- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.961
15 dk leslie demişsin ya onu da yaparsan demek istedim virgül koymamışım araya karışmışNe güzel yürümüşsün Bahar maşallah. Yazık ütü bitmedi mi hala, kolay gelsin. Ben daha başlayamadım gerçi bana daha yazık
Yoğurt sporu da neyin nesi hiç duymadım?
kolay gelsin gülümTel şarkı bitmek üzere ütü yapacağım sonra gelirim bugün 1saat 40dk yürüdüm
katlanmış göbeğe baksak bile yeter:)Günaydın eşim evde fırsat bu fırsat işleri hallediyorum bitince geleceğim kahvaltıda büyük sınav verdim benim en sorunlu bölge basen kahvaltıda bacaklarıma bakiıp oturken beğenene kadar yok sana bunlardan dedim iyi bir yöntem tavsiye ederim yemeden önce bedeninizi bakin
basiniz sağolsun canımAkşam karbo almayınca sorun olmayacaktır canım banada öyle geldi ama bakınca orana ve kaloriye iyi hatta önceki kalorilerim 600 geçmiyordu şimdi yükselttim 800 lere çıkarttım yavaş yavaş sağlıklı şekilde artıracağım
Muhtemelen balık sayesinde düzenlendi oran :) akşam kesin balık ve salata yemeliyim Zaten akşam ağırlık sporum biraz yoğun
Kayınpeder Yok canım benimde eliminde vefat ettiler
Çok geçmiş olsun canım
Memnun iyi canım hemde çok iyi duygusal açlığı bastırmak her yiğidin harcı degilDünkü menüm:
Sabah 10.00
2 tb ekmeği ve 2 dilim beyaz peynirden tost
Öğle 16.00
7 yk taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Aksam 16.00 -19.30 arası
1 şeftali
5 hurma
2 avuç yerfıstığı
1 sütlü kahve
Su 2 lt
Spor
15 dk aerobik
15 dk Leslie
10 squat
16.00 - 19.30 açıklaması birazdan...
( çocuklar rahat vermiyor)
mesajini okurken üzüldüm bizim bıcır bıcır edibeyi nasıl uzmusler böyleAşırı duygusal bir kova burcu insanı olarak beni uzun zamandır üzen zihnimi meşgul eden bir konuda sabah bir telefon görüşmesi yaptım. Çok kötü geçti. Arkasından yaklaşık 2 saat ağladım. Günün geri kalanı da olabildiğince melankolik ve ağlamaklı geçti. Aslında oğlumun okulu ile ilgili önemsiz lüzumsuz bir mesele ve ağlamalarımin yarısı kendime kızdığım içindi. En kötüsü okulu değiştiririz olur biter. Neyse akşam gelen misafir de çok sevdiğim bir arkadaşım. Eşimden duyunca moralimin bozuk olduğunu beni görmeye gelmişler, ellerinde revani ile
Başa dönersem kahvaltı çok üzgün olduğum için tostla geçti. Öğleye kadar çok acıkarak hata yaptım. Gayet doyurucu yedim ama içimdeki canavar uyandı malesef. Gözüm döndü, bu kilolarımın da sebebi olan çılgınca yeme isteği resmen baş gösterdi, tamamen duygusal açlık. Buzdolabını kaç defa açtım bilmiyorum. Eşim anladı yeme krizimin tuttuğunu yardımcı olmak istedi gel dışarı çıkalım dedi ama kabul etmedim. (Galiba arkadaşımı o ara aramış). Mutfaktan çıkmadım ama sadece yukarıda yazdıklarımı yedim. Belki size fazla gelebilir ama ben hala çok mutluyum. Hayatimda ilk defa bu krizi bu kadar az hasarla atlattım. Arkadaşım geldiğinde aslında atlatmıştım. Revaninin yüzüne bile bakmadım. Bir defa başardıysam tekrar başarırım diye bir umut var artık içimde. Kesinlikle bu takımda olduğum için başardığımı düşünüyorum. Normalde mücadele edemez yarın yeniden başlarım şimdi yiyip rahatlamaya ihtiyacım var diye düşünürdümSize hesap verme duygusu ve sizin bana olan güveninizi sarsmak istememem beni frenledi. Birlikte başaracağımıza inancım arttı
