- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.141
Gerçekten süper bir motivasyon, karışmasın kimse forumumuzaAblanda zaten diyet yapıyor yemek işinde zorlanmazsın
Ona, motivasyon saatim var debuda diyete dahil
Hoşgeldin, Ben Edibe, 35 yaşında ev hanımı, iki çocuk annesiyim. Boy kilo bilgilerim yukarıda var zaten, Bayrama kadar hedefim 80. Sana da başarılar. Şekersiz diyet ben de yapıyorum, diğer takımlardan da birkaç kişi var. Cafe Light başlığında arada yazışıyoruz, oraya da uğra.Lütfen 59 değil 58
Tamam varım şekersiz nice günlere o zaman.
Kimin nişanı Merve, daha önce söylediysen kusura bakma kaçırmışımNişan var ya canım ayın 20 sinde yapılacaklar varmış
Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım, içilecek toz karışımı bana aldırmışlardı. İnşallah sonuçlar iyi gelir. Ben bu kilolarla iyi bir sonuç çıkmazsa moralim bozulmasın diye gitmiyorum. Zayıflarsam inşallah kontrole gitmeyi düşünüyorum.Bugün yapmıyolardı cnm
Bide ilacı benim almam gerekiyordu
Çok güldüm ZuhalAyy ben iyice sapıttım yaa :))
Bazen benim oğlan cuma öğleden sonra izin alıyor cumaya gitmek için
Bugünde erken geldi izin almış
Bende ona sesleniyomki
Hadi oğlum cumaya gitmicenmi geç kalcan diye
Anne bugün perşembe diyor
Kaliteli karbonhidrat ,işlenmiş gıda mümkün mertebe az,bol sebze protein bence en doğru beslenmeMerak etme dostum, zaten benim bugün bünye istemiyor, yarın bir patlama yaşamam umarım
Çok iyiyimiş darısı başıma, umarım ben de birgün bu kıvama gelirim.
Ağzından hayırlı şeyler çıkar @mefkurem . Ya da klavyenden mi deseydim
al benden de o kadar. Liste uzar gider
Ben şu anda serbest takılmaktan memnunum, diyet sonrası devam edilebilecek, yaşam tarzı olabilecek bir beslenme tarzı geliştirmek lazım. Yoksa binbir emek verilen kilolar alınıyor. Gerçi karatay sürdürülebilir bir diyet gibi ama ben çok detaylı bilmiyorum, bir ara araştırayım.
Bence gayet güzel bir plan gibi devamlılık yakaladın mı sonuç alırsın.
Koy canım bize de motivasyon olsun, hem benim gibi spora mırın kırın edenlere de ibreti alem oluraskrhpozitif vslla pek istek olmadı koymaya gerek Yok :))
afiyet olsun Şeyda, ilk defa senden doyurucu bir menü geldi. Sabahları yoğurt yulaf baya hoşuna gittti belli kiKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
3 kayısı
2 kaşık yulaf
Ara
1 bardak süt
Öğlen
4 kaşık köz patlıcan
4 tane köfte
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Su 3 lt yi geçti
Spor yok ama bol temizlik koşturma var
Süper ya. Mükemmel bir incelme toparlanma var. Uç kilo bile değil verdiğin hem de. Az önce sevgili kocacim hiç zayiflamadigimi söyledi. Beş kilo verdim belli değil mi dedim. Ben birşey farketmedim dediAlıntı yapınca ben silersem görünmez sanırım bakın kızlar kaldırıcam birazdan :)
İlk foto 107,9 kg ikinci foto 105
Edibe12
canım benim başınız sağolsun Rabbim diğer yigenine ömür versinAmiiin Merve ablam saol
Yarın erken kalkicam sattinde yerim kahvaltı yi İnşallah abla ,çocuklar koca geç yatan geç kalkan cinsinden okulda olmayınca hiç düzen kalmadı bu sene sabahçı olurlar inşallah ben çok istiyorum erken yatıp erken kalkmayida hep onlar yüzünden geç yatiyorum:)kız nerdeyse akşam kahvaltı yapacakmışın
menü güzel görünüyor
senin kv de bi alemmiş :))
