- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.021
Selam arkadaşlar, ancak foruma gelebildim. Biraz ödem var gibi bende umarım yarına kadar geçer. Zencefili, maydanozu, limonlu, kabuk tarçınlı ve salatalıkli su hazırlayacağım. Hepsini koyunca çok karışık mi oluyor, birbirini etkisini azaltır mi acaba?
tamam yağlar benden gitsin süresi senin olsunOy maşallah. Hayrina 40 ini bana yaz :))
Bu ikinci ütü fasli oda bitti şükürNe güzel yürümüşsün Bahar maşallah. Yazık ütü bitmedi mi hala, kolay gelsin. Ben daha başlayamadım gerçi bana daha yazık
Yoğurt sporu da neyin nesi hiç duymadım?
Tmm canım bu cumadan itibaren yazarsın hergunCanım benimki artık bu hafta geçti heraldepazartesi ve birde bugün 1 er saat yürüyüş 10ar dakika dambıl çalıştım toplam hergun 70 dakika spor yapıyorum su olarakta muhakkak 3 lt iciyorum
Tmm dileğim
Yanındakine kötügüzel uyursun kötü mü sarımsaklı yoğurt nefesi de açıyor mis gibi uyku da getiriyor afiyet olsun :))
Afiyet olsun çarşamba menüsüIyi akşamlar kızlar
Bugün bende izinli olayım dedim :))
Sibel canla takıldık biraz, geçmişe süzüldük
En sevdiğim Ses yorum güzellik. Bide arada kilo almasa iyi olacak :))
Öğleden sonrada çocuklar geldi, öyle geçti
Geç kalktım bugün o yüzden sabah yok
Kalkınca zencefilli kür
12.00 civarı
Ananas
Mozeralla
20.20
Hindi kavurma
Salata
Su 2lt
Spor yok
Iyi geceler herkese yarın görüşürüz
Afiyet olsun ben beğendimDün akşam balık pişmemişti benimde çok yemek yiyesim vardı tavuklu salata yaptım onu yedim sadece o kısım değişti :) balık değil tavuk ama akşam balık yapıcam
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Biraz kıvırcık salatası
7-8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 dilim tb ekmek
2 acı biber
Öğle (14:00 gibi yiyorum hep) 1 muz
Biraz yulaf
1 ufak kutu süt
Akşam : fırında çipura
Roka salatası.
Zaten iş yerinde 3 lt su içiyorum bugün spor yapıcam dün uyuyunca kaldı
Merak ettim sonuç ne ablaGünaydınnnnn
Karbonların kaktığı bol prolu bi perşembe diliyorum
Bende kan vereyim diye dr a geldim
Bakalım ne var ne yok
En son 2.5 sene önce geldiydim
süpersinİftiharla kilo bildirimimi sunarım.
Güzel sonuçlar gelecek gibi hissediyorum tartı gününde. Gerçi ben her.gun tartılıyorum
Ahh ahhh ben 53kg ile kendimi beğenmezdim dün diyorum yazık etmişim yillarimaValla bende öyleyim :))) sanki 1 günde 50 kg vermiş olacağım da bakıyorum :)))
North River sağol canım, sen kilo neden almıştın hep kilolumuydun ve kaç ayda verdin :) North River
ya benim inusiline hep özelde bakıldı ve hic şekerli su içmedim açlık değerleriyle baktılarSelamlarrr
Dr a kilo vermekte zorlandığımı ve çok çabuk geri aldığımı söyledim
Haisizlik oldupunu vs.
Aman bide bilmediğim bişey söylese ya
Insilün direncinede bakılmasını istedim
Onun için yarın tekrar gidecem şekerli ilacı içmek için (benim şeker orucu ne olcek)
O ilacı bile kendim ödemem gerekiyormuş
Bde yüksek çıksa bile ilaç vermşyolarmış tek tedavisi kilo verme ve spor diyor
Ilacı sadece şeker hastası olursa veriyolarmış
Yan etkileri daha çok diyor
Durum bu bacılar
Evede yürüyerek geldim
Sabahtan beridir zaten yemediydim ama bişey de içmeyince hemen kahvaltıya salsırdım
Aslında perşembe ekmek yemek hiç adetim değildir ama bugün böyle oldu O yüzden akşamı çok hafif tutacam
Bu hafta fazla veremicem
Ya geçen hafta fazla verdiğim için yada vücudum spora alışkın olmayınca şişlik yaptı
Selamlarrr
Dr a kilo vermekte zorlandığımı ve çok çabuk geri aldığımı söyledim
Haisizlik oldupunu vs.
