Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar hepiniz toplanın gelin şu içli köftelere bi el attın içini dışını hazırladım oyup dolduran yok hiç canım istemiyo yoruldum bütün evi süpür sil toz al canım çıktı arada buraya gelip dinlendim ama yok sabahamı bıraksam köfte işini :26:

100*30=3 kilo
83 kilo ise bu kişi 86 olarak döner sahalaraa amaa yapmazzzzz!!!!!
yapabilüüüüüü..

içli köftemi?????bayıldım ayılamıyorum..ben evde hiç yapmadım..dışarda yediğimiz bir yer var..harika yapıyo..o sebeple bende sana yardım edemicem fadime..

Yaaa deme yaaa olsaydıda yeseydık :) Yapmasını beceremem ama yemesıne bayılırummm :)

yapabilüüüüüü..

içli köftemi?????bayıldım ayılamıyorum..ben evde hiç yapmadım..dışarda yediğimiz bir yer var..harika yapıyo..o sebeple bende sana yardım edemicem fadime..
:84kadar çok hazırladımki iftara bizimkileri çagırınca yanında çerez niyetine koyarım daha birgünde sarma sarıcam niye güzel şeyler hep zahmetli eşim diyo sana içli köfte makinası alayım ben yok dedim .alsa haftada bir ister adam delisi ikizleride kendine benzetti

hopidicik sen kaç kilo oldun şimdi .sbah bana olmayan etegim vardı giydım oldu vucudum sıkılaşmış bagırsaklarım çalışmıyor kefir mayalayıp içiyorum 10 gün oldu ondan olabilirmi

üfff fadime abla yaa
içli köftemiiiiiiii

bende birtane tekhaşladıktan sonra limon sıkıp yerim fazla sevmem .geçenlerde sarma vardı bizimkiler sama yedi ben kendime tavuk haşladım yedim yapraklar şişiriyor beni hiç yemem .

Yaprak sarması haa sevmezsın annem yapıo ben sabah ıse gıderken sayıyom aksam bıda sayıyom kımse yemısmı dıye kontrol etmek ıcın.Aşığıyım onun yaa

şimdi bir arkadaşımın bebeğinin lösemi olduğu haberini aldım..çok üzüldüm kızlar..daha yaşına girmedi küçük melek..Rabbim taz zamanda şifasını verir inşallah..

minik melek için tefriciye okunuyormuş..gideyimde biraz okuyayım ..Allah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah geri çevirmez, kabul eder dularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…