Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen oranı söylemişin ama 2 öğünde tost olunca sanki bana fazla karbon gibi geldi

Akşam karbo almayınca sorun olmayacaktır canım banada öyle geldi ama bakınca orana ve kaloriye iyi hatta önceki kalorilerim 600 geçmiyordu şimdi yükselttim 800 lere çıkarttım yavaş yavaş sağlıklı şekilde artıracağım

Muhtemelen balık sayesinde düzenlendi oran :) akşam kesin balık ve salata yemeliyim Zaten akşam ağırlık sporum biraz yoğun

Kayınpeder Yok canım benimde eliminde vefat ettiler

Kızlar doktor sindirim yolu enfeksiyonu dedi şuan serum takıldı kan alındı idrar ve kaka tahlili yapılacak sonuçlar ne çıkacak bakalım

Çok geçmiş olsun canım

Gruba girmeden 1,5 ay öncesinde 1 ay boyunca kilo veremedim (kaçamak vs yapmadığım halde)
O dönemde gliforun türevi ins.direnci için olan ilacı bırakmıştım. Dolayısıyla direnç kırılsın diye sporu arttırdı. İşe yaradı. Diyetisyen artık sporu böyle devam etmem gerektiğini söyledi:)

Teşekkür ederim şükür kazanan ben oldum. 4 kilo vermeyle etrafımda farkedilmeye başlandı çok şükür. Daha da motive oldum.
Tebrikler canım diyeti bozup pişmanlık duyacağına eminim şimdi çok mutlusundur. Hele bir incecik olalım asıl o zaman yüzümüz gülecek
Afiyet olsun, gayet guzel kapatmışsın günü.
Sağol Dilekciğim kalpler karşılıklı. Inan ben de hepinizi çok seviyorum bu takım benim umudum. Dilerim birlikte dostluk kardeşlik içinde şu kiloları yağları atar ve yine burada birbirimize destek olarak inceliğimizi koruruz
Ekimciğim sabah be öğlen biraz daha besleyici mi yesen, fazla hafif gözüktü gözüme.
Ne olsun aynı abla kızlarla boğışuyorum bi gün erkene aldık gidişi perşembe günü yola çıkıcaz çantaları hazırlıyorum işte
Inşallah çok iyi geçer tatilin, rahatlar bol bol yürüyüş yaparsın canım.
Oyu olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyenin olsam bunu beğenirdim
Güzel Dilekciğim, akşam bir tık erken olsa daha iyi olabilirdi belki.
Bence de epey reklam gibi de acaba ise yarar mi diye aklımdan gecirdim
Çörek otu zaten çok faydalıymış. Ama aspir yağını ilk defa duyuyorum sanırım. Ben eski sporcu eda nin yaptığı gibi bazen beyaz peynire çörek otu döküyorum iyi oluyor. Aslında sütlü yulafa da katabilirim

Tekrar geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmez
Zaten serumla çabuk toparlar heralde
inşallah abla uyuyor şimdi serum bitmek üzere

sagol canım

Mefkurem geldim kusura bakma çok merakta bıraktım. Üstteki mesajları akşam yazmıştım gönderdim zannediyordum gitmemiş Allahtan öylece gönderilmeye hazır bekliyordu
Akşam habersiz misafir geldi, çok geç gittiler. Sonrasında çocukları uyutmak çok zor oldu. Sonrasında ben se uyuyakalmışım. Sabah da oğlumu bir telaş kaldırıp yüzmeye götürdüm filan derken yazamadım. Iyiyiz çok şükür kaçamak yapmadığım için de mutluyummenüm şimdi geliyor...

Dünkü menüm:
Sabah 10.00
2 tb ekmeği ve 2 dilim beyaz peynirden tost
Öğle 16.00
7 yk taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Aksam 16.00 -19.30 arası
1 şeftali
5 hurma
2 avuç yerfıstığı
1 sütlü kahve
Su 2 lt
Spor
15 dk aerobik
15 dk Leslie
10 squat
16.00 - 19.30 açıklaması birazdan...
( çocuklar rahat vermiyor)

bedeninle konuşmak ona isteklerini söylemek cidden işe yarar bir yöntem:)

bir sürü derecesi olsa da bizim ülkede bu tarz sporcular değer görmüyor malesef futbolcu yada basketçi değilse para da destekte yok

