- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.921
prenses bizde seni özledik inşallah büyük kaçamaklar değildir okadar emek verdin başa dönmek senide bizide uzerSelamlaar canlar ben geldiiim :)
Nasılsınız
Menü paylasamadim kaç gündür netim yoktu bugün net yaptım ama geçmiş yapamadım eve gidince yapcam söz :)
Coooook özledim hepinizi
Kacamaklarm oldu o yüzden yazmasam muaf olsam olmazmı
Ama eve bı gidiyim bambaşka biri olmak için asla kaçamak yapmıcam hergun spor yapcaaam
Evi şimdiden özledim buradaki duzen bana Uymadi
Çok çok amin canimnmmEvet pcos hastalarına veriyorlar, çocuk tedavisine de zayıflamaya da yardım ediyor diye. Bana dahiliyeci vermişti, insülin direnci için.
Haklısın canım, yine de ikiz mini mini bebelerinle efsane sağlıklı besleniyorsun, keşke senin gibi bir örneği oğlumu doğurmadan tanısaydım.
Yapı icabı herşeyi uzun uzun anlatmam lazım film gibi. Kovalar gizli duygusalmış, güçlü gözüküp duygularını içe atarmış. Sen bastıdın demek ki duygusallığını bilemiyorum. Hatta bir kitapta kova çocukların gün içinde belli etmedikleri duygusallıkları dertleri yüzünden gece yatağa yatınca gizlice ağladıklarını okumuştum. Tabi bunlar herkes için aynı olmuyor. Yine de burçları çok severim, ilgimi çeken bir konu.
Daha yeni başlamıştık, çok kaybın olmaz başa dönsen de vazgeçme sakın.
Kesinlikle doğru. Şu anda hayatımın ilklerini yaşıyorum. İlk defa şok diyet olmadan yavaş yavaş da olsa kilo veriyorum. İlk defa diyetim bir ayı geçti. İlk defa her zaman yenik düştüğüm yeme krizimi atlattım. Bunların tek sebebi takım. Bunu şunun için vurguluyorum, lütfen hiç birimiz takımı ihmal etmeyip, güzelce birbirimize destek olalım. Çok büyük sevap bence, valla takımdaşlarıma her gün çok dua ediyorum, hem hedef kilolarına ulaşmaları hem her türlü dünya ahiret mutluluk huzur ve sağlık için.
geçmiş olsun canım ne oldu kaçırdım benÇocuk isteme sürecinde kilo vermek çocuk sahibi olma ihtimalini arttırıyor. Belki o gerekçeyle zayıflamaya yardımcı birşey vermiştir. Geliyor metformin içerikli bir ilaç.o ıyi gelmediyse farklı isimlerde metformin içeren ilaç da alabilirsin. Eczaneye danış bence.
Inşallah.
Anestesi yapsalar iyiydi. Pata küte daldılar.o yüzden daha da kötü oldum. Şimdi daha iyiyim de sanki üzerimden tir gecmis
bende sık sık olmaya başladım oda benim yüzümden oldu bı ay çocuk düşündüm olmayınca vazgeçtim doğum kontrol hapinida bı kullan bı bırak hormonlar bozuldu galibaOff ben hala regl olmadım İstanbul'a gider gitmez doktora gitmem sart oldu :/
bir severde 3 paket bisküvi yiyebilirim bukadar pis boğazım işte:)Mefkure söylemiş gerçi ben fatscreet kullanmıştım, çok başarılı bir uygulama.
Önümüzdeki haftaaskrhpozitif benim rakibim, sakın onu seçme
Bana da bir arkadaş üzeri çikolatalı bir bisküvü gösterdi, şimdi tam hatırlamıyorum ama 150 cal gibi birşey dedi. bir tane mi yoksa paket mi dedim tanesiymiş. Ben bir oturuşta bir paket bitirirdim eskiden, vah vah...
