- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.821
Tekrar geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmezKızlar doktor sindirim yolu enfeksiyonu dedi şuan serum takıldı kan alındı idrar ve kaka tahlili yapılacak sonuçlar ne çıkacak bakalım
Sen oranı söylemişin ama 2 öğünde tost olunca sanki bana fazla karbon gibi geldi
Kızlar doktor sindirim yolu enfeksiyonu dedi şuan serum takıldı kan alındı idrar ve kaka tahlili yapılacak sonuçlar ne çıkacak bakalım
Edacım geldiğindede demiştin günde 2 sefer spor yapmam lazım diye
Yalnız diyetisyenler genelde başlangıçta pek spor vermiyor
Seninki niye böyle birden çok verdiki
Valla kendi adıma yarını boş geçmek iyi olacak
Halâ kas ağrılarım geçmedi
Tebrikler canım diyeti bozup pişmanlık duyacağına eminim şimdi çok mutlusundur. Hele bir incecik olalım asıl o zaman yüzümüz gülecekTeşekkür ederim şükür kazanan ben oldum. 4 kilo vermeyle etrafımda farkedilmeye başlandı çok şükür. Daha da motive oldum.
Afiyet olsun, gayet guzel kapatmışsın günü.Bugünkü mönüm
7.30
2 gunkurusu kayısı
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
15.00
Bir kaç tane badem fındık leblebi(toplam yarim avuç var yok)
18.30
Bir tabak taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Bir salatalık
2 litre su
Spor yok.
@nanekekik
Sağol Dilekciğim kalpler karşılıklıedibecigim sana git Gide bağlanıyorum:)niye diye sor:)
Pes etmedin iradem zayıf demene rağmen dussen bile kalkmasını bildin, senin iyiliğin için yapılan eleştirileri kulak arkası yapmadın kolayı seçip kacmadin ve 9.takima bağlı buranın bizim için büyük bir nimet olduğunu anlayıp sımsıki sarildin,iyki geldin iyki varsın canım
bende ip atlayamiyirum iple cebellesiyorum resmen:)çocukken nasıl atlardik çinçan oynardık hemde:)
Ekimciğim sabah be öğlen biraz daha besleyici mi yesen, fazla hafif gözüktü gözüme.menüm
11:45
1.5 kk peynir
domates salatalık sivri biber
1 y. zeytin
16 :20
2 bardak m.suyu limon yoğurttan ayran
2 kayısı
yarım kk peynir
19:45
1 kase sade mercimek çorbası
1 kaseden az z.yağlı bamya
1 salatalık
su 3. lt deyim
spor
150 bacak 100er kol yayla çalışma
50 bacak 150 şer kol 1+1 er kg luk ağırlıkla çalışma
@nanekekik
Inşallah çok iyi geçer tatilin, rahatlar bol bol yürüyüş yaparsın canım.Ne olsun aynı abla kızlarla boğışuyorum bi gün erkene aldık gidişi perşembe günü yola çıkıcaz çantaları hazırlıyorum işte
Oyu olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyenin olsam bunu beğenirdimBugünkü menüm:
Sabah: 11.00
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
Ara: 14:00
4 adet eti form (yarım paket)
Akşam: 17.30
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
Ara: 19.30
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
Su:2,5 lt
Spor: 17.00 45 dk leslie
Spor: 21.00 45 dk leslie
@nanekekik
15 dk sonra saat 9 sporumu yapacağım. Hazırlandım bekliyorum. Ara menüden 1,5 saat geçmesini bekliyorum.