Aşırı duygusal bir kova burcu insanı olarak beni uzun zamandır üzen zihnimi meşgul eden bir konuda sabah bir telefon görüşmesi yaptım. Çok kötü geçti. Arkasından yaklaşık 2 saat ağladım. Günün geri kalanı da olabildiğince melankolik ve ağlamaklı geçti. Aslında oğlumun okulu ile ilgili önemsiz lüzumsuz bir mesele ve ağlamalarımin yarısı kendime kızdığım içindi. En kötüsü okulu değiştiririz olur biter. Neyse akşam gelen misafir de çok sevdiğim bir arkadaşım. Eşimden duyunca moralimin bozuk olduğunu beni görmeye gelmişler, ellerinde revani ile
Başa dönersem kahvaltı çok üzgün olduğum için tostla geçti. Öğleye kadar çok acıkarak hata yaptım. Gayet doyurucu yedim ama içimdeki canavar uyandı malesef. Gözüm döndü, bu kilolarımın da sebebi olan çılgınca yeme isteği resmen baş gösterdi, tamamen duygusal açlık. Buzdolabını kaç defa açtım bilmiyorum. Eşim anladı yeme krizimin tuttuğunu yardımcı olmak istedi gel dışarı çıkalım dedi ama kabul etmedim. (Galiba arkadaşımı o ara aramış). Mutfaktan çıkmadım ama sadece yukarıda yazdıklarımı yedim. Belki size fazla gelebilir ama ben hala çok mutluyum. Hayatimda ilk defa bu krizi bu kadar az hasarla atlattım. Arkadaşım geldiğinde aslında atlatmıştım. Revaninin yüzüne bile bakmadım. Bir defa başardıysam tekrar başarırım diye bir umut var artık içimde. Kesinlikle bu takımda olduğum için başardığımı düşünüyorum. Normalde mücadele edemez yarın yeniden başlarım şimdi yiyip rahatlamaya ihtiyacım var diye düşünürdüm Size hesap verme duygusu ve sizin bana olan güveninizi sarsmak istememem beni frenledi. Birlikte başaracağımıza inancım arttı

Ohh içimi döktüm şimdi biraz geçmiş yapayım.
Bu arada askrhpozitif çok geçmiş olsun bitanem inşallah tez zamanda düzelir Hümacık demek ki dünden beri rahatsızmış yavrucak. Her zaman ben de bunu tecrübe ediyorum çocuk milleti mızmızsa vardır bir sebebi her zaman dikkate almak lazım.

Canım bizim yolumuz uzun inişler çıkışlar olacak bizler besinlere olan bağımlılığımızla değil beyin obezliği ile ve duygusal açlıkla savaşıyoruz bundan sonra sinirlenince üzülünce spor yap aç müziği dans et en azından, ama böyle imişler çıkışlar olsa da önemli olan yola devam etmek, yolumuzda ilerlerken elbette durup dinleneceğimiz soluk alacağımız anlar olacak ama devam edeceğiz battı balık yan gider demeyeceğiz ve o zaman yolu bitireceğiz hiç suçluluk duyma Zaten duymamanda güzel gayet güzel atlatmışsın elimese tebrikler ne güzel eşini tanıyor yardımcı olmaya çalışmış sana destek olmuş

Mücadeleyi harika bir şekilde başarıyla atlatmışsın.masallah sana

Aynen katılıyorum Ceyda, ama bu gerçekten benim için büyük bir aşamaydı. Inşallah bundan sonra daha azimli olacağım. Bu arada squat hiç hoşuma gitmedi benim yaa. Topu topu 10 tane yaptım gerçi Sanki dizlerime çok yük biniyor gibi oldu. Ben yürüyüşe devam edip başka hareketler denemeyi düşünüyorum.

Bugün çok badireler atlattım. Kadın olmak ne zor ya Kadın hastaliklarindan doktora gittim bu durum.normal değil biyopsi alalım dediler ve dedikleri an aldılar. Tansiyonum düştü sekerim düştü ufak bir baygınlık geçirdim. Kasığımda hâlâ ağrım var hafiften. Sekerim düşüp soğuk soğuk terleyince orda doktor kesme şeker verdi ağzıma. Zar zor eve geldigimde de hâlâ sekerim ve tansiyonum düşüktü. Bir haşlanmış yumurta çiçek ekmegin bir parçasını zeytin ve bir kaç dilim sucuk yedim. Anca kendimi topladım. Hazırlayacak enerjim olmadigindan masada olanlardan yedim. Şimdi daha iyiyim ama buğday ekmeği yemiyordum annemde mecbur kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…