- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.181
kız sen hep böle ayran gönüllü müsün diyetten diyete atlıyon. döverim seni aay ben buraya sen dukan yapıyon diyene geldim.neyse şaka bi yana arkadaşa söledim bunu uygulayan geçen haftada 1. olan arkadaş eminim buraya gelip yazacaktır ne yaptığını.
kızlar niye sustunuzzz açlıktanmııı
Walla cnm ben yavas yavas acıktım dahada baya varBide eddacım sen hasta deılmıydın gectımı bıle regl'in
selam gızlar...........
hastayım canımda işyerinde 9 erkekle çalışıyorum nasıl yiyim yanlarında dışarı çıksam yakınlarda fast doot yok lokantalar filan yiyemem
oruö tutuyo gibiyim sabah 2 leblebi attım agzıma bi onunlayım
çok acıktımm çok
Ahhh cnm benım aynı dert desene bende cok sıkıntı cektım mıllet neden tutmadın neden tutmuyon dıe soruyo saf bunlar yaa :) Aksama ne yesek kı :)
edda kokoş hatun işin gücün yemek mi kız?fotolarına baktım , mantının bile fotosunu çekmişsin uleynn.slmmm gızzzzz nerelerdesinnn
ne yemek yaptın
edda kokoş hatun işin gücün yemek mi kız?fotolarına baktım , mantının bile fotosunu çekmişsin uleynn..bu arada senin boy kaç ?eniştemizin yanında biraz ufacık kalmışsın ..öhhö öhhööö..
edda kokoş hatun işin gücün yemek mi kız?fotolarına baktım , mantının bile fotosunu çekmişsin uleynn..bu arada senin boy kaç ?eniştemizin yanında biraz ufacık kalmışsın ..öhhö öhhööö..
ah caaaaanımmm...küstünmü kız..napiim eşinin o kadar uzun olduğuğunu neredn bileyim..öpiimde barışalım bacımm.çok acık sözlüsünnnhıhhhhh
boy 1.61 ben eşim 1.82 ben kısa değilim o sırık
yaw yaralarımı deşme şimdi murçum..yemek deme bana..tartıdaki rakamı görsen..iyice uçtum vallahi...yinede yazayım..çorca yok, hazır çorba yapıcam..dünden kalan fırında tavuk baget.çok yapmıştım, tekrar fırına sürücem, ısıtıp yedirecem evdekilere..somalide insanlar açlıktan ölüyo dökemem ya şimdi...patlıcan koydum tuzlu suya..oturtma yapıcam..kırmızı biber közledim, onuda sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam..o zamanda camiye gidemem ama..sarımsaksız oluncada yenmiyo, bakalım..eşime sorucam pilav isterse birde pilav yaparım..bu gadder istee..Hoppidick gecen bende sordum cvp vermedın eddada sordu onada cvp vermedin senın evde yemek yapabıldıgınden supelerım var o ufaklık nasıl ole nur topu gıbı masallah hayret
ah caaaaanımmm...küstünmü kız..napiim eşinin o kadar uzun olduğuğunu neredn bileyim..öpiimde barışalım bacımm..
yaw yaralarımı deşme şimdi murçum..yemek deme bana..tartıdaki rakamı görsen..iyice uçtum vallahi...yinede yazayım..çorca yok, hazır çorba yapıcam..dünden kalan fırında tavuk baget.çok yapmıştım, tekrar fırına sürücem, ısıtıp yedirecem evdekilere..somalide insanlar açlıktan ölüyo dökemem ya şimdi...patlıcan koydum tuzlu suya..oturtma yapıcam..kırmızı biber közledim, onuda sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam..o zamanda camiye gidemem ama..sarımsaksız oluncada yenmiyo, bakalım..eşime sorucam pilav isterse birde pilav yaparım..bu gadder istee..
ah caaaaanımmm...küstünmü kız..napiim eşinin o kadar uzun olduğuğunu neredn bileyim..öpiimde barışalım bacımm..
yaw yaralarımı deşme şimdi murçum..yemek deme bana..tartıdaki rakamı görsen..iyice uçtum vallahi...yinede yazayım..çorca yok, hazır çorba yapıcam..dünden kalan fırında tavuk baget.çok yapmıştım, tekrar fırına sürücem, ısıtıp yedirecem evdekilere..somalide insanlar açlıktan ölüyo dökemem ya şimdi...patlıcan koydum tuzlu suya..oturtma yapıcam..kırmızı biber közledim, onuda sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam..o zamanda camiye gidemem ama..sarımsaksız oluncada yenmiyo, bakalım..eşime sorucam pilav isterse birde pilav yaparım..bu gadder istee..
kızlar şimdi size bir sorum var..(haydi sor sor dediğinizi duyar gibiyim)..şimdi efenim ramazanın başından beri hergün 100 gr alan bir kişi (o kişi tahmin ettiğiniz üzere benim) , ramazan sonunda kaç kilo ile sahalara döner???bulana iftarda kebap ısmarlıycaamm..
kızlar şimdi size bir sorum var..(haydi sor sor dediğinizi duyar gibiyim)..şimdi efenim ramazanın başından beri hergün 100 gr alan bir kişi (o kişi tahmin ettiğiniz üzere benim) , ramazan sonunda kaç kilo ile sahalara döner???bulana iftarda kebap ısmarlıycaamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?