- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.861
Yok canım sekerim yok yani öyle bişey hiç demedi kadın doğuma çocuk için gitmistimŞeker hastası ilacıymış şekerin mi var emin mi doktor ve sana açıklama yapmadı mı?
Ben kadın doğuma gitmiştim cocuk tedavisi için zayıflamaya yardım edecek dedi ama içemiyorumBen kullanıyorum. Benim yüksek oranda insulin direncin var. Bir de o ilaç pcos için de ıyi diye doktor verdi. Duydugum kadarıyla bazı diyetisyenler sadece zayıflamak için de veriyormuş. Hiç hastalığı olmadan da. Diyetisyen mi verdi ya da hangi doktor ne sikayetle verdi acaba
Mefkurem bak çarşambanın bile sonu yaklaştı. Benim tartı pekiyi şeyler söylemiyor ama hayırlısı bakalım, hurmalar, fıstıklar acısını çıkarıyor, bu konuya biraz eğilmem lazım. Yoğurt çok daha iyi bir alternatif ama alışkanlık işte. Ama mecburum bu alışkanlıklar değişecek.
Sorma canım bazen kayıplara karışıyorumNeyse bak acısını çıkarıp sizi mesajlara boğdum
Organik de olsa ben endişelenmeye başlamıştım yeterince dengeli beslenmiyorsun diye. Neyse şimdi menülerin baya çeşitlendi, bak bugün sebze ve köfte de yemişsinRabbim her şeyin içine ayrı bir şifa koymuş. Mesela ben organik tavuk bulamıyorum diye uzun süre eve tavuk almadım hatta anasınıfındayken bile oğluma tembih ederdim yemekte tavuk çıkarsa yeme diye. Sorma bizde ailece B6 eksikliği çıktı, doktor çocukların ikisine de doktor B6 vitamini yazdı. Doğal olarak nasıl B6 alınır diye araştırınca baktık tavukta varmış. Şimdi ara tara doğalını buluyoruz. Denge çok önemli.
1 poğaçanın tadı ile 2 dilim ekmeğin tadı bir mi ahh ahhh... Şaka yapıyorum, artık lezzetin kölesi olmak yok. Iyyk poğaça ne öyle mis gibi tb ekmek dururkenKendime pek inandırıcı gelmedi ama bilinçaltıma mesaj gitmiştir umarım
gayet güzel canım e7Bugünkü mönüm
7.30
2 gunkurusu kayısı
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
15.00
Bir kaç tane badem fındık leblebi(toplam yarim avuç var yok)
18.30
Bir tabak taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Bir salatalık
2 litre su
Spor yok.
North River
ben begendim ablamenüm
11:45
1.5 kk peynir
domates salatalık sivri biber
1 y. zeytin
16 :20
2 bardak m.suyu limon yoğurttan ayran
2 kayısı
yarım kk peynir
19:45
1 kase sade mercimek çorbası
1 kaseden az z.yağlı bamya
1 salatalık
su 3. lt deyim
spor
150 bacak 100er kol yayla çalışma
50 bacak 150 şer kol 1+1 er kg luk ağırlıkla çalışma
North River
super sporda öyleBugünkü menüm:
Sabah: 11.00
1 zeytin
1 haş. Yumurta
1 dilim b.peynir
1 dilim tb ekmek
1 domates
Ara: 14:00
4 adet eti form (yarım paket)
Akşam: 17.30
1 dilim tb ekmek
4 köfte
Çoban salata
Ara: 19.30
1 kase yoğurt
1/2 limon suyu
1 tk pul biber
1 diş sarımsak
Su:2,5 lt
Spor: 17.00 45 dk leslie
Spor: 21.00 45 dk leslie
North River
15 dk sonra saat 9 sporumu yapacağım. Hazırlandım bekliyorum. Ara menüden 1,5 saat geçmesini bekliyorum.
