Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazayım gevezelikten unutacağım neredeyse
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ara 12.00
1.5 çay bardağı yer fıstığı
1 sütlü kahve
Öğle 15.00
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam 19.00
Yarım avakado
1 avuç siyah kuru üzüm
1 taze kayısı
Salata
Yatmadan Önce
pulbiberli limonlu bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum.
Su 2 lt olmuştur umarım, saymayı unuttum aklım bütün gün forumdaydı resmen
Spor Henüz yok. Yine de bugünün modasına uyup 15 dk leslie yapmayı planlıyorum diyeyim

Hiç yoktan iyidir 15 dakika spor. Hiç kucumseme. Mönün de güzel bence olacak bu iş

afiyet olsun sporun da güzel menün de

ohh ohh ohh maşallah çok güzel demek ki zayıflamana da engel bir eksiklik bozukluk yok sen patır patır atarsın fazlalıkları allahın izniyle

Hah hah ben de cok heyecanliyim. Ne yiyecegimi bilemiyorum o yuzden ne bulursam yiyorum :) Saka saka bir yerden baslarsan kilo verip vermedigini gorursun daha sonra kendi vucuduna gore degisiklik yaparsin.

aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.

Ben sana befitlady 'i tavsiye ederim. Geçen hafta beni yendi kendisi, biri onu yense fena olmaz

Amin cümlemizden. Söylediklerine harfiyyen katılıyorum.

Bana öyle demişti doktor. Mantıklı geldi bana da çünkü kilo hormon dengesini bozuyor malesef.

Sorma biraz boş gezenin boş kalfasıyımBugün veledler de çok sabote etmedi, ohh rahat rahat takıldım forumda

Afiyet olsun, geç kalktın sanırım. Bu sefer de geç yatarsan acıkmaz mısın?

Bayanlar için araba kullanabilmek çok büyük bir özgürlük ve rahatlık. İhmal etme Merveciğim, çık trafiğe.

sabah az geldi gözüme gerisi iyi bence.

Güzel canım afiyet olsun. Leslie 30 dk galiba?

Afiyet olsun Erva, başarılı bence. Hadi kız cuma günü eksin gözlerimizi kamaştıracak gibi

Herkeste bir kahvaltıyı öğle ile birleştirme eğilimi var, yaz etkisi5 biber biraz fazla gözüktü gözüme, üç mü olsaydı? Neyse o kadar önemli değil, afiyet olsun canım. Jillan da gözümden kaçmadı, yaparsan şimdiden tebriklerimi gönderiyorum.

Çok sevindim iyi sonuçlar almana, şükürler olsun. İnşallah hepimiz Allah'ın emaneti bedenlerimize ve ailelerimize iyi bakalım[/QUOTE]
bakarım netten reyhan şerbetine sağ ol gülüm
9 buçukta kalktım benim uykuya dalma problemim var birazcık hep geç saatte yatıyorum 2-3 gibi bedenim alışmış herhalde acıkmıyor çok enerji harcarsam deli gibi acıktığım oluyor ama çok nadir

ne güzel şükür ki eşin anlamış takdir edip çevrenize bile anlatıyor darısı bize inşallah normal bir görüntüye gelene kadar takdir edeceğini sanmam anca dürter benim ki en büyük eğlencesi bu çünkü:))

Yine saçma sapan bir menü

(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates

(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
ahh kuzum hastaneler de dolanıp evladına üzülüp koşturdun o kadar iştahın bile kalmamış yiyememişsin
kuzum iyileşsin çarçabuk inşallah,çok üzülme gülüm böyle böyle büyüyorlar bu da geçecek

Ben beceremedim ki
sayfanın üstte gelen bilgilerin olduğu çubukta kendi adın yazıyor ya ona tıkla kişisel bilgileriniz yazan yer de ilk boşluk değil avatarının olduğunun altındaki boşluğa yaz en altta kaydet var ona bas tamamdır

Yaptım teşekkür ederim.

kız cumayi unutma bak bildirim günü bizim yüreğinize indirme

Yok canım olur mu öyle takma demek kız aylardır regl olamadı daha öncede kistleri ilgili problemi olmuş mutlaka gitmeli
eline emeğine sağlık gülüm
şeker orucun hiç olmuş başa dönmüşsün üzüldüm valla neyse en azından daha çok olmamıştı başlayalı 2 hafta yapıp bozsan daha zoruna giderdi
Malesef neyse başa sardım
North River 1 saat yürüyüş ve 10 dakika dambıl ile ağırlık tatlım benide yazarmisin motiv e ediyor da liste
bu hafta başka var mı canım ötesine yaptım demişsin günleri ile verirsen ekleyin hepsini
Sporunu da su ile beraber memnunum altına yaz karambole gitmesin

Afiyet olsun abla bugün gayet iyi
Afiyet olsun canım
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Cuma iyi bir eksi gelecek
Afiyet olsun güzel
Güzel menü
Yine saçma sapan bir menü

(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates

(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
Çocuk hastaydı olur arada
fıstık çok geldi kuruyemişleri sayıyla tuketmeliyiz Karatay yapmıyorsak tabi

güzel menü ben de bir dönem yoğurt limon pul biber yapmıştım göbüşü indiriyor yoğurt sporunu da yaparsan şahane olur

2. mesaji düzelteyim diye ne karşıtırdıysam herkesin alıntısı bir garip oluyor.
Çok da geç kalkmamışsın. böyle bir denge kurmuş bedenin demek ki olsun öğün saatlerini herkes mecburen kendi uykusuna işine gücüne göre ayarlıyor. saatinden daha çok içeriği önemli aslında.

Tel şarkı bitmek üzere ütü yapacağım sonra gelirim bugün 1saat 40dk yürüdüm
Ne güzel yürümüşsün Bahar maşallah. Yazık ütü bitmedi mi hala, kolay gelsin. Ben daha başlayamadım gerçi bana daha yazık

güzel menü ben de bir dönem yoğurt limon pul biber yapmıştım göbüşü indiriyor yoğurt sporunu da yaparsan şahane olur
Yoğurt sporu da neyin nesi hiç duymadım?

Yaptım teşekkür ederim.
ne demek gülüm hayılı uğurlu olsun bol bol her hafta eksi sayı yazarsın inşallah
ben kaçırmışım alıntılarda gördüm sana ufakta olsa anestezi yapmamışlar ne biçim hastaneymiş orası bana yaptıkları halde canım çok acımıştı seni düşünemiyorum bile
bir şey sorucam 44 varya ervam44 neden 44 gülüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…