- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.981
Güzel ben beğendim afiyet olsun ama akşam bi kase yoğurtta olabilirdi tavuğun yanında ya da salata
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie
Bugünkü mönüm
9.30
Bir muz
Yarim kase yoğurt
12.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaç dilim sucuk
4 zeytin
Iki dilim kadar ekmek
18.30
Tavuk göğsü(marine ettiğin tatlı kaşığı yağla kizarttim)
Bir kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre. Yatana kadar yarim litre daha eklenir
Spor yok @nanekekik
Annemler vardı anca geldim menüm
Sabah 9:30 2 ceviz neskafe
12,30
1dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
5 közlenmiş biber
Bir dilim peynir
2 yumurta li yeşillikli omlet
Domates salatalık
15:30
6 fındık soda
19:00
Salata
1 tabak kavuk yemeği
3,4 parça karpuz
2,5 lt su
2 büyük bardak yeşil çay
45 dk plates
Yaparsan 30 dk jillan yapicam
dozun da dengeli bir gün geçirmişsin afiyet olsun ayran sodayla bir de meyve olabilir bence kızlar ne der bilemem ama :)
Az olması yanlış şeyler yemenden iyidir...Yine saçma sapan bir menü
(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates
(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
Menümü yazayım gevezelikten unutacağım neredeyse
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ara 12.00
1.5 çay bardağı yer fıstığı
1 sütlü kahve
Öğle 15.00
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam 19.00
Yarım avakado
1 avuç siyah kuru üzüm
1 taze kayısı
Salata
Yatmadan Önce
pulbiberli limonlu bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum.
Su 2 lt olmuştur umarım, saymayı unuttum aklım bütün gün forumdaydı resmen
Spor Henüz yok. Yine de bugünün modasına uyup 15 dk leslie yapmayı planlıyorum diyeyim
Ay malatyanin sıcağı beni öldürüyor resmen. Bir ay kaldım bu yıl. Ömrumden ömür gitti resmen.bence sen de kabahat yok kim olsa aklına hemen orada doktorun biyopsi yapacağı gelmez ki, ben de 3 hafta önce malatyadaydım :)) eskişehir de yaşıyorum kv de malatya da olunca her izin de ki bayramlara denk getiriyor eşim gidiyoruz malatya ya çok sıcaktı zor durduk gece uyuyamadık, eskişehir e geldik gözünü seveyim buranın dedim hiç değilse akşamları çok güzel serin rahat uyunuyor
Cuma yaklaştı mönüsü galiba :)Iyi akşamlar kızlar
Bugün bende izinli olayım dedim :))
Sibel canla takıldık biraz, geçmişe süzüldük
En sevdiğim Ses yorum güzellik. Bide arada kilo almasa iyi olacak :))
Öğleden sonrada çocuklar geldi, öyle geçti
Geç kalktım bugün o yüzden sabah yok
Kalkınca zencefilli kür
12.00 civarı
Ananas
Mozeralla
20.20
Hindi kavurma
Salata
Su 2lt
Spor yok
Iyi geceler herkese yarın görüşürüz
prenses bizde seni özledik inşallah büyük kaçamaklar değildir okadar emek verdin başa dönmek senide bizide uzer
Çok çok amin canimnmm
geçmiş olsun canım ne oldu kaçırdım ben
bende sık sık olmaya başladım oda benim yüzümden oldu bı ay çocuk düşündüm olmayınca vazgeçtim doğum kontrol hapinida bı kullan bı bırak hormonlar bozuldu galiba
bir severde 3 paket bisküvi yiyebilirim bukadar pis boğazım işte:)
edibecigim maşallahi var eskilerin yenilerin bu hafta olmasa haftaya yüzde bı milyon gelir derece
süpersin
