Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Edibe12 edibem dün yazmayı unutmuşum
Revaniyle sınavını geçtiğin çok sevindim cnm hatta yazını okuyunca çok duygulandım
Insanlık için küçük senin için büyük adım bence :)))inş.öyle devam eder

Sorun herneyse inş.yoluna girer cnm. Yazmak isterzende biz burdayız biliyosun

E ERVA44 ervacım sanada geçmiş olsun bugün daha iyisindir inş.

Bireysel derecelerde takımın 1.olmasıyla alakası yok. Adı üstünde kişi olarak en yüksek yüzdesi olan demek
Takım olarakda genekde derecede olurduk ama son 2-3haftadır olmadı

ben 3 hafta kaldım zor bela iyi dayanmışsın 1 ay yazın sıcağın da gidilmez aslın da ama ne yapalım bayram seyran ve eşim faktörleri ağır basıyor:)
Kışın soğuğuna da gittim ona da dayanamadım. Artık mecburiyet.

Günaydınnnnn

Karbonların kaktığı bol prolu bi perşembe diliyorum
Bende kan vereyim diye dr a geldim
Bakalım ne var ne yok
En son 2.5 sene önce geldiydim
Inşallah güzel sonuçlar alirsin

plasticwoman karpuz detoksundaki hedefim kilo vermek değil. Marankinin önerdiği tarihte bağırsak temizliği için yapacağım. Önceki yaptigimda çok işe yaramıştı. Şimdi de ondan yapayım istiyorum. Detokstan sonra senin kürlerden yapayım tabi. Nasıldı senin kür tam olarak

Aç gezmişsin zuhal ablam ama ruhun beslenmiş:)

Kızlar selam yazamadım dün yemek yedim odama geçtim spor için biraz yemek yedikten sonra bekliyorum o arada uyumuşum şimdi kalktım :)

Günaydın tatlım:)
Ay malatyanin sıcağı beni öldürüyor resmen. Bir ay kaldım bu yıl. Ömrumden ömür gitti resme

Malatyaya haziranda yada eylülde gidin arası büyük sıkıntı:)))
Ben geçen kasımda gittim soğuk bile değildi:)

Afiyet olsun çok güzel:)

Günaydınnnnn

Bakalım ne var ne yok

Hadi bakalım neler olacak. Bende bugün sonuçları götürdüm insülin normal değelerin arasına inmiş. Kansızlık var biraz. Diyetisyen glifora başlama devam etme diyor. Asm bir daha dene diyor. Ne yapacağım bilemedim.

Ay bu arada az önce jullian level 1 yapayım dedim ama ne mümkün. Saniyesinde terden sırılsıklam oldum.

Bende julliana başlamayı düşünüyorum hem sabah hem akşam leslie sarmıyor. Sabah birini akşam birini yapacağım:)
Bakalım 30 günün sonunda ne olacak.

@CeruleanSins Bir ay yapıp incelmemek imkansiz bence. Benim.gobek resmen bir aşağı bi yukarı zıplayıp durdu. Uzun zamandır spor yapmayınca beş dakika zor yapabildim. Beş dakikada malum yerlerimden ter aktı resmen

@CeruleanSins Bir ay yapıp incelmemek imkansiz bence. Benim.gobek resmen bir aşağı bi yukarı zıplayıp durdu. Uzun zamandır spor yapmayınca beş dakika zor yapabildim. Beş dakikada malum yerlerimden ter aktı resmen
Benim hep öyle. Hele izmir sıcağında dışarıda normal yürümek bile bahsettiğin şekilde terletiyor. Kilo çok büyük problem.
Bende bayağıdır leslie yapıyorum hamlığım biraz geçmiştir diye düşünüyorum.
Bu jullian hergün yapılıyor değil mi 10 günlük periyotlarlar level artıyor doğru anlamış mıyım

Bu konuda plasticwoman daha net bilgi verir de sanki ilk leveli 3 ay yapmalisiniz demişti diye hatırlıyorum.

Güzel menü bence ama perşembe için muz olmasa daha iyi olabilirdi
Günaydın kızlar bugün misafirim var yatılı kahvaltıya gelecekler birazdan ben daha birşey hazırlamadim

Kız daha yeni hastaneden çıktı ayyy ne misafirin varmış senin bitmek bilmiyor
Günaydınnnnn

Bakalım ne var ne yok

İyi yapmışsın abla ara ara kontrol için yaptırmak şart

Bu haftaki menüm

Uyanınca:
1 bardak limonlu su+ 1 tk elma sirkesi

Kahvaltı:10.00 (4gün)
2 kibrit kutusu peynir
1 tane haş. yumurta
3-4 zeytin
1 tk pekmez
1 bardak yeşilçay
Salata

Kahvaltı: (2 gün)
1 bardak süt
1 tost(bol peynirli)
Yağsız salata

Kahvaltı ( 1 gün) 3 yk lor peyniri
1 tk bal
10 badem

30 dk. Spor

Öğle: (5 gün)
1 büyük kase mevsim salata
1 dilim peynir
2 köfte kadar balık veta tavuk eti
1 dilim tb ekmek

Öğle: (2 gün)
5 yl esmer makarna /bulgur pilavı/kısır
2 dilim peynir/1 kase yoğurt
Yağsız salata

İkindi: 17.00 (5 gün)
1 kase yoğurt
1 çk çörek otu+1/2 limon suyu

İkindi (2 gün)
2 dilim karpuz veya 3 top dondurma

Akşam: 19.00
5yk sebze yemeği
1 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 dikşm tb ekmek

Spor:45 dk

Gece:22.00
1 su bardağı kefir/ayran/ 1 porsiyon meyve

Yatarken 1 bardak limonlu su

Canım 5 kürden oluşuyor hepsini toparlayıp yazarım yapmak isteyenler yapsın diye :) benim 2. Kürde baya temizliyor Emin'im :)

Ay bu arada az önce jullian level 1 yapayım dedim ama ne mümkün. Saniyesinde terden sırılsıklam oldum.

Canım çok iyi geliyor ben önceden de yapmıştım baya incelmiştim incelirsin merak etme sen yap

Sağol canım bayram hedefim çok uzak görünmüyor artık.

Görünmesin cicim 9 lü rakamları göreceğiz inşallah :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…