Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok cnm benım bırakırmıyım senı yarı yolda dukana devam hem daha edda gelecek aramıza ramazandan sonra o gelene kadar bız azcık daha zayıflayakta moralımız yerıne gelsın :)

Walla cnm ben yavas yavas acıktım dahada baya var Bide eddacım sen hasta deılmıydın gectımı bıle regl'in

hastayım canımda işyerinde 9 erkekle çalışıyorum nasıl yiyim yanlarında dışarı çıksam yakınlarda fast doot yok lokantalar filan yiyemem
oruö tutuyo gibiyim sabah 2 leblebi attım agzıma bi onunlayım
çok acıktımm çok

Ahhh cnm benım aynı dert desene bende cok sıkıntı cektım mıllet neden tutmadın neden tutmuyon dıe soruyo saf bunlar yaa :) Aksama ne yesek kı :)

Hoppidick gecen bende sordum cvp vermedın eddada sordu onada cvp vermedin senın evde yemek yapabıldıgınden supelerım var o ufaklık nasıl ole nur topu gıbı masallah hayret

çok acık sözlüsünnn hıhhhhh
boy 1.61 ben eşim 1.82 ben kısa değilim o sırık
ah caaaaanımmm...küstünmü kız..napiim eşinin o kadar uzun olduğuğunu neredn bileyim..öpiimde barışalım bacımm..

Hoppidick gecen bende sordum cvp vermedın eddada sordu onada cvp vermedin senın evde yemek yapabıldıgınden supelerım var o ufaklık nasıl ole nur topu gıbı masallah hayret
yaw yaralarımı deşme şimdi murçum..yemek deme bana..tartıdaki rakamı görsen..iyice uçtum vallahi...yinede yazayım..çorca yok, hazır çorba yapıcam..dünden kalan fırında tavuk baget.çok yapmıştım, tekrar fırına sürücem, ısıtıp yedirecem evdekilere..somalide insanlar açlıktan ölüyo dökemem ya şimdi...patlıcan koydum tuzlu suya..oturtma yapıcam..kırmızı biber közledim, onuda sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam..o zamanda camiye gidemem ama..sarımsaksız oluncada yenmiyo, bakalım..eşime sorucam pilav isterse birde pilav yaparım..bu gadder istee..

yok kızz kızmadımm ne kızcam bizim suçumuz ne sırıklar varken bu dünyada

sen iyi döktürmüşsünnn tavuklu yemek yesinler nolacak 1 günlük yemek
patlıcan oturtma bayılırım zatennn
e bideee közlenmiş biberrr ohhhh yakın olsa gelirdim wallaaa

kızlar şimdi size bir sorum var..(haydi sor sor dediğinizi duyar gibiyim)..şimdi efenim ramazanın başından beri hergün 100 gr alan bir kişi (o kişi tahmin ettiğiniz üzere benim) , ramazan sonunda kaç kilo ile sahalara döner???bulana iftarda kebap ısmarlıycaamm..

ohhhh elelrıne saglık cnm benım atılırmı kız hıc delımısın sen yedır yedır :)

Yok artık hergun 100 gr alamazsın delımısın sen 2 gunde desen neyse matematıgım oldum olası kotudur ama sanırsam 4 kıloya yakın alıcaksın 1 ayda

3 günden beri bilgisayar açamıyorum..ne kadar çok şey birikmiş..millet ömrünü facede geçiriyo yaa..

100*30=3 kilo
83 kilo ise bu kişi 86 olarak döner sahalaraa amaa yapmazzzzz!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…