- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.221
eşimin canı istemezse çıkmıyoruz isterse yürüyoruz kendi çapımız da:))geçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymişin
Valla edibe 3.gün pes edersin sanmıştım gerçekten helal olsun kuzum şeker orucu için
Kafanda hiç yasak yiyemem gibi düşünme
Zaten yemedikçe mutlu olacaksın sana çok iyi gelecek
Çooook güzellll
Alkışş Alkışş :))
Bu hafta sporda beni geçtin heralde :))
Vavvv ervaya bak son günde spor atağı yapmış :))menüde güzel tatlım
dr dan yürüyerek geldimde ondan cnm
Yoğurt yeterli gelmedi çünkü yemedim :)))
maşallah şeydama :)
ben tek patates yapıyodum cnm
ayy şükür bişey olmamış cnm okuyunca bir an içim gitti
Kızz maşallah hergün spor artıyor :))
aminnnnn sağ ol gülümmmİyi geceler canısı inşallah sabaha eksilerle başlarsin
bu gün yaptırdığın tahlilleri de yarın alırsın değil miBen akşam yerim dediğim yoğurdu yemedim
Bu saatten sonra zaten yemem
Sabah dr a gideceğim için normalden biraz erken tartılcam, bakalım ne olacak
aaa ben fark etmedim neden acaba@plasticwoman banlanmışsın.
Bildirim yapabilirsin inşallah
hoş geldin gençlik :)Hoşbuldum canım sağolasın :))
Ben Mehlika 32 yaşım
memnun olak mı
sana benden yakını yooook bebeeemmIyi yaptın bebeğim
Kaç yaşındasın de bakayım
3 çocuk kısmı tutuyoda, yaşımızda yakınmı bakayım :)))
allah yardımcın olsunKızlar meraba kayinvalidem ile yaşıyorum telefonu elime alınca malesef gözüne batıyor giremiyorum gündüzleri mesaj atamadım şimdi uyudu rahatım ama cook yorgunum menüyü yarın yazsam olurmu
Hadi ilk günün olduğu için göz yumabilirizEvde var canım, peki yarın bulamazsam tartı nasıl yaparız, ertelemek durumunda mı kalırım
Olur da tatlımKızlar meraba kayinvalidem ile yaşıyorum telefonu elime alınca malesef gözüne batıyor giremiyorum gündüzleri mesaj atamadım şimdi uyudu rahatım ama cook yorgunum menüyü yarın yazsam olurmu
kız senin adam seni sabote etmeye çalışıyor heralde :))gördüki sen yolundan dönmüyon verecen kiloyueşimin canı istemezse çıkmıyoruz isterse yürüyoruz kendi çapımız da:))
eskişehirde ağustos ortası dedin mi geceler baya soğuk oluyor hava soğumadan yürüdüğümüz kardır diyoruz daha bayrama 89 kg hedef koydum ona ulaşmam lazımmm
bu gün bana ye ye diye bir hal oldu benim koca ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diyip durdu en son 12 ye doğru tatlıyı ye diyor allahım yaaa
şimdiye kadar hiç yaptırmadım cnm bilmiyorum nasıl olacakbu gün yaptırdığın tahlilleri de yarın alırsın değil mi
allah kolaylık versin saf glikozu içmek kolay değil büyük ihtimal seni 2-3 saat orada bekletirler çok hareket edip içtiğini yakmaman için saat başı 2 kere ayrı içirecekler galiba
aman iyiki varsın baybim yoksa komplese girecem bu hatunların içinde :))sana benden yakını yooook bebeeemm
senelerce söylenip durdu kiloma şimdi neden böyle yapıyor inan anlamıyorum biliyorum kilo vermemi istiyor amaa...kız senin adam seni sabote etmeye çalışıyor heralde :))gördüki sen yolundan dönmüyon verecen kiloyu
şimdiye kadar hiç yaptırmadım cnm bilmiyorum nasıl olacak
aman iyiki varsın baybim yoksa komplese girecem bu hatunların içinde :))
vallaha mıııÇok acıktığımı söylemişmiydim
aminnnnHadi bakalım kızlar
Bir haftanın daha sonuna geldik
Genel olarak güzel bi hafta geçirdik bence inş.tartılarda aynı güzellikte olur
Herkese bol leptinler iyi uykular 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?