- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.881
Bence hiç takıp boşuna stres yapma, takip bile etme ne zaman olursan. Doktorların adet söktürmek için verdikleri ilaçlar daha zararlı bence. Zayıfla önce hala devam ediyorsa o zaman gidersin. Bir akrabamla beraber doktora gittik, bayan benim boylarımda 58 kiloydu ve adet düzensizliği yaşıyordu. Doktor direk 48 kiloya inmelisin dedi.Off ben hala regl olmadım İstanbul'a gider gitmez doktora gitmem sart oldu :/
Aslında haklısın zayıflamak şart ama insan yinede takiyo kafasınaBence hiç takıp boşuna stres yapma, takip bile etme ne zaman olursan. Doktorların adet söktürmek için verdikleri ilaçlar daha zararlı bence. Zayıfla önce hala devam ediyorsa o zaman gidersin. Bir akrabamla beraber doktora gittik, bayan benim boylarımda 58 kiloydu ve adet düzensizliği yaşıyordu. Doktor direk 48 kiloya inmelisin dedi.
Sporla, sağlıklı bir beslenmeyle veAslında haklısın zayıflamak şart ama insan yinede takiyo kafasına
Bide her belirtisini yasiyorum bu beni yoruyor gerçekten
2 gündür sorucam bir türlü soramadım gülüüm siz tatile giderken nasıl bir araçla gidiyorsunuz nasıl taşıyacaksınız o kadar valizi eşyayı kamyonet paklar gibime geldi valla:)ayy ne zor iş bir de geri toplayıp getirmesi varKızlar selam napıyonuz bakayım ben öğlen 4 köfte ve 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim akşamı bilmiyorum valla midem şiş nedense kızlarda uyyyor yarın gidiyoruz bavulları hazırladım gibi gören taşınıyor zanneder valla nerdeyse hepsi de kızlarla alakalı şeyler salıncaklarını dahi aldık çok seviyorlar salıncaklarını:)
evet gülüm 20 dk olarak eklegayet güzel canım e7
ben begendim abla
super sporda öyle
güzel dilegim
cocouk hasta normal
süperr
ilk etapta elma sırksı ve cork otu yagı ıle basla o kadar yagı aynı anda içmekt iyiy degil aspırın zararlarıda var
abla bu elliye +20dk ekliyorum dimi bölgesel dogrumudur
canım sende inusilin varsa muz incir üzüm kavun karpuz gibi meyveler gi yuksek oldugu için yasaklı evet ama yoksa arada sırada cok olgun olmasın yarım spor oncesi tüketmek iyi
begendim valla spor mu yaptın bide
aynı tarıfı nette gördum gecen sene cok pratık öyle heryerde batmıyor super oluyor
canım spor yaparken sure tutarsan yarışa dahil olmak istiyorsan tabi spor yarılımız var grup içinde
canım hrkes calori hesabı yapmıyor ama yapmak istersen YAZIO programını öneririm sana uyarı bil veriuor eklemen için ne yedin ne içtin diye
malesef canım guzel şeyler hep calorili bak mesela senin 250 cal 1 yumurta 1 kk peynir 1 dlm ekmek ederde artardı bil dolu doluda doyardın hele dışardakiler 400cal cıvaru
oo süper
cok geçmiş olsunc anım
iyi atlatmışsın krizi
edibe öyle bir başladın ki eyvahh dedim
kız sen nasıl kovasın kova duygusalmıymış kova tuttuhunu koparır ay yoksa ben mı kova degilim kesin sen balıksın balık
ilk bi hafta o tkileri gösteriyor ama sonra alışıyor bun ye kaç g verdi ben 500 500 sabah akşam alıyorum
inusılın idrencim var
ve mutlaka biraz yemek ye ilacı al kalan ymegeını ye böyle mıde bulantısı daha az oluyor
[/QUOTE]İyi kilo problemim var diyemiyorum ama doğru beslenmeyi bilmek çok önemli gerçekten.
Benim de bacağımda kramp oluyor bazen muz alayım bari. Kafada bitirmek gerçekten işin sırrı, inşallah en kısa zamanda o kıvama geliriz hepimiz.