maşallah en güzel haftandi ..Regl nedeniyle başağrısı, karın ağrısı günüm perişan geçti benim. Öğleden sonra kızım uyurken ben de uyudum, baya uyumuşuz, gece normal bir vakitte yatabilirim umarım. Papatya çayı içiyorum ağrılarıma iyi gelir diye, bir taraftan neler olup bitmiş bakayım
Bugün tartılmaya korktum. Neyse artık hayırlısı rakibem @mefkurem minimalistik eksilerimizle mutlu olmaya çalışırız biz yine de. Şaka bir yana tartı ne olursa olsun bu hafta insan gibi yediğim için çok mutluyum, tartıda er ya da geç karşılığını görürüm diye umut ediyorum. Umarım önümüzdeki haftasonu kontrolümü kaybetmem. Sonra dikkat etsem de haftasonu kaçamaklarım şimdiye kadar sonuçlarımı hep olumsuz etkiledi. Şimdiden beynimi şartlandırmaya çalışıyorum. Hem şeker diyetindeyim, bugün kızımı yedirirken bir tane pirinç tanesi üzerine düştü, gayri ihtiyari ağzıma attığım gibi geri çıkardım. Haftasonu kaçamak yapamam, asla ama asla
bakıyorum hemenTatlım bak az önce yazdım onları yap mesela evde yapıyorum ben
ohh harika bir menüMönüm
08.00
1 gunkurusu kayısı
09.30
Tavuk göğsüne bir yumurta
Salatalık domates
13.30
Yoğurt içine 3 kayısı ve tarcın
18.30
Bir tabak fırında sebze
Salata
Yoğurt
Bir dilim ekmek
Su 2.5 litre
Spor 75 dakika yürüyüş @nanekekik
tatilde düzensiz geçti ne su icebildim nede spor ama çok şükür gelince toparladım ,bu hafta tartı değişikliğinden bi karıştı benim veriler ama haftaya 1 üstü vermeyi planliyorumMenemen çok iyi bir alternatif böyle durumlar için
Sen de üzülme yengen, abin onlar da üzülmesin. Çok şükür bir evlatları var, inşallah başka da olur. Yengen çok sıkıntı çekti, o da sevap olmuştur ona. Hem yeğenin çok küçük, herşeyde bir hayır vardır.
Canım ketçap ne, almayın evinize böyle zararlı şeyler, iyi ki oğlun da yememiş. Yazık değil mi çocuğa
off gününde bile 25 dk yürüyüş varNasıl hindiyi beğendiniz mi? 16.00 akşam için çok erken gibi inşallah yoğurt yeterli gelir. Benim de durum çok farklı değil, artık cuma aşkına katlanalım
Afiyet olsun Dilek,cumaya hazırsın süper
Tüh tüh gitmiş güzelim kepekli makarnalar
Çok iyi yapmışsın Ceyda
bizi bu havalar mahvetti:)Ayyy ben unutmuşum yazmayı 12 civarı sütlü kahve içmiştim, Dilek'in kahvesini okuyunca aklıma geldi. YOk benim bugün kafa da durdu çalışmıyor
ödem oluşmaz inşaallah yarinTeşekkür edeirm Merve, şimdi daha iyiyim. Ben de mutlu oldum, iradem resmen hayata döndüİnşallah devamı gelir.
Tamamdır, geç yatarım gibi o yüzden suyu 2 yapabilirim
Düzeltme için bile 5 dk süre var, silme nasıl yapılıyor ki, hem de 30 dk'ya kadar?
maşallah şeyda başkan ne tatil ne yolculuk yogunluk konsantre ni bozamiyorKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
3 kayısı
2 kaşık yulaf
Ara
1 bardak süt
Öğlen
4 kaşık köz patlıcan
4 tane köfte
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Su 3 lt yi geçti
Süper ya. Mükemmel bir incelme toparlanma var. Uç kilo bile değil verdiğin hem de. Az önce sevgili kocacim hiç zayiflamadigimi söyledi. Beş kilo verdim belli değil mi dedim. Ben birşey farketmedim dedi
Şaka yapıyorsun 3 kiloda bukadar fark harika sporun etkisi bukadar olurmu yaAlıntı yapınca ben silersem görünmez sanırım bakın kızlar kaldırıcam birazdan :)
İlk foto 107,9 kg ikinci foto 105
Edibe12
Şaka yapıyorsun 3 kiloda bukadar fark harika sporun etkisi bukadar olurmu ya
İdolumsun an itibariyle:)
Hala ağzım açık dur kapatiyim :)Fitt_anne koydum canım bak kaldırıcam :)
Her antiramanin kaç dk sürüyor ve kaç set yapıyorsun geneldeO yüzden koydum vallahi sizde yapın diye :)
