Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartı farkı zaten eklenecek cnm o sorun değil

Bende biraz yürüdüm başka bişey yapmıcam
Dün spor yapmadığım halde halâ bacaklarım ağrıyor
Bende akşamı yopurtla kapatmayı düşünüyorum

Kızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
Ablanda zaten diyet yapıyor yemek işinde zorlanmazsın
Ona, motivasyon saatim var de buda diyete dahil

Lütfen 59 değil 58
Tamam varım şekersiz nice günlere o zaman.

Canım meraba hoşgeldin tanıdık geldi nick 3.takimda yarışmış olabilirmiyiz

Günaydın hanımlar
Günaydın canım
Eşim gelmese daha yiyemezsin Seyda işten izin alıp gelmiş bir kaç saatligine
inşallah canım çalışmalara başlayacagim bakalım

Günaydınnnnn

Karbonların kaktığı bol prolu bi perşembe diliyorum
Bende kan vereyim diye dr a geldim
Bakalım ne var ne yok
En son 2.5 sene önce geldiydim
İnşallah bişey çıkmaz abla
İftiharla kilo bildirimimi sunarım.
108 kusurdu en son süper gitmiş
Nişan var ya canım ayın 20 sinde yapılacaklar varmış

afiyet olsun canım

Baksınlar bakalım abla keşke bugün halledebilseydin
hoşgeldin canım ben Merve 28 yaşındayım

Kızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
o 65 buraya gelecek bahar

sabah vee akşam uyurken çalan telefonlar çok korkuyorum

Normal ama ya hep cuma alıyorsa normal öyle demen

Valla aynı hikayemiz :)) ben 57 kg iken kendimi kilolu sanıyordum ve denize bile girmek istemezdim :) gerçi yine de giyerdim minileri şortları ama kendimi çok şişko hissederdim :) çünkü öncesi 17 kg vermiştim ergenlik dönemi kiloları o psikolojiden çıkamamıştım, artık daha bilinçliyiz annelikten sanırım :))

Evet canım herşeyin başı kilo işte ne insülin kalıyor ne bişi :) verelim kilomuzu gitsin hastalıklar gelsin sağlık :)

Bozuntuya vermeyip 'olsun sen Perşembe'den git kalabalık olmasın' deseydin :) tabi ki hiç bişeyin altında kalmayacağız :))))

Senin boyun kaçtı ceyda başlığa yazmamışın

Ablanda zaten diyet yapıyor yemek işinde zorlanmazsın
Ona, motivasyon saatim var de buda diyete dahil
Diyette sıkıntı yok ablam kardeşim herkes diyette
Agzin bal yesin
bildirim nerde abla ,

Hoşgeldin canım ve hayırlı olsun, artık mezun olursun Şen'de umarım hatta hepimiz :) Karatay yapmanı öneririm 1 ayda 8 kiloya yakın verdim düğüne kadar baya gider en azından Şen'de mutlu olursun

Hoşgeldin canım ve hayırlı olsun, artık mezun olursun Şen'de umarım hatta hepimiz :) Karatay yapmanı öneririm 1 ayda 8 kiloya yakın verdim düğüne kadar baya gider en azından Şen'de mutlu olursun
Niyetim sağlıklı beslenmek, karatayda bu yönde doğru tercih haklısın. Hep beraber incecik olalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…