- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.081
Olur cnm da niye akşam yazmıcanBen günün menü ve spor bildirimini ertesi gün sabah yapsam olur mu?
Niyetim sağlıklı beslenmek, karatayda bu yönde doğru tercih haklısın. Hep beraber incecik olalım inş
Kaçamak falan yapılmıyor dimi kızlar
Perşembeye ihanet etmiyelim :))
Akşamları koşuşturma halinde oluyorum siteye girmiyorum pek o yüzdenOlur cnm da niye akşam yazmıcan
Şu anda kalp krizi geçirip ambulansta hasteye gidiyorumBen baklava ve çikolata ve dürüm yedim :))
Tmm cnm sorun değil ama takımdan kopmamak ve kaynaşmak için geçmişi okuyup yorum yaparsan iyi olurAkşamları koşuşturma halinde oluyorum siteye girmiyorum pek o yüzden
Bana sorsan ooooo :)))Yalnız bi kandırayım dedim ve aklıma sağlıksız kaçamak olabilecek hiç bi şey gelmedi düşünüp düşünüp bunları buldum hahaha :))) benden olmuş tamamım ben ya :)) dürüm yine iyi gerçi zorda kalınca yenebilir nadir :)
Kesinlikle bende ,uyku sersemi dusunemiuoyosun bileGünaydın canım
Eşim gelmese daha yiyemezsin Seyda işten izin alıp gelmiş bir kaç saatligine
inşallah canım çalışmalara başlayacagim bakalım
İnşallah bişey çıkmaz abla
108 kusurdu en son süper gitmiş
Nişan var ya canım ayın 20 sinde yapılacaklar varmış
afiyet olsun canım
Baksınlar bakalım abla keşke bugün halledebilseydin
hoşgeldin canım ben Merve 28 yaşındayım
o 65 buraya gelecek bahar
sabah vee akşam uyurken çalan telefonlar çok korkuyorum
Ablam sen cuma gününü nasıl karistirirsin ruyalarimizib prensi tartı günümuz o:))Ayy ben iyice sapıttım yaa :))
Bazen benim oğlan cuma öğleden sonra izin alıyor cumaya gitmek için
Bugünde erken geldi izin almış
Bende ona sesleniyomki
Hadi oğlum cumaya gitmicenmi geç kalcan diye
Anne bugün perşembe diyor
:))Valla aynı hikayemiz :)) ben 57 kg iken kendimi kilolu sanıyordum ve denize bile girmek istemezdim :) gerçi yine de giyerdim minileri şortları ama kendimi çok şişko hissederdim :) çünkü öncesi 17 kg vermiştim ergenlik dönemi kiloları o psikolojiden çıkamamıştım, artık daha bilinçliyiz annelikten sanırım :))
Evet canım herşeyin başı kilo işte ne insülin kalıyor ne bişi :) verelim kilomuzu gitsin hastalıklar gelsin sağlık :)
Bozuntuya vermeyip 'olsun sen Perşembe'den git kalabalık olmasın' deseydin :) tabi ki hiç bişeyin altında kalmayacağız :))))
Karatay diyeti yapabilene harika bı diyet bol protein doğru karbonhidratan geçiyor daha çokNiyetim sağlıklı beslenmek, karatayda bu yönde doğru tercih haklısın. Hep beraber incecik olalım inş
164 mü 165mi:)164-165 gibi canım
Çok acikirsin sabaha ama bilemedim tavuk felandami yesenTartı farkı zaten eklenecek cnm o sorun değil
Bende biraz yürüdüm başka bişey yapmıcam
Dün spor yapmadığım halde halâ bacaklarım ağrıyor
Bende akşamı yopurtla kapatmayı düşünüyorum
Evdeki sıpa nefsimle oynuyor. Makarna istedi yaptım. Ketçap istedi koydum. Şimdi de yemeyeceğim diyor. Mutfakta duruyor. Ve beni ne yazıkki çok çekiyorKaçamak falan yapılmıyor dimi kızlar
Perşembeye ihanet etmiyelim :))
Şu anda kalp krizi geçirip ambulansta hasteye gidiyorum
Bana sorsan ooooo :)))
164 mü 165mi:)
Evdeki sıpa nefsimle oynuyor. Makarna istedi yaptım. Ketçap istedi koydum. Şimdi de yemeyeceğim diyor. Mutfakta duruyor. Ve beni ne yazıkki çok çekiyoreşim gelsin dokmesini isteyeceğim. Eğer mutfakta o varken girersem saldırmaktan korkuyorum.
Valla bende kendime şaşırdım o yüzden :)))Ablam sen cuma gününü nasıl karistirirsin ruyalarimizib prensi tartı günümuz o:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?