- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.941
Hiç yoktan iyidir 15 dakika spor. Hiç kucumseme. Mönün de güzel bence olacak bu işMenümü yazayım gevezelikten unutacağım neredeyse
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ara 12.00
1.5 çay bardağı yer fıstığı
1 sütlü kahve
Öğle 15.00
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam 19.00
Yarım avakado
1 avuç siyah kuru üzüm
1 taze kayısı
Salata
Yatmadan Önce
pulbiberli limonlu bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum.
Su 2 lt olmuştur umarım, saymayı unuttum aklım bütün gün forumdaydı resmen
Spor Henüz yok. Yine de bugünün modasına uyup 15 dk leslie yapmayı planlıyorum diyeyim
afiyet olsun sporun da güzel menün deAnnemler vardı anca geldim menüm
Sabah 9:30 2 ceviz neskafe
12,30
1dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
5 közlenmiş biber
Bir dilim peynir
2 yumurta li yeşillikli omlet
Domates salatalık
15:30
6 fındık soda
19:00
Salata
1 tabak kavuk yemeği
3,4 parça karpuz
2,5 lt su
2 büyük bardak yeşil çay
45 dk plates
Yaparsan 30 dk jillan yapicam
ohh ohh ohh maşallah çok güzel demek ki zayıflamana da engel bir eksiklik bozukluk yok sen patır patır atarsın fazlalıkları allahın izniyleBu arada tartimda geldi ,uğur getirir bol bol kilo veririm inşallah
Dün kan vermiştim demir eksikliği tiroid bozukluğu gibi değerlere bakılsın diye
Sonuçları bugün aldım
Doktor harika dedi depolar fazla bile doluymuş özel birseymi yaptın dedim
Dedim diyet yapıyorum bol sebze protein devam et ozaman dedi:)
Ya işte kızlar sağlıklı beslenmek gibisi yok çok şükür
Hah hah ben de cok heyecanliyim. Ne yiyecegimi bilemiyorum o yuzden ne bulursam yiyorum :) Saka saka bir yerden baslarsan kilo verip vermedigini gorursun daha sonra kendi vucuduna gore degisiklik yaparsin.Canım ama bunu bitane sporcu söyledi dalında profesyonel birisi ?bende ağırlığı kardio dan sonra yapıyorum ya buradaki herkes çok gayretli sabırlı ben yeni başladım diyemi bu heyecan anlamadım yok kalori hesaplayayım yok şunu yemeyeyim diye diye ...herhalde sizler belli bi kilolar verdiniz bu yüzden verebildiginizi gördünüz diye rahatsınız degilmi ben yeni başla donda aceba verebilecekmi yim diye böyle heyecanliyim
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum
ne güzel şükür ki eşin anlamış takdir edip çevrenize bile anlatıyor darısı bize inşallah normal bir görüntüye gelene kadar takdir edeceğini sanmam anca dürter benim ki en büyük eğlencesi bu çünkü:))prenses bizde seni özledik inşallah büyük kaçamaklar değildir okadar emek verdin başa dönmek senide bizide uzer
Çok çok amin canimnmm
geçmiş olsun canım ne oldu kaçırdım ben
bende sık sık olmaya başladım oda benim yüzümden oldu bı ay çocuk düşündüm olmayınca vazgeçtim doğum kontrol hapinida bı kullan bı bırak hormonlar bozuldu galiba
bir severde 3 paket bisküvi yiyebilirim bukadar pis boğazım işte:)
edibecigim maşallahi var eskilerin yenilerin bu hafta olmasa haftaya yüzde bı milyon gelir derece
