Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüm
10 : 30
1 bardak ballı sirkeli sıcak su

12 :20
1 servis k. tüm yumurtalı melemen
2 çatal baharatlı haşlama patates
3 çatal beyaz peynir
1 lokma ekmeğe D vit. z. yağı
1 lokma ekmeği de yumurtanın sarısına bandım

16 :10
az şekerli türk kahvesi (komşum geldi)

18 :15
5 yemek k. kuru barbunya salatası bol yeşillik sarımsaklı
2 y.k. susuz z.y. bamya
2 kase cacık
yarım küçük elma(eşimin zoruyla yedim)

su 3. lt ye geçtim
sporu yapmadım yapınca yazarım
@nanekekik

Canım kahvaltı yapmıyormu sun

Bugünkü menüm
11.30

1kk b.peynir
1 domates
1 dlim tb ekmek

Öğle 14.00
100 gr döner
Çoban salata
1 dilim tb ekmek

Ara: 16.00
1 kase pulbiberli yoğurt

Akşam 19.00
2 tavuk baget (ızgara)
1 dilim tb ekmek

Ara: 21.00
Ayran +soda

Su: 1,5 litre (2,5a tamamlanacak)
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazarım.

Çok teşekkürler canım elimden geleni yapıyorum

Aminnnn katılıyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Off ben hala regl olmadım İstanbul'a gider gitmez doktora gitmem sart oldu :/

Ne kadar oldu?

Neyse en azındwn o da inşallah tuvalete çıkarır bari bi işe yarar canım
Kaçamam yapmadan devam

Dolu dolu olmuş bence güzel
Oyyyy kızlar eve geldim ben yorgunluktan oluyorum su arabayı tek başıma sürmeye cesaret edemediğimden nefret ettim bugün en yakın zamanda cikicam tek başıma trafiğe

Canım önce eşinle çık alışırsın bende şimdi bayağadır çıkmıyorum trafiğe

Güzel ben beğendim afiyet olsun ama akşam bi kase yoğurtta olabilirdi tavuğun yanında ya da salata

Bugünkü mönüm

9.30
Bir muz
Yarim kase yoğurt

12.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaç dilim sucuk
4 zeytin
Iki dilim kadar ekmek

18.30
Tavuk göğsü(marine ettiğin tatlı kaşığı yağla kizarttim)
Bir kase sarımsaklı yoğurt

Su 2 litre. Yatana kadar yarim litre daha eklenir
Spor yok @nanekekik

Annemler vardı anca geldim menüm

Sabah 9:30 2 ceviz neskafe

12,30
1dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
5 közlenmiş biber
Bir dilim peynir
2 yumurta li yeşillikli omlet
Domates salatalık

15:30
6 fındık soda

19:00
Salata
1 tabak kavuk yemeği
3,4 parça karpuz

2,5 lt su
2 büyük bardak yeşil çay
45 dk plates
Yaparsan 30 dk jillan yapicam

Ben en önce spor ve suya bakıyorum bende olmayınca sanırsam

Bu arada tartimda geldi ,uğur getirir bol bol kilo veririm inşallah

Dün kan vermiştim demir eksikliği tiroid bozukluğu gibi değerlere bakılsın diye
Sonuçları bugün aldım
Doktor harika dedi depolar fazla bile doluymuş özel birseymi yaptın dedim
Dedim diyet yapıyorum bol sebze protein devam et ozaman dedi:)

Ya işte kızlar sağlıklı beslenmek gibisi yok çok şükür

Maşallah maşallah.

