- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.061
Tartı farkı zaten eklenecek cnm o sorun değilSelam gençlik ablaniz 1 uyaninca daha yeni kahvaltı yapıp anca uğradım
Gece geç yatiyorum bugünde spor yqpmiycam diye dedim 10 11 kadar uyuyorum lakin sabahin korunde güvenlik aradi ödüm koptu kesin arabaya bişey oldu dedim :)
Neyse ki komşu tadiniyormus arabayı cekiyim diye aramışlar
Bı iki saat uyuyayamadim sonrada uyuya kalınca geç uyandım
Gelelim bugünkü plana spor yapmayı düşünmüyorum of günüm olsun dunde yorulmuşum
Akşamda vicdan çorbası yapicam
Listede pek bı faydam olmiyacak gibi tartı fazla tartiyor galiba eskisi eksik tqryiyordu
Ama haftaya daha iyi olucak inşallah
Ablanda zaten diyet yapıyor yemek işinde zorlanmazsınKızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
Lütfen 59 değil 58Sen bi başlada duruma göre bakarız cnm
Heralde düğünden sonrada kendini salıvermicen dimi
O 59 görülecek :))
Günde 2 porsiyon meyve serbest
Beyaz ekmek makarna p.pilavı hertürlü tatlı, paketli ürün, hamurişi vs.olmıcak
Ölüçülü bakliyat, bulgur, kuruyemiş olabilir
Ölçülü Tb yada çavdar ekm.
Akşamda çok geç olmıcak
Canım meraba hoşgeldin tanıdık geldi nick 3.takimda yarışmış olabilirmiyizMerhabaMefkurem in davetiyle geldim. Kendimden bahsedeyim. Sözde 1 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlamadım. 81 kiloydum tabi kilo vermek için niyetlendiğimde. Takımlandan birine katıldım fakat çaba gösteresim gelmeyince ocak ayında kendi isteğimle ayrıldım. Sonrasında ara ara listeye girmeksizin takımlara dahil olmaya niyetlendiysem de devam ettiremedim.
Şimdi son kez katılıyorum son kez çünkü sürekli başarısız olmaktan sıkıldım. Ve eylülde evleniyorum. bunun da büyük etkisi var elbette.
Şu anda 89.8 kiloyum. 9 gün sonra gelinlik provam var bu yüzden bu hafta protein ağırlıklı besleneceğim. Yürüyüş ve jillianla destekleyeceğim.
Planlarım böyle işte.
Bu arada 30 yaşındayım ve çalışıyorum şimdilik. Koşuşturma içinde bir hayatım var.
Hangi takımdaydım hiç hatırlamıyorumCanım meraba hoşgeldin tanıdık geldi nick 3.takimda yarışmış olabilirmiyiz
Ayyy çok pardon cnm nasıl böyle bi hata yaptımLütfen 59 değil 58
Tamam varım şekersiz nice günlere o zaman.