Parca alımı dogumhanede ufak anesteziyle olur. Ben muayene olurken parca alıyorum dedi. Ve cumburlop dalış. Çok kötü oldum. Daha dumura uğramış gibiyim. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum.ne demek gülüm hayılı uğurlu olsun bol bol her hafta eksi sayı yazarsın inşallah
ben kaçırmışım alıntılarda gördüm sana ufakta olsa anestezi yapmamışlar ne biçim hastaneymiş orası bana yaptıkları halde canım çok acımıştı seni düşünemiyorum bile
bir şey sorucam 44 varya ervam44 neden 44 gülüm :)
Ah Dilek neler yaşamışsın öyle, ne güzel Allah'a sığınıp o zor zamanları atlatmışsın. Rabbim hepimize tam bir tevekkül nasip etsin. Abine de Allah rahmet eylesin. Annen baban evlat acısı yaşamış, sen de kardeş acısı yaşamışsın. Allah affetsin ne boş şeyleri dert ediyorum benMemnun iyi canım hemde çok iyi duygusal açlığı bastırmak her yiğidin harcı degil
mesajini okurken üzüldüm bizim bıcır bıcır edibeyi nasıl uzmusler böyle
Canım ölümden başka herşeye çare var o bile Rabbimden sabredip kabulleniyoruz
Takma kafana tokadan başka birşey benim felsemdir herşey yoluna girer su akar yolunu bulur bu süreçte kendini yipratmanin hiç bir faydası yok düzlüğe çıkarsın sağlığın elden gitmiş ne fayda..
Ne güzel şeydir teslimiyet işini Allah'a havale et ne eylersen güzel eylersin de sırtını yasla seyret
Kaç kere hayatımda Rabbim hikmetlwrini gördüm sabrimin selametini yasadim yaz yaz bitmez
Bekarken ortaklık bozulmasın diye ortwgimizin oğluyla nisanlandim ailemin ısrarı abimin vefatı uzerine ailemi bı uzuntude ben yaşatmak istemedim kiramadim tam 8 ay sadece Rabbime sigindim namaz kıldım dua ettim istemiyorum sen boz Yarabbi diye
Seni sulalede kimseye vermem yabancı kapindan içeri giremez diyen babam bu iş olmassa kimle evlenirsen evlen eline kına koymam diyen annem 8 ay sonra benim mutsuzluguma dayanamayıp yüzüğü takıları kendileri götürüp bozdular nişanı
Sonra nemi oldu ortaklık bitti market açtık çalışırken eşimle tanıştık çok sevdik birbirimizi daha sevgiliyken aileme söyledim yabancıya vermem diyen babam arkamızda kale gibi durdu eşimin babası yok babalık yaptı resmen gelde şükür etme şimdi:)
Ayrıcada enistwye selamlar takdir ettim kiyamamis sevdiceginede arkadaşını cagirmis
kız senin doktor kasapmıymışşşşParca alımı dogumhanede ufak anesteziyle olur. Ben muayene olurken parca alıyorum dedi. Ve cumburlop dalış. Çok kötü oldum. Daha dumura uğramış gibiyim. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum.
44 e gelince. Ben daha önce farklı bir isimle buradaydım. Tabi kaç yıl önce. Sonra bir türlü şifremi hatırlayamadım. Yeni bir hesap acayip dedim. Bu sefer de isim var deyip uyardı hep yazdıklarımı. Ben de son olarak eşimin memleket plakasını yazdım ki adımı unutup ortada kalmayayım:))
selametle kal iyi geceler gülümBen kaçtım artık kızlar,Mefkurem de gelmedi, gideyim bari... Bu gece tekrar giremem herhalde, spor yaparsam yarın yazarım. Yarın görüşürüz, iyi dinlenin Perşembeye bomba gibi uyanın hepiniz, Cuma öncesi son kozlarımızı oynayalım
kız senin doktor kasapmıymışşşşağzım açık kaldı doğum hanede anestezi olsa bile ağrı kesici antibiyotik veriyorlar ki daha ben haziran başı yaptırdım ...
