Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşimin canı istemezse çıkmıyoruz isterse yürüyoruz kendi çapımız da:))
eskişehirde ağustos ortası dedin mi geceler baya soğuk oluyor hava soğumadan yürüdüğümüz kardır diyoruz daha bayrama 89 kg hedef koydum ona ulaşmam lazımmm
bu gün bana ye ye diye bir hal oldu benim koca ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diyip durdu en son 12 ye doğru tatlıyı ye diyor allahım yaaa

Ben akşam yerim dediğim yoğurdu yemedim
Bu saatten sonra zaten yemem

Sabah dr a gideceğim için normalden biraz erken tartılcam, bakalım ne olacak
bu gün yaptırdığın tahlilleri de yarın alırsın değil mi
allah kolaylık versin saf glikozu içmek kolay değil büyük ihtimal seni 2-3 saat orada bekletirler çok hareket edip içtiğini yakmaman için saat başı 2 kere ayrı içirecekler galiba

Hoşbuldum canım sağolasın :))
Ben Mehlika 32 yaşım
memnun olak mı
hoş geldin gençlik :)
maşallah sen tez canlısın, beceriklisin belli, 3 çocuk büyütmüşsün kiloları çatır çatır verirsin
ben ekim yaş 37 ben tembelgillerdenim 16 yaşın da 1 oğlum var :)

Kızlar meraba kayinvalidem ile yaşıyorum telefonu elime alınca malesef gözüne batıyor giremiyorum gündüzleri mesaj atamadım şimdi uyudu rahatım ama cook yorgunum menüyü yarın yazsam olurmu
Olur da tatlım
Düzenli paylaşım yapamazsan nasıl olacak

kız senin adam seni sabote etmeye çalışıyor heralde :))gördüki sen yolundan dönmüyon verecen kiloyu

şimdiye kadar hiç yaptırmadım cnm bilmiyorum nasıl olacak

sana benden yakını yooook bebeeemm
aman iyiki varsın baybim yoksa komplese girecem bu hatunların içinde :))

senelerce söylenip durdu kiloma şimdi neden böyle yapıyor inan anlamıyorum biliyorum kilo vermemi istiyor amaa...
ben yaptırdım biliyorum önce kan alıyorlar sonra sıvı şeker içirip kan alıyorlar 1 saat bekletip bir daha kan alıyorlar

sen de iyi ki varsın gülüm, zayıflayınca hepimiz aynı yaşta gibi görüneceğiz nasıl olsa hiç komplekse gerek yok ben zaten kilodan sıkıntılıydım yüzden yaşımı göstermiyormuşum hep öyle derler belki de kibarlık yapıyor insanlar :)
benim genler sağlam biz çok geç krışırıyoruz 60-65 den sonra çizgiler çıkıyor ondan yana rahatım yani hihihihi

Spor Listesi

askrhpozitif = 0+0+0+30+30+0 +0= 60dk

Mefkurem = 120+65+50+90+55+0+20= 400dk

North River =30+95+50+30+20+100+40 = 365dk

@CeruleanSins =0+45+120+45+90+0 +30=330dk

P poncikZeYyy = 0+15+?+?+?

plasticwoman = 75+105+60+85+0+75= 400dk

E ervam44 = 30+30+60+30+0+0+75= 225dk

ekim2009 = 30+45+20+55+70+20+60= 300dk
@ayulduzz = 0+0+0+45+45+75+0= 165dk

@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için, Edibe12 Poni Bon Habinar befitlady @Pembesepet tatilde muaftır

? = menü paylasilmadigini gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…