Aman bide bilmediğim bişey söylese ya
Insilün direncinede bakılmasını istedim
Onun için yarın tekrar gidecem şekerli ilacı içmek için (benim şeker orucu ne olcek)
O ilacı bile kendim ödemem gerekiyormuş
Bde yüksek çıksa bile ilaç vermşyolarmış tek tedavisi kilo verme ve spor diyor
Ilacı sadece şeker hastası olursa veriyolarmış
Yan etkileri daha çok diyor
Durum bu bacılar
Evede yürüyerek geldim
Sabahtan beridir zaten yemediydim ama bişey de içmeyince hemen kahvaltıya salsırdım
Aslında perşembe ekmek yemek hiç adetim değildir ama bugün böyle oldu O yüzden akşamı çok hafif tutacam
Bu hafta fazla veremicem
Ya geçen hafta fazla verdiğim için yada vücudum spora alışkın olmayınca şişlik yaptı
tatlım spora alışkın olmayan için ağır gelir özelliklede fazla kiloda bide sakatlık çıkarma başımıza :))Ay bu arada az önce jullian level 1 yapayım dedim ama ne mümkün. Saniyesinde terden sırılsıklam oldum.
burdaki dr lar direnç için ilaç vermiyolarmış cnmHadi bakalım neler olacak. Bende bugün sonuçları götürdüm insülin normal değelerin arasına inmiş. Kansızlık var biraz. Diyetisyen glifora başlama devam etme diyor. Asm bir daha dene diyor. Ne yapacağım bilemedim
Ben beğendim cnm listeni bol bol eksi getirsin inş.Bu haftaki menüm
Uyanınca:
1 bardak limonlu su+ 1 tk elma sirkesi
Kahvaltı:10.00 (4gün)
2 kibrit kutusu peynir
1 tane haş. yumurta
3-4 zeytin
1 tk pekmez
1 bardak yeşilçay
Salata
Kahvaltı: (2 gün)
1 bardak süt
1 tost(bol peynirli)
Yağsız salata
Kahvaltı ( 1 gün) 3 yk lor peyniri
1 tk bal
10 badem
30 dk. Spor
Öğle: (5 gün)
1 büyük kase mevsim salata
1 dilim peynir
2 köfte kadar balık veta tavuk eti
1 dilim tb ekmek
Öğle: (2 gün)
5 yl esmer makarna /bulgur pilavı/kısır
2 dilim peynir/1 kase yoğurt
Yağsız salata
İkindi: 17.00 (5 gün)
1 kase yoğurt
1 çk çörek otu+1/2 limon suyu
İkindi (2 gün)
2 dilim karpuz veya 3 top dondurma
Akşam: 19.00
5yk sebze yemeği
1 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 dikşm tb ekmek
Spor:45 dk
Gece:22.00
1 su bardağı kefir/ayran/ 1 porsiyon meyve
Yatarken 1 bardak limonlu su
tatlım bunları suyuna koyarsan zararı olmaz ben çoğunlukla koyuyorumSelam arkadaşlar, ancak foruma gelebildim. Biraz ödem var gibi bende umarım yarına kadar geçer. Zencefili, maydanozu, limonlu, kabuk tarçınlı ve salatalıkli su hazırlayacağım. Hepsini koyunca çok karışık mi oluyor, birbirini etkisini azaltır mi acaba?
ya benim inusiline hep özelde bakıldı ve hic şekerli su içmedim açlık değerleriyle baktılar
Böyle hem gizli şeker olup olmadığıda çıkıyomuş cnmya benim inusiline hep özelde bakıldı ve hic şekerli su içmedim açlık değerleriyle baktılar
Valla versin diye israr ettim ama vermiyolarmış :))yat etkileri daha çok dediSpora alışık olmayınca da şişlik yapıyor abla vücut
Burda insülin direncine ilaç veriyorlar aslında evet kesin çözüm kilo vermek ama yardımcı oluyor bence özellikle baxı insanlarda çok etkili oluyor
Ondan bişey olmaz abla o dağlık için maalesef hiç de güzel bir tadı Yok zaten
Böyle hem gizli şeker olup olmadığıda çıkıyomuş cnm
Benim ablamda şeker vardı
Valla versin diye israr ettim ama vermiyolarmış :))yat etkileri daha çok dedi
Kilo verme ve sporla düşer dedi
Ayy bende abartarak söyledim zaten :))O kesin kilo verme ile düşüyor zaten kilolu bireylerin çoğunda var aslında herkes baktırmıyor sadece
Valla bilmiyom cnm burda vermiyolarmışInsulin direnci için kullanılan metformin içerikli ilaçlar benim kilo vermeme etkili oluyor. O olmasa çok zor kilo vermem. Eğer insulin direncin varsa etkili olurMefkurem şeker yüklemesi çok iğrenç tadı ya. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?