Kızlar grupta yeni olduğum için bilmiyorum. Bizim grubun yarışlarda birinciliği oldu mu yakın zamanda. Birincilerin sırları kısmını takip edince ne hikmetse hep 10. Gruptan çıkmış sanki. Sirkilip yarışa asılma zamanı sankiii. Neden birinci bizden olmasin

Kavuk yemeği ne kız
Spor güzel menü de öyle

Ben olmuştum bi ara haziran sonunda temmuz başında idi

aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum [/QUOTE]
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.
ee benim rakibim kim olacak bu arada etiketleme işini nasıl yapıyorsun bir arkadaş bana spor yapinca nanekeki ı etiketle dedi ama anlamıyorum etiketlemekten
Ben sana befitlady 'i tavsiye ederim. Geçen hafta beni yendi kendisi, biri onu yense fena olmaz
Amin cümlemizden. Söylediklerine harfiyyen katılıyorum.
Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus
Bana öyle demişti doktor. Mantıklı geldi bana da çünkü kilo hormon dengesini bozuyor malesef.
Edibe çok aktif sin bu arada maşallah sana hep gruptasin herkese de cevap veriyorsun vakit bolluğu yaşıyorsun herhal
Sorma biraz boş gezenin boş kalfasıyımBugün veledler de çok sabote etmedi, ohh rahat rahat takıldım forumda
Afiyet olsun, geç kalktın sanırım. Bu sefer de geç yatarsan acıkmaz mısın?
Oyyyy kızlar eve geldim ben yorgunluktan oluyorum su arabayı tek başıma sürmeye cesaret edemediğimden nefret ettim bugün en yakın zamanda cikicam tek başıma trafiğe
Bayanlar için araba kullanabilmek çok büyük bir özgürlük ve rahatlık. İhmal etme Merveciğim, çık trafiğe.
sabah az geldi gözüme gerisi iyi bence.
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Güzel canım afiyet olsun. Leslie 30 dk galiba?
Afiyet olsun Erva, başarılı bence. Hadi kız cuma günü eksin gözlerimizi kamaştıracak gibi
Herkeste bir kahvaltıyı öğle ile birleştirme eğilimi var, yaz etkisi5 biber biraz fazla gözüktü gözüme, üç mü olsaydı? Neyse o kadar önemli değil, afiyet olsun canım. Jillan da gözümden kaçmadı, yaparsan şimdiden tebriklerimi gönderiyorum.
Çok sevindim iyi sonuçlar almana, şükürler olsun. İnşallah hepimiz Allah'ın emaneti bedenlerimize ve ailelerimize iyi bakalım

aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum [/QUOTE]
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.
ee benim rakibim kim olacak bu arada etiketleme işini nasıl yapıyorsun bir arkadaş bana spor yapinca nanekeki ı etiketle dedi ama anlamıyorum etiketlemekten
Ben sana befitlady 'i tavsiye ederim. Geçen hafta beni yendi kendisi, biri onu yense fena olmaz
Amin cümlemizden. Söylediklerine harfiyyen katılıyorum.
Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus
Bana öyle demişti doktor. Mantıklı geldi bana da çünkü kilo hormon dengesini bozuyor malesef.
Edibe çok aktif sin bu arada maşallah sana hep gruptasin herkese de cevap veriyorsun vakit bolluğu yaşıyorsun herhal
Sorma biraz boş gezenin boş kalfasıyımBugün veledler de çok sabote etmedi, ohh rahat rahat takıldım forumda
Afiyet olsun, geç kalktın sanırım. Bu sefer de geç yatarsan acıkmaz mısın?
Bayanlar için araba kullanabilmek çok büyük bir özgürlük ve rahatlık. İhmal etme Merveciğim, çık trafiğe.
sabah az geldi gözüme gerisi iyi bence.
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Güzel canım afiyet olsun. Leslie 30 dk galiba?
Afiyet olsun Erva, başarılı bence. Hadi kız cuma günü eksin gözlerimizi kamaştıracak gibi
Herkeste bir kahvaltıyı öğle ile birleştirme eğilimi var, yaz etkisi5 biber biraz fazla gözüktü gözüme, üç mü olsaydı? Neyse o kadar önemli değil, afiyet olsun canım. Jillan da gözümden kaçmadı, yaparsan şimdiden tebriklerimi gönderiyorum.
Çok sevindim iyi sonuçlar almana, şükürler olsun. İnşallah hepimiz Allah'ın emaneti bedenlerimize ve ailelerimize iyi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…