Dimi ama taş olcam şunun şurasındaAyyy çok pardon cnm nasıl böyle bi hata yaptımtabiki 58
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Eşim gelmese daha yiyemezsin Seyda işten izin alıp gelmiş bir kaç saatligineYok be canım ben çay falan sevmem pek öyle
Kahveyi severdim onu da emzirirken çok içmeyin diyorlar
Afiyet olsun hastanede olmana rağmen iyi bence
Az değil aslında yani benim normal yememe göre az değil
Fıstık esmesini benim yapımın şöyle tatlım fıstıkları az kavurup Ocakta ama çok az sonra robota alıp parçalıyorum iyice içine biraz bal koyuyorum bi de Hindistan cevizi yağı koyabilirsin Çok çok az hatta bu tarife kakao ekleyip kakaolusunu da yapabilirsin Fındıkla ve kakaolu yapınca da Harika oluyor hemde çok basit
Hahaha kabak ya da tavuk diye tahmin etmiştim
Güzel ben beğendim avakadoyu öyle nasıl yedin ben hiç yiyemem öyle
inşallah canım çalışmalara başlayacagim bakalımEvet canım çok var pkolu hamile kalamayan zor ama sen kalmışsın yine kalırsın kilo verince bende zayıflayayımda 2. Düşününcem bakalım
Bencede artık dereceye girmemiz lazım enerjimiz yükseldi grup şenlendi :)
İlaçla zayıflamaya karşıyım 200-300 kg değilsen
Canım ağırlıklara daha çok zaman ayır
Erkekler bazen acımasız oluyor nasıl bi düşünce sistemleri var merak ediyorum :) insan eşine öyle der mi biz olsak aman kırılır diye 482362 defa düşünürüz diyemeyiz
Tabi ki kilo hormonları bozuyor
Çıkarsın canım sadece cesaretli ol ve trafikte hızlı düşünüp seri olman lazım kararsız kalmaman Laz'ım ve korkmaman gerisi kolay ben ilk aldım arabayı trafiğe çıktım o gün bugün gayet güzel kullanıyorum
Bol bol eksilerin olsun canım ne güzel benimde depo boşalmış Demir ilaç içiyorum
Kesinlikle katılıyorum bu hafta güzel yüzdelerimiz olacak inşallah ama haftaya dereceye girelim hedefimiz bu olsun
Fıstık ezmesini ben evde kendim yapıyorum gayet güzel içinde ne var biliyorum
Annemde hiç sevmez balık nasıl sevilmez ya :)) pişirip yanında yatarım :)) çok severim deniz ürünlerini hepsini :)
İnşallah bişey çıkmaz ablaGünaydınnnnn
Karbonların kaktığı bol prolu bi perşembe diliyorum
Bende kan vereyim diye dr a geldim
Bakalım ne var ne yok
En son 2.5 sene önce geldiydim
108 kusurdu en son süper gitmişİftiharla kilo bildirimimi sunarım.
Nişan var ya canım ayın 20 sinde yapılacaklar varmışGüzel menü bence ama perşembe için muz olmasa daha iyi olabilirdi
Kız daha yeni hastaneden çıktı ayyy ne misafirin varmış senin bitmek bilmiyor
İyi yapmışsın abla ara ara kontrol için yaptırmak şart
afiyet olsun canımBu haftaki menüm
Uyanınca:
1 bardak limonlu su+ 1 tk elma sirkesi
Kahvaltı:10.00 (4gün)
2 kibrit kutusu peynir
1 tane haş. yumurta
3-4 zeytin
1 tk pekmez
1 bardak yeşilçay
Salata
Kahvaltı: (2 gün)
1 bardak süt
1 tost(bol peynirli)
Yağsız salata
Kahvaltı ( 1 gün) 3 yk lor peyniri
1 tk bal
10 badem
30 dk. Spor
Öğle: (5 gün)
1 büyük kase mevsim salata
1 dilim peynir
2 köfte kadar balık veta tavuk eti
1 dilim tb ekmek
Öğle: (2 gün)
5 yl esmer makarna /bulgur pilavı/kısır
2 dilim peynir/1 kase yoğurt
Yağsız salata
İkindi: 17.00 (5 gün)
1 kase yoğurt
1 çk çörek otu+1/2 limon suyu
İkindi (2 gün)
2 dilim karpuz veya 3 top dondurma
Akşam: 19.00
5yk sebze yemeği
1 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 dikşm tb ekmek
Spor:45 dk
Gece:22.00
1 su bardağı kefir/ayran/ 1 porsiyon meyve
Yatarken 1 bardak limonlu su
Baksınlar bakalım abla keşke bugün halledebilseydinSelamlarrr
Dr a kilo vermekte zorlandığımı ve çok çabuk geri aldığımı söyledim
Haisizlik oldupunu vs.
