Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

prenses bizde seni özledik inşallah büyük kaçamaklar değildir okadar emek verdin başa dönmek senide bizide uzer

Çok çok amin canimnmm
geçmiş olsun canım ne oldu kaçırdım ben

Off ben hala regl olmadım İstanbul'a gider gitmez doktora gitmem sart oldu :/
bende sık sık olmaya başladım oda benim yüzümden oldu bı ay çocuk düşündüm olmayınca vazgeçtim doğum kontrol hapinida bı kullan bı bırak hormonlar bozuldu galiba

bir severde 3 paket bisküvi yiyebilirim bukadar pis boğazım işte:)

edibecigim maşallahi var eskilerin yenilerin bu hafta olmasa haftaya yüzde bı milyon gelir derece

Meraba bende 1 saat yürüyüş yapıyorum benide etiketler mısınız sadece dün yapamadım ama pazartesi günü ve bugünde 1 saat yürüyüş yaptım 10 dakika ağırlıkta çalışıyorum
süpersin

ilk zamanlar benimkide deli ederdi yazarak zayiflanirmiymis nasıl tanımadığım insanlarla sohbet edermisim nasıl givenirmisim amma zamanla buranın bana kattıklarını gördü evlendikten sonra inmedigim kiloya tqkimim sayesinde indim konsantrem bozulsa bile takımım sayesinde kalktım çok şükür,ordan nerelere geldik eşimle cuma günü tartı gününe tartiyi yetiştirmeye çalıştı:) insanlara benim azmimi anlatır oldu :)

Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus
Çoğu hastalığın sebebi kilo canım ya
vaşş oldun sen oldun:)

Oyyyy kızlar eve geldim ben yorgunluktan oluyorum su arabayı tek başıma sürmeye cesaret edemediğimden nefret ettim bugün en yakın zamanda cikicam tek başıma trafiğe
Cik bitanem inan bende de deli cesareti yoktu öğrenirken ne zorlandim şu düşünce vardı aklımda mecbursun yapmaya kendini kendine çevrene ispatlamaya kimler kullaniyor sen mi kullanimayacaksin diye diye gazi verdim kendime:)annem kesinlikle istemiyordu araba almamı ön yargı varya kadın şoför sıkıntı diye, eşime diyorlar sen akıllısin uyma bu deliye:)
Allah'tan eşim bambaşka bir insan dinlemedik
Bugün babam önde ben arkada bı yere gittik annem benim arabadaadur bidahs sukrediyim
Elhamdülillah bugünümuze:)
afiyet olsun canım

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
süper menü
Ben kahvaltı siz caysiz güne baslayamam sen aramiyorsun maşallah başkan

afiyet olsun gayet güzel
Spor yok ama su iyi

afiyet olsun

afiyet olsun

Sağol canım şuan daha iyiyiz
çok geçmiş olsun canım dikkat et inşallah önemli bişey değildir

Geçmiş olsun kıyamam bebislere ya Allah şifa versin arkadasim
teşekkürler

Ayy hadi bakalım kızlarla ilk tatil olacak
canım cuma tartı var lütfen bunu unutma
Menü yazmayı ihmal etme
notamiZ yok canım

Sabah çok geç olmuş sadece abla
Afiyet olsun
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Afiyet olsun
Afiyet olsun
kavuk nedir

bugün sözde bende baktiracaktim aç ta gittim ama kızla uğraşmaktan vakit olmadi

Tavuk o tavuk:))

dozun da dengeli bir gün geçirmişsin afiyet olsun ayran sodayla bir de meyve olabilir bence kızlar ne der bilemem ama :)

aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.

Ben sana befitlady 'i tavsiye ederim. Geçen hafta beni yendi kendisi, biri onu yense fena olmaz

Amin cümlemizden. Söylediklerine harfiyyen katılıyorum.

Bana öyle demişti doktor. Mantıklı geldi bana da çünkü kilo hormon dengesini bozuyor malesef.

Sorma biraz boş gezenin boş kalfasıyımBugün veledler de çok sabote etmedi, ohh rahat rahat takıldım forumda

Afiyet olsun, geç kalktın sanırım. Bu sefer de geç yatarsan acıkmaz mısın?

Bayanlar için araba kullanabilmek çok büyük bir özgürlük ve rahatlık. İhmal etme Merveciğim, çık trafiğe.

sabah az geldi gözüme gerisi iyi bence.

Güzel canım afiyet olsun. Leslie 30 dk galiba?

Afiyet olsun Erva, başarılı bence. Hadi kız cuma günü eksin gözlerimizi kamaştıracak gibi

Herkeste bir kahvaltıyı öğle ile birleştirme eğilimi var, yaz etkisi5 biber biraz fazla gözüktü gözüme, üç mü olsaydı? Neyse o kadar önemli değil, afiyet olsun canım. Jillan da gözümden kaçmadı, yaparsan şimdiden tebriklerimi gönderiyorum.

Çok sevindim iyi sonuçlar almana, şükürler olsun. İnşallah hepimiz Allah'ın emaneti bedenlerimize ve ailelerimize iyi bakalım[/QUOTE]
Get şuradan biber o 5 de olsun 10 hemde çok lezzetli yarın kesin yap tarifi veriyorum :)
5 biberi :)tost makinesi nde kozle kahvaltıda içini aç biraz peynir domates pul biberi serp karnıyarık gibi Allah'ım yok böyle bir lezzet edibecigim:)

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
listene bakınca gayet dengeli proteini sebzesi meyvesi var ama bana nedense cidden hep az görünüyor gülüm :) afiyet olsun

2 gıdayı araştırdım bugün fıstık ezmesi ve lor peynir çok faydalı helede spor yapanlar kas yapmak isteyenler için ,lorumu aldım fıstık ezmesi bulamadım bı sure fıstık yiyim sonra kendim yapiyim diyorum

suyu bir tık daha arttırmaya çalış bir defa da bir bardak içmesen de olur yudum yudum gidip gelip içiver
menü güzel afiyet olsun
avatarının altına sen de kilonu hedefini yazsan mı

Kanka benidemi ekledin bu hafta yokum sandiydim
Dur jillanida yapayım ozaman etiketlerim seni

Bu arada tartimda geldi ,uğur getirir bol bol kilo veririm inşallah
Hayırlı olsun tartın Dilek, hızla 60'a doğru inen kilolar göstersin, sonra da hiç 60'ı geçmesin bir daha
İnşallah yakında senin hikayeni okuruz Erva
notamiZ yok canım
Notamız olmadığına sevindim, zaten o mesajları daha çözemedim pek, karışık gözüküyor gözüme. İyi hep böyle notasız gideriz inşallah.
Tamam dostum hemen deneyeyim, hiç bildiğim yaptığım birşey değil. Bakarsın ben 10 tane yemişim
Yine saçma sapan bir menü

(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates

(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
Olsun canım, çocuğun hastaydı, hastanelerde yine iyi kurtarmışsın günü. Kızın iyi olsun gerisi önemli değil, bir günlük dengesizlik, eksiklik telafi edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…