçen ben ve evin geri kalanının hepsi bu salgına yakalandı. Maalesef 4,5 gün sürüyor inşallah toparlar yavrun
Iyi anlaştığınıza göre sorun yoktur heralde :))Katılamadım eşimle tanıştım :) o da istemedi silah yerine geçiyor biliyorsun belgen :) silah kullanmış gibi işlem görüyorsun kavgaya karışınca ama yakın kız arkadaşım milli dünya şampiyona bir sürü derecesi var
Mefkurem eskileri hatırladım canım :) kayınvalidem yanımda şu an normalde bizim yaşadığımız şehirde yaşamıyor
Sen oranı söylemişin ama 2 öğünde tost olunca sanki bana fazla karbon gibi geldiKızlar ben dün menümü yazmışmıydım anımsayamadım:
Sabah : 2 yumurtalı omlet
Salatalık
Ara : süt
Akşam : 1 adet lahmacun
Aylık lahmacun kotam açıktı doldurdum :)) kombi arızalanmış ocağı kullanamayınca çorba salata tavuk yiyecektim birde geç kaldım baya akşam çok acıktım lahmacunda ayda 1 tane serbest onu yedim bol salata eşliğinde
Bugün menüm:
Sabah: kombi arızamız devam ettiği için bugün yapılacak planım yumurtalı peynirli zeytinli kahvaltıydı ama olmadı
Tam tahıllı ekmekten beyaz peynirli domatesli acı biberli tost bol kızarmış + salatalık + 5-6 yeşil zeytin
Öğlen : öğlen planım tostu bugün ama sabah öğlen aynı oldu :)
Tam tahıllı ekmek tost (domatesli,acı biberli)
Akşam: fırın çipura + bol salata
Bu şekilde hesaplayınca 838 kalori
%30 karbo
%40 protein
%31 yağ almış oluyorum hatta yağ Yok gibi azdı salatama ekleyeceğim yağıda hesapladım
Olması gereken % ler ise
%40 karbo
%30 protein
%30 yağ
Karbodan alıp proteine vermişim :) oranlar iyi şimdi bakalım
Valla bedenimize bakıp ders alsak hiç zararlı bişey yemeyizdeGünaydın eşim evde fırsat bu fırsat işleri hallediyorum bitince geleceğim kahvaltıda büyük sınav verdim benim en sorunlu bölge basen kahvaltıda bacaklarıma bakiıp oturken beğenene kadar yok sana bunlardan dedim iyi bir yöntem tavsiye ederim yemeden önce bedeninizi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?