Aman bide bilmediğim bişey söylese ya
Insilün direncinede bakılmasını istedim
Onun için yarın tekrar gidecem şekerli ilacı içmek için (benim şeker orucu ne olcek)
O ilacı bile kendim ödemem gerekiyormuş
Bde yüksek çıksa bile ilaç vermşyolarmış tek tedavisi kilo verme ve spor diyor
Ilacı sadece şeker hastası olursa veriyolarmış
Yan etkileri daha çok diyor
Durum bu bacılar
Evede yürüyerek geldim
Sabahtan beridir zaten yemediydim ama bişey de içmeyince hemen kahvaltıya salsırdım
Aslında perşembe ekmek yemek hiç adetim değildir ama bugün böyle oldu O yüzden akşamı çok hafif tutacam
Bu hafta fazla veremicem
Ya geçen hafta fazla verdiğim için yada vücudum spora alışkın olmayınca şişlik yaptı
hoşgeldin canım ben Merve 28 yaşındayımMerhabaMefkurem in davetiyle geldim. Kendimden bahsedeyim. Sözde 1 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlamadım. 81 kiloydum tabi kilo vermek için niyetlendiğimde. Takımlandan birine katıldım fakat çaba gösteresim gelmeyince ocak ayında kendi isteğimle ayrıldım. Sonrasında ara ara listeye girmeksizin takımlara dahil olmaya niyetlendiysem de devam ettiremedim.
Şimdi son kez katılıyorum son kez çünkü sürekli başarısız olmaktan sıkıldım. Ve eylülde evleniyorum. bunun da büyük etkisi var elbette.
Şu anda 89.8 kiloyum. 9 gün sonra gelinlik provam var bu yüzden bu hafta protein ağırlıklı besleneceğim. Yürüyüş ve jillianla destekleyeceğim.
Planlarım böyle işte.
Bu arada 30 yaşındayım ve çalışıyorum şimdilik. Koşuşturma içinde bir hayatım var.
o 65 buraya gelecek baharKızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
sabah vee akşam uyurken çalan telefonlar çok korkuyorumSelam gençlik ablaniz 1 uyaninca daha yeni kahvaltı yapıp anca uğradım
Gece geç yatiyorum bugünde spor yqpmiycam diye dedim 10 11 kadar uyuyorum lakin sabahin korunde güvenlik aradi ödüm koptu kesin arabaya bişey oldu dedim :)
Neyse ki komşu tadiniyormus arabayı cekiyim diye aramışlar
Bı iki saat uyuyayamadim sonrada uyuya kalınca geç uyandım
Gelelim bugünkü plana spor yapmayı düşünmüyorum of günüm olsun dunde yorulmuşum
Akşamda vicdan çorbası yapicam
Listede pek bı faydam olmiyacak gibi tartı fazla tartiyor galiba eskisi eksik tqryiyordu
Ama haftaya daha iyi olucak inşallah
Sen önce ilk etapta bi 79 a düş de gerisini sonra düşünelim :))Dimi ama taş olcam şunun şurasında
Bugün yapmıyolardı cnmBaksınlar bakalım abla keşke bugün halledebilseydin
Ayy ben iyice sapıttım yaa :))
Bazen benim oğlan cuma öğleden sonra izin alıyor cumaya gitmek için
Bugünde erken geldi izin almış
Bende ona sesleniyomki
Hadi oğlum cumaya gitmicenmi geç kalcan diye
Anne bugün perşembe diyor
Bende ona sesleniyomki
Ahh ahhh ben 53kg ile kendimi beğenmezdim dün diyorum yazık etmişim yillarima
Canım 47kg ile üniversite bitti gıda sektöründe çalıştığım için iki yılda 67kg oldum her çıkan ürünün kalite kontrolunu yapınca sonra evlilik geldi çattı 53eindim ama her evli bayan gibi evliliği abur cubur yeyip film izlemek dışarda yemek yemek sandım oldum 63 aaa hamileyim ye ye yat ilk üç ayda 68 oldum ki düşük yaptım geriye 56ya indim sonra ikinci hamileligimde riskliydu ilk 5.5 ay bir fiil yattım sonrasida kontrollü hareket 76ile doğuma gittim 84 le doğumdan çıktım ödem olmuştu o spiralin etkisi ilkfta 73e indim sonra süt olsun diye yedimde yedim oldum yine 84 benim hikayem bu hayatım hep diyetle geçti uniden sonra yani ama max hamilelikleri gördüğüm kilo
Cevrm hiç böyle kilolu görmediği için hep çok konuştu onlar konuştu ben yedim inadına resmen
Selamlarrr
Dr a kilo vermekte zorlandığımı ve çok çabuk geri aldığımı söyledim
Haisizlik oldupunu vs.
