- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.261
Tatlım öğlen normal yemek yesenOkadar yoruluyorumki gün içind e ne yiyeceği mı bilemiyorum ne yapsam bir tavsiyen varmı be yiyebilirim saat 4 gibi akşam yemeklerin saat 6 buçuk gibi oluyor
Doğru bugün Perşembe diyeceğim ama artık cuma oldu bile şunun şurasında birkaç saat sonra tartı varKız bugün perşembe, kimseye az yedin denmez :))
burda ne kadar çok olursak o kadar kaçamak yapmaya fırsat kalmıyor :))
öyle dediğime bakma kızz hiç yaş kompleksim yok
Bence hiçde yaşımı göstermşyom :)
neinnn yimemmm :))
Kaç yıllık evliydin?Senin mesajını yeni gördüm canım kusura bakma tamam çok teşekkür ederim tavsiyen için çok iyi bir fikir inşallah yapmaya calisacagim çok iyisiniz desdeklerinzi için sagolun bu arada KV demle yaşamayı evlenmeden önce kabul ettim o yüzden bişey diyemem artık ama çok zormuş yeni evleneceklere duyrulur yapmayın bu hatayi
Kp yokmu cnmOkadar yoruluyorumki gün içind e ne yiyeceği mı bilemiyorum ne yapsam bir tavsiyen varmı be yiyebilirim saat 4 gibi akşam yemeklerin saat 6 buçuk gibi oluyor
Hevesin kursağında kalabiliiiHaftaya spor birincisi ben olurum inşallahçok heves ettim tebrikler kızlar
O zaman benim 2 saat yapmam lazımSabah 45 dakika akşam 45 dakika yapsam gün de 90 dakika olur 10 dakikada plates filan haftada 700 dakika ile 1 . Olayım
Hayır demezki canım torun istiyor doktorun zayıflama ilacı verdiğini biliyor kayinvalidem kötü birisi değil hatta annemden iyi beni seviyor ama telefonu elime aldığımda laf sokmaları oluyor sabırlı birisi değilim inat edip alsam elime kavga edebilirim çünkü sıkılıyorumKp yokmu cnm
Çokmu gelip giden oluyor
Iyi bari spor yapmana bişey demiyor
İstedikten sonra neden olmasınSabah 45 dakika akşam 45 dakika yapsam gün de 90 dakika olur 10 dakikada plates filan haftada 700 dakika ile 1 . Olayım
Saç beyazlaması biraz genetik cnm benim anneminde erken beyazladıDoğru bugün Perşembe diyeceğim ama artık cuma oldu bile şunun şurasında birkaç saat sonra tartı varyeme tabi boşver. Benim hala yemek miktarları konusunda ayarım oturmadı. Zamanla sizden öğreneceğim inşallah.
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki yaşı kompleks yapmaya vakit yok. Benim saçlarımın yarısı bembeyaz oldu, o biraz beni sarstı başta ama ona da alıştım. Elimizde olmayan şeyleri dert etmenin anlamı yok ama kilomuz bizim elimizde ve kıyafetlerimizi, özgüvenimizi, mutluluğumuzu bu kadar etkileyen bir konuda kendimize yazık etmemeliyiz.
Kaç yıllık evliydin?
Öğlen yemeği ni hiç sevmiyorum bosuna gibi hissediyorum yoğurt ve kuruyemiş 4 gibi iyi fikir ama meyve daha iyi degilmi canım?Tatlım öğlen normal yemek yesen
Yemek yoksa peynirli cevizli ton balıklı salata vs.
Eğer acıkırsan ara olarak 1 meyve bşraz yopurt
Yada yoğurdun içine kuruyemiş
Kavga etmek iyi değil, inatlaşma, sabret. Biraz zaman sonra yavaş yavaş alışır. Yürüyüşe dışarı çıksan, varsa yakında bir park filan o görmeden girebilirsin belki. Zamanla orta bir yol bulunur.Hayır demezki canım torun istiyor doktorun zayıflama ilacı verdiğini biliyor kayinvalidem kötü birisi değil hatta annemden iyi beni seviyor ama telefonu elime aldığımda laf sokmaları oluyor sabırlı birisi değilim inat edip alsam elime kavga edebilirim çünkü sıkılıyorum
Huzurun herşeyden önemli cnmHayır demezki canım torun istiyor doktorun zayıflama ilacı verdiğini biliyor kayinvalidem kötü birisi değil hatta annemden iyi beni seviyor ama telefonu elime aldığımda laf sokmaları oluyor sabırlı birisi değilim inat edip alsam elime kavga edebilirim çünkü sıkılıyorum
2 yıl olacak kasımdaDoğru bugün Perşembe diyeceğim ama artık cuma oldu bile şunun şurasında birkaç saat sonra tartı varyeme tabi boşver. Benim hala yemek miktarları konusunda ayarım oturmadı. Zamanla sizden öğreneceğim inşallah.
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki yaşı kompleks yapmaya vakit yok. Benim saçlarımın yarısı bembeyaz oldu, o biraz beni sarstı başta ama ona da alıştım. Elimizde olmayan şeyleri dert etmenin anlamı yok ama kilomuz bizim elimizde ve kıyafetlerimizi, özgüvenimizi, mutluluğumuzu bu kadar etkileyen bir konuda kendimize yazık etmemeliyiz.
Kaç yıllık evliydin?
Tatlım bu öğlen ne yediğinede bağlıÖğlen yemeği ni hiç sevmiyorum bosuna gibi hissediyorum yoğurt ve kuruyemiş 4 gibi iyi fikir ama meyve daha iyi degilmi canım?
Evet genetik, benim babannem ve babam da erkenden saç kaş pamuk gibi bembeyaz oldular.Saç beyazlaması biraz genetik cnm benim anneminde erken beyazladı
Benim ilk beyazım 18 de çıktıydı
Neyseki boya kapatıyor :))
Valla kilo o kadar yaş atıyoki
Insan zayıflayınca hem ruhen hem bedenen gençleşiyon
Evet zaten onu üzmek gibi bi derdim yok cevap versem elime ne geçecek? Sabir ediyorum evden çıkmıyorum tatlım koşu bandı var evdeKavga etmek iyi değil, inatlaşma, sabret. Biraz zaman sonra yavaş yavaş alışır. Yürüyüşe dışarı çıksan, varsa yakında bir park filan o görmeden girebilirsin belki. Zamanla orta bir yol bulunur.
Kuru yemişlerde çok lezzetli ya canım çekti şimdiTatlım bu öğlen ne yediğinede bağlı
Canın meyve istiyorsa 1 meyve yanında yoğurt yada 1çb süt olması lazımki kan şekerin hemen yükselmesin
Aslında kuruyemiş meyveden daha çok tok tutar ama çiğ ve abartmadan
Olucak Olucak bak bu hafta çok yol katettinEvet genetik, benim babannem ve babam da erkenden saç kaş pamuk gibi bembeyaz oldular.
Eminim ben de en az on yaş gençleşirim kilo versem. Ahh hayal etmesi bile ne güzel. Yakında yaşamak da nasip olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?