Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablanda zaten diyet yapıyor yemek işinde zorlanmazsın
Ona, motivasyon saatim var de buda diyete dahil
Gerçekten süper bir motivasyon, karışmasın kimse forumumuza
Lütfen 59 değil 58
Tamam varım şekersiz nice günlere o zaman.
Hoşgeldin, Ben Edibe, 35 yaşında ev hanımı, iki çocuk annesiyim. Boy kilo bilgilerim yukarıda var zaten, Bayrama kadar hedefim 80. Sana da başarılar. Şekersiz diyet ben de yapıyorum, diğer takımlardan da birkaç kişi var. Cafe Light başlığında arada yazışıyoruz, oraya da uğra.
Nişan var ya canım ayın 20 sinde yapılacaklar varmış
Kimin nişanı Merve, daha önce söylediysen kusura bakma kaçırmışım
Bugün yapmıyolardı cnm
Bide ilacı benim almam gerekiyordu
Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım, içilecek toz karışımı bana aldırmışlardı. İnşallah sonuçlar iyi gelir. Ben bu kilolarla iyi bir sonuç çıkmazsa moralim bozulmasın diye gitmiyorum. Zayıflarsam inşallah kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Çok güldüm Zuhal, doktora falan gittin yaa rutin bozulunca insanın kafası karışıyor

Kaliteli karbonhidrat ,işlenmiş gıda mümkün mertebe az,bol sebze protein bence en doğru beslenme
İnşallah sporu vazgeçilmezimiz yapariz

askrhpozitif vslla pek istek olmadı koymaya gerek Yok :))
Koy canım bize de motivasyon olsun, hem benim gibi spora mırın kırın edenlere de ibreti alem olur
afiyet olsun Şeyda, ilk defa senden doyurucu bir menü geldi. Sabahları yoğurt yulaf baya hoşuna gittti belli ki

Alıntı yapınca ben silersem görünmez sanırım bakın kızlar kaldırıcam birazdan :)
İlk foto 107,9 kg ikinci foto 105
Edibe12
Süper ya. Mükemmel bir incelme toparlanma var. Uç kilo bile değil verdiğin hem de. Az önce sevgili kocacim hiç zayiflamadigimi söyledi. Beş kilo verdim belli değil mi dedim. Ben birşey farketmedim dedi

Amiiin Merve ablam saol
canım benim başınız sağolsun Rabbim diğer yigenine ömür versin

kız nerdeyse akşam kahvaltı yapacakmışın
menü güzel görünüyor
senin kv de bi alemmiş :))
Yarın erken kalkicam sattinde yerim kahvaltı yi İnşallah abla ,çocuklar koca geç yatan geç kalkan cinsinden okulda olmayınca hiç düzen kalmadı bu sene sabahçı olurlar inşallah ben çok istiyorum erken yatıp erken kalkmayida hep onlar yüzünden geç yatiyorum:)
maşallah en güzel haftandi ..
Bu hafta regl etkilese bile haftaya karşılığını alirsin

Tatlım bak az önce yazdım onları yap mesela evde yapıyorum ben
bakıyorum hemen
Önce sonrası fotonu ne zaman koyucan ben çok merak edettim simdi

ohh harika bir menü

tatilde düzensiz geçti ne su icebildim nede spor ama çok şükür gelince toparladım ,bu hafta tartı değişikliğinden bi karıştı benim veriler ama haftaya 1 üstü vermeyi planliyorum

Ayyy ben unutmuşum yazmayı 12 civarı sütlü kahve içmiştim, Dilek'in kahvesini okuyunca aklıma geldi. YOk benim bugün kafa da durdu çalışmıyor
bizi bu havalar mahvetti:)

ödem oluşmaz inşaallah yarin

maşallah şeyda başkan ne tatil ne yolculuk yogunluk konsantre ni bozamiyor

Süper ya. Mükemmel bir incelme toparlanma var. Uç kilo bile değil verdiğin hem de. Az önce sevgili kocacim hiç zayiflamadigimi söyledi. Beş kilo verdim belli değil mi dedim. Ben birşey farketmedim dedi

Toplamda 8 kiloya yakın verdim ama resimler o zaman aklıma geldi :)) Şen'de böyle yap eşine göster :)) kilo fazla olunca ancak böyle görürler :)) benim hamile göbeğim gitti sadece bebek çıkmıştı göbek aynen duruyordu

Her antiramanin kaç dk sürüyor ve kaç set yapıyorsun genelde
Çok setmi yapmak çok çeşitli hareket mi yapmak faydali

Çok set yapmak değil canım seti etkili yapmak ve zamanla kilo arttırmak önemli olan ağırlık antrenmanları 70 dk geçmemeli benim kardio ile birlikte 75 dk falan sürüyor maks ağırlık daha kısa sürüyor güzel yanı da o zaten

Ben yarın bir foto cekeyim. Ölçü de alayım. Hemen baslayayim ama ben hiç jullian falan yapamadım bugün. Nereden başlasam ki

Bayram hedefin kaçtı sekerim. Benimki 105
Şuan 6 kilo var. Verebilir miyim acaba
İnşallah hepimiz veriririz canım, tam 4 hafta var. Bu hafta 1 üstü versek takımca süper olur
Bahar ben gibi daha dumbell almamış olanlar da var
Çok iyi gözüküyor menün, umarım güzelce uyar, bol bol kilo verirsin
Valla versin diye israr ettim ama vermiyolarmış :))yat etkileri daha çok dedi
Kilo verme ve sporla düşer dedi
Umarım zayıflarız ve hiç bir ilaca muhtaç kalmayız
Evet abla bana da yapıldı daha önce bir kaç defa kan alıyorlar
Hamilelikte de yapıyorlar zaten, hatta hatırlarsınız Canan Karatay tartışma başlatmıştı.
O kesin kilo verme ile düşüyor zaten kilolu bireylerin çoğunda var aslında herkes baktırmıyor sadece
Ah bu fazla kilolar ahh...
Çok süper Eda, ah ben de en azından 1 versem ne kadar mutlu olurum....
Hayırlı olsun evleniyormuşsun, hazırlık koşuşturmalarında kolaylıklar dilerim.
Yok abla nasıl ki lapa ve patates detoxu bozmuyor onun gibi düşün
Patates detoksu nasıl oluyor, üç öğün bir haşlanmış patates, bir kase yoğurt olan mı?
Banada bozmaz gibi geldi
Adı üstünde ilaççç
Hem kendini tutamayıp şekerli bir şey yemişsin gibi sayılmaz.
Kızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
Kolay gelsin, ablana selamlar. iki hafta niye önemli anlamadım, tatile çıkana kadar kilo vermek istediğin için mi?
Yazık korkmuşsun boşuna, yeni tartıya ısınma haftası, mazur görürüz

Edibe12 olursun canım

41 kere maşallah yandan kilon hiç 100 Luk durmuyor maşallah ağzım açık kaldı
çok güzel atlatmissin

eşimin halasının kızının canim

Edibe12 olursun canım

41 kere maşallah yandan kilon hiç 100 Luk durmuyor maşallah ağzım açık kaldı
çok güzel atlatmissin

eşimin halasının kızının canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…