Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy ne fena sizin ev mayın tarlası gibi olmuş. Sen kaç mutfaktan, yeme o zararlı şeyleri

Bu video nasıl Ceyda sence
Fena değil ben de mi denesem Zor yerleri geçerim
Ben de şaşırdım devam etmeme ne yalan söyleyeyim zorlanıyorum ama zamanla dediğin gibi alışırım Menüme senden alkış aldım yaa sırtım yere gelmez Gerçi ben herkesten ay az yemişsin falan diye bekliyordum ama
Ahhh Ahhh hep o çukolar beni bu hale getirdi
Şaşırtıcı benim de aklıma hiç çikolata gelmiyor ama başka ballı şerbetli tatlılar böyle hayalimi süslüyor
Ben akşam yerim dediğim yoğurdu yemedim
Bu saatten sonra zaten yemem

Sabah dr a gideceğim için normalden biraz erken tartılcam, bakalım ne olacak
İnşallah çok güzel bir eksi gelir canım. O yoğurdu vakitlice yeseydin iyiydi
Listeyi görünce heyecanım arttı, hadi bol eksili olur inşallah
Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğle:
Ton balıklı salata

Ara:
1/2 paket eti form

Akşam
Yoğurtlu Közlenmiş patlıcan
1 kase tarhana çorba
1 dilim tb ekmek
Salata

Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş
İyiymiş Eda, afiyet olsun. Saatleri de yaz bence, o da önemli.
Plasticwoman canım yarın bir şekilde buraya ulaşmaya çalış olur mu bani görünce şok oldum
Tüh yaa ne kadar sürüyor ban? Bilmeden kural ihlali yaptığı için bu defalık affedilemez miydi? Bu kurallar nerede yazıyor yarın bulup okuyayım bari
Hoşbuldum canım sağolasın :))
Ben Mehlika 32 yaşım
memnun olak mı
Hoşgeldin Mehlika, ben Edibe. 35 yaşında, 2 çocuk annesi ve evhanımıyım. Müzmin bir obezim. Ama bunu takımımla değiştirmeye kararlıyım. Kamp kurmuş gibi gece gündüz forumdayım. Keşke böyle oturup forumda takılırken daha çok kalori yakabilseydin, kısa zamanda tığ gibi olurdum. Neyse canım sana iyi kilo vermeler,zamanla daha çok tanırız birbirimizi
Bunu her yazdığında iyi ki kürkçü dükkanına dönmüşsün diyorum gayri ihtiyarı, biraz bencilce oluyor ama Ayrıca yaş konusunda 30'dan sonra hepsi bir, insanın ruhu yaşlanmıyor ki.

Kızlar meraba kayinvalidem ile yaşıyorum telefonu elime alınca malesef gözüne batıyor giremiyorum gündüzleri mesaj atamadım şimdi uyudu rahatım ama cook yorgunum menüyü yarın yazsam olurmu
Tabi canım dinlen şimdi, dün fazla takıldın forumda o yüzden sorun olmuştur. Sen gün içinde ara ara çaktırmadan gir yine de
İnşallah hedefine ulaşırsın Ekim. Birşey olmaz diye diye bu hallere geldik sakın uyma eşine.
menüye ek
22:40 da bir kaseye yakın domates salatası kalmıştı akşamdan onu yedim

spora ek 60 bacak yayıyla kas çalıştım 2 dk sürmedi bile spor süresine eklemeye gerek yok:)
2 dk 2 dk.dır, yaz sen yine de

aaa ben fark etmedim neden acaba
fotoğraf koyup sonra sildi diye. Meğer fotoğraf silmek yasakmış, bilmeden yaptı. Otomatik algılıyorlar madem silindiğini, izin vermesin silmeye olsun bitsin ben anlamadım hiç
şimdiye kadar hiç yaptırmadım cnm bilmiyorum nasıl olacak

aman iyiki varsın baybim yoksa komplese girecem bu hatunların içinde :))
Ben hiç zorlanmamıştım içerken diye hatırlıyorum, artık şerbetli şeyleri ne kadar seviyorsam bildiğin şerbet gibi gelmişti bana, hadi belki bittiğine üzülmüşümdür o kadar yani Hiç kompleks filan deme, takımdaki en havalı hatun sensin, üç kocaman çocuk üstüne torun, süper bence maşallah diyorum. Yan yana gelsek çoğumuzdan genç gözüküyorsundur eminim. Boyunun uzun oluşu yeter, yakında çubuk kraker de olacaksın
Çok acıktığımı söylemişmiydim
Kıyamam yaa aç aç yatma bence yarım kase yoğurt ye
Bu saat oldu bitmedi istekleri süt ister ki gece içmez normalde , saçma sapan şeyler bir türlü dalamiyor uykuya sebepsiz ağlıyor okuyorum da ama yok
Allah yardımcın olsun Bahar, çocuklar yatmayınca çok zor oluyor, hasta filan olmasa bari.