Mutlu oldum valla :)Hala ağzım açık dur kapatiyim :)
Her antiramanin kaç dk sürüyor ve kaç set yapıyorsun genelde
Çok setmi yapmak çok çeşitli hareket mi yapmak faydali
Ben yarın bir foto cekeyim. Ölçü de alayım. Hemen baslayayim ama ben hiç jullian falan yapamadım bugün. Nereden başlasam kiToplamda 8 kiloya yakın verdim ama resimler o zaman aklıma geldi :)) Şen'de böyle yap eşine göster :)) kilo fazla olunca ancak böyle görürler :)) benim hamile göbeğim gitti sadece bebek çıkmıştı göbek aynen duruyordu
Ben yarın bir foto cekeyim. Ölçü de alayım. Hemen baslayayim ama ben hiç jullian falan yapamadım bugün. Nereden başlasam ki
İnşallah hepimiz veriririz canım, tam 4 hafta var. Bu hafta 1 üstü versek takımca süper olurBayram hedefin kaçtı sekerim. Benimki 105
Şuan 6 kilo var. Verebilir miyim acaba
Bahar ben gibi daha dumbell almamış olanlar da var
Çok iyi gözüküyor menün, umarım güzelce uyar, bol bol kilo verirsinBu haftaki menüm
Uyanınca:
1 bardak limonlu su+ 1 tk elma sirkesi
Kahvaltı:10.00 (4gün)
2 kibrit kutusu peynir
1 tane haş. yumurta
3-4 zeytin
1 tk pekmez
1 bardak yeşilçay
Salata
Kahvaltı: (2 gün)
1 bardak süt
1 tost(bol peynirli)
Yağsız salata
Kahvaltı ( 1 gün) 3 yk lor peyniri
1 tk bal
10 badem
30 dk. Spor
Öğle: (5 gün)
1 büyük kase mevsim salata
1 dilim peynir
2 köfte kadar balık veta tavuk eti
1 dilim tb ekmek
Öğle: (2 gün)
5 yl esmer makarna /bulgur pilavı/kısır
2 dilim peynir/1 kase yoğurt
Yağsız salata
İkindi: 17.00 (5 gün)
1 kase yoğurt
1 çk çörek otu+1/2 limon suyu
İkindi (2 gün)
2 dilim karpuz veya 3 top dondurma
Akşam: 19.00
5yk sebze yemeği
1 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
1 dikşm tb ekmek
Spor:45 dk
Gece:22.00
1 su bardağı kefir/ayran/ 1 porsiyon meyve
Yatarken 1 bardak limonlu su
Umarım zayıflarız ve hiç bir ilaca muhtaç kalmayızValla versin diye israr ettim ama vermiyolarmış :))yat etkileri daha çok dedi
Kilo verme ve sporla düşer dedi
Hamilelikte de yapıyorlar zaten, hatta hatırlarsınız Canan Karatay tartışma başlatmıştı.Evet abla bana da yapıldı daha önce bir kaç defa kan alıyorlar
Ah bu fazla kilolar ahh...O kesin kilo verme ile düşüyor zaten kilolu bireylerin çoğunda var aslında herkes baktırmıyor sadece
Çok süper Eda, ah ben de en azından 1 versem ne kadar mutlu olurum....Abla sen neredesin ora nere:)
Sanırım gizli şekere bakacaklar. İnsülin direnci açken verilen kanda çıkıyor diye biliyorum. Bana hiç şeker yüklemesi yapmadılar.
Bende karar verdim tekrar başlamıştım hasta olunca bıraktım bir daha başlamayacağım.
Evet abla yarına bunu kullanacağız. Zaten artık randevumu cuma sabaha alıyorum.
Geçen hafta 108,1 idi :)
Fark 1,2
Hayırlı olsun evleniyormuşsun, hazırlık koşuşturmalarında kolaylıklar dilerim.Merhaba @mefkurem in davetiyle geldim. Kendimden bahsedeyim. Sözde 1 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlamadım. 81 kiloydum tabi kilo vermek için niyetlendiğimde. Takımlandan birine katıldım fakat çaba gösteresim gelmeyince ocak ayında kendi isteğimle ayrıldım. Sonrasında ara ara listeye girmeksizin takımlara dahil olmaya niyetlendiysem de devam ettiremedim.
Şimdi son kez katılıyorum son kez çünkü sürekli başarısız olmaktan sıkıldım. Ve eylülde evleniyorum. bunun da büyük etkisi var elbette.
Şu anda 89.8 kiloyum. 9 gün sonra gelinlik provam var bu yüzden bu hafta protein ağırlıklı besleneceğim. Yürüyüş ve jillianla destekleyeceğim.
