Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okadar yoruluyorumki gün içind e ne yiyeceği mı bilemiyorum ne yapsam bir tavsiyen varmı be yiyebilirim saat 4 gibi akşam yemeklerin saat 6 buçuk gibi oluyor
Tatlım öğlen normal yemek yesen
Yemek yoksa peynirli cevizli ton balıklı salata vs.
Eğer acıkırsan ara olarak 1 meyve bşraz yopurt
Yada yoğurdun içine kuruyemiş

Doğru bugün Perşembe diyeceğim ama artık cuma oldu bile şunun şurasında birkaç saat sonra tartı var yeme tabi boşver. Benim hala yemek miktarları konusunda ayarım oturmadı. Zamanla sizden öğreneceğim inşallah.

Zaman o kadar çabuk geçiyor ki yaşı kompleks yapmaya vakit yok. Benim saçlarımın yarısı bembeyaz oldu, o biraz beni sarstı başta ama ona da alıştım. Elimizde olmayan şeyleri dert etmenin anlamı yok ama kilomuz bizim elimizde ve kıyafetlerimizi, özgüvenimizi, mutluluğumuzu bu kadar etkileyen bir konuda kendimize yazık etmemeliyiz.
Kaç yıllık evliydin?

Kp yokmu cnm
Çokmu gelip giden oluyor
Iyi bari spor yapmana bişey demiyor
Hayır demezki canım torun istiyor doktorun zayıflama ilacı verdiğini biliyor kayinvalidem kötü birisi değil hatta annemden iyi beni seviyor ama telefonu elime aldığımda laf sokmaları oluyor sabırlı birisi değilim inat edip alsam elime kavga edebilirim çünkü sıkılıyorum

Saç beyazlaması biraz genetik cnm benim anneminde erken beyazladı
Benim ilk beyazım 18 de çıktıydı
Neyseki boya kapatıyor :))

Valla kilo o kadar yaş atıyoki
Insan zayıflayınca hem ruhen hem bedenen gençleşiyon

Tatlım öğlen normal yemek yesen
Yemek yoksa peynirli cevizli ton balıklı salata vs.
Eğer acıkırsan ara olarak 1 meyve bşraz yopurt
Yada yoğurdun içine kuruyemiş
Öğlen yemeği ni hiç sevmiyorum bosuna gibi hissediyorum yoğurt ve kuruyemiş 4 gibi iyi fikir ama meyve daha iyi degilmi canım?

Kavga etmek iyi değil, inatlaşma, sabret. Biraz zaman sonra yavaş yavaş alışır. Yürüyüşe dışarı çıksan, varsa yakında bir park filan o görmeden girebilirsin belki. Zamanla orta bir yol bulunur.

Huzurun herşeyden önemli cnm
Ona çaktırmadan bakmaya çalış

2 yıl olacak kasımda

Öğlen yemeği ni hiç sevmiyorum bosuna gibi hissediyorum yoğurt ve kuruyemiş 4 gibi iyi fikir ama meyve daha iyi degilmi canım?
Tatlım bu öğlen ne yediğinede bağlı

Canın meyve istiyorsa 1 meyve yanında yoğurt yada 1çb süt olması lazımki kan şekerin hemen yükselmesin
Aslında kuruyemiş meyveden daha çok tok tutar ama çiğ ve abartmadan

Evet genetik, benim babannem ve babam da erkenden saç kaş pamuk gibi bembeyaz oldular.
Eminim ben de en az on yaş gençleşirim kilo versem. Ahh hayal etmesi bile ne güzel. Yakında yaşamak da nasip olur inşallah....

Kavga etmek iyi değil, inatlaşma, sabret. Biraz zaman sonra yavaş yavaş alışır. Yürüyüşe dışarı çıksan, varsa yakında bir park filan o görmeden girebilirsin belki. Zamanla orta bir yol bulunur.
Evet zaten onu üzmek gibi bi derdim yok cevap versem elime ne geçecek? Sabir ediyorum evden çıkmıyorum tatlım koşu bandı var evde

Kuru yemişlerde çok lezzetli ya canım çekti şimdi

Evet genetik, benim babannem ve babam da erkenden saç kaş pamuk gibi bembeyaz oldular.
Eminim ben de en az on yaş gençleşirim kilo versem. Ahh hayal etmesi bile ne güzel. Yakında yaşamak da nasip olur inşallah....
Olucak Olucak bak bu hafta çok yol katettin
Yeterki inanmayı bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…