Güzel Dilekciğim, akşam bir tık erken olsa daha iyi olabilirdi belki.9:30
2 ceviz
12:00
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
4:30
1kase siyah üzümlu sütlü yulaf ezmesi
8:00
Yoğurt
1tabak tavuk yemeği 3 parçada patetes
Bol su 2 büyük bardak yeşil çay
Spor şimdilik 50 sguat
45 dk sıkılaşma hareketleri yapicam
Çörek otu zaten çok faydalıymış. Ama aspir yağını ilk defa duyuyorum sanırım. Ben eski sporcu eda nin yaptığı gibi bazen beyaz peynire çörek otu döküyorum iyi oluyor. Aslında sütlü yulafa da katabilirimBence de epey reklam gibi de acaba ise yarar mi diye aklımdan gecirdim
inşallah abla uyuyor şimdi serum bitmek üzereTekrar geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmez
Zaten serumla çabuk toparlar heralde
sagol canımAkşam karbo almayınca sorun olmayacaktır canım banada öyle geldi ama bakınca orana ve kaloriye iyi hatta önceki kalorilerim 600 geçmiyordu şimdi yükselttim 800 lere çıkarttım yavaş yavaş sağlıklı şekilde artıracağım
Muhtemelen balık sayesinde düzenlendi oran :) akşam kesin balık ve salata yemeliyim Zaten akşam ağırlık sporum biraz yoğun
Kayınpeder Yok canım benimde eliminde vefat ettiler
Çok geçmiş olsun canım
bedeninle konuşmak ona isteklerini söylemek cidden işe yarar bir yöntem:)Günaydın eşim evde fırsat bu fırsat işleri hallediyorum bitince geleceğim kahvaltıda büyük sınav verdim benim en sorunlu bölge basen kahvaltıda bacaklarıma bakiıp oturken beğenene kadar yok sana bunlardan dedim iyi bir yöntem tavsiye ederim yemeden önce bedeninizi bakin
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versinKızlar doktor sindirim yolu enfeksiyonu dedi şuan serum takıldı kan alındı idrar ve kaka tahlili yapılacak sonuçlar ne çıkacak bakalım
bir sürü derecesi olsa da bizim ülkede bu tarz sporcular değer görmüyor malesef futbolcu yada basketçi değilse para da destekte yokKatılamadım eşimle tanıştım :) o da istemedi silah yerine geçiyor biliyorsun belgen :) silah kullanmış gibi işlem görüyorsun kavgaya karışınca ama yakın kız arkadaşım milli dünya şampiyona bir sürü derecesi var
Mefkurem eskileri hatırladım canım :) kayınvalidem yanımda şu an normalde bizim yaşadığımız şehirde yaşamıyor
inşallah ilaç gerekmeden probiyotiklerle çözülecek bir şeydir çok geçmiş olsun tekrardanKızlar doktor sindirim yolu enfeksiyonu dedi şuan serum takıldı kan alındı idrar ve kaka tahlili yapılacak sonuçlar ne çıkacak bakalım
bir sürü derecesi olsa da bizim ülkede bu tarz sporcular değer görmüyor malesef futbolcu yada basketçi değilse para da destekte yok
Aşırı duygusal bir kova burcu insanı olarak beni uzun zamandır üzen zihnimi meşgul eden bir konuda sabah bir telefon görüşmesi yaptım. Çok kötü geçti. Arkasından yaklaşık 2 saat ağladım. Günün geri kalanı da olabildiğince melankolik ve ağlamaklı geçti. Aslında oğlumun okulu ile ilgili önemsiz lüzumsuz bir mesele ve ağlamalarımin yarısı kendime kızdığım içindi. En kötüsü okulu değiştiririz olur biter. Neyse akşam gelen misafir de çok sevdiğim bir arkadaşım. Eşimden duyunca moralimin bozuk olduğunu beni görmeye gelmişler, ellerinde revani ile