süpersin
ilk zamanlar benimkide deli ederdi yazarak zayiflanirmiymis nasıl tanımadığım insanlarla sohbet edermisim nasıl givenirmisim amma zamanla buranın bana kattıklarını gördü evlendikten sonra inmedigim kiloya tqkimim sayesinde indim konsantrem bozulsa bile takımım sayesinde kalktım çok şükür,ordan nerelere geldik eşimle cuma günü tartı gününe tartiyi yetiştirmeye çalıştı:) insanlara benim azmimi anlatır oldu :)
Çoğu hastalığın sebebi kilo canım ya
vaşş oldun sen oldun:)
Cik bitanem inan bende de deli cesareti yoktu öğrenirken ne zorlandim şu düşünce vardı aklımda mecbursun yapmaya kendini kendine çevrene ispatlamaya kimler kullaniyor sen mi kullanimayacaksin diye diye gazi verdim kendime:)annem kesinlikle istemiyordu araba almamı ön yargı varya kadın şoför sıkıntı diye, eşime diyorlar sen akıllısin uyma bu deliye:)
Allah'tan eşim bambaşka bir insan dinlemedik
Bugün babam önde ben arkada bı yere gittik annem benim arabadaadur bidahs sukrediyim
Elhamdülillah bugünümuze:)
afiyet olsun canım
süper menü
Ben kahvaltı siz caysiz güne baslayamam sen aramiyorsun maşallah başkan
afiyet olsun gayet güzel
Spor yok ama su iyi
Cok gecmis olsun cnmŞimdi hastaneye geldim kızlar sabah kız yine kustu dün büyük tuvalet sorunuvar diye kusuyor sanıyordum ama dün akşam dan beri ishal gibi 4 5 yaptı duphalac vermistim
ahh kuzum hastaneler de dolanıp evladına üzülüp koşturdun o kadar iştahın bile kalmamış yiyememişsinYine saçma sapan bir menü
(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates
(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
sayfanın üstte gelen bilgilerin olduğu çubukta kendi adın yazıyor ya ona tıkla kişisel bilgileriniz yazan yer de ilk boşluk değil avatarının olduğunun altındaki boşluğa yaz en altta kaydet var ona bas tamamdırBen beceremedim ki
Yaptım teşekkür ederim.sayfanın üstte gelen bilgilerin olduğu çubukta kendi adın yazıyor ya ona tıkla kişisel bilgileriniz yazan yer de ilk boşluk değil avatarının olduğunun altındaki boşluğa yaz en altta kaydet var ona bas tamamdır
kız cumayi unutma bak bildirim günü bizim yüreğinize indirmeSelamlaar canlar ben geldiiim :)
Nasılsınız
Menü paylasamadim kaç gündür netim yoktu bugün net yaptım ama geçmiş yapamadım eve gidince yapcam söz :)
Coooook özledim hepinizi
Kacamaklarm oldu o yüzden yazmasam muaf olsam olmazmı
Ama eve bı gidiyim bambaşka biri olmak için asla kaçamak yapmıcam hergun spor yapcaaam
Evi şimdiden özledim buradaki duzen bana Uymadi
Yok canım olur mu öyle takma demek kız aylardır regl olamadı daha öncede kistleri ilgili problemi olmuş mutlaka gitmeliBence hiç takıp boşuna stres yapma, takip bile etme ne zaman olursan. Doktorların adet söktürmek için verdikleri ilaçlar daha zararlı bence. Zayıfla önce hala devam ediyorsa o zaman gidersin. Bir akrabamla beraber doktora gittik, bayan benim boylarımda 58 kiloydu ve adet düzensizliği yaşıyordu. Doktor direk 48 kiloya inmelisin dedi.
