- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.221
Gülçin'im mesajını aldım faceden,hemen geldim listeyi kopyalayım Mursh'a diye,inşallah arkadaşımız da güzel sonuç alır.Kızlarrrrrrr,Gülçin'im sizlere emanettttt,canım o benimkız sen hep böle ayran gönüllü müsün diyetten diyete atlıyon. döverim seni aay ben buraya sen dukan yapıyon diyene geldim.neyse şaka bi yana arkadaşa söledim bunu uygulayan geçen haftada 1. olan arkadaş eminim buraya gelip yazacaktır ne yaptığını.
Gülçin'im mesajını aldım faceden,hemen geldim listeyi kopyalayım Mursh'a diye,inşallah arkadaşımız da güzel sonuç alır.Kızlarrrrrrr,Gülçin'im sizlere emanettttt,canım o benim
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*Domates,salatalık
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Ben bu listeye destek olarak mutlaka ve mutlaka 3 litre suyumu içtim,yediğim sebze yemeklerini düdüklüde yağsız pişirdim ve 20 dakika hergün egzersiz yaptım,Ramazanda daha fazlasını yapamıyorumÇeşit olarak müslinin hangi çeşidi olduğu farketmez ben Doğa prebiyotik müsli kullanıyorum;gıda tartısı olanlar için 30 gr,olmayanlar için silme 2 yemek kaşığı öneriyorum.Kolay gelsin,Gülçin'im öpüyorum en kocamanından ciğerim
slm kızlar bi 6-7 saat yok oldum içli köfteler,dondurmalar,tatlılar konuşulmaya başlanmış, amannnn sakın haa yapmayın eğer bunları yemeye başlarsanız kendinizi frenleyemezsiniz sonra ,bu kadar emeğiniz boşa gitmesin,ben hemen hemen 2,5 aydır kendime hiç ödül vermiyorum ,özellikle adet zamanı special k'nın çikolatalısını alıyorum o benim hem gözümü hem midemi doyuruyor,dayanmaya çalışın mesela cmt günü gene akrabalara iftara gittik dolmalar,börekler,mantılar(yemek olarak değil börek olarak),baklavalar falan vardı ama 1 lokma bile almadım,kendinize hakim olun ve diyet işi bittiğinde kendinize bi ödül koyun mesela ben 59-60 arası olduğumda büyük bi çikolatalı sufle yicem (bunun hayali ile yaşıyorum yemin ederim)
Hadi hayırlı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsınBende tam sizin topiğe gelecektim sen gelmişsinAldım bende bugün yarın kısmetse balıyorum inş. :))
Kimbilir inşallah sömestreye kadar ne kadar gidecek?Hele bir sömestre gelsin,senle Ankara'da bi buluşalım,asfaltlar ağlayacakkkkkhaftasonu zorunlu kaçamakla gelen kilolarda gitti 1 günde çok şükürr.şimdi sıra cumaya kadaryeni rakamlara gitmeye.
sahur
2 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
azcık pendir
akşam
yumurtalı omlet
1 aktivia
kola zero
ne güzel ciciler aldım kendimeee çook mutlu oldum..ne giysem yaakıştı.sadece badiler ve minik bolerolar dışında..anam bide 40 olsam 38 olsammm ne güzel olacak.inşallah yakında onlarıda görürüm.
canım benim çok doğru söylüyosun. arkadişler pek bi iştaklı.regl dönemlerinde oluyo böle bide eda sanırım tüm gün aç duruyo ve aklı yemeğe kayıyo haliyle. arada azar azar yese böle düşünmez.
hıımm güzel taktik. bende 70 kilonun altına düşersem ödül olarak kuşbaşılı incecik bi pide yada içli köfte (fadimee sen naptın zaten ne zamandır canım çekiyodu bide hatırlattın tekraarr)yiycem..65 in altına düşersem de tatlı bişey yerim sanırım.aslında ben tatlı düşkünüyümdür ama aklıma bişe gelmedi.demekki ben aslında o kadar da tatlıcı değilmişim.ya ben 2 gün tatlı bişey gofret filan yemesem iyi bişe yapmış gibi diyet yapmış gibi hissederdim. ama şimdi zayıflama isteği tatlı isteğinden üstün geliyor.bende hayret ediyorum kendime
haftasonu zorunlu kaçamakla gelen kilolarda gitti 1 günde çok şükürr.şimdi sıra cumaya kadaryeni rakamlara gitmeye.
sahur
2 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
azcık pendir
akşam
yumurtalı omlet
1 aktivia
kola zero
ne güzel ciciler aldım kendimeee çook mutlu oldum..ne giysem yaakıştı.sadece badiler ve minik bolerolar dışında..anam bide 40 olsam 38 olsammm ne güzel olacak.inşallah yakında onlarıda görürüm.
Hadi hayırlı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın
Kimbilir inşallah sömestreye kadar ne kadar gidecek?Hele bir sömestre gelsin,senle Ankara'da bi buluşalım,asfaltlar ağlayacakkkkk
Eki Görüntüle 237450
Bugünkü menüm:
Sahur:
* 30 gr. Çikolatalı Special K + 100 ml.süt ile
* 1 dilim kepekli ekmek
* 1 şekerli 1 çay
* 5 zeytin
İftar:
* 1 kase yoğurt çorbası
* 1 porsiyon taze fasülye
* 1/2 porsiyon çoban salatası
* 1 kemalpaşa tatlısı
* 1 dilim kepekli ekmek
* 1 bardak light kola
20 dk. yürüdüm. 3 lt su içtim.Kitap yok, ders var
:13: Ayrılmak yoktur aşıkların makamında ,biz hiç ayrılmadık ki.Çok severim Şems-i Tebrizi Hz.'nin bu sözünü.Bizimle alakası olmadı ama içimden yazmak geldiyanyana gelmüşüükkkk
Eki Görüntüle 237444
Arkadaşlar kimse menülere yorum yapmıyor.En iyisi yine takım içi eşleştirme yapalım biz... Herkes günde en az 3 arkadasının menüsüne yorum yapsın lütfen
Ene2004 - Mursh
Asya27 - Nurkelebek
Edda1985 - Hepbera
Mütedeyyin - Gulseker
Triptofan - Beyaz16 - Fadime02
Arkadaşlar eşleşmeleri her zaman oldugu gibi kurayla yaptım.Herkes takım içi eşini motive etmeye çalışsın, menülerine yorum yapsın , artı ve eksilerini söylesin.. :))
Eki Görüntüle 237444
Fatma canım yazdığım mesajı görmemişsin.Ne diyorsun bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?