Takım içi spor dereceleri

1. 400dk ile
Mefkurem ve plasticwoman

2.365dk ile North River

3.330dk ile @CeruleanSins

Not: ben yarisamam diyen ekim2009 un 300dksini ve 60dan sonra sporunda yeyip içip yapıyorsunuz diyen @evram44 un 225dksinida ayrıcalıklı tebrik ederim
@ayulduzz için adil olmadı ilk üç gün izindeydi ama idare etsin artık

Bugün benim 25 dk vardı bebeğim 

Olur da tatlım
Düzenli paylaşım yapamazsan nasıl olacak
Merhaba hep akşamdan sonra yazsam olurmu mesajları menüleri bazense sabah erken vakitlerde şimdi sıcaktan uyandım aklımda zaten burası ama sorun oluyor ne yapabilirim tuvalete filan çıkınca yanımda götürüp orada cevap yazayım diyorum ama o zamanlarda bissürü bildirim oluyor birinize cevap verip çıkıyorum bu sefer diğerine cevap verememiş oluyorum diğer cevap vermediğim arkadaş yanlış anlayacak ben hergun yazmaya calisacagim yapamazsam çıkarım gruptan

plasticwoman kendini başlatan üye olarak tarihe geçmiştir fotoğrafı göremedim ama albüm yapınca görürüm inşallah

askrhpozitif pro üyelerde düzeltme 30dk normal üyelerde 10dk
Kız nasıl oldu iyi mi

Ruveydavera eşinin haberi varsa takımda KV ye takılma kız bı sen bı @ayulduzz kaldı KV ile yaşayan yeni nesil gelin

N-A-R ve Mehlikatun hoşgeldin ben bahar 31yasinda bir çocuk annesiyim ilerde daha iyi tanışırız

@evram44 geçmiş olsun öyle parçanın alimiymis ya kadın olmak zor değil zorlastiriyorlar

befitlady canım göz göre göre ilaçsız gönderdiler yengeni vakti zamanı değilmiş diyelim ama ihmalden var tabi şöyle birşey var bebeğin gelişiminin normal olmadığını fark ettiklerinde de ilaç vermiyorlar düşsün diye müdahale etmek istemiyorlar yaşadığımdan biliyorum çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm

@CeruleanSins edacim yeni listen bol ekşi getirsin

Ve unuttuğum varsa affola geçmiş bu saate kalınca böyle oldu bugün aç yağmayan bizden değildir şaka şaka aç ve bu saatte ayakta olan ben size mutfakta yazıyorum irademizi tavan yaptı gidip yatayım en iyisi

Olur canım olur hatta ben böyle yoğun zamanlarda alıntıları yapıyorum ilk müsait zamanda cvp veriyorum öyle de yapabilirsin altta çoklu alıntı seçeneği var cvp vereceğim msjlarada onu tıkla hepsi bitince cvplama bölümüne gelip alıntıları ekle deyip tek tek cvplarsin

Nazar değince böyle oluyor ve en çok kendi ailemin nazarı seviyor her gelen bı laf söylüyor gece ben çekiyorum çok denedim valla şimdi uyudu şükür

Vakit buldukça yazmaya çalış canımki takımın bir parçası gibi hessedebilesin yoksa kimseyle tanışıp kaynaşamazsın
Ne senin bize, nede bizim sana faydamız olmaz
Gece, gündüz, wc den, başka yerden farketmez :))

Yürüyüş yaparken mesajlara bakıyordum okuyordum ama cevap yazamadım pek fazla neyse menüme geceyim sabah 2 yumurta haşlama . domates salatalık ve maydanozdan bi porsiyonkadar salata
Öğlen 3 adet kuru incir 1 bardak şekersiz türk kahvesi
Saat 5 gibi 2 adet ne ktari ve 5 adet üzüm
Akşam 4 kasik taze fasulye 1 haşlama but sabah 150 ip atlama yürüyüş yaptım ama çok az herhalde 10 dakikadır su 3 litre bitirdim

Eline sağlık Bahar, çok motive edici oldu böyle hazırlaman.
Mefkurem , plasticwoman , North River , @CeruleanSins HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM...
Ben de hevese geldim. Haftaya katılmak istiyorum, başka türlü bayram hedefini tutturmam da zor.

Tamam canım haklisin inşallah faydalı oluruz birbirimize çok dikkat ediyorum burada hırslanıyorum inşallah aksatmayacagim

Nazar değince böyle oluyor ve en çok kendi ailemin nazarı seviyor her gelen bı laf söylüyor gece ben çekiyorum çok denedim valla şimdi uyudu şükür
doğru benim de kendi nazarım çok değiyor çocuklara. Aslında tedbiri baştan alıp sabah kalkar kalkmaz bir güzel okumak lazım. Neyse sonunda uyuduğuna sevindim canım.

amann ne derse desin sen takılma cnm tuzaklarına düşmede
Belki ne kadar kararlı olduğunu test etmek istemiştir

Kız bugün perşembe, kimseye az yedin denmez :))

burda ne kadar çok olursak o kadar kaçamak yapmaya fırsat kalmıyor :))

öyle dediğime bakma kızz hiç yaş kompleksim yok
Bence hiçde yaşımı göstermşyom :)

Kıyamam yaa aç aç yatma bence yarım kase yoğurt
neinnn yimemmm :))

Güzel bence afiyet olsun. Hepsinin saatini yaz bence. bir de zamanla daha pratikleşirsin mesaj yazma konusunda merak etme.

En azından bugün sabah akşam güzel olmuş cnm
Ama hem öğlen hem ara meyve olunca miktarı fazla olmuş

Senin mesajını yeni gördüm canım kusura bakma tamam çok teşekkür ederim tavsiyen için çok iyi bir fikir inşallah yapmaya calisacagim çok iyisiniz desdeklerinzi için sagolun bu arada KV demle yaşamayı evlenmeden önce kabul ettim o yüzden bişey diyemem artık ama çok zormuş yeni evleneceklere duyrulur yapmayın bu hatayi

En azından bugün sabah akşam güzel olmuş cnm
Ama hem öğlen hem ara meyve olunca miktarı fazla olmuş
Okadar yoruluyorumki gün içind e ne yiyeceği mı bilemiyorum ne yapsam bir tavsiyen varmı be yiyebilirim saat 4 gibi akşam yemeklerin saat 6 buçuk gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…