Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

YouTube den tavsiye edibilecegin bir video varmi baka baka doğrusunu yapsam yada sen bana ceksen bir video:)

Güzel ben beğendim avakadoyu öyle nasıl yedin ben hiç yiyemem öyle
Çok seviyorum avakadoyu öylece doğrayıp yiyorum. Bazen limon tuzla, bazen sade. Ama internette değişk tarifler bulabilirsin. Ben ekmeğe yağ gibi sürüp üzerine bal sürüp yiyeni görmüştüm. Bir de sağan, domates ve avakadoyu doğrayıp salata yapmıştım. ü
Teşekkür ederim canım, aynı dediğin gibi benim için büyük bir adım oldu. Bugün bile hala düşünüp düşünüp mutlu oluyorum. Umarım hep böyle iradeli devam ederim, yoksa dertler geçici de bedenime verdiğim hasar kalıcı oluyor

menüm
11 :45
1 d. patatesli yumurta
domates salatalık

18:00
küçük kutu ton balıklı(80gr) yeşillikli salata
3 kaşık börülce salatası
3 tekirdağ köfte
1 bardak ayran

su 3.lt
spor 1 saat yürüyüş

leptabıma gündüz su döküldü korkudan fişi hemen çekip sildim ama içine girdi biraz kurusun iyice diye açmadım ne olur ne olmaz diye şükür şimdi açtım sıkıntı yokkkk:)

Afiyet olsun abla

eşimin halasının kızının canim
hmm mutluluklar dilerim,sana da kolay gelsin.
Resim kaldırma 30 dk içinde değilmiş 22 dk oldu düzenle butonu yok
Resim açılmadığına göre belli ki silinmiş, o küçük de zamanla kalkıyordur belki
İyi ki birşey olmamış. Ben de tam şimdi yazacaktım nerelerdesin diye. Menü iyi gözüküyor, akşam doyurucu olmuş, tekrar acıkmazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…