Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle canım bi oturuşta bi tabaktan fazla salçalı yağlı makarna mantı bitirebiliyormuşum hiç dikkat etmeden ne kadar kötü bir durum

ayy valla cnm keşkede
Şimdi çok uzun zaman var gibi geliyor
Ama zaman öyle çabuk geçiyorki bi bakmışız aylar geçmiş
Daha geçen yılbaşı gibiydi bak 8.aya geldik bile

tmm cnm sağolasın
Insallah biz hepimiz çok iradeli ve azimli oluruz, bir bakarız ki yılbaşı gelmiş ve biz çok daha ince, bedenimizle barışık ve mutluyuz
Balığın ve peynirin %30 'dan daha fazla yağ olacağını düşünürdüm ilginç...
Amanın ben bedenime baksam yemeden içmeden kesilmem lazim
Ayy ben okudukça yemek fikirleri düşüyor aklıma. Bugün de balık mi alsam
Ben de de insulin direnci var, biraz daha spora ağırlık mi versem kiama dizlerim ağrıyacak diye çok korkuyorum. Bu kilolarla dizlerim zaten yıpranıyor bir de spor yapıp perişan etmesem mi diyorum kararsız kaliyorum.
bir sürü derecesi olsa da bizim ülkede bu tarz sporcular değer görmüyor malesef futbolcu yada basketçi değilse para da destekte yok
Çok üzücü gerçekten halbuki ne güzel spor dalları var. Varsa yoksa futbol.

Normalde sabahları yumurta muhakkak yiyorum ama bugün hata ettim inşallah çok etkilemez değerlendirmen için teşekkürler günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum senbiki defa yapıyorsan bravo ne diyeyim iyi yağ yakmalar

Merhaba canım menüler mesela dununku bugün yarınınki diğer gün mu paylaşılıyor öylemi yapıyorsunuz bendemi öyle yazayım daha mantıklı bi gün önce ne yaptıysan birkerede yaziyorsun

bende böyle düşünüyorum önüm de neler duruyor ama şu gruba katıldım ya yazamam buraya diye yemiyorum çok dogru

Kızlar selam napıyonuz bakayım ben öğlen 4 köfte ve 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim akşamı bilmiyorum valla midem şiş nedense kızlarda uyyyor yarın gidiyoruz bavulları hazırladım gibi gören taşınıyor zanneder valla nerdeyse hepsi de kızlarla alakalı şeyler salıncaklarını dahi aldık çok seviyorlar salıncaklarını:)

Merhaba canım menüler mesela dununku bugün yarınınki diğer gün mu paylaşılıyor öylemi yapıyorsunuz bendemi öyle yazayım daha mantıklı bi gün önce ne yaptıysan birkerede yaziyorsun
Yok canım grupça hergün akşam yeme işi bitince bütün günü yazıyoruz. Öyle daha iyi oluyor aynı gün akşam günü muhasebesi gibi oluyor. Sen de öyle yap. Ben dün misafir ve çocuklar yüzünden girip yazamadım.

Selam Seydacim öğle gayet sağlıklı olmuş. Son hazırlıklar da tamam desene, hamaratsın maşallah. Ben son dakikaya bırakır hem gecikir hem perişan olurdum

Geçmiş olsun canım kötü olmuş. Şükür şimdi biraz toparlamışsın. Dinlen bugün yarına bir şeyin kalmaz inşallah. Beni de kan tutar. Bir defasında parmağıma ufak bir dikiş atılmıştı az daha bayılacaktım.

Ben de de insulin direnci var, biraz daha spora ağırlık mi versem kiama dizlerim ağrıyacak diye çok korkuyorum. Bu kilolarla dizlerim zaten yıpranıyor bir de spor yapıp perişan etmesem mi diyorum kararsız kaliyorum.

Bu krizi başarı ile atlatmışsın tebrik ediyorum canın.
Sadece hatırlatmak istiyorum fıstık çok yağlı ya onu başka zamanlarda dikkatli tüketmelisin.

Günlük bir saat yürüyüş süper...
Arada olur ama daha akşamı yemediğin için değiştirme şansın var...