ilk zamanlar benimkide deli ederdi yazarak zayiflanirmiymis nasıl tanımadığım insanlarla sohbet edermisim nasıl givenirmisim amma zamanla buranın bana kattıklarını gördü evlendikten sonra inmedigim kiloya tqkimim sayesinde indim konsantrem bozulsa bile takımım sayesinde kalktım çok şükür,ordan nerelere geldik eşimle cuma günü tartı gününe tartiyi yetiştirmeye çalıştı:) insanlara benim azmimi anlatır oldu :)
Çoğu hastalığın sebebi kilo canım ya
vaşş oldun sen oldun:)
Cik bitanem inan bende de deli cesareti yoktu öğrenirken ne zorlandim şu düşünce vardı aklımda mecbursun yapmaya kendini kendine çevrene ispatlamaya kimler kullaniyor sen mi kullanimayacaksin diye diye gazi verdim kendime:)annem kesinlikle istemiyordu araba almamı ön yargı varya kadın şoför sıkıntı diye, eşime diyorlar sen akıllısin uyma bu deliye:)
Allah'tan eşim bambaşka bir insan dinlemedik
Bugün babam önde ben arkada bı yere gittik annem benim arabadaadur bidahs sukrediyim
Elhamdülillah bugünümuze:)
afiyet olsun canım
süper menü
Ben kahvaltı siz caysiz güne baslayamam sen aramiyorsun maşallah başkan
afiyet olsun gayet güzel
Spor yok ama su iyi
Yine saçma sapan bir menü
(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates
(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
listene bakınca gayet dengeli proteini sebzesi meyvesi var ama bana nedense cidden hep az görünüyor gülüm :) afiyet olsun
Fıstık esmesini benim yapımın şöyle tatlım fıstıkları az kavurup Ocakta ama çok az sonra robota alıp parçalıyorum iyice içine biraz bal koyuyorum bi de Hindistan cevizi yağı koyabilirsin Çok çok az hatta bu tarife kakao ekleyip kakaolusunu da yapabilirsin Fındıkla ve kakaolu yapınca da Harika oluyor hemde çok basit2 gıdayı araştırdım bugün fıstık ezmesi ve lor peynir çok faydalı helede spor yapanlar kas yapmak isteyenler için ,lorumu aldım fıstık ezmesi bulamadım bı sure fıstık yiyim sonra kendim yapiyim diyorum
Ah bu kendini akıllı sanan aptal telefonlar benim tavuğu kavuk yapmış:)
Güzel ben beğendim avakadoyu öyle nasıl yedin ben hiç yiyemem öyleMenümü yazayım gevezelikten unutacağım neredeyse
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ara 12.00
1.5 çay bardağı yer fıstığı
1 sütlü kahve
Öğle 15.00
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam 19.00
Yarım avakado
1 avuç siyah kuru üzüm
1 taze kayısı
Salata
Yatmadan Önce
pulbiberli limonlu bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum.
Su 2 lt olmuştur umarım, saymayı unuttum aklım bütün gün forumdaydı resmen
Spor Henüz yok. Yine de bugünün modasına uyup 15 dk leslie yapmayı planlıyorum diyeyim
23 gün :/Çok teşekkürler canım elimden geleni yapıyorum
Aminnnn katılıyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Ne kadar oldu?
Neyse en azındwn o da inşallah tuvalete çıkarır bari bi işe yarar canım
Kaçamam yapmadan devam
Dolu dolu olmuş bence güzel
Canım önce eşinle çık alışırsın bende şimdi bayağadır çıkmıyorum trafiğe
Güzel ben beğendim afiyet olsun ama akşam bi kase yoğurtta olabilirdi tavuğun yanında ya da salata
23 gün :/
plasticwoman ben öncesinde bir buçuk iki ayda bir düzenli oluyordum. Bir ay lekelenme şeklinde olup sonra yoğun parca şeklinde gelmesi üçüncü kez tekrarlandı. Çok şükür 3.5 yaşında bir kızım var. Normal doğum yaptım. Bir yıl kadar kistler yoktu. Sonrasında tekrar hortladılar. Şimdi zayıflayıp ikinci çocuğa yer açmaya.calisiyorum. hamile kalmak zaten pcos 'la zaten zor kiloyla zorluğu daha da artıyor. Allah aratmasin insallah.
