Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben kadın doğuma gitmiştim cocuk tedavisi için zayıflamaya yardım edecek dedi ama içemiyorum

Tabi canım da dengelemeye çalışıyorum zaten ama sebze yemekleri yapmak ta zor geliyor açıkçası tavuk et daha kolay sebze yemeklerinin hepsi daha zaman alıyor uğraş gerektiriyor iki kızla da çok zamanım olmuyor

gayet güzel canım e7

ben begendim abla

super sporda öyle

güzel dilegim

cocouk hasta normal
süperr
Diyet ve sporu hayatımıza davet ettik. Onları daha güzel agirlayalim diye araştırıyorum:)
ilk etapta elma sırksı ve cork otu yagı ıle basla o kadar yagı aynı anda içmekt iyiy degil aspırın zararlarıda var
abla bu elliye +20dk ekliyorum dimi bölgesel dogrumudur
canım sende inusilin varsa muz incir üzüm kavun karpuz gibi meyveler gi yuksek oldugu için yasaklı evet ama yoksa arada sırada cok olgun olmasın yarım spor oncesi tüketmek iyi

begendim valla spor mu yaptın bide

aynı tarıfı nette gördum gecen sene cok pratık öyle heryerde batmıyor super oluyor
canım spor yaparken sure tutarsan yarışa dahil olmak istiyorsan tabi spor yarılımız var grup içinde
Uyanık olan yok galiba arkadaşlar ağırlık çalışıp uyuyacağım

canım hrkes calori hesabı yapmıyor ama yapmak istersen YAZIO programını öneririm sana uyarı bil veriuor eklemen için ne yedin ne içtin diye

Pogaca kalorisi 250 yaziyor dogrumu bu soklardayim
malesef canım guzel şeyler hep calorili bak mesela senin 250 cal 1 yumurta 1 kk peynir 1 dlm ekmek ederde artardı bil dolu doluda doyardın hele dışardakiler 400cal cıvaru

Bu arada tartiyla dost oldum :)) bugün de güzel düşüşler gösterdi çok şükür
oo süper
Şimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
cok geçmiş olsunc anım

iyi atlatmışsın krizi

edibe öyle bir başladın ki eyvahh dedim
kız sen nasıl kovasın kova duygusalmıymış kova tuttuhunu koparır ay yoksa ben mı kova degilim kesin sen balıksın balık

Ben kadın doğuma gitmiştim cocuk tedavisi için zayıflamaya yardım edecek dedi ama içemiyorum
Kızlar doktor bana glifor verdi ama midem bulanıyor içinc e neden vermiş olabilir onu bende insulin direncini var aceba? Kullanan varmı aranızda sizce kullanayimmi mide m alt üst oluyor
ilk bi hafta o tkileri gösteriyor ama sonra alışıyor bun ye kaç g verdi ben 500 500 sabah akşam alıyorum
inusılın idrencim var
ve mutlaka biraz yemek ye ilacı al kalan ymegeını ye böyle mıde bulantısı daha az oluyor

sorunun inşallah güzelce hallolur
bak gülüm değişerek gelişmek işte buna deniyor ve cidden buranın o kadar büyük etkisi var ki sorumluk hissi hem kendine hem arkadaşlarına, insanı öyle güzel frenliyor kendine getiriyor ki bulunmaz bir nimet aslın da
biz bu işi çok güzel başarıcaz inancım tam sana da kendime de hepimize de

İyi kilo problemim var diyemiyorum ama doğru beslenmeyi bilmek çok önemli gerçekten.
Benim de bacağımda kramp oluyor bazen muz alayım bari. Kafada bitirmek gerçekten işin sırrı, inşallah en kısa zamanda o kıvama geliriz hepimiz.
Okumak çok etki ediyor gerçekten ihmal etmemek lazım
amin diyor öğünlerimiz diyete uygun ve sağlıklı olsun diye ekliyorum
deve gözü dediğin diğer adı aşlıkotu olan değil mi gülüm
iki ismini de duymadım
Ben yıllar önce kullanmayı denedim, bir hafta geçti, iki hafta geçti mide bulantım arttıkça artıyor, bulantıdan öleceğim sanki. yarım içiyor o bile fena. Kabus gibiydi bıraktım. Ama hala devam etmesin mi bulantı Meğer hamileymişim suçlu glifor değimişNe zaman glifor adını duysam aklıma bu anı geliyor
Maşallah ne güzel 20 kilo vermişsin. Dediğin gibi vişne şurubunu annem de yapar, çok harika oluyor. Bir de taze reyhandan yapılan bir şerbet var, bilmeyen varsa efsane bir tat tavsiye ederim.[/QUOTE]

İnşallah iyi bir sonuç çıkar Ervacığım.

çok geçmiş olsun hafif anestezi verip biyopsi yapmışlardır tansiyonun düşmesi çok doğal bir kaç saat daha etkisi sürer dikkat et kendine gülüm bol bol su iç

Selamlaar canlar ben geldiiim :)
Nasılsınız
Menü paylasamadim kaç gündür netim yoktu bugün net yaptım ama geçmiş yapamadım eve gidince yapcam söz :)

Coooook özledim hepinizi
Kacamaklarm oldu o yüzden yazmasam muaf olsam olmazmı
Ama eve bı gidiyim bambaşka biri olmak için asla kaçamak yapmıcam hergun spor yapcaaam
Evi şimdiden özledim buradaki duzen bana Uymadi

