- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.001
Kışın soğuğuna da gittim ona da dayanamadım. Artık mecburiyet.ben 3 hafta kaldım zor bela iyi dayanmışsın 1 ay yazın sıcağın da gidilmez aslın da ama ne yapalım bayram seyran ve eşim faktörleri ağır basıyor:)
Inşallah güzel sonuçlar alirsinGünaydınnnnn
Karbonların kaktığı bol prolu bi perşembe diliyorum
Bende kan vereyim diye dr a geldim
Bakalım ne var ne yok
En son 2.5 sene önce geldiydim
Iyi akşamlar kızlar
Bugün bende izinli olayım dedim :))
Sibel canla takıldık biraz, geçmişe süzüldük
En sevdiğim Ses yorum güzellik. Bide arada kilo almasa iyi olacak :))
Öğleden sonrada çocuklar geldi, öyle geçti
Geç kalktım bugün o yüzden sabah yok
Kalkınca zencefilli kür
12.00 civarı
Ananas
Mozeralla
20.20
Hindi kavurma
Salata
Su 2lt
Spor yok
Iyi geceler herkese yarın görüşürüz
Kızlar selam yazamadım dün yemek yedim odama geçtim spor için biraz yemek yedikten sonra bekliyorum o arada uyumuşum şimdi kalktım :)
Ay malatyanin sıcağı beni öldürüyor resmen. Bir ay kaldım bu yıl. Ömrumden ömür gitti resme
Dün akşam balık pişmemişti benimde çok yemek yiyesim vardı tavuklu salata yaptım onu yedim sadece o kısım değişti :) balık değil tavuk ama akşam balık yapıcam
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Biraz kıvırcık salatası
7-8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 dilim tb ekmek
2 acı biber
Öğle (14:00 gibi yiyorum hep) 1 muz
Biraz yulaf
1 ufak kutu süt
Akşam : fırında çipura
Roka salatası.
Zaten iş yerinde 3 lt su içiyorum bugün spor yapıcam dün uyuyunca kaldı
Günaydınnnnn
Bakalım ne var ne yok
Ay bu arada az önce jullian level 1 yapayım dedim ama ne mümkün. Saniyesinde terden sırılsıklam oldum.
Tebriklerİftiharla kilo bildirimimi sunarım.
Benim hep öyle. Hele izmir sıcağında dışarıda normal yürümek bile bahsettiğin şekilde terletiyor. Kilo çok büyük problem.@CeruleanSins Bir ay yapıp incelmemek imkansiz bence. Benim.gobek resmen bir aşağı bi yukarı zıplayıp durdu. Uzun zamandır spor yapmayınca beş dakika zor yapabildim. Beş dakikada malum yerlerimden ter aktı resmen
Sağol canım bayram hedefim çok uzak görünmüyor artık.Tebrikler
Bu konudaBenim hep öyle. Hele izmir sıcağında dışarıda normal yürümek bile bahsettiğin şekilde terletiyor. Kilo çok büyük problem.
Bende bayağıdır leslie yapıyorum hamlığım biraz geçmiştir diye düşünüyorum.
Bu jullian hergün yapılıyor değil mi 10 günlük periyotlarlar level artıyor doğru anlamış mıyım
Bayram hedefin kaçtı sekerim. Benimki 105Sağol canım bayram hedefim çok uzak görünmüyor artık.
Şuan hatırlayamadım 97 yada 98 di. Diyetisyen verebilirsin dedi. Bu da demek oluyor ki sende verebilirsinBayram hedefin kaçtı sekerim. Benimki 105
Şuan 6 kilo var. Verebilir miyim acaba
Dün akşam balık pişmemişti benimde çok yemek yiyesim vardı tavuklu salata yaptım onu yedim sadece o kısım değişti :) balık değil tavuk ama akşam balık yapıcam
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Biraz kıvırcık salatası
7-8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 dilim tb ekmek
2 acı biber
Öğle (14:00 gibi yiyorum hep) 1 muz
Biraz yulaf
1 ufak kutu süt
Akşam : fırında çipura
Roka salatası.
Zaten iş yerinde 3 lt su içiyorum bugün spor yapıcam dün uyuyunca kaldı
Günaydın kızlar bugün misafirim var yatılı kahvaltıya gelecekler birazdan ben daha birşey hazırlamadim
Günaydınnnnn
Bakalım ne var ne yok
Güzel sonuçlar gelecek gibi hissediyorum tartı gününde. Gerçi ben her.gun tartılıyorum
plasticwoman karpuz detoksundaki hedefim kilo vermek değil. Marankinin önerdiği tarihte bağırsak temizliği için yapacağım. Önceki yaptigimda çok işe yaramıştı. Şimdi de ondan yapayım istiyorum. Detokstan sonra senin kürlerden yapayım tabi. Nasıldı senin kür tam olarak
Ay bu arada az önce jullian level 1 yapayım dedim ama ne mümkün. Saniyesinde terden sırılsıklam oldum.
@CeruleanSins Bir ay yapıp incelmemek imkansiz bence. Benim.gobek resmen bir aşağı bi yukarı zıplayıp durdu. Uzun zamandır spor yapmayınca beş dakika zor yapabildim. Beş dakikada malum yerlerimden ter aktı resmen
Sağol canım bayram hedefim çok uzak görünmüyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?