Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam arkadaşlar, ancak foruma gelebildim. Biraz ödem var gibi bende umarım yarına kadar geçer. Zencefili, maydanozu, limonlu, kabuk tarçınlı ve salatalıkli su hazırlayacağım. Hepsini koyunca çok karışık mi oluyor, birbirini etkisini azaltır mi acaba?

Bence maydanoz kürü yapsan sadece yeterli olur ödemi atmana bol su içmeyi unutma, ben en güzel ödemi spor ile atıyorum bolca terleyince :)

Oy maşallah. Hayrina 40 ini bana yaz :))
tamam yağlar benden gitsin süresi senin olsun

Ne güzel yürümüşsün Bahar maşallah. Yazık ütü bitmedi mi hala, kolay gelsin. Ben daha başlayamadım gerçi bana daha yazık

Yoğurt sporu da neyin nesi hiç duymadım?
Bu ikinci ütü fasli oda bitti şükür
Canım benimki artık bu hafta geçti heralde pazartesi ve birde bugün 1 er saat yürüyüş 10ar dakika dambıl çalıştım toplam hergun 70 dakika spor yapıyorum su olarakta muhakkak 3 lt iciyorum
Tmm canım bu cumadan itibaren yazarsın hergun
North River 45dk plates 30dk jiillan
Tmm dileğim
güzel uyursun kötü mü sarımsaklı yoğurt nefesi de açıyor mis gibi uyku da getiriyor afiyet olsun :))
Yanındakine kötü
Afiyet olsun çarşamba menüsü
Afiyet olsun ben beğendim
Günaydınnnnn

Karbonların kaktığı bol prolu bi perşembe diliyorum
Bende kan vereyim diye dr a geldim
Bakalım ne var ne yok
En son 2.5 sene önce geldiydim
Merak ettim sonuç ne abla
İftiharla kilo bildirimimi sunarım.
süpersin

Valla bende öyleyim :))) sanki 1 günde 50 kg vermiş olacağım da bakıyorum :)))

North River sağol canım, sen kilo neden almıştın hep kilolumuydun ve kaç ayda verdin :) North River
Ahh ahhh ben 53kg ile kendimi beğenmezdim dün diyorum yazık etmişim yillarima
Canım 47kg ile üniversite bitti gıda sektöründe çalıştığım için iki yılda 67kg oldum her çıkan ürünün kalite kontrolunu yapınca sonra evlilik geldi çattı 53eindim ama her evli bayan gibi evliliği abur cubur yeyip film izlemek dışarda yemek yemek sandım oldum 63 aaa hamileyim ye ye yat ilk üç ayda 68 oldum ki düşük yaptım geriye 56ya indim sonra ikinci hamileligimde riskliydu ilk 5.5 ay bir fiil yattım sonrasida kontrollü hareket 76ile doğuma gittim 84 le doğumdan çıktım ödem olmuştu o spiralin etkisi ilkfta 73e indim sonra süt olsun diye yedimde yedim oldum yine 84 benim hikayem bu hayatım hep diyetle geçti uniden sonra yani ama max hamilelikleri gördüğüm kilo
Cevrm hiç böyle kilolu görmediği için hep çok konuştu onlar konuştu ben yedim inadına resmen

Selamlarrr
Dr a kilo vermekte zorlandığımı ve çok çabuk geri aldığımı söyledim
Haisizlik oldupunu vs.
Aman bide bilmediğim bişey söylese ya
Insilün direncinede bakılmasını istedim
Onun için yarın tekrar gidecem şekerli ilacı içmek için (benim şeker orucu ne olcek )
O ilacı bile kendim ödemem gerekiyormuş

Bde yüksek çıksa bile ilaç vermşyolarmış tek tedavisi kilo verme ve spor diyor
Ilacı sadece şeker hastası olursa veriyolarmış
Yan etkileri daha çok diyor

Durum bu bacılar
Evede yürüyerek geldim
Sabahtan beridir zaten yemediydim ama bişey de içmeyince hemen kahvaltıya salsırdım
Aslında perşembe ekmek yemek hiç adetim değildir ama bugün böyle oldu O yüzden akşamı çok hafif tutacam

Bu hafta fazla veremicem
Ya geçen hafta fazla verdiğim için yada vücudum spora alışkın olmayınca şişlik yaptı

ya benim inusiline hep özelde bakıldı ve hic şekerli su içmedim açlık değerleriyle baktılar

Spora alışık olmayınca da şişlik yapıyor abla vücut
Burda insülin direncine ilaç veriyorlar aslında evet kesin çözüm kilo vermek ama yardımcı oluyor bence özellikle baxı insanlarda çok etkili oluyor
Ondan bişey olmaz abla o dağlık için maalesef hiç de güzel bir tadı Yok zaten

Ay bu arada az önce jullian level 1 yapayım dedim ama ne mümkün. Saniyesinde terden sırılsıklam oldum.
tatlım spora alışkın olmayan için ağır gelir özelliklede fazla kiloda bide sakatlık çıkarma başımıza :))

burdaki dr lar direnç için ilaç vermiyolarmış cnm
Kilo verme ve sporla düşüyomuş
Yan etkileride varmış

Ben beğendim cnm listeni bol bol eksi getirsin inş.
tatlım bunları suyuna koyarsan zararı olmaz ben çoğunlukla koyuyorum

Ilave varsa maydızu saplarıyla kaynatıp içibilirsin yada kiraz sapı

Bide bugün kuruyemiş hurma yeme lütfen :))

Valla versin diye israr ettim ama vermiyolarmış :))yat etkileri daha çok dedi
Kilo verme ve sporla düşer dedi

13.30 üç küçük kayisiyla yoğurt. Içine biraz da tarcın kattım. Sabah ekmek yemeyince açlık hisseder gibi oldum. O açlıkla ipin ucunu kaçırmamak için yine en güzeli yoğurt oldu sanki

Insulin direnci için kullanılan metformin içerikli ilaçlar benim kilo vermeme etkili oluyor. O olmasa çok zor kilo vermem. Eğer insulin direncin varsa etkili olur Mefkurem şeker yüklemesi çok iğrenç tadı ya. Allah kolaylık versin

Valla bilmiyom cnm burda vermiyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…