Okumak çok etki ediyor gerçekten ihmal etmemek lazım
amin diyor öğünlerimiz diyete uygun ve sağlıklı olsun diye ekliyorum
iki ismini de duymadım
Ben yıllar önce kullanmayı denedim, bir hafta geçti, iki hafta geçti mide bulantım arttıkça artıyor, bulantıdan öleceğim sanki. yarım içiyor o bile fena. Kabus gibiydi bıraktım. Ama hala devam etmesin mi bulantıMeğer hamileymişim suçlu glifor değimiş Ne zaman glifor adını duysam aklıma bu anı geliyor
Maşallah ne güzel 20 kilo vermişsin. Dediğin gibi vişne şurubunu annem de yapar, çok harika oluyor. Bir de taze reyhandan yapılan bir şerbet var, bilmeyen varsa efsane bir tat tavsiye ederim.
Canım bilmiyorum o ne zayıflamak içinmi yoksa çocuk sahibi olmak icinmiÇocuk isteme sürecinde kilo vermek çocuk sahibi olma ihtimalini arttırıyor. Belki o gerekçeyle zayıflamaya yardımcı birşey vermiştir. Geliyor metformin içerikli bir ilaç.o ıyi gelmediyse farklı isimlerde metformin içeren ilaç da alabilirsin. Eczaneye danış bence.
Inşallah.
Anestesi yapsalar iyiydi. Pata küte daldılar.o yüzden daha da kötü oldum. Şimdi daha iyiyim de sanki üzerimden tir gecmis
eline emeğine sağlık gülümSpor Listesi
@askrhpozitif = 0+0+0+30+30
Mefkurem = 120+65+50+90+55
@nanekekik =30+95+50+30+20+
@CeruleanSins =0+45+120+45+90+
@poncikZeYyy = 0+15+?+?+?
@plasticwoman = 75+105+60+85+0+
@ervam44 = 30+30+60+30+0+
ekim2009 = 30+45+20+55+70+
@ayulduzz = 0+0+0+45+45+
@seydan94 @pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 kendi istedigi için ,@Poni Bon @Habinar befitlady @Pembesepet tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Mefkure söylemiş gerçi ben fatscreet kullanmıştım, çok başarılı bir uygulama.
Önümüzdeki hafta @askrhpozitif benim rakibim, sakın onu seçme
Bana da bir arkadaş üzeri çikolatalı bir bisküvü gösterdi, şimdi tam hatırlamıyorum ama 150 cal gibi birşey dedi. bir tane mi yoksa paket mi dedim tanesiymiş. Ben bir oturuşta bir paket bitirirdim eskiden, vah vah...
Senin ki yine iyiymiş ben 10 dk da bitik duruma geçiyorum
Evet canım öyle yazıyor zayıflama ilacı olarak ta kullanılıyormuş ilginç@seydan94 öyle canım Allah eksikliklerini göstermesin, rabbim anne baba olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar versin çok güzel duygular kendinden vazgeçiyorsun ama her zaman mutlusun :)
Dene canım :)
Pko varken regl olabiliyor musun ondan olabilir bende öyleydim bi ara ufak bi şey gördüm takip edelim dedi doktor sonra umursamadım sonra evlendim hamile kaldım vs Doğuma girdim son dk sezaryene alındım ve istemiyordum ama dermoit kistim varmış 5 cm olmuş o da alınmış oldu yoksa yine açık ameliyat olacaktım şimdide regl olurken baştan ufak lekelenmeler şişkinlik oluyor bu bazen 1 ay sürüyor sonra oluyorum 1 ay bak gelicem diyor :)) senin bebeğin vardı di mi yanlış hatırlamıyorum
Mm netten baktım bende şeker ilacı diyor arkadaşlar yazmışlar
Selam canım yaz yaz :) olsun canın sağolsun deriz :))
Meraba bende 1 saat yürüyüş yapıyorum benide etiketler mısınız sadece dün yapamadım ama pazartesi günü ve bugünde 1 saat yürüyüş yaptım 10 dakika ağırlıkta çalışıyorumeline emeğine sağlık gülüm
şeker orucun hiç olmuş başa dönmüşsün üzüldüm valla neyse en azından daha çok olmamıştı başlayalı 2 hafta yapıp bozsan daha zoruna giderdi
aminn ne güzel dua ediyorsun cancağızım allah razı olsunEvet pcos hastalarına veriyorlar, çocuk tedavisine de zayıflamaya da yardım ediyor diye. Bana dahiliyeci vermişti, insülin direnci için.
