Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

13.30 üç küçük kayisiyla yoğurt. Içine biraz da tarcın kattım. Sabah ekmek yemeyince açlık hisseder gibi oldum. O açlıkla ipin ucunu kaçırmamak için yine en güzeli yoğurt oldu sanki
Kuzum hep geçiştirme gibi yapmasana doğru dürüst yemek ye

Abla sen neredesin ora nere:)
Sanırım gizli şekere bakacaklar. İnsülin direnci açken verilen kanda çıkıyor diye biliyorum. Bana hiç şeker yüklemesi yapmadılar.

burdaki dr lar direnç için ilaç vermiyolarmış cnm
Kilo verme ve sporla düşüyomuş
Yan etkileride varmış
Bende karar verdim tekrar başlamıştım hasta olunca bıraktım bir daha başlamayacağım.
@CeruleanSins edacım yarın, bugünkü bildiriminimi kullanacaz
Geçen haftaki kilon aklımda olmadığı için farkı bilemedim :))
Evet abla yarına bunu kullanacağız. Zaten artık randevumu cuma sabaha alıyorum.
Geçen hafta 108,1 idi :)
Fark 1,2

Merhaba Mefkurem in davetiyle geldim. Kendimden bahsedeyim. Sözde 1 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlamadım. 81 kiloydum tabi kilo vermek için niyetlendiğimde. Takımlandan birine katıldım fakat çaba gösteresim gelmeyince ocak ayında kendi isteğimle ayrıldım. Sonrasında ara ara listeye girmeksizin takımlara dahil olmaya niyetlendiysem de devam ettiremedim.
Şimdi son kez katılıyorum son kez çünkü sürekli başarısız olmaktan sıkıldım. Ve eylülde evleniyorum. bunun da büyük etkisi var elbette.
Şu anda 89.8 kiloyum. 9 gün sonra gelinlik provam var bu yüzden bu hafta protein ağırlıklı besleneceğim. Yürüyüş ve jillianla destekleyeceğim.
Planlarım böyle işte.
Bu arada 30 yaşındayım ve çalışıyorum şimdilik. Koşuşturma içinde bir hayatım var.

Burası Alamanya cnm :))

Oooo ekside çok güzel maşallah hadi inş.böyle devam etsin

Kuzum hep geçiştirme gibi yapmasana doğru dürüst yemek ye

Sabah akşamdan kalan tavuk göğsüne yumurta kırmıştım. Salatalık domates yedim. Aslında gayette doymuştum. Şimdi birden bastırdı açlık o yüzden gecistirdim. Aksama bol salata ve fırında sebze yemeğim var bakalım. Aksama kadar arada bir ara öğün daha yaparım belki. Ama şuan iyiyim

Hoşgeldin canım. Inan zayıflayacagina öncelikle. Inaninca gerisi mutlaka gelecektir. Allah hayırlı etsin evliliğini insallah. Gelinlikle de çok güzel bir gelin olacaksın. O zamana kadar da bir kaç kilo verirsin eminim. En az bir ayın var. Neler yapılır nelerrr

Hoşgeldin tatlım nickin yabancı gelmedi
Bi ara bizede uğramışın :)))adın neydi

Bak baştan anlaşalım eğer gerçekten burda düzenli devam ederim diyosan başlıyalım
Yoksa yorma bizi

Sabah normal yediysen iyi o zaman cnm
Bende de öyle oluyor, çok tok oluyorum sanki bütün gün bişey yemesem olur sonra birden açlık bastırıyor

Valla bilmiyom cnm burda vermiyolarmış
aslında referans değerleri hastaneden hastaneye bile değişiyor birde ülke baz alınınca tabi fark vardır abla sonuca göre istiyorsan eczanede bile reçetesiz bir ilaç ama ben çok zor ikna oldum kullanmaya hep otellerin 3.kusurdeydi inusilin direnci 6kusurlere çıktı mecbur başladım canan hocaya göre 2.5tan sonra önlem alınmalı ilaçsız şekersiz hazır gidasiz sporlu bir hayatla drlar 3.5dan önce yok diyor vs vs

Son kalan vaktimi çok iyi değerlendirmek istiyorum. Hoşbuldum.

Hoşgeldin tatlım nickin yabancı gelmedi
Bi ara bizede uğramışın :)))adın neydi

Bak baştan anlaşalım eğer gerçekten burda düzenli devam ederim diyosan başlıyalım
Yoksa yorma bizi
Uğramışımdır hangi takıma geldim gittim hatırlamıyorum hiç Merve ismim.
Anlaşmayı kabul ediyorum. Hedefim 58. Ve tartıda o rakamı göreceğim.

Ben burda netten baktımda reçetesiz vermiyolarmış
Bakalım benim sonuç ne çıkacak
Ilk defa yaptıracam baya merak ediyom :))

Kız benim şeker orucu bozulurmu sonuçta ilaç içicem

Hadi bakalım mervecik bismillah diyelim o zaman
Listeden çıkışın 6 ayı geçtiği için yeni üye gibi olacan yeni 2 hafta deneme süren var
Listeye girişine duruma göre bakarız çünkü yeni üyeler 2 ay izin kullanamıyor
Seninde düğün telaşı falan olur

Düğüne kadar kaçamaksız devam edersen baya incelirsin. Biz şeker orucu yapıyoz istersen sende katıl

Sıkıntı yok koşuşturmam olsa da net her daim elimin altında bildirim yapmama engel olmaz.
Şeker orucu derken meyve de tüketilmeyecek mi?

Selam gençlik ablaniz 1 uyaninca daha yeni kahvaltı yapıp anca uğradım
Gece geç yatiyorum bugünde spor yqpmiycam diye dedim 10 11 kadar uyuyorum lakin sabahin korunde güvenlik aradi ödüm koptu kesin arabaya bişey oldu dedim :)
Neyse ki komşu tadiniyormus arabayı cekiyim diye aramışlar
Bı iki saat uyuyayamadim sonrada uyuya kalınca geç uyandım

Gelelim bugünkü plana spor yapmayı düşünmüyorum of günüm olsun dunde yorulmuşum
Akşamda vicdan çorbası yapicam
Listede pek bı faydam olmiyacak gibi tartı fazla tartiyor galiba eskisi eksik tqryiyordu
Ama haftaya daha iyi olucak inşallah

Sıkıntı yok koşuşturmam olsa da net her daim elimin altında bildirim yapmama engel olmaz.
Şeker orucu derken meyve de tüketilmeyecek mi?
Sen bi başlada duruma göre bakarız cnm
Heralde düğünden sonrada kendini salıvermicen dimi
O 59 görülecek :))

Günde 2 porsiyon meyve serbest
Beyaz ekmek makarna p.pilavı hertürlü tatlı, paketli ürün, hamurişi vs.olmıcak

Ölüçülü bakliyat, bulgur, kuruyemiş olabilir
Ölçülü Tb yada çavdar ekm.
Akşamda çok geç olmıcak

Kızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
Kuzu kesinlikle bu iki haftayı atlat havada karada ölüm yok ortik sana.
Diyet yapan ablanmi ozaman kolay olur beraber dikkat edersiniz

Şimdiden tebrik edelim seni ozaman harikasın çok güzel bir rakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…