Başa dönersem kahvaltı çok üzgün olduğum için tostla geçti. Öğleye kadar çok acıkarak hata yaptım. Gayet doyurucu yedim ama içimdeki canavar uyandı malesef. Gözüm döndü, bu kilolarımın da sebebi olan çılgınca yeme isteği resmen baş gösterdi, tamamen duygusal açlık. Buzdolabını kaç defa açtım bilmiyorum. Eşim anladı yeme krizimin tuttuğunu yardımcı olmak istedi gel dışarı çıkalım dedi ama kabul etmedim. (Galiba arkadaşımı o ara aramış). Mutfaktan çıkmadım ama sadece yukarıda yazdıklarımı yedim. Belki size fazla gelebilir ama ben hala çok mutluyum. Hayatimda ilk defa bu krizi bu kadar az hasarla atlattım. Arkadaşım geldiğinde aslında atlatmıştım. Revaninin yüzüne bile bakmadım. Bir defa başardıysam tekrar başarırım diye bir umut var artık içimde. Kesinlikle bu takımda olduğum için başardığımı düşünüyorum. Normalde mücadele edemez yarın yeniden başlarım şimdi yiyip rahatlamaya ihtiyacım var diye düşünürdümSize hesap verme duygusu ve sizin bana olan güveninizi sarsmak istememem beni frenledi. Birlikte başaracağımıza inancım arttı
Mücadeleyi harika bir şekilde başarıyla atlatmışsın.masallah sanaAşırı duygusal bir kova burcu insanı olarak beni uzun zamandır üzen zihnimi meşgul eden bir konuda sabah bir telefon görüşmesi yaptım. Çok kötü geçti. Arkasından yaklaşık 2 saat ağladım. Günün geri kalanı da olabildiğince melankolik ve ağlamaklı geçti. Aslında oğlumun okulu ile ilgili önemsiz lüzumsuz bir mesele ve ağlamalarımin yarısı kendime kızdığım içindi. En kötüsü okulu değiştiririz olur biter. Neyse akşam gelen misafir de çok sevdiğim bir arkadaşım. Eşimden duyunca moralimin bozuk olduğunu beni görmeye gelmişler, ellerinde revani ile
Başa dönersem kahvaltı çok üzgün olduğum için tostla geçti. Öğleye kadar çok acıkarak hata yaptım. Gayet doyurucu yedim ama içimdeki canavar uyandı malesef. Gözüm döndü, bu kilolarımın da sebebi olan çılgınca yeme isteği resmen baş gösterdi, tamamen duygusal açlık. Buzdolabını kaç defa açtım bilmiyorum. Eşim anladı yeme krizimin tuttuğunu yardımcı olmak istedi gel dışarı çıkalım dedi ama kabul etmedim. (Galiba arkadaşımı o ara aramış). Mutfaktan çıkmadım ama sadece yukarıda yazdıklarımı yedim. Belki size fazla gelebilir ama ben hala çok mutluyum. Hayatimda ilk defa bu krizi bu kadar az hasarla atlattım. Arkadaşım geldiğinde aslında atlatmıştım. Revaninin yüzüne bile bakmadım. Bir defa başardıysam tekrar başarırım diye bir umut var artık içimde. Kesinlikle bu takımda olduğum için başardığımı düşünüyorum. Normalde mücadele edemez yarın yeniden başlarım şimdi yiyip rahatlamaya ihtiyacım var diye düşünürdümSize hesap verme duygusu ve sizin bana olan güveninizi sarsmak istememem beni frenledi. Birlikte başaracağımıza inancım arttı
Aynen katılıyorum Ceyda, ama bu gerçekten benim için büyük bir aşamaydı. Inşallah bundan sonra daha azimli olacağım. Bu arada squat hiç hoşuma gitmedi benim yaa. Topu topu 10 tane yaptım gerçiCanım bizim yolumuz uzun inişler çıkışlar olacak bizler besinlere olan bağımlılığımızla değil beyin obezliği ile ve duygusal açlıkla savaşıyoruz bundan sonra sinirlenince üzülünce spor yap aç müziği dans et en azından, ama böyle imişler çıkışlar olsa da önemli olan yola devam etmek, yolumuzda ilerlerken elbette durup dinleneceğimiz soluk alacağımız anlar olacak ama devam edeceğiz battı balık yan gider demeyeceğiz ve o zaman yolu bitireceğiz hiç suçluluk duyma Zaten duymamanda güzel gayet güzel atlatmışsın elimese tebrikler ne güzel eşini tanıyor yardımcı olmaya çalışmış sana destek olmuş
Teşekkür ederim Erva.Mücadeleyi harika bir şekilde başarıyla atlatmışsın.masallah sana
Tamam canım öyle yapayım zaten elim ayağım titriyor suanBence bukadar kismadan protein sebze ağırlıklı beslenirsen spor ve bol su ile de çok güzel kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?