Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yalnız bi kandırayım dedim ve aklıma sağlıksız kaçamak olabilecek hiç bi şey gelmedi düşünüp düşünüp bunları buldum hahaha :))) benden olmuş tamamım ben ya :)) dürüm yine iyi gerçi zorda kalınca yenebilir nadir :)

Bana sorsan ooooo :)))

Kesinlikle bende ,uyku sersemi dusunemiuoyosun bile

Ablam sen cuma gününü nasıl karistirirsin ruyalarimizib prensi tartı günümuz o:))

:))

Niyetim sağlıklı beslenmek, karatayda bu yönde doğru tercih haklısın. Hep beraber incecik olalım inş
Karatay diyeti yapabilene harika bı diyet bol protein doğru karbonhidratan geçiyor daha çok
Bende dener gibi oldum ama beceremedim araogun beslenme daha uygun bana sanki

Çok acikirsin sabaha ama bilemedim tavuk felandami yesen

Kaçamak falan yapılmıyor dimi kızlar
Perşembeye ihanet etmiyelim :))
Evdeki sıpa nefsimle oynuyor. Makarna istedi yaptım. Ketçap istedi koydum. Şimdi de yemeyeceğim diyor. Mutfakta duruyor. Ve beni ne yazıkki çok çekiyor eşim gelsin dokmesini isteyeceğim. Eğer mutfakta o varken girersem saldırmaktan korkuyorum.

Bence sen dök canım ve iradeni tebrik et, annelerin en büyük sorunu da bu Zaten kalan yemeği ye, aman ziyan olmasın biz ziyan olduk olsun ziyan arkamdan da ağlamaz :)

plasticwoman çeydacigim bana bı el ativer kafam karıştı:)
Sporu 1 ay çok güzel yapmak istiyorum ölçülerimi aldım motivasyon tavan
Ama nasıl yol izliyecegimi bilemiyorum
Hergun kas çalıştırmanın gereksiz olduğunu hafta 3 ,4 gün yeterli olduğunu duydum sende gün aşırı yapmaktan yanaydin zanimca

Ama benim öyle sıkı bı antrenman olayım yok yarım saat jillan düşünüyorum bunu hergun yapmamın zararı olurmu?
Benim plan şöyle
Pazartesi 45 dk airobik,akşam jillan
Salı 45 dk evde evde kardio aksam jillan
Çarşamba sabah plates akşam kardio
Perşembe off günü
Cuma sabah zumba akşam jillan
Cumartesi pazar da aynı sistem
Günlük 1,5 saat yapicam en fazla
Nasıl sence her gün spor yapmam sikntimi, yarım saat jillan in sıkılaşmakta faydası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…