güzel dilegim9:30
2 ceviz
12:00
1yumurtadan omlet
Beyaz peynir 1dilim
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
4:30
1kase siyah üzümlu sütlü yulaf ezmesi
8:00
Yoğurt
1tabak tavuk yemeği 3 parçada patetes
Bol su 2 büyük bardak yeşil çay
Spor şimdilik 50 sguat
45 dk sıkılaşma hareketleri yapicam
cocouk hasta normalMenüm gelsin dengesiz bugün menüm saatleri hatırlamıyorum
Sabah( ayak üstü atistirdiim hepsini aynı anda yiyemedim)
1 kk peynir
1 kırmızı biber
1 domates
5 gibi
1 kirmizi erik
Az bişey üzüm
(19:20)
1 kepçe mercimek çorbası
Az marul salatası
Domatesli sarımsaklı patlıcan sote
Su: 2lt
Spor 15+15 bölgesel hareketler
Bugün beyin olarak çok yoruldum
süperrKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
6 tane böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
5 köfte
Salata
Su 3 lt
Spor yok bavul hazırlama kızlarla olunca zor oldu tabi eskiden ne kolaydı
ilk etapta elma sırksı ve cork otu yagı ıle basla o kadar yagı aynı anda içmekt iyiy degil aspırın zararlarıda varDiyet ve sporu hayatımıza davet ettik. Onları daha güzel agirlayalim diye araştırıyorum:)
abla bu elliye +20dk ekliyorum dimi bölgesel dogrumudurNorth River 50 dk tempolu yürüyüş spora ek yapıldı :)
veeee itirafbenim canım çok fazla şekerli çekti biraz da acıkmıştım yemesem de olurdu da şekerli diye bedenim isyan etti beynim de ona uydu
1 muz çiğ fındık bir kaçta ceviz yedim
canım sende inusilin varsa muz incir üzüm kavun karpuz gibi meyveler gi yuksek oldugu için yasaklı evet ama yoksa arada sırada cok olgun olmasın yarım spor oncesi tüketmek iyiSpor gumledii :)) kaçamağın da en sağlıklısı olmuş. Vücut istediyse vardır bir bildiği. Bugün benim de cânim çok muz çekti. Diyette çok önerilmiyor ama yarın da canım isterse bir yerim şişmesin diye yerim belki
begendim valla spor mu yaptın bideIyi geceler
Zorlada olsa spor yapıldı
Bugünüde boş geçmemiş oldum
Şeker orucu 2.gün
8.30
Zencefilli limonlu kür
9.00
1 taze kaysı
10.30
1 kabaklı 2 yumurtalı menemen
3 ceviz
15.00
1 muz
Yoğurt
18.00
2 köfte
Avuç içi ince et
Yarım hindi şiş
Salata
Yoğurtlu kabak sal.
1 közlenmiş patlıcan
Su 2 lt
Spor
45 dk bant
10 dk bölgesel =55 dk
North River
aynı tarıfı nette gördum gecen sene cok pratık öyle heryerde batmıyor super oluyorbuzlu buzlu rondodan geçiriyorsun un gibi oluyor varsa 1 de portakalı da çek ohh mis biraz şeker ve sıcak suyla iyice karıştırıp soğuk su ekleyip süzüyorsun bu yöntem çok kolayıma geliyor benim sıpa sürekli bir şeyler içmek istiyor ev de yoksa direk bakkaldan alıyor evde sık sık meyveleri kaynatıp m. suyu yapıyorum bazen olmayınca limonata yapayım bari dedim hazırda limon bulunsun
canım spor yaparken sure tutarsan yarışa dahil olmak istiyorsan tabi spor yarılımız var grup içindeKızlar merhabalar hayırlı geceler kusura bakmayın bugün hiç giremedim inşallah birdaha olmayacak çok doluydu bugün evim.bugun spor olarak birşey yapamadım sadece uyandığımda 150 tane ip atladım hep ayaktaydim misafir doluydu ev belki yürüyüşten daha çok kalori yakmisimdir
Uyanık olan yok galiba arkadaşlar ağırlık çalışıp uyuyacağım
canım hrkes calori hesabı yapmıyor ama yapmak istersen YAZIO programını öneririm sana uyarı bil veriuor eklemen için ne yedin ne içtin diyeBide kızlar bizim yedikleeimizi hesaplayan birisi olsa keşke kalorileri iyi bilen biri misal dese ki sen bugün su kadar kalori almışsın büyük ihtimal bu hafta böyle beslenirsen şu kadar kilo verirsinçok motive edici olmazmi
Selam kızlar kahvaltımı yaptım saat 8:00 da ve ipimi de atladım
1 tane küçük boy ev yapımı tereyagsiz poğaça 4 zeytin bol salata ve çay 1 bardak
Öğlen 1 bardak deve gözü çayı ve 2 adet kuru incir yiyecegim
Akşam yemeğim büyük ihtimal ile bulgur pilavı olacak kızlar 3 kaşık yeterli demi yanınada salata ve yoğurt yiyecegim yaklaşık hergun 3 litre su içiyorum
malesef canım guzel şeyler hep calorili bak mesela senin 250 cal 1 yumurta 1 kk peynir 1 dlm ekmek ederde artardı bil dolu doluda doyardın hele dışardakiler 400cal cıvaruPogaca kalorisi 250 yaziyor dogrumu bu soklardayim
oo süperBu arada tartiyla dost oldum :)) bugün de güzel düşüşler gösterdi çok şükür
cok geçmiş olsunc anımŞimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
iyi atlatmışsın kriziDünkü menüm:
Sabah 10.00
2 tb ekmeği ve 2 dilim beyaz peynirden tost
Öğle 16.00
7 yk taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Aksam 16.00 -19.30 arası
1 şeftali
5 hurma
2 avuç yerfıstığı
1 sütlü kahve
Su 2 lt
Spor
15 dk aerobik
15 dk Leslie
10 squat
16.00 - 19.30 açıklaması birazdan...