Evet pcos hastalarına veriyorlar, çocuk tedavisine de zayıflamaya da yardım ediyor diye. Bana dahiliyeci vermişti, insülin direnci için.
Haklısın canım, yine de ikiz mini mini bebelerinle efsane sağlıklı besleniyorsun, keşke senin gibi bir örneği oğlumu doğurmadan tanısaydım.

iyi atlatmışsın krizi

edibe öyle bir başladın ki eyvahh dedim
kız sen nasıl kovasın kova duygusalmıymış kova tuttuhunu koparır ay yoksa ben mı kova degilim kesin sen balıksın balık
Yapı icabı herşeyi uzun uzun anlatmam lazım film gibi. Kovalar gizli duygusalmış, güçlü gözüküp duygularını içe atarmış. Sen bastıdın demek ki duygusallığını bilemiyorum. Hatta bir kitapta kova çocukların gün içinde belli etmedikleri duygusallıkları dertleri yüzünden gece yatağa yatınca gizlice ağladıklarını okumuştum. Tabi bunlar herkes için aynı olmuyor. Yine de burçları çok severim, ilgimi çeken bir konu.
şükürler olsun geçmiş bitmiş korktugum kadarda çok degilmiş ben menümü yazayım şeker orucumda bugun bir ısırık mısırla başa döndü Mefkurem
Daha yeni başlamıştık, çok kaybın olmaz başa dönsen de vazgeçme sakın.
Kesinlikle doğru. Şu anda hayatımın ilklerini yaşıyorum. İlk defa şok diyet olmadan yavaş yavaş da olsa kilo veriyorum. İlk defa diyetim bir ayı geçti. İlk defa her zaman yenik düştüğüm yeme krizimi atlattım. Bunların tek sebebi takım. Bunu şunun için vurguluyorum, lütfen hiç birimiz takımı ihmal etmeyip, güzelce birbirimize destek olalım. Çok büyük sevap bence, valla takımdaşlarıma her gün çok dua ediyorum, hem hedef kilolarına ulaşmaları hem her türlü dünya ahiret mutluluk huzur ve sağlık için.

Çocuk isteme sürecinde kilo vermek çocuk sahibi olma ihtimalini arttırıyor. Belki o gerekçeyle zayıflamaya yardımcı birşey vermiştir. Geliyor metformin içerikli bir ilaç.o ıyi gelmediyse farklı isimlerde metformin içeren ilaç da alabilirsin. Eczaneye danış bence.

İnşallah iyi bir sonuç çıkar Ervacığım.
Inşallah.
çok geçmiş olsun hafif anestezi verip biyopsi yapmışlardır tansiyonun düşmesi çok doğal bir kaç saat daha etkisi sürer dikkat et kendine gülüm bol bol su iç
Anestesi yapsalar iyiydi. Pata küte daldılar.o yüzden daha da kötü oldum. Şimdi daha iyiyim de sanki üzerimden tir gecmis

Biz de seni özledik şekerim gözümüz yollarda kaldı. Kaçamak olmasaymış iyiymiş. Neyse telafi edersin inşallah. Cumaya kadar çok dikkat et bari.

@seydan94 öyle canım Allah eksikliklerini göstermesin, rabbim anne baba olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar versin çok güzel duygular kendinden vazgeçiyorsun ama her zaman mutlusun :)

tamamdır bir de sumosunu deneyeyim

Dene canım :)

Pko varken regl olabiliyor musun ondan olabilir bende öyleydim bi ara ufak bi şey gördüm takip edelim dedi doktor sonra umursamadım sonra evlendim hamile kaldım vs Doğuma girdim son dk sezaryene alındım ve istemiyordum ama dermoit kistim varmış 5 cm olmuş o da alınmış oldu yoksa yine açık ameliyat olacaktım şimdide regl olurken baştan ufak lekelenmeler şişkinlik oluyor bu bazen 1 ay sürüyor sonra oluyorum 1 ay bak gelicem diyor :)) senin bebeğin vardı di mi yanlış hatırlamıyorum

Yok canım sekerim yok yani öyle bişey hiç demedi kadın doğuma çocuk için gitmistim

Mm netten baktım bende şeker ilacı diyor arkadaşlar yazmışlar

Selam canım yaz yaz :) olsun canın sağolsun deriz :))

Kız cok mutluyum suan şimdi baktım ne kadar güzel uygulamalar buldum cok tesekkurler yukleniyor su an bussuru sey cikti
Mefkure söylemiş gerçi ben fatscreet kullanmıştım, çok başarılı bir uygulama.
Bende rakip istiyorum
Önümüzdeki hafta askrhpozitif benim rakibim, sakın onu seçme
Pogaca kalorisi 250 yaziyor dogrumu bu soklardayim
Bana da bir arkadaş üzeri çikolatalı bir bisküvü gösterdi, şimdi tam hatırlamıyorum ama 150 cal gibi birşey dedi. bir tane mi yoksa paket mi dedim tanesiymiş. Ben bir oturuşta bir paket bitirirdim eskiden, vah vah...
Senin ki yine iyiymiş ben 10 dk da bitik duruma geçiyorum

plasticwoman ben öncesinde bir buçuk iki ayda bir düzenli oluyordum. Bir ay lekelenme şeklinde olup sonra yoğun parca şeklinde gelmesi üçüncü kez tekrarlandı. Çok şükür 3.5 yaşında bir kızım var. Normal doğum yaptım. Bir yıl kadar kistler yoktu. Sonrasında tekrar hortladılar. Şimdi zayıflayıp ikinci çocuğa yer açmaya.calisiyorum. hamile kalmak zaten pcos 'la zaten zor kiloyla zorluğu daha da artıyor. Allah aratmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…