eşinle hemşehriyiz o vakit :))
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum
Canım benimki artık bu hafta geçti heraldekız cumayi unutma bak bildirim günü bizim yüreğinize indirme
Yok canım olur mu öyle takma demek kız aylardır regl olamadı daha öncede kistleri ilgili problemi olmuş mutlaka gitmeli
Malesef neyse başa sardım
bu hafta başka var mı canım ötesine yaptım demişsin günleri ile verirsen ekleyin hepsini
Sporunu da su ile beraber memnunum altına yaz karambole gitmesin
Afiyet olsun abla bugün gayet iyi
Afiyet olsun canım
Cuma iyi bir eksi gelecek
Afiyet olsun güzel
Güzel menü
Çocuk hastaydı olur arada
fıstık çok geldi kuruyemişleri sayıyla tuketmeliyiz Karatay yapmıyorsak tabi
Bende bugün ütü yaptım kolay gelsin kızlar size bi püf noktası cam sil gibi bir kutuya şu doldurun ütü yaparken hep yanınızda bulunsun bol bol kıyafeti nemlendirun ve sonra ütüyü basın 1 saatlik ütü kesinlikle yarim saate iniyor .ütü ile su sıkınca aynı verim olmuyorNe güzel yürümüşsün Bahar maşallah. Yazık ütü bitmedi mi hala, kolay gelsin. Ben daha başlayamadım gerçi bana daha yazık
Yoğurt sporu da neyin nesi hiç duymadım?
Allah razı olsun canımAh Dilek neler yaşamışsın öyle, ne güzel Allah'a sığınıp o zor zamanları atlatmışsın. Rabbim hepimize tam bir tevekkül nasip etsin. Abine de Allah rahmet eylesin. Annen baban evlat acısı yaşamış, sen de kardeş acısı yaşamışsın. Allah affetsin ne boş şeyleri dert ediyorum ben
Eşime selamını ileteceğim, merak ediyor zaten bunca ne yazıyorsun diye, senin iyiliklerini yazıyorum diyeyim de motive olsun
Aşlıkotu aklımda olsun, ihtiyaç olursa diye. Taze reyhan şerbeti çok kolay demleme usulü oluyor. Google'da aratırsan miktarlarıyla bir sürü tarif çıkar, ben tam hatırlayamadım şimdi miktarları. Rengi, aroması, şifası ve pratikliği ile gerçekten denemeye değer bir şerbet. Çocuklarımız boşuna zararlı içecekler içmesin.aşlıkotu (deve gözü) sinamekinin çok daha etkilisi ama bağırsaktaki faydalı bakterilere daha az zararı olan bir bitki tabi onun da sık kullanılması doğru değil
taze reyhan şerbetini ben bilmiyorum
Inşallah güzel sonuçlar nasip olur hepimizeYarın büyük ihtimal spor yapmam iyi calistirdim kasları bugün
jillanida beğendim 1 ay düzenli yapicam bugün ölçülerimi de aldım bakalım ne olacak 1 ayda
güzel uyursun kötü mü sarımsaklı yoğurt nefesi de açıyor mis gibi uyku da getiriyor afiyet olsun :))Bir kaçamak bildirisinde bulunuyorum: mutfağı toplarken dolaba yerleştirilmeye hazirlanan salatalik ve akşamdan kalan sarımsaklı yoğurt artık yok.
Allahım şükürler olsun diyorum kaçamağın bile sagliklisini tüketme fırsatı verdiğin için. Zamansız olsa da inanılmaz çekti canım. Günahı neyse raziyim
bence sen de kabahat yok kim olsa aklına hemen orada doktorun biyopsi yapacağı gelmez ki, ben de 3 hafta önce malatyadaydım :)) eskişehir de yaşıyorum kv de malatya da olunca her izin de ki bayramlara denk getiriyor eşim gidiyoruz malatya ya çok sıcaktı zor durduk gece uyuyamadık, eskişehir e geldik gözünü seveyim buranın dedim hiç değilse akşamları çok güzel serin rahat uyunuyorBenim cahilliğime geldi. Daha doğrusu ne olduğunu anlayamadım.
Eşim merkezde oturuyor. 10-15 gun öncesine kadar malatyadaydim. Güzel şehir vesselam. Sen neresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?