( çocuklar rahat vermiyor)
edibe öyle bir başladın ki eyvahh dedimAşırı duygusal bir kova burcu insanı olarak beni uzun zamandır üzen zihnimi meşgul eden bir konuda sabah bir telefon görüşmesi yaptım. Çok kötü geçti. Arkasından yaklaşık 2 saat ağladım. Günün geri kalanı da olabildiğince melankolik ve ağlamaklı geçti. Aslında oğlumun okulu ile ilgili önemsiz lüzumsuz bir mesele ve ağlamalarımin yarısı kendime kızdığım içindi. En kötüsü okulu değiştiririz olur biter. Neyse akşam gelen misafir de çok sevdiğim bir arkadaşım. Eşimden duyunca moralimin bozuk olduğunu beni görmeye gelmişler, ellerinde revani ile
Başa dönersem kahvaltı çok üzgün olduğum için tostla geçti. Öğleye kadar çok acıkarak hata yaptım. Gayet doyurucu yedim ama içimdeki canavar uyandı malesef. Gözüm döndü, bu kilolarımın da sebebi olan çılgınca yeme isteği resmen baş gösterdi, tamamen duygusal açlık. Buzdolabını kaç defa açtım bilmiyorum. Eşim anladı yeme krizimin tuttuğunu yardımcı olmak istedi gel dışarı çıkalım dedi ama kabul etmedim. (Galiba arkadaşımı o ara aramış). Mutfaktan çıkmadım ama sadece yukarıda yazdıklarımı yedim. Belki size fazla gelebilir ama ben hala çok mutluyum. Hayatimda ilk defa bu krizi bu kadar az hasarla atlattım. Arkadaşım geldiğinde aslında atlatmıştım. Revaninin yüzüne bile bakmadım. Bir defa başardıysam tekrar başarırım diye bir umut var artık içimde. Kesinlikle bu takımda olduğum için başardığımı düşünüyorum. Normalde mücadele edemez yarın yeniden başlarım şimdi yiyip rahatlamaya ihtiyacım var diye düşünürdümSize hesap verme duygusu ve sizin bana olan güveninizi sarsmak istememem beni frenledi. Birlikte başaracağımıza inancım arttı
Ben kadın doğuma gitmiştim cocuk tedavisi için zayıflamaya yardım edecek dedi ama içemiyorum
ilk bi hafta o tkileri gösteriyor ama sonra alışıyor bun ye kaç g verdi ben 500 500 sabah akşam alıyorumKızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
Plates süper ya ben yaptigimda epey sikilastirmisti. Biraz daha kilo vereyim baslayayim tekrar
sorunun inşallah güzelce hallolurAşırı duygusal bir kova burcu insanı olarak beni uzun zamandır üzen zihnimi meşgul eden bir konuda sabah bir telefon görüşmesi yaptım. Çok kötü geçti. Arkasından yaklaşık 2 saat ağladım. Günün geri kalanı da olabildiğince melankolik ve ağlamaklı geçti. Aslında oğlumun okulu ile ilgili önemsiz lüzumsuz bir mesele ve ağlamalarımin yarısı kendime kızdığım içindi. En kötüsü okulu değiştiririz olur biter. Neyse akşam gelen misafir de çok sevdiğim bir arkadaşım. Eşimden duyunca moralimin bozuk olduğunu beni görmeye gelmişler, ellerinde revani ile
Başa dönersem kahvaltı çok üzgün olduğum için tostla geçti. Öğleye kadar çok acıkarak hata yaptım. Gayet doyurucu yedim ama içimdeki canavar uyandı malesef. Gözüm döndü, bu kilolarımın da sebebi olan çılgınca yeme isteği resmen baş gösterdi, tamamen duygusal açlık. Buzdolabını kaç defa açtım bilmiyorum. Eşim anladı yeme krizimin tuttuğunu yardımcı olmak istedi gel dışarı çıkalım dedi ama kabul etmedim. (Galiba arkadaşımı o ara aramış). Mutfaktan çıkmadım ama sadece yukarıda yazdıklarımı yedim. Belki size fazla gelebilir ama ben hala çok mutluyum. Hayatimda ilk defa bu krizi bu kadar az hasarla atlattım. Arkadaşım geldiğinde aslında atlatmıştım. Revaninin yüzüne bile bakmadım. Bir defa başardıysam tekrar başarırım diye bir umut var artık içimde. Kesinlikle bu takımda olduğum için başardığımı düşünüyorum. Normalde mücadele edemez yarın yeniden başlarım şimdi yiyip rahatlamaya ihtiyacım var diye düşünürdümSize hesap verme duygusu ve sizin bana olan güveninizi sarsmak istememem beni frenledi. Birlikte başaracağımıza inancım arttı