Malesef neyse başa sardımeline emeğine sağlık gülüm
şeker orucun hiç olmuş başa dönmüşsün üzüldüm valla neyse en azından daha çok olmamıştı başlayalı 2 hafta yapıp bozsan daha zoruna giderdi
bu hafta başka var mı canım ötesine yaptım demişsin günleri ile verirsen ekleyin hepsiniNorth River 1 saat yürüyüş ve 10 dakika dambıl ile ağırlık tatlım benide yazarmisin motiv e ediyor da liste
Afiyet olsun abla bugün gayet iyimenüm
10 : 30
1 bardak ballı sirkeli sıcak su
12 :20
1 servis k. tüm yumurtalı melemen
2 çatal baharatlı haşlama patates
3 çatal beyaz peynir
1 lokma ekmeğe D vit. z. yağı
1 lokma ekmeği de yumurtanın sarısına bandım
16 :10
az şekerli türk kahvesi (komşum geldi)
18 :15
5 yemek k. kuru barbunya salatası bol yeşillik sarımsaklı
2 y.k. susuz z.y. bamya
2 kase cacık
yarım küçük elma(eşimin zoruyla yedim)
su 3. lt ye geçtim
sporu yapmadım yapınca yazarım
North River
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
11.30
1kk b.peynir
1 domates
1 dlim tb ekmek
Öğle 14.00
100 gr döner
Çoban salata
1 dilim tb ekmek
Ara: 16.00
1 kase pulbiberli yoğurt
Akşam 19.00
2 tavuk baget (ızgara)
1 dilim tb ekmek
Ara: 21.00
Ayran +soda
Su: 1,5 litre (2,5a tamamlanacak)
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazarım.
Cuma iyi bir eksi gelecekKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Afiyet olsun güzelBugünkü mönüm
9.30
Bir muz
Yarim kase yoğurt
12.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaç dilim sucuk
4 zeytin
Iki dilim kadar ekmek
18.30
Tavuk göğsü(marine ettiğin tatlı kaşığı yağla kizarttim)
Bir kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre. Yatana kadar yarim litre daha eklenir
Spor yokNorth River
Güzel menüAnnemler vardı anca geldim menüm
Sabah 9:30 2 ceviz neskafe
12,30
1dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
5 közlenmiş biber
Bir dilim peynir
2 yumurta li yeşillikli omlet
Domates salatalık
15:30
6 fındık soda
19:00
Salata
1 tabak kavuk yemeği
3,4 parça karpuz
2,5 lt su
2 büyük bardak yeşil çay
45 dk plates
Yaparsan 30 dk jillan yapicam
Çocuk hastaydı olur aradaYine saçma sapan bir menü
(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates
(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
fıstık çok geldi kuruyemişleri sayıyla tuketmeliyiz Karatay yapmıyorsak tabiMenümü yazayım gevezelikten unutacağım neredeyse
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ara 12.00
1 sütlü kahve
Öğle 15.00
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam 19.00
Yarım avakado
1 avuç siyah kuru üzüm
1 taze kayısı
Salata
Yatmadan Önce
Spor Henüz yok. Yine de bugünün modasına uyup 15 dk leslie yapmayı planlıyorum diyeyim
güzel menü ben de bir dönem yoğurt limon pul biber yapmıştım göbüşü indiriyor yoğurt sporunu da yaparsan şahane olurMenümü yazayım gevezelikten unutacağım neredeyse
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ara 12.00
1 sütlü kahve
Öğle 15.00
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam 19.00
Yarım avakado
1 avuç siyah kuru üzüm
1 taze kayısı
Salata
Yatmadan Önce
2. mesaji düzelteyim diye ne karşıtırdıysam herkesin alıntısı bir garip oluyor.bakarım netten reyhan şerbetine sağ ol gülüm
9 buçukta kalktım benim uykuya dalma problemim var birazcık hep geç saatte yatıyorum 2-3 gibi bedenim alışmış herhalde acıkmıyor çok enerji harcarsam deli gibi acıktığım oluyor ama çok nadir
Oy maşallah. Hayrina 40 ini bana yaz :))Tel şarkı bitmek üzere ütü yapacağım sonra gelirim bugün 1saat 40dk yürüdüm
Ne güzel yürümüşsün Bahar maşallah. Yazık ütü bitmedi mi hala, kolay gelsin. Ben daha başlayamadım gerçi bana daha yazıkTel şarkı bitmek üzere ütü yapacağım sonra gelirim bugün 1saat 40dk yürüdüm
Yoğurt sporu da neyin nesi hiç duymadım?güzel menü ben de bir dönem yoğurt limon pul biber yapmıştım göbüşü indiriyor yoğurt sporunu da yaparsan şahane olur
ne demek gülüm hayılı uğurlu olsun bol bol her hafta eksi sayı yazarsın inşallahYaptım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?