- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.201
yapabilüüüüüü..100*30=3 kilo
83 kilo ise bu kişi 86 olarak döner sahalaraa amaa yapmazzzzz!!!!!
içli köftemi?????bayıldım ayılamıyorum..ben evde hiç yapmadım..dışarda yediğimiz bir yer var..harika yapıyo..o sebeple bende sana yardım edemicem fadime..kızlar hepiniz toplanın gelin şu içli köftelere bi el attın içini dışını hazırladım oyup dolduran yok hiç canım istemiyo yoruldum bütün evi süpür sil toz al canım çıktı arada buraya gelip dinlendim ama yok sabahamı bıraksam köfte işini :26:
kızlar hepiniz toplanın gelin şu içli köftelere bi el attın içini dışını hazırladım oyup dolduran yok hiç canım istemiyo yoruldum bütün evi süpür sil toz al canım çıktı arada buraya gelip dinlendim ama yok sabahamı bıraksam köfte işini :26:
:84yapabilüüüüüü..
içli köftemi?????bayıldım ayılamıyorum..ben evde hiç yapmadım..dışarda yediğimiz bir yer var..harika yapıyo..o sebeple bende sana yardım edemicem fadime..
bende birtane tekhaşladıktan sonra limon sıkıp yerim fazla sevmem .geçenlerde sarma vardı bizimkiler sama yedi ben kendime tavuk haşladım yedim yapraklar şişiriyor beni hiç yemem .Yaaa deme yaaa olsaydıda yeseydık :) Yapmasını beceremem ama yemesıne bayılırummm :)
kızlar hepiniz toplanın gelin şu içli köftelere bi el attın içini dışını hazırladım oyup dolduran yok hiç canım istemiyo yoruldum bütün evi süpür sil toz al canım çıktı arada buraya gelip dinlendim ama yok sabahamı bıraksam köfte işini :26:
bende birtane tekhaşladıktan sonra limon sıkıp yerim fazla sevmem .geçenlerde sarma vardı bizimkiler sama yedi ben kendime tavuk haşladım yedim yapraklar şişiriyor beni hiç yemem .
kızlar bileydim yazmazdım canınız çektiyse kusura bakmayın zaten hiç güzel yapmam tuzlu yaparım baharatsız işte tatsız kötü . zaten kilo yapar boşverin siz kalorisiz şeyleri sevin sebze meyve türü şeyler mesela dondurma ama meyveliüfff fadime abla yaa
içli köftemiiiiiiii
Yaprak sarması haa sevmezsın annem yapıo ben sabah ıse gıderken sayıyom aksam bıda sayıyom kımse yemısmı dıye kontrol etmek ıcın.Aşığıyım onun yaa
sen beni güldürdün ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN gözlerimde yaşlar akıyo gülmekten
şimdi bir arkadaşımın bebeğinin lösemi olduğu haberini aldım..çok üzüldüm kızlar..daha yaşına girmedi küçük melek..rabbim taz zamanda şifasını verir inşallah..
şimdi bir arkadaşımın bebeğinin lösemi olduğu haberini aldım..çok üzüldüm kızlar..daha yaşına girmedi küçük melek..Rabbim taz zamanda şifasını verir inşallah..
ne sen sor ne de ben söyleyeyim...hopidicik sen kaç kilo oldun şimdi .sbah bana olmayan etegim vardı giydım oldu vucudum sıkılaşmış bagırsaklarım çalışmıyor kefir mayalayıp içiyorum 10 gün oldu ondan olabilirmi
allh şifasını verir inşallah yapılcak bişe varsa elimizden bişe gelirse yardım edelimşimdi bir arkadaşımın bebeğinin lösemi olduğu haberini aldım..çok üzüldüm kızlar..daha yaşına girmedi küçük melek..rabbim taz zamanda şifasını verir inşallah..
minik melek için tefriciye okunuyormuş..gideyimde biraz okuyayım ..Allah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah geri çevirmez, kabul eder dularımızı...
şimdi bir arkadaşımın bebeğinin lösemi olduğu haberini aldım..çok üzüldüm kızlar..daha yaşına girmedi küçük melek..Rabbim taz zamanda şifasını verir inşallah..
minik melek için tefriciye okunuyormuş..gideyimde biraz okuyayım ..Allah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah geri çevirmez, kabul eder dularımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?