İyi kilo problemim var diyemiyorum ama doğru beslenmeyi bilmek çok önemli gerçekten.bende de bacak krampları başladı muz aliyim en iyisi bugün,dün doktor bı dahiliye ye git dedi ama kim gidecek şimdi muzla çozerim onu ben
kafada bittimi tamamdır ne diyet zor ne spor zamanla keyif aliyorsun bı kaç gün fazla yiyince hafif yemeyi ozluyorsun vucud istiyor resmen
bende diyet yapmadığım dönemler nekadar yoruyorum vücudu mideyi iyki kilo problemim olmustq doğru beslenme yi öğrenmiştim:)
daha bugün okudum muz spor önce çok faydaliymis ama küçük yada yarim
Okumak çok etki ediyor gerçekten ihmal etmemek lazımallah yardımcın olsun
bu ara neyi var kuzumun sürekli huzursuz uykuya dalamıyor ağrısı sızısı yok anladığım kadarıyla fatiha felak nas ihlas ayetel kürsi mi okusan nazar için en azından huzursuzluğu gitsin birde karnıyla göğsünü ara ara bir kaç dakika ovuversen minnacık zeytin yağıyla
amin diyor öğünlerimiz diyete uygun ve sağlıklı olsun diye ekliyorum
iki ismini de duymadımdeve gözü dediğin diğer adı aşlıkotu olan değil mi gülüm
Ben yıllar önce kullanmayı denedim, bir hafta geçti, iki hafta geçti mide bulantım arttıkça artıyor, bulantıdan öleceğim sanki. yarım içiyor o bile fena. Kabus gibiydi bıraktım. Ama hala devam etmesin mi bulantıne doktoru verdi gliforu ben de metformin içiren ilaç kullanıyorum bana endokrin doktoru 3 sene önce verdi
bu tarz ilaçların yan etkisi bazı kişilerde mide bulantısı ishal baş dönmesi yapıyor genel de 1 hafta sürüyor
doktoruna danış gülüm büyük ihtimal dozunu ikiye bölüp kullandırır bedenin alışana kadar
Maşallah ne güzel 20 kilo vermişsin. Dediğin gibi vişne şurubunu annem de yapar, çok harika oluyor. Bir de taze reyhandan yapılan bir şerbet var, bilmeyen varsa efsane bir tat tavsiye ederim.[/QUOTE]yok be gülüm becerikli değilim geceleri çok geç uyuduğum için elim oyalansın hem de gündüz el oyalayan şeylerle uğraşmıyım diye gece yapıyorum :)
doktor dahiliyeye git dediyse bir git gülüm tüm kan tahlilide iste kalsiyum d.vit b12 magnezyum ne var ne yok baktırırsın hem
şanslısın annelerin vişne varmış mis gibi dalından koparıp atarsın dondurucuya, eşim pazardan 5 kg almıştı ayıkladım 3 kg ya kalmıştır ya kalmamıştır attım ben de dondurucuya karanfil çubuk tarçınla meyve suyu yapıyorum
ben kafada bitirdim çoktan da onu kalbime inandırmam epey uzun sürdü hatta ara ara telkin ve olumlama yapmasam yine bir bocalama oluyor diyet yapmıyorum o yüzden 3 senedir rahatım aşırıya kaçtım mı toplamayı biliyorum böyleböyle 20 kg yu verdim
sağlık için su başlı başına en büyük nimet valla
İnşallah iyi bir sonuç çıkar Ervacığım.plasticwoman canım regl dönemim yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. Ve bu üçüncü kezdir aynı oluyorum. Polikistik over hastasiyim ama hiçbir zaman bu şekilde olmamıştım. Bazen böyle durumlar kötü şeylerin habercisi olabilir dedi. Sonucu bekleyip göreceğiz nedenini
