Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel ben beğendim afiyet olsun ama akşam bi kase yoğurtta olabilirdi tavuğun yanında ya da salata

Salata malzemem yoktu. Yarın pazar var ondan almadım. Yoğurdu da ekstradan yemek istemedim zaten hafif kabız gibitim.

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
5 böğürtlen
2 kaşık yulaf
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye 2 kaşık
4 tane köfte
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 lt
Spor leslie

Çok güzel menü...

Afiyet olsun...

Çok güzel:)

dozun da dengeli bir gün geçirmişsin afiyet olsun ayran sodayla bir de meyve olabilir bence kızlar ne der bilemem ama :)

İkisinden birini tercih etmem gerekiyordu:)

Yine saçma sapan bir menü

(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates

(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok
Az olması yanlış şeyler yemenden iyidir...

Menün güzel ama 1,5 çay bardağı fıstık çok fazla. Bunların adetli olması gerek. 10 taneyi geçmemeli diye biliyorum. Ölçün 2 ceviz 6-8 fındık gibi olmalı...

Iyi akşamlar kızlar

Bugün bende izinli olayım dedim :))

Sibel canla takıldık biraz, geçmişe süzüldük
En sevdiğim Ses yorum güzellik. Bide arada kilo almasa iyi olacak :))

Öğleden sonrada çocuklar geldi, öyle geçti

Geç kalktım bugün o yüzden sabah yok

Kalkınca zencefilli kür

12.00 civarı
Ananas
Mozeralla

20.20
Hindi kavurma
Salata

Su 2lt
Spor yok

Iyi geceler herkese yarın görüşürüz

Ay malatyanin sıcağı beni öldürüyor resmen. Bir ay kaldım bu yıl. Ömrumden ömür gitti resmen.

Cuma yaklaştı mönüsü galiba :)

Yok be canım ben çay falan sevmem pek öyle
Kahveyi severdim onu da emzirirken çok içmeyin diyorlar
Yine saçma sapan bir menü

(14:00)
1 porsiyon yaprak döner( pidesini yemedim)
½ domates

(20:00)
Domatesli biber sote
1 porsiyon Kavun
⅓ dilim ekmek
Şu:1,5lt 2 olur
Spor yok

Afiyet olsun hastanede olmana rağmen iyi bence

listene bakınca gayet dengeli proteini sebzesi meyvesi var ama bana nedense cidden hep az görünüyor gülüm :) afiyet olsun

Az değil aslında yani benim normal yememe göre az değil

Fıstık esmesini benim yapımın şöyle tatlım fıstıkları az kavurup Ocakta ama çok az sonra robota alıp parçalıyorum iyice içine biraz bal koyuyorum bi de Hindistan cevizi yağı koyabilirsin Çok çok az hatta bu tarife kakao ekleyip kakaolusunu da yapabilirsin Fındıkla ve kakaolu yapınca da Harika oluyor hemde çok basit

Ah bu kendini akıllı sanan aptal telefonlar benim tavuğu kavuk yapmış:)

Hahaha kabak ya da tavuk diye tahmin etmiştim
Güzel ben beğendim avakadoyu öyle nasıl yedin ben hiç yiyemem öyle

23 gün :/

Evet canım çok var pkolu hamile kalamayan zor ama sen kalmışsın yine kalırsın kilo verince bende zayıflayayımda 2. Düşününcem bakalım

Bencede artık dereceye girmemiz lazım enerjimiz yükseldi grup şenlendi :)

Evet canım öyle yazıyor zayıflama ilacı olarak ta kullanılıyormuş ilginç

İlaçla zayıflamaya karşıyım 200-300 kg değilsen

Meraba bende 1 saat yürüyüş yapıyorum benide etiketler mısınız sadece dün yapamadım ama pazartesi günü ve bugünde 1 saat yürüyüş yaptım 10 dakika ağırlıkta çalışıyorum

Canım ağırlıklara daha çok zaman ayır

Erkekler bazen acımasız oluyor nasıl bi düşünce sistemleri var merak ediyorum :) insan eşine öyle der mi biz olsak aman kırılır diye 482362 defa düşünürüz diyemeyiz

Kilodan dolayı adet düzensizliği mı olunuyormus

Tabi ki kilo hormonları bozuyor

Oyyyy kızlar eve geldim ben yorgunluktan oluyorum su arabayı tek başıma sürmeye cesaret edemediğimden nefret ettim bugün en yakın zamanda cikicam tek başıma trafiğe

Çıkarsın canım sadece cesaretli ol ve trafikte hızlı düşünüp seri olman lazım kararsız kalmaman Laz'ım ve korkmaman gerisi kolay ben ilk aldım arabayı trafiğe çıktım o gün bugün gayet güzel kullanıyorum

Bol bol eksilerin olsun canım ne güzel benimde depo boşalmış Demir ilaç içiyorum

Kesinlikle katılıyorum bu hafta güzel yüzdelerimiz olacak inşallah ama haftaya dereceye girelim hedefimiz bu olsun

Fıstık ezmesini ben evde kendim yapıyorum gayet güzel içinde ne var biliyorum
Annemde hiç sevmez balık nasıl sevilmez ya :)) pişirip yanında yatarım :)) çok severim deniz ürünlerini hepsini :)

Dün akşam balık pişmemişti benimde çok yemek yiyesim vardı tavuklu salata yaptım onu yedim sadece o kısım değişti :) balık değil tavuk ama akşam balık yapıcam

Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Biraz kıvırcık salatası
7-8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 dilim tb ekmek
2 acı biber

Öğle (14:00 gibi yiyorum hep) 1 muz
Biraz yulaf
1 ufak kutu süt

Akşam : fırında çipura
Roka salatası.

Zaten iş yerinde 3 lt su içiyorum bugün spor yapıcam dün uyuyunca kaldı

az öz olmuş gülüm
iyi yapmışsın arada biraz keyif yapmak lazım zaten ruhumuzu da beslemeliyiz

Ay malatyanin sıcağı beni öldürüyor resmen. Bir ay kaldım bu yıl. Ömrumden ömür gitti resmen.

Cuma yaklaştı mönüsü galiba :)
ben 3 hafta kaldım zor bela iyi dayanmışsın 1 ay yazın sıcağın da gidilmez aslın da ama ne yapalım bayram seyran ve eşim faktörleri ağır basıyor:)

ben de sevmem balık yemem pişirmem dokunamam bile tansiyonum düşer hep

Bugün karbonhidrat hiç almayayım dedim. Bir de pazar günü karpuz detoksu yapacağım. Uç gün sadece karpuz olacak.

Karpuz fazlasıyla geri getirir ama bence kiloyu benim yaptığım kürlerden denesen

ben de sevmem balık yemem pişirmem dokunamam bile tansiyonum düşer hep

Annemde aynı şaşırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…