Haklısın canım, yine de ikiz mini mini bebelerinle efsane sağlıklı besleniyorsun, keşke senin gibi bir örneği oğlumu doğurmadan tanısaydım.
Yapı icabı herşeyi uzun uzun anlatmam lazım film gibi. Kovalar gizli duygusalmış, güçlü gözüküp duygularını içe atarmış. Sen bastıdın demek ki duygusallığını bilemiyorum. Hatta bir kitapta kova çocukların gün içinde belli etmedikleri duygusallıkları dertleri yüzünden gece yatağa yatınca gizlice ağladıklarını okumuştum. Tabi bunlar herkes için aynı olmuyor. Yine de burçları çok severim, ilgimi çeken bir konu.
Daha yeni başlamıştık, çok kaybın olmaz başa dönsen de vazgeçme sakın.
Kesinlikle doğru. Şu anda hayatımın ilklerini yaşıyorum. İlk defa şok diyet olmadan yavaş yavaş da olsa kilo veriyorum. İlk defa diyetim bir ayı geçti. İlk defa her zaman yenik düştüğüm yeme krizimi atlattım. Bunların tek sebebi takım. Bunu şunun için vurguluyorum, lütfen hiç birimiz takımı ihmal etmeyip, güzelce birbirimize destek olalım. Çok büyük sevap bence, valla takımdaşlarıma her gün çok dua ediyorum, hem hedef kilolarına ulaşmaları hem her türlü dünya ahiret mutluluk huzur ve sağlık için.
Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormusBence hiç takıp boşuna stres yapma, takip bile etme ne zaman olursan. Doktorların adet söktürmek için verdikleri ilaçlar daha zararlı bence. Zayıfla önce hala devam ediyorsa o zaman gidersin. Bir akrabamla beraber doktora gittik, bayan benim boylarımda 58 kiloydu ve adet düzensizliği yaşıyordu. Doktor direk 48 kiloya inmelisin dedi.
gülüm etiketleme kontrol alt tuşlarına basarken @ tuşuna basıp ismi yazacaksın zaten listeler ismi yazmaya başlayınca, tıkla oluyor dene bir bakalım olacak mıee benim rakibim kim olacak bu arada etiketleme işini nasıl yapıyorsun bir arkadaş bana spor yapinca nanekeki ı etiketle dedi ama anlamıyorum etiketlemekten
Edibe çok aktif sin bu arada maşallah sana hep gruptasin herkese de cevap veriyorsun vakit bolluğu yaşıyorsun herhalEvet pcos hastalarına veriyorlar, çocuk tedavisine de zayıflamaya da yardım ediyor diye. Bana dahiliyeci vermişti, insülin direnci için.
Haklısın canım, yine de ikiz mini mini bebelerinle efsane sağlıklı besleniyorsun, keşke senin gibi bir örneği oğlumu doğurmadan tanısaydım.
Yapı icabı herşeyi uzun uzun anlatmam lazım film gibi. Kovalar gizli duygusalmış, güçlü gözüküp duygularını içe atarmış. Sen bastıdın demek ki duygusallığını bilemiyorum. Hatta bir kitapta kova çocukların gün içinde belli etmedikleri duygusallıkları dertleri yüzünden gece yatağa yatınca gizlice ağladıklarını okumuştum. Tabi bunlar herkes için aynı olmuyor. Yine de burçları çok severim, ilgimi çeken bir konu.
Daha yeni başlamıştık, çok kaybın olmaz başa dönsen de vazgeçme sakın.
Kesinlikle doğru. Şu anda hayatımın ilklerini yaşıyorum. İlk defa şok diyet olmadan yavaş yavaş da olsa kilo veriyorum. İlk defa diyetim bir ayı geçti. İlk defa her zaman yenik düştüğüm yeme krizimi atlattım. Bunların tek sebebi takım. Bunu şunun için vurguluyorum, lütfen hiç birimiz takımı ihmal etmeyip, güzelce birbirimize destek olalım. Çok büyük sevap bence, valla takımdaşlarıma her gün çok dua ediyorum, hem hedef kilolarına ulaşmaları hem her türlü dünya ahiret mutluluk huzur ve sağlık için.
gülüm etiketleme kontrol alt tuşlarına basarken @ tuşuna basıp ismi yazacaksın zaten listeler ismi yazmaya başlayınca, tıkla oluyor dene bir bakalım olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?