çok geçmiş olsun hafif anestezi verip biyopsi yapmışlardır tansiyonun düşmesi çok doğal bir kaç saat daha etkisi sürer dikkat et kendine gülüm bol bol su içBugün çok badireler atlattım. Kadın olmak ne zor yaKadın hastaliklarindan doktora gittim bu durum.normal değil biyopsi alalım dediler ve dedikleri an aldılar. Tansiyonum düştü sekerim düştü ufak bir baygınlık geçirdim. Kasığımda hâlâ ağrım var hafiften. Sekerim düşüp soğuk soğuk terleyince orda doktor kesme şeker verdi ağzıma. Zar zor eve geldigimde de hâlâ sekerim ve tansiyonum düşüktü. Bir haşlanmış yumurta çiçek ekmegin bir parçasını zeytin ve bir kaç dilim sucuk yedim. Anca kendimi topladım. Hazırlayacak enerjim olmadigindan masada olanlardan yedim. Şimdi daha iyiyim ama buğday ekmeği yemiyordum annemde mecbur kaldım.
Evet pcos hastalarına veriyorlar, çocuk tedavisine de zayıflamaya da yardım ediyor diye. Bana dahiliyeci vermişti, insülin direnci için.Ben kadın doğuma gitmiştim cocuk tedavisi için zayıflamaya yardım edecek dedi ama içemiyorum
Haklısın canım, yine de ikiz mini mini bebelerinle efsane sağlıklı besleniyorsun, keşke senin gibi bir örneği oğlumu doğurmadan tanısaydım.Tabi canım da dengelemeye çalışıyorum zaten ama sebze yemekleri yapmak ta zor geliyor açıkçası tavuk et daha kolay sebze yemeklerinin hepsi daha zaman alıyor uğraş gerektiriyor iki kızla da çok zamanım olmuyor
Yapı icabı herşeyi uzun uzun anlatmam lazım film gibi. Kovalar gizli duygusalmış, güçlü gözüküp duygularını içe atarmış. Sen bastıdın demek ki duygusallığını bilemiyorum. Hatta bir kitapta kova çocukların gün içinde belli etmedikleri duygusallıkları dertleri yüzünden gece yatağa yatınca gizlice ağladıklarını okumuştum. Tabi bunlar herkes için aynı olmuyor. Yine de burçları çok severim, ilgimi çeken bir konu.iyi atlatmışsın krizi
edibe öyle bir başladın ki eyvahh dedim
kız sen nasıl kovasın kova duygusalmıymış kova tuttuhunu koparır ay yoksa ben mı kova degilim kesin sen balıksın balık
Daha yeni başlamıştık, çok kaybın olmaz başa dönsen de vazgeçme sakın.şükürler olsun geçmiş bitmiş korktugum kadarda çok degilmiş ben menümü yazayım şeker orucumda bugun bir ısırık mısırla başa döndüMefkurem
Kesinlikle doğru. Şu anda hayatımın ilklerini yaşıyorum. İlk defa şok diyet olmadan yavaş yavaş da olsa kilo veriyorum. İlk defa diyetim bir ayı geçti. İlk defa her zaman yenik düştüğüm yeme krizimi atlattım. Bunların tek sebebi takım. Bunu şunun için vurguluyorum, lütfen hiç birimiz takımı ihmal etmeyip, güzelce birbirimize destek olalım. Çok büyük sevap bence, valla takımdaşlarıma her gün çok dua ediyorum, hem hedef kilolarına ulaşmaları hem her türlü dünya ahiret mutluluk huzur ve sağlık için.sorunun inşallah güzelce hallolur
bak gülüm değişerek gelişmek işte buna deniyor ve cidden buranın o kadar büyük etkisi var ki sorumluk hissi hem kendine hem arkadaşlarına, insanı öyle güzel frenliyor kendine getiriyor ki bulunmaz bir nimet aslın da
biz bu işi çok güzel başarıcaz inancım tam sana da kendime de hepimize de
Çocuk isteme sürecinde kilo vermek çocuk sahibi olma ihtimalini arttırıyor. Belki o gerekçeyle zayıflamaya yardımcı birşey vermiştir. Geliyor metformin içerikli bir ilaç.o ıyi gelmediyse farklı isimlerde metformin içeren ilaç da alabilirsin. Eczaneye danış bence.Ben kadın doğuma gitmiştim cocuk tedavisi için zayıflamaya yardım edecek dedi ama içemiyorum
Inşallah.İnşallah iyi bir sonuç çıkar Ervacığım.
