- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.161
YouTube den tavsiye edibilecegin bir video varmi baka baka doğrusunu yapsam yada sen bana ceksen bir video:)Çok set yapmak değil canım seti etkili yapmak ve zamanla kilo arttırmak önemli olan ağırlık antrenmanları 70 dk geçmemeli benim kardio ile birlikte 75 dk falan sürüyor maks ağırlık daha kısa sürüyor güzel yanı da o zaten
YouTube den tavsiye edibilecegin bir video varmi baka baka doğrusunu yapsam yada sen bana ceksen bir video:)
Tembelliğe kaçıp toplu birşey aradım ama artık tembellik yok artik
Çok seviyorum avakadoyu öylece doğrayıp yiyorum. Bazen limon tuzla, bazen sade. Ama internette değişk tarifler bulabilirsin. Ben ekmeğe yağ gibi sürüp üzerine bal sürüp yiyeni görmüştüm. Bir de sağan, domates ve avakadoyu doğrayıp salata yapmıştım. üGüzel ben beğendim avakadoyu öyle nasıl yedin ben hiç yiyemem öyle
Teşekkür ederim canım, aynı dediğin gibi benim için büyük bir adım oldu. Bugün bile hala düşünüp düşünüp mutlu oluyorum. Umarım hep böyle iradeli devam ederim, yoksa dertler geçici de bedenime verdiğim hasar kalıcı oluyorEdibe12 edibem dün yazmayı unutmuşum
Revaniyle sınavını geçtiğin çok sevindim cnm hatta yazını okuyunca çok duygulandım
Insanlık için küçük senin için büyük adım bence :)))inş.öyle devam eder
Sorun herneyse inş.yoluna girer cnm. Yazmak isterzende biz burdayız biliyosun
Ben geç baktım açılmıyor ama aşağıda minik bir resim var oradan gördüğüm kadarıyla çok fark etmiş, bravo.Alıntı yapınca ben silersem görünmez sanırım bakın kızlar kaldırıcam birazdan :)
İlk foto 107,9 kg ikinci foto 105
Edibe12
Ben geç baktım açılmıyor ama aşağıda minik bir resim var oradan gördüğüm kadarıyla çok fark etmiş, bravo.
Nasıl bende 30 dk oluyor 30 dk sonra gidiyorResim kaldırma 30 dk içinde değilmiş22 dk oldu düzenle butonu yok
Nasıl bende 30 dk oluyor 30 dk sonra gidiyor
Afiyet olsun ablamenüm
11 :45
1 d. patatesli yumurta
domates salatalık
18:00
küçük kutu ton balıklı(80gr) yeşillikli salata
3 kaşık börülce salatası
3 tekirdağ köfte
1 bardak ayran
su 3.lt
spor 1 saat yürüyüş
leptabıma gündüz su döküldü korkudan fişi hemen çekip sildim ama içine girdi biraz kurusun iyice diye açmadım ne olur ne olmaz diye şükür şimdi açtım sıkıntı yokkkk:)
Sürekli foto istiyoruz senden sporun mucize ni gorelimki bizede motive olsunMutlu oldum valla :)
hmm mutluluklar dilerim,sana da kolay gelsin.eşimin halasının kızının canim
Resim açılmadığına göre belli ki silinmiş, o küçük de zamanla kalkıyordur belkiResim kaldırma 30 dk içinde değilmiş22 dk oldu düzenle butonu yok
İyi ki birşey olmamış. Ben de tam şimdi yazacaktım nerelerdesin diye. Menü iyi gözüküyor, akşam doyurucu olmuş, tekrar acıkmazsın inşallahmenüm
11 :45
1 d. patatesli yumurta
domates salatalık
18:00
küçük kutu ton balıklı(80gr) yeşillikli salata
3 kaşık börülce salatası
3 tekirdağ köfte
1 bardak ayran
su 3.lt
spor 1 saat yürüyüş
leptabıma gündüz su döküldü korkudan fişi hemen çekip sildim ama içine girdi biraz kurusun iyice diye açmadım ne olur ne olmaz diye şükür şimdi açtım sıkıntı yokkkk:)
Dün yaptım ben iyi zorluyor dene kesinlikleBen yarın bir foto cekeyim. Ölçü de alayım. Hemen baslayayim ama ben hiç jullian falan yapamadım bugün. Nereden başlasam ki
Kız kaptan zehir gibi beyin var sende
İyi olur Merve koy bence
Güzelim resim silmek yasak yoksa banlanırsın
İlk fırsatta koyayım canımKız kaptan zehir gibi beyin var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?