- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.241
Ayy ne fena sizin ev mayın tarlası gibi olmuş. Sen kaç mutfaktan, yeme o zararlı şeylerişu ana kadar acıkmadım şükür
üstelik ev de tatlı var eşim dondurma aldı oğlum da az önce geldi arkadaşı belçikadan 3 büyük paket değişik değişik çikolata getirmiş ama ben yemiyciğiiimmmmmm:))))))
Fena değil ben de mi denesem
Bu video nasıl Ceyda sence
Ben de şaşırdım devam etmemegeçmiş olsun tatlım şükür daha iyiymişin
Valla edibe 3.gün pes edersin sanmıştım gerçekten helal olsun kuzum şeker orucu için
Kafanda hiç yasak yiyemem gibi düşünme
Zaten yemedikçe mutlu olacaksın sana çok iyi gelecek
Çooook güzellll
Alkışş Alkışş :))
Şaşırtıcı benim de aklıma hiç çikolata gelmiyor ama başka ballı şerbetli tatlılar böyle hayalimi süslüyorAhhh Ahhh hep o çukolar beni bu hale getirdi
İnşallah çok güzel bir eksi gelir canım. O yoğurdu vakitlice yeseydin iyiydiBen akşam yerim dediğim yoğurdu yemedim
Bu saatten sonra zaten yemem
Sabah dr a gideceğim için normalden biraz erken tartılcam, bakalım ne olacak
Listeyi görünce heyecanım arttı, hadi bol eksili olur inşallah***9.TAKIM 529. Etap***
nanekekik(71,7
seydan94 (60,6
ayulduzz(66/) geçen hafta bildirimde bulunamadığından dolayı yüzdesi 2 'ye bölündü
befitlady(67,8
Edibe12 (88,1
askrhpozitif(71,6
mefkurem (94,1
CeruleanSins( 108,1/106,9/1,2/%1,11)
plasticwoman(105,4
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
pufss(80,8 ) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70
ervam44( 114,3 )
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:
mehlikatun yeni üye baş.tar. 03/08/17
Freeliste
Ekim2009(91,6
İyiymiş Eda, afiyet olsun. Saatleri de yaz bence, o da önemli.Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğle:
Ton balıklı salata
Ara:
1/2 paket eti form
Akşam
Yoğurtlu Közlenmiş patlıcan
1 kase tarhana çorba
1 dilim tb ekmek
Salata
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş
Tüh yaa ne kadar sürüyor ban? Bilmeden kural ihlali yaptığı için bu defalık affedilemez miydi? Bu kurallar nerede yazıyor yarın bulup okuyayım bariPlasticwoman canım yarın bir şekilde buraya ulaşmaya çalış olur mu bani görünce şok oldum
Hoşgeldin Mehlika, ben Edibe. 35 yaşında, 2 çocuk annesi ve evhanımıyım. Müzmin bir obezim. Ama bunu takımımla değiştirmeye kararlıyım. Kamp kurmuş gibi gece gündüz forumdayım. Keşke böyle oturup forumda takılırken daha çok kalori yakabilseydin, kısa zamanda tığ gibi olurdum. Neyse canım sana iyi kilo vermeler,zamanla daha çok tanırız birbirimiziHoşbuldum canım sağolasın :))
Ben Mehlika 32 yaşım
memnun olak mı
Bunu her yazdığında iyi ki kürkçü dükkanına dönmüşsün diyorum gayri ihtiyarı, biraz bencilce oluyor amaAnaaa kız yaş falan deyince bende bana arkadaş geldin sandım :))
Bendeniz Zühal efenim
Nüfus 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
Önceden bu takımda zayıflamış sonra yine kilo alınca kürkçü dükkanına dönmüş biriyim
Neyse bi değişiklik olmuş :))
Banada bugün, yarın için randevu verirken önce sabah 8 e verdi biraz geç olsa dedim
Kız diyor, o saate kadar aç kalacaksınız
Farketmez dedim :))
Içimdende, böyle göründüğüme bakma ben açlığa alışkınım didim :))
Tabi canım dinlen şimdi, dün fazla takıldın forumda o yüzden sorun olmuştur. Sen gün içinde ara ara çaktırmadan gir yine deKızlar meraba kayinvalidem ile yaşıyorum telefonu elime alınca malesef gözüne batıyor giremiyorum gündüzleri mesaj atamadım şimdi uyudu rahatım ama cook yorgunum menüyü yarın yazsam olurmu
İnşallah hedefine ulaşırsın Ekim. Birşey olmaz diye diye bu hallere geldik sakın uyma eşine.eşimin canı istemezse çıkmıyoruz isterse yürüyoruz kendi çapımız da:))
eskişehirde ağustos ortası dedin mi geceler baya soğuk oluyor hava soğumadan yürüdüğümüz kardır diyoruz daha bayrama 89 kg hedef koydum ona ulaşmam lazımmm
bu gün bana ye ye diye bir hal oldu benim koca ondan bişey olmaz bundan bişey olmaz diyip durdu en son 12 ye doğru tatlıyı ye diyor allahım yaaa
2 dk 2 dk.dır, yaz sen yine demenüye ek
22:40 da bir kaseye yakın domates salatası kalmıştı akşamdan onu yedim
spora ek 60 bacak yayıyla kas çalıştım 2 dk sürmedi bile spor süresine eklemeye gerek yok:)
fotoğraf koyup sonra sildi diye. Meğer fotoğraf silmek yasakmış, bilmeden yaptı. Otomatik algılıyorlar madem silindiğini, izin vermesin silmeye olsun bitsin ben anlamadım hiçaaa ben fark etmedim neden acaba
Ben hiç zorlanmamıştım içerken diye hatırlıyorum, artık şerbetli şeyleri ne kadar seviyorsam bildiğin şerbet gibi gelmişti bana, hadi belki bittiğine üzülmüşümdür o kadar yanişimdiye kadar hiç yaptırmadım cnm bilmiyorum nasıl olacak
aman iyiki varsın baybim yoksa komplese girecem bu hatunların içinde :))
Kıyamam yaa aç aç yatma bence yarım kase yoğurt yeÇok acıktığımı söylemişmiydim
Allah yardımcın olsun Bahar, çocuklar yatmayınca çok zor oluyor, hasta filan olmasa bari.Bu saat oldu bitmedi istekleri süt ister ki gece içmez normalde , saçma sapan şeyler bir türlü dalamiyor uykuya sebepsiz ağlıyor okuyorum da ama yok