Kızlar dünün acısını çıkarıp baya geçmiş yaptım. Akşam menü yazmaya gelirim tekrar. Şimdilik sıkıntı yok, hatta hurma bile yemedimYer fıstığını biraz kaçıırmış olabilirim ama tek tek savaşayım dedim, aynı anda hepsiyle mücadele edip yenik düşmeyeyim mazallah Sizden de iyi menüler bekliyorum artık Cuma'ya şunun şurasında ne kaldı. Zaten bir notamız duruyor hala eğer yanlış yere bakmadıysam, acil bir derece getirmeliyiz
Evet canım öyle yazıyor zayıflama ilacı olarak ta kullanılıyormuş ilginç
Meraba bende 1 saat yürüyüş yapıyorum benide etiketler mısınız sadece dün yapamadım ama pazartesi günü ve bugünde 1 saat yürüyüş yaptım 10 dakika ağırlıkta çalışıyorum
aminn ne güzel dua ediyorsun cancağızım allah razı olsun
daha eşimle bu gün konuştum buraya ve kendime sorumluluk olduğu için dikkat ediyorum dedim , o bir türlü anlamıyor nasıl nette insanlar samimi mi yazacak birbirini mi umursayacak diyor , önce de hani yazıyorsun yazıyorsun kaç senedir zayıflamadın diyordu :)) ben de dedim ki burası sayesin de 20 kg verdim canımmm sorumluluk duygusu birbirimizden bir şeyler öğrenme farkın da olmadan yapılan yanlışların düzeltilmesi bedavaya terapi hepsi var :)
Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus
Oyyyy kızlar eve geldim ben yorgunluktan oluyorum su arabayı tek başıma sürmeye cesaret edemediğimden nefret ettim bugün en yakın zamanda cikicam tek başıma trafiğe
Bu arada tartimda geldi ,uğur getirir bol bol kilo veririm inşallah
Dün kan vermiştim demir eksikliği tiroid bozukluğu gibi değerlere bakılsın diye
Sonuçları bugün aldım
Doktor harika dedi depolar fazla bile doluymuş özel birseymi yaptın dedim
Dedim diyet yapıyorum bol sebze protein devam et ozaman dedi:)
Ya işte kızlar sağlıklı beslenmek gibisi yok çok şükür
Kızlar grupta yeni olduğum için bilmiyorum. Bizim grubun yarışlarda birinciliği oldu mu yakın zamanda. Birincilerin sırları kısmını takip edince ne hikmetse hep 10. Gruptan çıkmış sanki. Sirkilip yarışa asılma zamanı sankiii. Neden birinci bizden olmasin
2 gıdayı araştırdım bugün fıstık ezmesi ve lor peynir çok faydalı helede spor yapanlar kas yapmak isteyenler için ,lorumu aldım fıstık ezmesi bulamadım bı sure fıstık yiyim sonra kendim yapiyim diyorum
Sabah sekizde bir kuru kayısı yedim.
Şuan da dünden kalma azcik tavuk göğsü vardı. Bir yumurta kirdin üstüne. Salatalık domatesle yedim.
Bugün karbonhidrat hiç almayayım dedim. Bir de pazar günü karpuz detoksu yapacağım. Uç gün sadece karpuz olacak.Afiyet olsun canım bol proteinli olmuş
az öz olmuş gülümIyi akşamlar kızlar
Bugün bende izinli olayım dedim :))
Sibel canla takıldık biraz, geçmişe süzüldük
En sevdiğim Ses yorum güzellik. Bide arada kilo almasa iyi olacak :))
Öğleden sonrada çocuklar geldi, öyle geçti
Geç kalktım bugün o yüzden sabah yok
Kalkınca zencefilli kür
12.00 civarı
Ananas
Mozeralla
20.20
Hindi kavurma
Salata
Su 2lt
Spor yok
Iyi geceler herkese yarın görüşürüz
ben 3 hafta kaldım zor bela iyi dayanmışsın 1 ay yazın sıcağın da gidilmez aslın da ama ne yapalım bayram seyran ve eşim faktörleri ağır basıyor:)Ay malatyanin sıcağı beni öldürüyor resmen. Bir ay kaldım bu yıl. Ömrumden ömür gitti resmen.
Cuma yaklaştı mönüsü galiba :)
ben de sevmem balık yemem pişirmem dokunamam bile tansiyonum düşer hepEvet canım çok var pkolu hamile kalamayan zor ama sen kalmışsın yine kalırsın kilo verince bende zayıflayayımda 2. Düşününcem bakalım
Bencede artık dereceye girmemiz lazım enerjimiz yükseldi grup şenlendi :)
İlaçla zayıflamaya karşıyım 200-300 kg değilsen
Canım ağırlıklara daha çok zaman ayır
Erkekler bazen acımasız oluyor nasıl bi düşünce sistemleri var merak ediyorum :) insan eşine öyle der mi biz olsak aman kırılır diye 482362 defa düşünürüz diyemeyiz
Tabi ki kilo hormonları bozuyor
Çıkarsın canım sadece cesaretli ol ve trafikte hızlı düşünüp seri olman lazım kararsız kalmaman Laz'ım ve korkmaman gerisi kolay ben ilk aldım arabayı trafiğe çıktım o gün bugün gayet güzel kullanıyorum
Bol bol eksilerin olsun canım ne güzel benimde depo boşalmış Demir ilaç içiyorum
Kesinlikle katılıyorum bu hafta güzel yüzdelerimiz olacak inşallah ama haftaya dereceye girelim hedefimiz bu olsun
Fıstık ezmesini ben evde kendim yapıyorum gayet güzel içinde ne var biliyorum
Annemde hiç sevmez balık nasıl sevilmez ya :)) pişirip yanında yatarım :)) çok severim deniz ürünlerini hepsini :)
Bugün karbonhidrat hiç almayayım dedim. Bir de pazar günü karpuz detoksu yapacağım. Uç gün sadece karpuz olacak.
ben de sevmem balık yemem pişirmem dokunamam bile tansiyonum düşer hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?