Aman bide bilmediğim bişey söylese ya
Insilün direncinede bakılmasını istedim
Onun için yarın tekrar gidecem şekerli ilacı içmek için (benim şeker orucu ne olcek)
O ilacı bile kendim ödemem gerekiyormuş
Bde yüksek çıksa bile ilaç vermşyolarmış tek tedavisi kilo verme ve spor diyor
Ilacı sadece şeker hastası olursa veriyolarmış
Yan etkileri daha çok diyor
Durum bu bacılar
Evede yürüyerek geldim
Sabahtan beridir zaten yemediydim ama bişey de içmeyince hemen kahvaltıya salsırdım
Aslında perşembe ekmek yemek hiç adetim değildir ama bugün böyle oldu O yüzden akşamı çok hafif tutacam
Bu hafta fazla veremicem
Ya geçen hafta fazla verdiğim için yada vücudum spora alışkın olmayınca şişlik yaptı
Bende ona sesleniyomki
Senin boyun kaçtı ceyda başlığa yazmamışınValla aynı hikayemiz :)) ben 57 kg iken kendimi kilolu sanıyordum ve denize bile girmek istemezdim :) gerçi yine de giyerdim minileri şortları ama kendimi çok şişko hissederdim :) çünkü öncesi 17 kg vermiştim ergenlik dönemi kiloları o psikolojiden çıkamamıştım, artık daha bilinçliyiz annelikten sanırım :))
Evet canım herşeyin başı kilo işte ne insülin kalıyor ne bişi :) verelim kilomuzu gitsin hastalıklar gelsin sağlık :)
Bozuntuya vermeyip 'olsun sen Perşembe'den git kalabalık olmasın' deseydin :) tabi ki hiç bişeyin altında kalmayacağız :))))
Diyette sıkıntı yok ablam kardeşim herkes diyetteAblanda zaten diyet yapıyor yemek işinde zorlanmazsın
Ona, motivasyon saatim var debuda diyete dahil
Agzin bal yesinGünaydın canım
Eşim gelmese daha yiyemezsin Seyda işten izin alıp gelmiş bir kaç saatligine
inşallah canım çalışmalara başlayacagim bakalım
İnşallah bişey çıkmaz abla
108 kusurdu en son süper gitmiş
Nişan var ya canım ayın 20 sinde yapılacaklar varmış
afiyet olsun canım
Baksınlar bakalım abla keşke bugün halledebilseydin
hoşgeldin canım ben Merve 28 yaşındayım
o 65 buraya gelecek bahar
sabah vee akşam uyurken çalan telefonlar çok korkuyorum
bildirim nerde abla ,Ayy ben iyice sapıttım yaa :))
Bende ona sesleniyomki
Senin boyun kaçtı ceyda başlığa yazmamışın
MerhabaMefkurem in davetiyle geldim. Kendimden bahsedeyim. Sözde 1 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlamadım. 81 kiloydum tabi kilo vermek için niyetlendiğimde. Takımlandan birine katıldım fakat çaba gösteresim gelmeyince ocak ayında kendi isteğimle ayrıldım. Sonrasında ara ara listeye girmeksizin takımlara dahil olmaya niyetlendiysem de devam ettiremedim.
Planlarım böyle işte.
Niyetim sağlıklı beslenmek, karatayda bu yönde doğru tercih haklısın. Hep beraber incecik olalım inşHoşgeldin canım ve hayırlı olsun, artık mezun olursun Şen'de umarım hatta hepimiz :) Karatay yapmanı öneririm 1 ayda 8 kiloya yakın verdim düğüne kadar baya gider en azından Şen'de mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?