Senin ki yine iyiymiş ben 10 dk da bitik duruma geçiyorum
edibecigim maşallahi var eskilerin yenilerin bu hafta olmasa haftaya yüzde bı milyon gelir dereceKızlar dünün acısını çıkarıp baya geçmiş yaptım. Akşam menü yazmaya gelirim tekrar. Şimdilik sıkıntı yok, hatta hurma bile yemedimYer fıstığını biraz kaçıırmış olabilirim ama tek tek savaşayım dedim, aynı anda hepsiyle mücadele edip yenik düşmeyeyim mazallah Sizden de iyi menüler bekliyorum artık Cuma'ya şunun şurasında ne kaldı. Zaten bir notamız duruyor hala eğer yanlış yere bakmadıysam, acil bir derece getirmeliyiz
süpersinMeraba bende 1 saat yürüyüş yapıyorum benide etiketler mısınız sadece dün yapamadım ama pazartesi günü ve bugünde 1 saat yürüyüş yaptım 10 dakika ağırlıkta çalışıyorum
ilk zamanlar benimkide deli ederdi yazarak zayiflanirmiymis nasıl tanımadığım insanlarla sohbet edermisim nasıl givenirmisim amma zamanla buranın bana kattıklarını gördü evlendikten sonra inmedigim kiloya tqkimim sayesinde indim konsantrem bozulsa bile takımım sayesinde kalktım çok şükür,ordan nerelere geldik eşimle cuma günü tartı gününe tartiyi yetiştirmeye çalıştı:) insanlara benim azmimi anlatır oldu :)aminn ne güzel dua ediyorsun cancağızım allah razı olsun
daha eşimle bu gün konuştum buraya ve kendime sorumluluk olduğu için dikkat ediyorum dedim , o bir türlü anlamıyor nasıl nette insanlar samimi mi yazacak birbirini mi umursayacak diyor , önce de hani yazıyorsun yazıyorsun kaç senedir zayıflamadın diyordu :)) ben de dedim ki burası sayesin de 20 kg verdim canımmm sorumluluk duygusu birbirimizden bir şeyler öğrenme farkın da olmadan yapılan yanlışların düzeltilmesi bedavaya terapi hepsi var :)
Çoğu hastalığın sebebi kilo canım yaKilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus
vaşş oldun sen oldun:)menüm
10 : 30
1 bardak ballı sirkeli sıcak su
12 :20
1 servis k. tüm yumurtalı melemen
2 çatal baharatlı haşlama patates
3 çatal beyaz peynir
1 lokma ekmeğe D vit. z. yağı
1 lokma ekmeği de yumurtanın sarısına bandım
16 :10
az şekerli türk kahvesi (komşum geldi)
18 :15
5 yemek k. kuru barbunya salatası bol yeşillik sarımsaklı
2 y.k. susuz z.y. bamya
2 kase cacık
yarım küçük elma(eşimin zoruyla yedim)
su 3. lt ye geçtim
sporu yapmadım yapınca yazarım
@nanekekik
Cik bitanem inan bende de deli cesareti yoktu öğrenirken ne zorlandim şu düşünce vardı aklımda mecbursun yapmaya kendini kendine çevrene ispatlamaya kimler kullaniyor sen mi kullanimayacaksin diye diye gazi verdim kendime:)annem kesinlikle istemiyordu araba almamı ön yargı varya kadın şoför sıkıntı diye, eşime diyorlar sen akıllısin uyma bu deliye:)Oyyyy kızlar eve geldim ben yorgunluktan oluyorum su arabayı tek başıma sürmeye cesaret edemediğimden nefret ettim bugün en yakın zamanda cikicam tek başıma trafiğe
Allah'tan eşim bambaşka bir insan dinlemedik
Bugün babam önde ben arkada bı yere gittik annem benim arabadaa
Elhamdülillah bugünümuze:)
afiyet olsun canımBugünkü menüm
11.30
1kk b.peynir
1 domates
1 dlim tb ekmek
Öğle 14.00
100 gr döner
Çoban salata
1 dilim tb ekmek
Ara: 16.00
1 kase pulbiberli yoğurt
Akşam 19.00
2 tavuk baget (ızgara)
1 dilim tb ekmek
Ara: 21.00
Ayran +soda
Su: 1,5 litre (2,5a tamamlanacak)
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazarım.
süper menüKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Ben kahvaltı siz caysiz güne baslayamam sen aramiyorsun maşallah başkan
afiyet olsun gayet güzelBugünkü mönüm
9.30
Bir muz
Yarim kase yoğurt
12.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaç dilim sucuk
4 zeytin
Iki dilim kadar ekmek
18.30
Tavuk göğsü(marine ettiğin tatlı kaşığı yağla kizarttim)
Bir kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre. Yatana kadar yarim litre daha eklenir
Spor yok @nanekekik
Spor yok ama su iyi