Planlarım böyle işte.
Bu arada 30 yaşındayım ve çalışıyorum şimdilik. Koşuşturma içinde bir hayatım var.
Patates detoksu nasıl oluyor, üç öğün bir haşlanmış patates, bir kase yoğurt olan mı?Yok abla nasıl ki lapa ve patates detoxu bozmuyor onun gibi düşün
Hem kendini tutamayıp şekerli bir şey yemişsin gibi sayılmaz.Banada bozmaz gibi geldi
Adı üstünde ilaççç
Kolay gelsin, ablana selamlar. iki hafta niye önemli anlamadım, tatile çıkana kadar kilo vermek istediğin için mi?Kızlar abalm geldi Bolu'dan yatılı misafir durumlari malum ama uğramaya çalışıyorum kusura bakmayın yinede o gidince de ben gideceğim tatile bu iki hafta çok önemli
Yazık korkmuşsun boşuna, yeni tartıya ısınma haftası, mazur görürüzSelam gençlik ablaniz 1 uyaninca daha yeni kahvaltı yapıp anca uğradım
Gece geç yatiyorum bugünde spor yqpmiycam diye dedim 10 11 kadar uyuyorum lakin sabahin korunde güvenlik aradi ödüm koptu kesin arabaya bişey oldu dedim :)
Neyse ki komşu tadiniyormus arabayı cekiyim diye aramışlar
Bı iki saat uyuyayamadim sonrada uyuya kalınca geç uyandım
Gelelim bugünkü plana spor yapmayı düşünmüyorum of günüm olsun dunde yorulmuşum
Akşamda vicdan çorbası yapicam
Listede pek bı faydam olmiyacak gibi tartı fazla tartiyor galiba eskisi eksik tqryiyordu
Ama haftaya daha iyi olucak inşallah
Tembelliğe kaçıp toplu birşey aradım ama artık tembellik yok artikCanım benim yaptığım hareketlerle başka isimlerini yaz Google çıkar
41 kere maşallah yandan kilon hiç 100 Luk durmuyor maşallah ağzım açık kaldı
çok güzel atlatmissinKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
3 kayısı
2 kaşık yulaf
Ara
1 bardak süt
Öğlen
4 kaşık köz patlıcan
4 tane köfte
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Su 3 lt yi geçti
eşimin halasının kızının canimGerçekten süper bir motivasyon, karışmasın kimse forumumuza
Hoşgeldin, Ben Edibe, 35 yaşında ev hanımı, iki çocuk annesiyim. Boy kilo bilgilerim yukarıda var zaten, Bayrama kadar hedefim 80. Sana da başarılar. Şekersiz diyet ben de yapıyorum, diğer takımlardan da birkaç kişi var. Cafe Light başlığında arada yazışıyoruz, oraya da uğra.
Kimin nişanı Merve, daha önce söylediysen kusura bakma kaçırmışım
Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım, içilecek toz karışımı bana aldırmışlardı. İnşallah sonuçlar iyi gelir. Ben bu kilolarla iyi bir sonuç çıkmazsa moralim bozulmasın diye gitmiyorum. Zayıflarsam inşallah kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Çok güldüm Zuhal, doktora falan gittin yaa rutin bozulunca insanın kafası karışıyor
41 kere maşallah yandan kilon hiç 100 Luk durmuyor maşallah ağzım açık kaldı
çok güzel atlatmissinKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
3 kayısı
2 kaşık yulaf
Ara
1 bardak süt
Öğlen
4 kaşık köz patlıcan
4 tane köfte
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Su 3 lt yi geçti
eşimin halasının kızının canimGerçekten süper bir motivasyon, karışmasın kimse forumumuza
Hoşgeldin, Ben Edibe, 35 yaşında ev hanımı, iki çocuk annesiyim. Boy kilo bilgilerim yukarıda var zaten, Bayrama kadar hedefim 80. Sana da başarılar. Şekersiz diyet ben de yapıyorum, diğer takımlardan da birkaç kişi var. Cafe Light başlığında arada yazışıyoruz, oraya da uğra.
Kimin nişanı Merve, daha önce söylediysen kusura bakma kaçırmışım
Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım, içilecek toz karışımı bana aldırmışlardı. İnşallah sonuçlar iyi gelir. Ben bu kilolarla iyi bir sonuç çıkmazsa moralim bozulmasın diye gitmiyorum. Zayıflarsam inşallah kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Çok güldüm Zuhal, doktora falan gittin yaa rutin bozulunca insanın kafası karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?