Ohh iyi tatiller şimdiden. Gittiğinde yediklerine dikkat et kilo almadan gel :)

Canım sumo squatı dene bende 10 tane yapamıyordum şimdi tek seferde 50 yapıyorum
400 ip atladım bende

Canım geçmiş olsun neyden şüphelendi doktor şikayetin neydi benimde sıkıntılarım varda bi şey bulamadı doktor daha iyi bi doktora gidicem kadınların derdi biter mi

Selam canım afiyet olsun ee öyle sokağa çıkarken bile koca çantalar oluyor benim 1 senin 2 tane :) hep ikizim olsun istemiştim ama oğlum doğunca dedim ki ay iki tane olsa ne yapardım :) kök söktürdü bana :)

Selam Seydacim öğle gayet sağlıklı olmuş. Son hazırlıklar da tamam desene, hamaratsın maşallah. Ben son dakikaya bırakır hem gecikir hem perişan olurdum

Teşekkürler canım herşeyi önceden hazırlamayı seviyorum kızların bişeyi eksik kalmasın diye daha da özendim

Kendi evim zaten canım kendi mutfağım dikkat ederim tabi aynen devam

Onların tatlılıkları bütün yorgunluğu alıyor bi gülüşleri unutturuyor bütün zorlukları İnan yoksa biz hala bir sürü sağlık sorunuyla uğraşıyoruz ama mucizelerim onlar hayata sımsıkı bağlandı bende onlara

Genel olarak kuru yemişler yağlı biliyorum ama yer fıstığını daha masum düşününüyordum. Tüh bugün de yedik hem de baya çok. Uyarın için teşekkürler, bundan sonra miktarına dikkat edeceğim.

tamamdır bir de sumosunu deneyeyim

Bnu okumuştum önceden çok şaşırmştm.

plasticwoman canım regl dönemim yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. Ve bu üçüncü kezdir aynı oluyorum. Polikistik over hastasiyim ama hiçbir zaman bu şekilde olmamıştım. Bazen böyle durumlar kötü şeylerin habercisi olabilir dedi. Sonucu bekleyip göreceğiz nedenini

Günaydınnnnn güzeller

Günlerden çarşambaaaaaa

Yani yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcazzz

Tartılcazzzzzz

Herkes ona göre önlemini alsın
Mefkurem bak çarşambanın bile sonu yaklaştı. Benim tartı pekiyi şeyler söylemiyor ama hayırlısı bakalım, hurmalar, fıstıklar acısını çıkarıyor, bu konuya biraz eğilmem lazım. Yoğurt çok daha iyi bir alternatif ama alışkanlık işte. Ama mecburum bu alışkanlıklar değişecek.
Edibe12 edibe sabahta uğramamışın cnm merak ettim iyice
Sorma canım bazen kayıplara karışıyorum Neyse bak acısını çıkarıp sizi mesajlara boğdum
Olabilir abla organik tavuk bulunca biraz coşmuş olabilirim
Organik de olsa ben endişelenmeye başlamıştım yeterince dengeli beslenmiyorsun diye. Neyse şimdi menülerin baya çeşitlendi, bak bugün sebze ve köfte de yemişsin Rabbim her şeyin içine ayrı bir şifa koymuş. Mesela ben organik tavuk bulamıyorum diye uzun süre eve tavuk almadım hatta anasınıfındayken bile oğluma tembih ederdim yemekte tavuk çıkarsa yeme diye. Sorma bizde ailece B6 eksikliği çıktı, doktor çocukların ikisine de doktor B6 vitamini yazdı. Doğal olarak nasıl B6 alınır diye araştırınca baktık tavukta varmış. Şimdi ara tara doğalını buluyoruz. Denge çok önemli.

1 poğaçanın tadı ile 2 dilim ekmeğin tadı bir mi ahh ahhh... Şaka yapıyorum, artık lezzetin kölesi olmak yok. Iyyk poğaça ne öyle mis gibi tb ekmek dururkenKendime pek inandırıcı gelmedi ama bilinçaltıma mesaj gitmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…