Anestesi yapsalar iyiydi. Pata küte daldılar.o yüzden daha da kötü oldum. Şimdi daha iyiyim de sanki üzerimden tir gecmisçok geçmiş olsun hafif anestezi verip biyopsi yapmışlardır tansiyonun düşmesi çok doğal bir kaç saat daha etkisi sürer dikkat et kendine gülüm bol bol su iç
Biz de seni özledik şekerim gözümüz yollarda kaldı. Kaçamak olmasaymış iyiymiş. Neyse telafi edersin inşallah. Cumaya kadar çok dikkat et bari.Selamlaar canlar ben geldiiim :)
Nasılsınız
Menü paylasamadim kaç gündür netim yoktu bugün net yaptım ama geçmiş yapamadım eve gidince yapcam söz :)
Coooook özledim hepinizi
Kacamaklarm oldu o yüzden yazmasam muaf olsam olmazmı
Ama eve bı gidiyim bambaşka biri olmak için asla kaçamak yapmıcam hergun spor yapcaaam
Evi şimdiden özledim buradaki duzen bana Uymadi
tamamdır bir de sumosunu deneyeyim
plasticwoman canım regl dönemim yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. Ve bu üçüncü kezdir aynı oluyorum. Polikistik over hastasiyim ama hiçbir zaman bu şekilde olmamıştım. Bazen böyle durumlar kötü şeylerin habercisi olabilir dedi. Sonucu bekleyip göreceğiz nedenini
Yok canım sekerim yok yani öyle bişey hiç demedi kadın doğuma çocuk için gitmistim
Selamlaar canlar ben geldiiim :)
Nasılsınız
Menü paylasamadim kaç gündür netim yoktu bugün net yaptım ama geçmiş yapamadım eve gidince yapcam söz :)
Coooook özledim hepinizi
Kacamaklarm oldu o yüzden yazmasam muaf olsam olmazmı
Ama eve bı gidiyim bambaşka biri olmak için asla kaçamak yapmıcam hergun spor yapcaaam
Evi şimdiden özledim buradaki duzen bana Uymadi
İnsalllah canım :) kacamaklarımda artık ölçülü tabiki ama yinede olmasa daha iyi olurduBiz de seni özledik şekerim gözümüz yollarda kaldı. Kaçamak olmasaymış iyiymiş. Neyse telafi edersin inşallah. Cumaya kadar çok dikkat et bari.
Mefkure söylemiş gerçi ben fatscreet kullanmıştım, çok başarılı bir uygulama.Kız cok mutluyum suan şimdi baktım ne kadar güzel uygulamalar buldum cok tesekkurler yukleniyor su an bussuru sey cikti
Önümüzdeki haftaBende rakip istiyorum
Bana da bir arkadaş üzeri çikolatalı bir bisküvü gösterdi, şimdi tam hatırlamıyorum ama 150 cal gibi birşey dedi. bir tane mi yoksa paket mi dedim tanesiymiş. Ben bir oturuşta bir paket bitirirdim eskiden, vah vah...Pogaca kalorisi 250 yaziyor dogrumu bu soklardayim
Senin ki yine iyiymiş ben 10 dk da bitik duruma geçiyorumArkadaslar bu arada gecmise baktim 90 dakika spor yapan varmac mı yapıyorsunuz nasıl 90 dakika dayanıyorsunuz nedir bu sporu 90 dakikaya tamamlayan iksir banada diyin spor salonunu nami gidiyorsunuz ?ben en fazla 60 dakika yapıyorum ondada kan ter içind e kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?