Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off ben hala regl olmadım İstanbul'a gider gitmez doktora gitmem sart oldu :/
Bence hiç takıp boşuna stres yapma, takip bile etme ne zaman olursan. Doktorların adet söktürmek için verdikleri ilaçlar daha zararlı bence. Zayıfla önce hala devam ediyorsa o zaman gidersin. Bir akrabamla beraber doktora gittik, bayan benim boylarımda 58 kiloydu ve adet düzensizliği yaşıyordu. Doktor direk 48 kiloya inmelisin dedi.

Aslında haklısın zayıflamak şart ama insan yinede takiyo kafasına
Bide her belirtisini yasiyorum bu beni yoruyor gerçekten

Kızlar dünün acısını çıkarıp baya geçmiş yaptım. Akşam menü yazmaya gelirim tekrar. Şimdilik sıkıntı yok, hatta hurma bile yemedim Yer fıstığını biraz kaçıırmış olabilirim ama tek tek savaşayım dedim, aynı anda hepsiyle mücadele edip yenik düşmeyeyim mazallahSizden de iyi menüler bekliyorum artık Cuma'ya şunun şurasında ne kaldı. Zaten bir notamız duruyor hala eğer yanlış yere bakmadıysam, acil bir derece getirmeliyiz

Aslında haklısın zayıflamak şart ama insan yinede takiyo kafasına
Bide her belirtisini yasiyorum bu beni yoruyor gerçekten
Sporla, sağlıklı bir beslenmeyle ve Mefkurem 'in tavsiyesi ödem giderici sularla etkileri hafifletebilirsin canım. Hem Bahar senin şimdiki kilon benim hedef kilomdan bile az. Azıcık sabretsen bir iki aya incecik olursun. Sen gayret et yeter.

2 gündür sorucam bir türlü soramadım gülüüm siz tatile giderken nasıl bir araçla gidiyorsunuz nasıl taşıyacaksınız o kadar valizi eşyayı kamyonet paklar gibime geldi valla:)ayy ne zor iş bir de geri toplayıp getirmesi var

evet gülüm 20 dk olarak ekle
bende o tarifi nette görmüştüm benim yaptığımdan çok daha pratik

[/QUOTE]
ayyy ne güldümm allah hayrını versin glifor değil bebişmiş mideni bulandıran
aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum

Canım bilmiyorum o ne zayıflamak içinmi yoksa çocuk sahibi olmak icinmi

eline emeğine sağlık gülüm
şeker orucun hiç olmuş başa dönmüşsün üzüldüm valla neyse en azından daha çok olmamıştı başlayalı 2 hafta yapıp bozsan daha zoruna giderdi

ee benim rakibim kim olacak bu arada etiketleme işini nasıl yapıyorsun bir arkadaş bana spor yapinca nanekeki ı etiketle dedi ama anlamıyorum etiketlemekten

Evet canım öyle yazıyor zayıflama ilacı olarak ta kullanılıyormuş ilginç

eline emeğine sağlık gülüm
şeker orucun hiç olmuş başa dönmüşsün üzüldüm valla neyse en azından daha çok olmamıştı başlayalı 2 hafta yapıp bozsan daha zoruna giderdi
Meraba bende 1 saat yürüyüş yapıyorum benide etiketler mısınız sadece dün yapamadım ama pazartesi günü ve bugünde 1 saat yürüyüş yaptım 10 dakika ağırlıkta çalışıyorum

aminn ne güzel dua ediyorsun cancağızım allah razı olsun
daha eşimle bu gün konuştum buraya ve kendime sorumluluk olduğu için dikkat ediyorum dedim , o bir türlü anlamıyor nasıl nette insanlar samimi mi yazacak birbirini mi umursayacak diyor , önce de hani yazıyorsun yazıyorsun kaç senedir zayıflamadın diyordu :)) ben de dedim ki burası sayesin de 20 kg verdim canımmm sorumluluk duygusu birbirimizden bir şeyler öğrenme farkın da olmadan yapılan yanlışların düzeltilmesi bedavaya terapi hepsi var :)

Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus

ee benim rakibim kim olacak bu arada etiketleme işini nasıl yapıyorsun bir arkadaş bana spor yapinca nanekeki ı etiketle dedi ama anlamıyorum etiketlemekten
gülüm etiketleme kontrol alt tuşlarına basarken @ tuşuna basıp ismi yazacaksın zaten listeler ismi yazmaya başlayınca, tıkla oluyor dene bir bakalım olacak mı

Edibe çok aktif sin bu arada maşallah sana hep gruptasin herkese de cevap veriyorsun vakit bolluğu yaşıyorsun herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…